sv2evs Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 εγώ πάντως το πήγα σε 3 τεχνικούς και μου είπαν ότι το κινητό είναι off. Δεν φτιάχνει!!!! Οπότε να πω στο φίλο ότι μάλλον να ξεκινήσει να ψάχνει καινούργιο!!! Το κινητό είναι της γυναίκας μου, αλλά ξεκίνησε μόνο του ξανά...αν και μετά απο μια αναβάθμιση άρχισε να κάνει τα χαζά... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) εγώ πάντως το πήγα σε 3 τεχνικούς και μου είπαν ότι το κινητό είναι off. Δεν φτιάχνει!!!! Οπότε να πω στο φίλο ότι μάλλον να ξεκινήσει να ψάχνει καινούργιο!!! την συσκευή την έχω δώσει σε ένα φιλαράκι μου . έκανε την αναβάθμιση έκλεισε και δεν άνοιγε . το έφτιαξα με τον εξής τρόπο . άνοιξα το κινητό έβγαλα για 10 δευτερόλεπτα το βύσμα της μπαταρίας και το ξανά έβαλα . "blank screen" λέγεται μου έχει τύχει και σε tablet lenovo . κατέβασα την ρομ το flashara και τώρα δουλεύει πάλι ρολόι να ξέρετε όταν λέω να βγάλετε το βύσμα δεν σημαίνει πως ανοίγει η συσκευή απλά απενεργοποιήτε την συσκευή ώστε όταν πάτε να το flasharete να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής και το SP Flash Tool Edited February 20, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisba Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ρικοβερι μπαίνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Βεβαίως. Έχω βάλει TWRP recovery έχω κατεβάσει και την stock Rom για lollipop και δουλεύει άψογα. Ο,τι χρειαστείς είναι στο needrom.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Καλησπερα.αλλαξα οθονη στο εν λογω κινητο και απο τοτε η φωτεινότητα δεν αλλαζει.Ειναι κολλημενη στο τερμα και ειναι σκοτεινή σαν να μην λειτουργει η λαμπα.Οταν το φορτιζω κλειστο τοτε μου δείχνει την κανονικη φωτεινοτητα στο λογότυπο και την μπαταρια.Μηπως ειναι κλειδωμένη απο την Lenovo η οθονη σε περιπτωση που δεν βαλεις γνησια της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κανενας δεν ξερει να μου.απαντησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δηλαδή κυλάς την μπάρα της φωτεινότητας και δεν αλλάζει αυτό θέλεις να πεις ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το κινητό της γυναίκας μου με την τελευταία έκδοση του Handcent Next SMS δεν έχει ήχο στα εισερχόμενα μηνύματα της ενώ επιλέγω απο αυτά που μου βγάζει η λίστα. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό... 2 κινητά το δικό μου και της γυναίκας μου παρουσιάζουν πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης...πετύχαμε σε παρτίδα ή έχετε και άλλοι ίδιο θέμα ; Ενώ κάθεται ο φορτιστής αν μετακινηθεί λίγο δεν φορτίζει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπέρα ξανά...δεν έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τους φορτιστές ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα. Με έκδοση 4.4.2 μπορεί κάποιος στο δίκτυο της wind να κάνει βιντεοκλήση ; Για κάποιο λόγο δεν έχω τέτοια επιλογή...:confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Έγινε update σε 5.0.2 το κινητό λίγο σέρνεται ή μου φαίνεται ; Επίσης κολλάει όταν πάω να ανοίξω το wifi με παρατεταμένη πίεση. Αυτό στης γυναίκας μου δεν συμβαίνει, το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts