billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 2 πραγματα συντελουν για ενα ομορφο και καλο ξυπνημα. 1) να σε παρει καποιο ατομο που θα χαρεις πολυ και να σου πει καλημερα και *2) οταν το προηγουμενο βραδυ εχεις περασει καλα. *και αν γυρισεις το πρωι...και δεν πας στην δουλεια...παλι σε ξυνο θα βγει. edit σε σχεση με τα παραπανω ποστ εγω καθε πρωι 7:30 ειμαι ξυπνιος. πειτε και κανενα καλο ηχο για ξυπνητηρι... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 2 πραγματα συντελουν για ενα ομορφο και καλο ξυπνημα. 1) να σε παρει καποιο ατομο που θα χαρεις πολυ και να σου πει καλημερα και *2) οταν το προηγουμενο βραδυ εχεις περασει καλα. Ακόμη και αυτά να 2 να συμβούν, εγώ εξακολουθώ να είμαι δεμένη με το κρεβάτι :( Απλά δεν γίνεται, έχω προσπαθήσει τα πάντα!! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ακόμη και αυτά να 2 να συμβούν, εγώ εξακολουθώ να είμαι δεμένη με το κρεβάτι :( Απλά δεν γίνεται, έχω προσπαθήσει τα πάντα!! εχω μαθει για δουλειες που τα ωραρια ειναι 1-9 :cool: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 εχω μαθει για δουλειες που τα ωραρια ειναι 1-9 :cool: :lol: :lol: Έχω δουλέψει και 1-9, αλλά είναι συγκεκριμένες αυτές οι δουλειές....και δεν τις θέλω πλέον :X Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ακόμη και αυτά να 2 να συμβούν, εγώ εξακολουθώ να είμαι δεμένη με το κρεβάτι :( Απλά δεν γίνεται, έχω προσπαθήσει τα πάντα!! +1000 Κι εγώ το ίδιο, άσε που όποιος και να με πάρει τηλέφωνο πρωί πρωί θα τα ακούσει για τα καλά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 +1000 Κι εγώ το ίδιο, άσε που όποιος και να με πάρει τηλέφωνο πρωί πρωί θα τα ακούσει για τα καλά...... αναλογος γιατι θα σε παρει. εμενα μου ετυχε να με παρουν 9 παρα 5 και να δουλευω 10 και να με πει γιατι δεν μπορει να κατεβασει τραγουδια απο το tim plus. ελεος. δηλαδη αν του εδινα θαρρος θα με παιρνε και 2 το βραδυ. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Εγώ πάντως απο ύπνο δεν έχω πρόβλημα!Κοιμήθηκα 12χθες το βράδυ και ξύπνησα 05:30 άνετα επεισή είχα διάβασμα.Πάντως δοκιμάστε το.Είναι πολύ ωραία να φτάνει 9:30 και να είσαι ξύπνιος ήδη 4 ώρες!Είναι πολύ καλό!:D :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 για εμενα παλι ειναι οτι καλυτερο να μην χανω την μερα... απλα οταν κοιταω να μην χανω και την νυχτα...χανω ον μπουσουλα...χαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 για εμενα παλι ειναι οτι καλυτερο να μην χανω την μερα... απλα οταν κοιταω να μην χανω και την νυχτα...χανω ον μπουσουλα...χαχαχαχαχαχαχαχαχα και εγω ετσι ειμαι.:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeliki_6 Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 giati bre kalopaidakia moy faireste etsi sto proino ksypnhma?:p andreasarc poses fores se exei ksypbhsei proino thlefonima kai prolabaineis thn doyleia soy,giati esy exeis ksexasei na baleis ksypnhthri,den exeis kataferei na shkoseis to bary paploma apo pano soy,k.l.p ?anti na peis eyxaristo toys mpinelikoneis kiolas?apapapapa...:p an faireste omorfa sto ksypnhtiri kai me xoris bia,kerdizete kalo ksypnima!:) :p ma kalimera moy eipate????:p :p :) :) mh me ksypnas ap'ths eksi, prin h ora ein ora na feksei....lalalalalalala... Παράθεση ***carpe diem*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εγώ ξυπνάω στις 6:00. Φτιάχνω καφέ - στρίβω τσιγάρο και βάζω κροκέτες στον Δούκα. Αράζω κανένα μισάωρο στο μπαλκόνι (χειμώνα / καλοκαίρι) μετά τσεκάρω emails και στις 7:00 βγάζω τον Δούκα βόλτα... 7:30 επιστρέφουμε, κάνω καφέ για την σύζυγο και απολαμβάνω την κόρη μου (7 μηνών) που έχει ξυπνήσει και μοιράζει απλόχερα τα χαμόγελα της... 8:00 (εαν δεν βρέχει) ξεκινάω περπατώντας για την δουλειά (Μαρούσι - Κηφησιά) παρέα με το iPod μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Εγώ ξυπνάω στις 6:00. Φτιάχνω καφέ - στρίβω τσιγάρο και βάζω κροκέτες στον Δούκα. Αράζω κανένα μισάωρο στο μπαλκόνι (χειμώνα / καλοκαίρι) μετά τσεκάρω emails και στις 7:00 βγάζω τον Δούκα βόλτα... 7:30 επιστρέφουμε, κάνω καφέ για την σύζυγο και απολαμβάνω την κόρη μου (7 μηνών) που έχει ξυπνήσει και μοιράζει απλόχερα τα χαμόγελα της... 8:00 (εαν δεν βρέχει) ξεκινάω περπατώντας για την δουλειά (Μαρούσι - Κηφησιά) παρέα με το iPod μου... Ωραιος ;) Αυτα ειναι! Ηρεμη ζωη ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 εδώ και 10 χρόνια που δουλεύω πρέπει να ξυπνάω και ξυπνάω 6:15 με 6:30... εε ακόμα δεν το έχω συνηθίσει, με χαλάει πολύ. Ευτυχώς που έχουμε και τα Σαββατοκύριακα να βάζουμε καμία υπνοώρα παραπάνω. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εγώ ξυπνάω στις 6:00. Φτιάχνω καφέ - στρίβω τσιγάρο και βάζω κροκέτες στον Δούκα. Αράζω κανένα μισάωρο στο μπαλκόνι (χειμώνα / καλοκαίρι) μετά τσεκάρω emails και στις 7:00 βγάζω τον Δούκα βόλτα... 7:30 επιστρέφουμε, κάνω καφέ για την σύζυγο και απολαμβάνω την κόρη μου (7 μηνών) που έχει ξυπνήσει και μοιράζει απλόχερα τα χαμόγελα της... 8:00 (εαν δεν βρέχει) ξεκινάω περπατώντας για την δουλειά (Μαρούσι - Κηφησιά) παρέα με το iPod μου... Ολα καλα...Τον Δουκα τον ρωτησες αν θελει να ξυπναει νωρις;:p Παντως χαρας το κουραγιο σου...;) Εγω σιχαινομαι το πρωινο ξυπνημα και δεν ακουω και τα ξυπνητηρια, με αποτελεσμα να βαζω 2 πλεον και σε εκνευριστικες μελωδιες μπας και ανοιξει το ματι...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 αντε, ακομα να ξυπνησετε; :pΟλα καλα...Τον Δουκα τον ρωτησες αν θελει να ξυπναει νωρις;:pο Δουκας και ο καθε Δουκας ειναι η καλυτερη του να ξυπναει(αν κοιμαται που αμφιβαλλω) τετοια ωρα...:) PS: ειναι και γκολντεν ριτριβερ, τελειο σκυλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Sorry, Θυμήστε μου πάλι. Το topic είναι πρωινό.... τί;; :X Εγώ τις τελευταίες μέρες [ή νύχτες ή δεν ξέρω κι εγώ τί πλέον], έχω κάνει τη νύχτα μέρα το κοπρόσκυλο... Κοιμάμαι με το που χαράζει και ξυπνάω πάλι αφού έχει πέσει ο ήλιος... :( Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Sorry, Θυμήστε μου πάλι. Το topic είναι πρωινό.... τί;; :X Εγώ τις τελευταίες μέρες [ή νύχτες ή δεν ξέρω κι εγώ τί πλέον], έχω κάνει τη νύχτα μέρα το κοπρόσκυλο... Κοιμάμαι με το που χαράζει και ξυπνάω πάλι αφού έχει πέσει ο ήλιος... :( μια απο τα ιδια :O αλλα ξυπναω νωριτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 μια απο τα ιδια :O αλλα ξυπναω νωριτερα... Αυτό το forum έχει να δεί post μου σε ώρες που ο ήλιος λούζει το έδαφος της Ελλάδας αρκετό καιρό τώρα... Σήμερα λέω να το πάω σερί μπάς και στρώσω και κοιμηθώ αύριο το βράδυ με τις κότες... :p Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εγώ τις τελευταίες μέρες [ή νύχτες ή δεν ξέρω κι εγώ τί πλέον], έχω κάνει τη νύχτα μέρα το κοπρόσκυλο... Κοιμάμαι με το που χαράζει και ξυπνάω πάλι αφού έχει πέσει ο ήλιος... :( Κι εγω τα ιδια...:p Σήμερα λέω να το πάω σερί μπάς και στρώσω και κοιμηθώ αύριο το βράδυ με τις κότες... :p Κι εγω επισης!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εγώ ξυπνάω στις 6:00. Φτιάχνω καφέ - στρίβω τσιγάρο και βάζω κροκέτες στον Δούκα. Αράζω κανένα μισάωρο στο μπαλκόνι (χειμώνα / καλοκαίρι) μετά τσεκάρω emails και στις 7:00 βγάζω τον Δούκα βόλτα... 7:30 επιστρέφουμε, κάνω καφέ για την σύζυγο και απολαμβάνω την κόρη μου (7 μηνών) που έχει ξυπνήσει και μοιράζει απλόχερα τα χαμόγελα της... 8:00 (εαν δεν βρέχει) ξεκινάω περπατώντας για την δουλειά (Μαρούσι - Κηφησιά) παρέα με το iPod μου... καλημερα και απο εμενα σε ολους... εισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος σττην γη φιλε μου και ετσι ευχομαι να ειναι η ζωη σου :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μετράω ήδη 15 λεπτά στη δουλειά...7.20 πιάνω δουλειά,7 παρα 5 ξυπνάω. Δυστυχώς ή ευτυχώς ξυπνάω τελευταία στιγμή γιατι θέλω να κοιμηθώ όσο πιο πολύ γίνεται:) Δε μπορώ να πω ότι συνίθισα 4 μήνες τώρα να ξυπνάω τέτοια ώρα αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι καλό.Έχεις όλη την μέρα μπροστά σου.Ακόμη και το ΣΚ αν δεν έχω βγεί το βράδυ το πρωί στις 10 είμαι ξύπνιος :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μετράω ήδη 15 λεπτά στη δουλειά...7.20 πιάνω δουλειά,7 παρα 5 ξυπνάω. Δυστυχώς ή ευτυχώς ξυπνάω τελευταία στιγμή γιατι θέλω να κοιμηθώ όσο πιο πολύ γίνεται:) Δε μπορώ να πω ότι συνίθισα 4 μήνες τώρα να ξυπνάω τέτοια ώρα αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι καλό.Έχεις όλη την μέρα μπροστά σου.Ακόμη και το ΣΚ αν δεν έχω βγεί το βράδυ το πρωί στις 10 είμαι ξύπνιος :D αυτο ξαναπεστο... εγω παλι δουλευω στις 7 και ξυπναω ...χμμμμ...με ξυπναει το μωρο μου...στις 6.20 πινω εναν ελληνικο γρηγορα και σε 5 λεπτα ειμαι στην δουλεια... αχ αθανατη ελληνικη επαρχεια με τις ευκολιες σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eragon Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 καλημέεεερα όντως το πρωινό ξύπνημα είναι πολυ δυσκολο, για να σηκωθώ πρεπει να με :whip: :lol: :lol: Βάζω 2 ξυπνητήρια κάθε πρωι για να το παρω αποφαση να αφήσω το ωραίο μου κρεβατακί:p Παράθεση Bad state of mind... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 egw meta apo 3 ksypnhthria k 2 thl apo mama k aisiws ksypnaw kata tis 2 to meshmeri!xxxoxoxoxoxxo!!!!!alla skeftomai otan 8a er8ei h wra na me fwnazoun k emena xose pws 8a ksypnaw gmt tetoies barbares wres!tespa pali ksypnhsa ligo dyskola me tis syneleyseis gia katalhpseis k elpizw o deyteros fraes na kanei to 8ayma tou!klmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 egw meta apo 3 ksypnhthria k 2 thl apo mama k aisiws ksypnaw kata tis 2 to meshmeri!xxxoxoxoxoxxo!!!!!alla skeftomai otan 8a er8ei h wra na me fwnazoun k emena xose pws 8a ksypnaw gmt tetoies barbares wres!tespa pali ksypnhsa ligo dyskola me tis syneleyseis gia katalhpseis k elpizw o deyteros fraes na kanei to 8ayma tou!klmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa για κοιτατε ρε κατι τυχερους φοιτητες! και εμεις δουλεια απο τις 7... καταλαβες? μην παρετε ποτε πτυχιο...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts