Jump to content

Vodafone Smart Prime 6

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vodafone/vodafone-smart-prime-6-1.jpg

- Qualcomm Snapdragon 410 4core 1.2Ghz

- 1GB ram 8GB rom + SD Card up to 64GB

- 5.0 inches 720p HD (294 ppi) screen

- 2MP - 8MP

- Android 5.0

- 2500mAh non removable battery

http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_prime_6-7230.php

Τιμη 139.90 Ευρω στα καταστηματα Vodafone

Kαι Ελληνικο hands on απο Κωστα Βλαχακη/Techblog.gr

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• 1 month later...

καθολου ενδιαφερον???

το πηρα προχθες και πραγματικα το κινητο ειναι πολυ καλο! με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας , πολυ καλη ποιοτητα , και βρισκει αμεσως στιγμα το gps!!!

• 2 months later...

Αγόρασα το κινητό πριν 2 μήνες και με έκπληξη διαπίστωσα (πρώην κάτοχος SGS2) ότι δεν υπάρχει ρύθμιση για εγγραφή της camera στην εξωτερική sd card.

Έλεος δηλαδή με 1.5 giga διαθέσιμα εσωτερικής έγραψα 11 λεπτά 720p video και τέλος και σα να μην έφτανε αυτό δε με άφηνε να το μεταφέρω με file manager στην εξωτερική,αναγκάστηκα μετά να την αφαιρέσω και της κάνω φορματ για να συνέλθει.

Τι ζόρι τραβάει το κινητό με τη camera;

Το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω.

Πολύ καλά χαρακτηριστικά. Συμπαθητική εμφάνιση. Και μου παίζει προσφορά μέχρι 19/11 για να το πάρεις με 110 ευρώ αντί για 140.

Γνώμες;

We live only once, so we must live good!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Οι λεβέντες εδώ λένε ότι γίνεται,δεν το δοκίμασα ακόμη.

http://forum.xda-developers.com/android/help/root-requesting-root-alcatel-pop-2-5-t3106328/page3

• 2 weeks later...
το εχω απο 2 Αυγουστου και ειναι αψογο!!!!! το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν παει τις φωτογραφιες αμεσως στην καρτα μνημης και πρεπει να τις μεταφερω χειροκινητα.... εχει βρεθει καποιος τροπος??

• 3 weeks later...
Έχω αυτό το κινιτό απο το καλοκαίρι του 2015. Σαν συσκευή πετάει και η κάμερα είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της συσκευής. Έχει καποια προβλήματα, αλλά σχετίζονται με το Android και όχι την ίδια την συσκευή.

• 4 weeks later...
αγορασα το vodafone smart prime 6. μολις το ανοιξα μου εβγαλε να κανω ενημερωση λογισμικου το κανω η το παραβλεπω? συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα.

αγορασα το vodafone smart prime 6. μολις το ανοιξα μου εβγαλε να κανω ενημερωση λογισμικου το κανω η το παραβλεπω? συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα.

Η λογική λέει ναι ! προχωρά