Jump to content

Ulefone Power

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθεια παραπάνω αν γίνεται...

Δεν έχω πουθενά στης ρυθμίσεις fingerprint αυτήν την επιλογή που να λέει unlock phone.

Ανοίγω την επιλογή fingerprint, κάνω enroll και τέλος.δεν έχω πουθενά κάποια επιλογή να επιλέξω.

Έχω android 6

Αν δεν εχεις μη βαζεις δακτυλικο αδερφε ειχαμε και πρωτα;τι παιδευεσαι βαλε μοτιβο

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 699
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες αν κάποιος ενδιαφέρετε δίνω το δικό μου που το έχω ένα μήνα 150 ευρώ. Είναι με android 6 δεν το έχω ρουταρει και παίρνει κανονικά τα ota updates της ulefone. Από τη πρώτη μέρα το έχω με το προστατευτικό οθόνης του και τη θήκη σιλικόνης του. Έχω επίσης στη συσκευασία τους και τα δίνω μαζί leather case & original tempered glass αγορασμένα και όχι χρησιμοποιημένα! Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σε π.μ.
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Σκέφτομαι να το παραγγείλω και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό δεν γίνεται mobile hotspot;

Ασφαλώς και γίνεται

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ασφαλώς και γίνεται

Σε android 6.0 βλέπω ό,τι δεν υπάρχει η επιλογή "Ενεργό σημείο WIFI".

Εσύ μάλλον για την 5.0 μιλάς.

Σε android 6.0 βλέπω ό,τι δεν υπάρχει η επιλογή "Ενεργό σημείο WIFI".

Εσύ μάλλον για την 5.0 μιλάς.

Ναι

Ναι

Αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις ευχαριστω πολυ

Χθες λούστηκε το κινητό μου με θαλασσινό νερό από ένα αναπάντεχα μεγάλο κύμα. Το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα (εκτός από το παρακάτω)! Το μόνο που κάνει πλέον είναι να μη φορτίζει όταν είναι ανοικτό αλλά πρέπει να το κλείσω και έτσι φορτίζει μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει όπως πριν εφόσον κάνει κάποιους κύκλους λειτουργίας και ξεπεραστεί το οποίο βραχυκύκλωμα από το στέγνωμα ή είναι μόνιμο το πρόβλημα πιστεύετε;

Χθες λούστηκε το κινητό μου με θαλασσινό νερό από ένα αναπάντεχα μεγάλο κύμα. Το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα (εκτός από το παρακάτω)! Το μόνο που κάνει πλέον είναι να μη φορτίζει όταν είναι ανοικτό αλλά πρέπει να το κλείσω και έτσι φορτίζει μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει όπως πριν εφόσον κάνει κάποιους κύκλους λειτουργίας και ξεπεραστεί το οποίο βραχυκύκλωμα από το στέγνωμα ή είναι μόνιμο το πρόβλημα πιστεύετε;

Βαλτο μεσα σε ρυζι ολη νυχτα κλειστο και το πρωι το δοκιμαζεις

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ηχο κλήσης έχει καταφέρει κάνεις να βάλει σε συγκεκριμένες επαφές;

Ότι και αν βαλω στο τέλος χτυπάει με ότι αλλο ηχο έχει το κινητό εργοστασιακα...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

@foktser

Συγγνώμη αλλά νόμιζα κατάλαβες. Ναι όντως μιλώ για την 5.

Ρυθμίσεις -> Περισσότερα -> Πρόσ. και φορητό σημ. πρόσ. -> Ενεργό σημείο WiFi.

Το τηλέφωνο είναι σε προσφορά στο everbuying 128€ αλλά πάνω από την τιμή γράφει email only τι σημαίνει;

Το τηλέφωνο είναι σε προσφορά στο everbuying 128€ αλλά πάνω από την τιμή γράφει email only τι σημαίνει;

Σημαινει οτι βλεπεις αυτη την τιμη επειδη σου εχει ερθει καποιο διαφημιστικο email, εκανες κλικ πανω του και σε πηγε στο τηλεφωνο. Αν μπεις στην σελιδα αυτη χωρις αυτον τον τροπο θα δεις αλλη τιμη, υψηλοτερη :)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Στο igogo.es το έχει 123€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί;

Συνηθως εχει μεταφορικα. ελεγξετο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Συνηθως εχει μεταφορικα. ελεγξετο.

3,3€ ασφάλεια αποστολής, μέσω PayPal και μετατροπή νομίσματος η REVOLUT βγαίνει στα 124,50€. Εκτός από την τιμή με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο το μαγαζί

Το παρήγγειλα από Ελλάδα.

Υπάρχει κάποια θήκη στην ελληνική αγορά για το τηλέφωνο αυτό; Θα με ενδιέφερε κυρίως τύπου πορτοφόλι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.

Σε ελληνικά μαγαζιά δεν βλέπω να υπάρχει ποικιλία, μόνο θήκες πλάτης έχουν.

Αν θέλεις από Κίνα εδώ υπάρχουν διάφορες επιλογές.

Το πήρα στα χέρια μου χθες. Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημενος και τις ανάγκες μου τις καλύπτει απόλυτα. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι που δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim, ώστε να ξέρω από τον ήχο σε ποιο νούμερο με καλούν.

Με την μπαταρία παθαίνεις πλάκα πάντως,ειδικά οταν έχεις συνηθίσει σε χωρητικότητες έως και 3000mAh.

Αν κάποια στιγμή το κάνεις root μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1 στο build.prop αρχείο για να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις η επιλογή ήχου κλήσης για κάθε σιμ

Αν κάποια στιγμή το κάνεις root μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1 στο build.prop αρχείο για να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις η επιλογή ήχου κλήσης για κάθε σιμ

Δώσε τα φώτα σου....που τοποθετείς την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1

:rolleyes:

>>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<<

1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το κινητό όταν το έχει στην τσέπη του;

Συγκεκριμένα, όταν το έχω στην τσέπη και έχω εισερχόμενη κλήση, είτε θα ανοίξει η γραμμή είτε θα στείλει μήνυμα από τα προεγκατεστημένα.

Και δεν βρίσκω πουθενά καμία επιλογή για τον αισθητήρα φωτός να μην γίνεται αυτό.

Όταν ψάχνω τέτοιες μικρό ρυθμίσεις και δεν τις βρίσκω, σκέφτομαι τα Lenovo μου...

Ηχο κλήσης έχει καταφέρει κάνεις να βάλει σε συγκεκριμένες επαφές;

Ότι και αν βαλω στο τέλος χτυπάει με ότι αλλο ηχο έχει το κινητό εργοστασιακα...

Ναι, κανονικά. Από ότι θυμάμαι, όταν με ρώτησε με ποια εφαρμογή να διαλέξω τον ήχο είχα επιλέξει τον ES Explorer και όχι τον stock file manager.

Εμένα δεν με ρωτάει με ποιον file manager να επιλέξω συγκόλλησης.

Ίσως να το είχα πειράξει παλιότερα και να κόλλησε επιλογή στον εργοστασιακο.

Πως το κάνω τώρα να επιλέξω με τον es explorer?

Γίνεται;