Jump to content

Αγόρα RAM;

bynoname
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω Compaq Presario 2500 laptop, και θέλω να βάλω το win7, μάλλον πρέπει να αλλάξω RAM, έχει DDR 2x256 MB PC2300 (142 Mhz), frequency: 133 Mhz.

Intel Pentium 4

CPU 2.66 Ghz

Motherboard ATI

Τί Ram πρέπει να βάλω;

Βρήκα αυτό το link στο amazon αλλά και πάλι είναι λίγο το 1 GB. Θες τουλάχιστον 2 GB για να μην σου σπάει τα νεύρα. Το δικό μου laptop με 1 GB και Win 7 Ultimate έχει αρκετά θεματάκια και σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω πάλι σε Win XP.

Βρήκα αυτό το link στο amazon αλλά και πάλι είναι λίγο το 1 GB. Θες τουλάχιστον 2 GB για να μην σου σπάει τα νεύρα. Το δικό μου laptop με 1 GB και Win 7 Ultimate έχει αρκετά θεματάκια και σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω πάλι σε Win XP.
Σε ελληνικό site δεν βρήκα τίποτα, το θέμα είναι δέν ξέρω και πόσο GB υποστηρίζει.. Edited by bynoname

Έχω Compaq Presario 2500 laptop, και θέλω να βάλω το win7, μάλλον πρέπει να αλλάξω RAM, έχει DDR 2x256 MB PC2300 (142 Mhz), frequency: 133 Mhz.

Intel Pentium 4

CPU 2.66 Ghz

Motherboard ATI

Τί Ram πρέπει να βάλω;

Μην μπεις στη διαδικασια, να προσπαθησεις να αναστησεις ενα τοσο παλιο μηχανημα. Ασε που δεν νομιζω να υποστηριζει σε αλλαγη RAM πανω απο 512MB το καθε slot. Οσο για compatibility σε Windows 7 δεν το συζηταμε καν.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εγω σε ανάλογο λαπτοπ εχω βαλει 2χ1 γιγα

τα παιζει μια χαρα

πεντιουμ 4 στα 3.2

ειναι για καθημερινη χρηση ενταξη αλλα οχι για πολλα πολλα να κανεις κλικ τον εξπλορερ και να ανοιγη μπαμ περιμενεις ελαχιστα

για βιντεακια με τοσο παλιο λαπτοπ το ξεχνας αλλα ιστοσελιδες και μειλ μια χαρα ολα

στα 30 ευρω το στικακι δδρ1 που εχει το πιο φτηνο δεν ξερω κατα ποσο αξιζει

Up to 1 GB (1024 MB) SDRAM using 512 MB modules.

Απο το Service manual του laptop.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ή αν τα βάλεις να έχεις υπερβολική υπομονή μαζί του.
Με 512 mb ram win xp pro που έχω κολλάει, δεν μπορώ να σκεφτώ με 7 τι κόλλημα θα κάνει.. :D

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα live cd ή usb με linux. To Puppy linux θα του πηγαίνει γάντι.

Δες λίγο εδώ δεν χάνεις κάτι

http://puppylinux.org/main/Overview%20and%20Getting%20Started.htm

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως