komias2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μια βοήθεια παραπάνω αν γίνεται... Δεν έχω πουθενά στης ρυθμίσεις fingerprint αυτήν την επιλογή που να λέει unlock phone. Ανοίγω την επιλογή fingerprint, κάνω enroll και τέλος.δεν έχω πουθενά κάποια επιλογή να επιλέξω. Έχω android 6 Αν δεν εχεις μη βαζεις δακτυλικο αδερφε ειχαμε και πρωτα;τι παιδευεσαι βαλε μοτιβο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Σκέφτομαι να το παραγγείλω και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό δεν γίνεται mobile hotspot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παίδες αν κάποιος ενδιαφέρετε δίνω το δικό μου που το έχω ένα μήνα 150 ευρώ. Είναι με android 6 δεν το έχω ρουταρει και παίρνει κανονικά τα ota updates της ulefone. Από τη πρώτη μέρα το έχω με το προστατευτικό οθόνης του και τη θήκη σιλικόνης του. Έχω επίσης στη συσκευασία τους και τα δίνω μαζί leather case & original tempered glass αγορασμένα και όχι χρησιμοποιημένα! Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σε π.μ. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σκέφτομαι να το παραγγείλω και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό δεν γίνεται mobile hotspot; Ασφαλώς και γίνεται Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ασφαλώς και γίνεται Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε android 6.0 βλέπω ό,τι δεν υπάρχει η επιλογή "Ενεργό σημείο WIFI". Εσύ μάλλον για την 5.0 μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktser Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μήπως ξερει καποιος να μου πει πως κανουμε root την 6 αναλυτικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε android 6.0 βλέπω ό,τι δεν υπάρχει η επιλογή "Ενεργό σημείο WIFI". Εσύ μάλλον για την 5.0 μιλάς. Ναι Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktser Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ναι Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Χθες λούστηκε το κινητό μου με θαλασσινό νερό από ένα αναπάντεχα μεγάλο κύμα. Το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα (εκτός από το παρακάτω)! Το μόνο που κάνει πλέον είναι να μη φορτίζει όταν είναι ανοικτό αλλά πρέπει να το κλείσω και έτσι φορτίζει μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει όπως πριν εφόσον κάνει κάποιους κύκλους λειτουργίας και ξεπεραστεί το οποίο βραχυκύκλωμα από το στέγνωμα ή είναι μόνιμο το πρόβλημα πιστεύετε; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Χθες λούστηκε το κινητό μου με θαλασσινό νερό από ένα αναπάντεχα μεγάλο κύμα. Το κινητό δουλεύει άψογα σε όλα (εκτός από το παρακάτω)! Το μόνο που κάνει πλέον είναι να μη φορτίζει όταν είναι ανοικτό αλλά πρέπει να το κλείσω και έτσι φορτίζει μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει όπως πριν εφόσον κάνει κάποιους κύκλους λειτουργίας και ξεπεραστεί το οποίο βραχυκύκλωμα από το στέγνωμα ή είναι μόνιμο το πρόβλημα πιστεύετε; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλτο μεσα σε ρυζι ολη νυχτα κλειστο και το πρωι το δοκιμαζεις Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ηχο κλήσης έχει καταφέρει κάνεις να βάλει σε συγκεκριμένες επαφές; Ότι και αν βαλω στο τέλος χτυπάει με ότι αλλο ηχο έχει το κινητό εργοστασιακα... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 @foktser Συγγνώμη αλλά νόμιζα κατάλαβες. Ναι όντως μιλώ για την 5. Ρυθμίσεις -> Περισσότερα -> Πρόσ. και φορητό σημ. πρόσ. -> Ενεργό σημείο WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το τηλέφωνο είναι σε προσφορά στο everbuying 128€ αλλά πάνω από την τιμή γράφει email only τι σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το τηλέφωνο είναι σε προσφορά στο everbuying 128€ αλλά πάνω από την τιμή γράφει email only τι σημαίνει; Σημαινει οτι βλεπεις αυτη την τιμη επειδη σου εχει ερθει καποιο διαφημιστικο email, εκανες κλικ πανω του και σε πηγε στο τηλεφωνο. Αν μπεις στην σελιδα αυτη χωρις αυτον τον τροπο θα δεις αλλη τιμη, υψηλοτερη :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Στο igogo.es το έχει 123€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Στο igogo.es το έχει 123€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί; Συνηθως εχει μεταφορικα. ελεγξετο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Συνηθως εχει μεταφορικα. ελεγξετο. 3,3€ ασφάλεια αποστολής, μέσω PayPal και μετατροπή νομίσματος η REVOLUT βγαίνει στα 124,50€. Εκτός από την τιμή με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο το μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το παρήγγειλα από Ελλάδα. Υπάρχει κάποια θήκη στην ελληνική αγορά για το τηλέφωνο αυτό; Θα με ενδιέφερε κυρίως τύπου πορτοφόλι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Σε ελληνικά μαγαζιά δεν βλέπω να υπάρχει ποικιλία, μόνο θήκες πλάτης έχουν. Αν θέλεις από Κίνα εδώ υπάρχουν διάφορες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το πήρα στα χέρια μου χθες. Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημενος και τις ανάγκες μου τις καλύπτει απόλυτα. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι που δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim, ώστε να ξέρω από τον ήχο σε ποιο νούμερο με καλούν. Με την μπαταρία παθαίνεις πλάκα πάντως,ειδικά οταν έχεις συνηθίσει σε χωρητικότητες έως και 3000mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αν κάποια στιγμή το κάνεις root μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1 στο build.prop αρχείο για να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις η επιλογή ήχου κλήσης για κάθε σιμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Αν κάποια στιγμή το κάνεις root μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1 στο build.prop αρχείο για να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις η επιλογή ήχου κλήσης για κάθε σιμ Δώσε τα φώτα σου....που τοποθετείς την εντολή ro.mtk_multisim_ringtone=1 :rolleyes: Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το κινητό όταν το έχει στην τσέπη του; Συγκεκριμένα, όταν το έχω στην τσέπη και έχω εισερχόμενη κλήση, είτε θα ανοίξει η γραμμή είτε θα στείλει μήνυμα από τα προεγκατεστημένα. Και δεν βρίσκω πουθενά καμία επιλογή για τον αισθητήρα φωτός να μην γίνεται αυτό. Όταν ψάχνω τέτοιες μικρό ρυθμίσεις και δεν τις βρίσκω, σκέφτομαι τα Lenovo μου... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ηχο κλήσης έχει καταφέρει κάνεις να βάλει σε συγκεκριμένες επαφές; Ότι και αν βαλω στο τέλος χτυπάει με ότι αλλο ηχο έχει το κινητό εργοστασιακα... Ναι, κανονικά. Από ότι θυμάμαι, όταν με ρώτησε με ποια εφαρμογή να διαλέξω τον ήχο είχα επιλέξει τον ES Explorer και όχι τον stock file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εμένα δεν με ρωτάει με ποιον file manager να επιλέξω συγκόλλησης. Ίσως να το είχα πειράξει παλιότερα και να κόλλησε επιλογή στον εργοστασιακο. Πως το κάνω τώρα να επιλέξω με τον es explorer? Γίνεται; Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts