ntrikas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τελικά πήγα Πίσω στην 4.5 ανέβηκα με update μέσω της εφαρμογής μέχρι την 5.1.5.0 εκεί έκανα την διαδικασία και πέρασα την g όπου μετά πήρε και όλες τις άλλες αναβαθμίσεις.. Sent from my MX5 using Tapatalk Το update πού σου έβγαλε στην 4.5 ήταν το 5.1.5?Η σε πήγε όλες τις stable μέχρι την 5.1.5? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η διαδικασία είναι η εξής.. Περνάς την 4.5.4.1 Α Μετά από την συσκευή μέσα σου βγάζει αναβαθμίσεις.. Εγώ έφτασαν μεχρι την 5.1.5.0Α γιατί είχε πάει αργά και δεν τη πάλευα άλλο.. Σε αυτήν έκανα όλη τη διαδικασία που λέει.. Υπόθεση ενός λεπτού δηλαδή. Μόλις τελειωσε είχα κατεβάσει την 5.1.5.0 Global και την πέρασε κανονικά.. Οπότε μετά μέσω της global έκανα τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις από την εφαρμογή του κινητού πάλι και έφτασε στην τελευταία 5.1.11. Όλα παίζουν τέλεια.. Απλά στη τελευταια global δεν υπάρχει google λογαριασμός.. Έχει όμως περάσει μια εφαρμογή Hot Apps όπου κατεβάζεις απευθείας το google installer και στα περνάει. Όλα παίζουν τέλεια χωρίς τις κινεζοβλακειες που βέβαια είχα βγάλει μέσω τιτανιουμ Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Λάθος να σβηστεί παρακαλώ Edited November 11, 2016 by karagalexk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η οθόνη είναι amoled και κανει από 80 και πάνω ebay κτλ με αναμονή. Στα 130 περίπου στην αλλάζει η cellcom. Είναι πολλά και κρίνεις τι σε συμφέρει Καλησπέρα ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. ..το τηλέφωνο είναι πύραυλος αλλά και τα 130 σήμερα δεν είναι λίγα. .θα πάρω ένα τηλέφωνο στην cellcom. .Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. ..το τηλέφωνο είναι πύραυλος αλλά και τα 130 σήμερα δεν είναι λίγα. .θα πάρω ένα τηλέφωνο στην cellcom. .Ευχαριστώ για την βοήθεια Πουλάει γνωστός μου mx5 αγορασμένο τον Αύγουστο σε τέλεια κατάσταση στα 190. Στάλθηκε από το MBOX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Πουλάει γνωστός μου mx5 αγορασμένο τον Αύγουστο σε τέλεια κατάσταση στα 190. Στάλθηκε από το MBOX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που το αγόρασε; Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Από που το αγόρασε; Sent from my MX5 using Tapatalk Από Κίνα μάλλον έχει Flyme A. Είναι σε άριστη κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Από Κίνα μάλλον έχει Flyme A. Είναι σε άριστη κατάσταση. Από Κίνα και θα δώσεις ρε φίλε 190 ευρώ; καινούργιο έχει αρκετά λιγότερο. Ψαξου πρώτα είναι πολλά αυτά που ζητάει. Ποια έκδοση είναι με τα 16 γιγα; Το ότι έχει Α δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι από Κίνα μιας και οσοι έχουν official G μπορούν να πάνε όπου θέλουν μπρος πίσω. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και αυτό καινούριο είναι δεν έχει χρησιμοποιηθει πολυ(1-2 μήνες) και τι θα γλιτώσω 10€.Και άμα βρεις με τα 21Mp γιατί οι περισσότεροι έχουν με τα 16Mp.Μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και αυτό καινούριο είναι δεν έχει χρησιμοποιηθει πολυ(1-2 μήνες) και τι θα γλιτώσω 10€.Και άμα βρεις με τα 21Mp γιατί οι περισσότεροι έχουν με τα 16Mp.Μια χαρά είναι. Meizu mx5 δεν υπάρχουν 16 όλα με 21 ειναι.. Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο δώσε 190 ευρώ και παρτο, δεν θα βγουν από τη δική μου τσέπη . Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Η διαδικασία είναι η εξής.. Περνάς την 4.5.4.1 Α Μετά από την συσκευή μέσα σου βγάζει αναβαθμίσεις.. Εγώ έφτασαν μεχρι την 5.1.5.0Α γιατί είχε πάει αργά και δεν τη πάλευα άλλο.. Σε αυτήν έκανα όλη τη διαδικασία που λέει.. Υπόθεση ενός λεπτού δηλαδή. Μόλις τελειωσε είχα κατεβάσει την 5.1.5.0 Global και την πέρασε κανονικά.. Οπότε μετά μέσω της global έκανα τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις από την εφαρμογή του κινητού πάλι και έφτασε στην τελευταία 5.1.11. Όλα παίζουν τέλεια.. Απλά στη τελευταια global δεν υπάρχει google λογαριασμός.. Έχει όμως περάσει μια εφαρμογή Hot Apps όπου κατεβάζεις απευθείας το google installer και στα περνάει. Όλα παίζουν τέλεια χωρίς τις κινεζοβλακειες που βέβαια είχα βγάλει μέσω τιτανιουμ Sent from my MX5 using Tapatalk Κανοντας την αλλαγη απο Α σε G εκανες και εκανες wipe data και τα σχετικα; γινεται να κρατησουμε αρχεια και φωτογραφιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Meizu mx5 δεν υπάρχουν 16 όλα με 21 ειναι.. Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο δώσε 190 ευρώ και παρτο, δεν θα βγουν από τη δική μου τσέπη . Sent from my MX5 using Tapatalk Κανείς λάθος. Υπάρχουν με 16. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανείς λάθος. Υπάρχουν με 16. Ναι είναι το ίδιο. Θα το πάρω είναι σαν καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κανείς λάθος. Υπάρχουν με 16. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι είναι το ίδιο. Θα το πάρω είναι σαν καινούριο. μια χαρά στα λέει το παλικάρι . πριν 3 μήνες εγώ το πήρα σε φιλαράκι μου παραγγελία από ελλάδα από mediamarkt στα 230 που έχει και εγγύηση εδώ και δεν υπάρχει με 16ρα κάμερα όλα βγαίνουν 21 http://www.gsmarena.com/meizu_mx5-7240.php μπας και έχεις κανένα άλλο μοντέλο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis10000 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θεμα με την κάμερα ξαφνικά δεν δουλεύει η πισω κάμερα δεν μου την γυρνάει καν μου εχει σε λειτουργία μονο την μπροστα κ αυτη με δειχνει αναποδα εχω κανει εγκατάσταση λογισμικού ξανα απι την αρχη κ clear data αλλα τιποτα υπαρχει κάποιος άλλος τροπος να ξεκολλήσει;αν μπορει κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 μια χαρά στα λέει το παλικάρι . πριν 3 μήνες εγώ το πήρα σε φιλαράκι μου παραγγελία από ελλάδα από mediamarkt στα 230 που έχει και εγγύηση εδώ και δεν υπάρχει με 16ρα κάμερα όλα βγαίνουν 21 http://www.gsmarena.com/meizu_mx5-7240.php μπας και έχεις κανένα άλλο μοντέλο ? Υπάρχει το ονομάζουν MX5e Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Υπάρχει το ονομάζουν MX5e Sent from my MX5 using Tapatalk το λες και μόνος σου άλλη συσκευή είναι ποιο κουτσουρεμένο μοντέλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πουλάει γνωστός μου mx5 αγορασμένο τον Αύγουστο σε τέλεια κατάσταση στα 190. Στάλθηκε από το MBOX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλά μου φαίνονται.....το πήρα Ιούλιο στα 180. Πλέον παίζει στα 150 περίπου....τώρα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με Κινέζους είναι δικό σου θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πολλά μου φαίνονται.....το πήρα Ιούλιο στα 180. Πλέον παίζει στα 150 περίπου....τώρα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με Κινέζους είναι δικό σου θέμα 150 που? Στάλθηκε από το Vi10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 150 που? Στάλθηκε από το Vi10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μεταχειρισμένο θα το πήρε λογικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 170 παίζει τώρα.150 πουθενά Στάλθηκε από το Vi10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 170 παίζει τώρα.150 πουθενά Στάλθηκε από το Vi10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-mx5 Δεν είναι με τα 21Mp είναι με τα 16Mp στα 150 που λες. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν είναι με τα 21Mp είναι με τα 16Mp στα 150 που λες. Sent from my MX5 using Tapatalk Το λινκ που έβαλα είναι για το ΜΧ5 το κανονικο με 21ΜΡ και οχι για το υποχρονισμένο ΜΧ5Ε που λες εσύ. Για να μην το κουράζουμε περισσότερο εφόσον θεωρείς εσύ λογική τιμή τα 190 αγοράζεις σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Για κοίταξε το λίγο καλύτερα και μετά μου ξανά λες Στάλθηκε από το MBOX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Οντως οι παραπομπές του kimovil είναι σε ότι να΄ναι συσκευές...:wacko:...πάντως στο mtk store στο aliexpress είναι στα 160ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts