Jump to content

Ti exwteriko kouti 3,5 proteinete gia sklhro

gfdimopo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas paideia exw ena seagate 200 gb kai tha hthela na mu peite kapoio external case me usb2 kai firewire gia na ton kanw exwteriko... eixa ena chronos alla eixa provlimata... kapoio allo....?

eyxaristw

D.G.

Έχω πάρει μία τέτοια θήκη από το ram-shop και δουλεύει σωστά τόσο με usb2 όσο και με firewire σε πολλά μηχανήματα που το έχω συνδέσει. Είδα ότι δεν υπάρχει στον κατάλογο του καταστήματος τώρα, αλλά είναι αυτό: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=21&pid=24

• 4 weeks later...

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με external case.

εχω ενα που δεν ξερω τι μαρκα ειναι , δεν γραφει κατι επανω εκτος απο το mobile disk external data storage . (ξερω $%^#& εκανα που το πειρα αλλα λεμε τωρα ....)

αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι. Οταν το χρησιμοποιω για αρκετες ωρες αυξανει παρα πολυ η θερμοκρασια . Ειναι ανησυχητικο αυτο για την "υγεια" του δισκου ?

Το κουτί σου είναι chronos και τα πρωτα κουτια τα έβγαζε η εταιρια χωρις διακοπτη on/off και ανεμιστηράκι.Tωρα εχει καλυτερευσει η κατασταση καπως και διαθέτουν και ανεμιστηρακι που επιλεγεις πότε θελεις να δουλεύει καθως έχουν και διακοπτη on/off ετσι ώστε να το κλείνεις όταν δεν είναι σε χρήση ο σκληρος.

Edit...Εχει δοκιμάσει κανεις τα κουτια Vipower που διαθέτει το Πλαίσιο?

Υπογραφή....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefanos_79 ( 4 Ιαν. 2005 , 22:11)

Το κουτί σου είναι chronos και τα πρωτα κουτια τα έβγαζε η εταιρια χωρις διακοπτη on/off και ανεμιστηράκι.Tωρα εχει καλυτερευσει η κατασταση καπως και διαθέτουν και ανεμιστηρακι που επιλεγεις πότε θελεις να δουλεύει καθως έχουν και διακοπτη on/off ετσι ώστε να το κλείνεις όταν δεν είναι σε χρήση ο σκληρος.

Edit...Εχει δοκιμάσει κανεις τα κουτια Vipower που διαθέτει το Πλαίσιο?

δεν ειμαι 100% οτι ειναι chronos επειδη εχει on/off αλλα οχι ανεμιστηρακι :worry: