arisg90 Δημοσιεύτηκε July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2015 http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vodafone/vodafone-smart-prime-6-1.jpg - Qualcomm Snapdragon 410 4core 1.2Ghz - 1GB ram 8GB rom + SD Card up to 64GB - 5.0 inches 720p HD (294 ppi) screen - 2MP - 8MP - Android 5.0 - 2500mAh non removable battery http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_prime_6-7230.php Τιμη 139.90 Ευρω στα καταστηματα Vodafone Kαι Ελληνικο hands on απο Κωστα Βλαχακη/Techblog.gr Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 καθολου ενδιαφερον??? το πηρα προχθες και πραγματικα το κινητο ειναι πολυ καλο! με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας , πολυ καλη ποιοτητα , και βρισκει αμεσως στιγμα το gps!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αγόρασα το κινητό πριν 2 μήνες και με έκπληξη διαπίστωσα (πρώην κάτοχος SGS2) ότι δεν υπάρχει ρύθμιση για εγγραφή της camera στην εξωτερική sd card. Έλεος δηλαδή με 1.5 giga διαθέσιμα εσωτερικής έγραψα 11 λεπτά 720p video και τέλος και σα να μην έφτανε αυτό δε με άφηνε να το μεταφέρω με file manager στην εξωτερική,αναγκάστηκα μετά να την αφαιρέσω και της κάνω φορματ για να συνέλθει. Τι ζόρι τραβάει το κινητό με τη camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGiannis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Πολύ καλά χαρακτηριστικά. Συμπαθητική εμφάνιση. Και μου παίζει προσφορά μέχρι 19/11 για να το πάρεις με 110 ευρώ αντί για 140. Γνώμες; Παράθεση We live only once, so we must live good! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ξέρουμε αν μπορεί να γίνει root η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ξέρουμε αν μπορεί να γίνει root η συσκευή; Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Το είχα δοκιμάσει, αλλά δυστυχώς ο συγκεκριμένος τρόπος δεν λειτουργεί πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Οι λεβέντες εδώ λένε ότι γίνεται,δεν το δοκίμασα ακόμη. http://forum.xda-developers.com/android/help/root-requesting-root-alcatel-pop-2-5-t3106328/page3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 το εχω απο 2 Αυγουστου και ειναι αψογο!!!!! το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν παει τις φωτογραφιες αμεσως στην καρτα μνημης και πρεπει να τις μεταφερω χειροκινητα.... εχει βρεθει καποιος τροπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genius Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχω αυτό το κινιτό απο το καλοκαίρι του 2015. Σαν συσκευή πετάει και η κάμερα είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της συσκευής. Έχει καποια προβλήματα, αλλά σχετίζονται με το Android και όχι την ίδια την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fai3 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 αγορασα το vodafone smart prime 6. μολις το ανοιξα μου εβγαλε να κανω ενημερωση λογισμικου το κανω η το παραβλεπω? συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 αγορασα το vodafone smart prime 6. μολις το ανοιξα μου εβγαλε να κανω ενημερωση λογισμικου το κανω η το παραβλεπω? συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα. Η λογική λέει ναι ! προχωρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fai3 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 χαχαχα ειμαι Α Σ Χ Ε Τ Η!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τις αναβαθμίσεις είναι καλό να τις κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts