bynoname Δημοσιεύτηκε July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2015 Έχω Compaq Presario 2500 laptop, και θέλω να βάλω το win7, μάλλον πρέπει να αλλάξω RAM, έχει DDR 2x256 MB PC2300 (142 Mhz), frequency: 133 Mhz. Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz Motherboard ATI Τί Ram πρέπει να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Βρήκα αυτό το link στο amazon αλλά και πάλι είναι λίγο το 1 GB. Θες τουλάχιστον 2 GB για να μην σου σπάει τα νεύρα. Το δικό μου laptop με 1 GB και Win 7 Ultimate έχει αρκετά θεματάκια και σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω πάλι σε Win XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. July 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Βρήκα αυτό το link στο amazon αλλά και πάλι είναι λίγο το 1 GB. Θες τουλάχιστον 2 GB για να μην σου σπάει τα νεύρα. Το δικό μου laptop με 1 GB και Win 7 Ultimate έχει αρκετά θεματάκια και σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω πάλι σε Win XP.Σε ελληνικό site δεν βρήκα τίποτα, το θέμα είναι δέν ξέρω και πόσο GB υποστηρίζει.. Edited July 2, 2015 by bynoname Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Υποστηρίζει μέχρι 1 GB RAM στα 333 MHz. Οπότε δε μπορείς να βάλεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Έχω Compaq Presario 2500 laptop, και θέλω να βάλω το win7, μάλλον πρέπει να αλλάξω RAM, έχει DDR 2x256 MB PC2300 (142 Mhz), frequency: 133 Mhz. Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz Motherboard ATI Τί Ram πρέπει να βάλω; Μην μπεις στη διαδικασια, να προσπαθησεις να αναστησεις ενα τοσο παλιο μηχανημα. Ασε που δεν νομιζω να υποστηριζει σε αλλαγη RAM πανω απο 512MB το καθε slot. Οσο για compatibility σε Windows 7 δεν το συζηταμε καν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 εγω σε ανάλογο λαπτοπ εχω βαλει 2χ1 γιγα τα παιζει μια χαρα πεντιουμ 4 στα 3.2 ειναι για καθημερινη χρηση ενταξη αλλα οχι για πολλα πολλα να κανεις κλικ τον εξπλορερ και να ανοιγη μπαμ περιμενεις ελαχιστα για βιντεακια με τοσο παλιο λαπτοπ το ξεχνας αλλα ιστοσελιδες και μειλ μια χαρα ολα στα 30 ευρω το στικακι δδρ1 που εχει το πιο φτηνο δεν ξερω κατα ποσο αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Up to 1 GB (1024 MB) SDRAM using 512 MB modules. Απο το Service manual του laptop. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. July 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Άρα πρέπει να ξεχάσω το 7 για αυτό το σύστημα που έχω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ή αν τα βάλεις να έχεις υπερβολική υπομονή μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. July 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ή αν τα βάλεις να έχεις υπερβολική υπομονή μαζί του.Με 512 mb ram win xp pro που έχω κολλάει, δεν μπορώ να σκεφτώ με 7 τι κόλλημα θα κάνει.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα live cd ή usb με linux. To Puppy linux θα του πηγαίνει γάντι. Δες λίγο εδώ δεν χάνεις κάτι http://puppylinux.org/main/Overview%20and%20Getting%20Started.htm Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts