diafanos10 Δημοσιεύτηκε June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μετά από 3+ χρονια το αγαπημένο μου SE X8 παρέδωσε το πνέυμα του :( Οπότε είμαι σε αναζήτηση φθηνού android (130 max). Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν με αυτά τα λεφτά αξίζει να πάρει κανείς κινέζικο κινητό ή γνωστή μάρκα. Από τη μια το κινέζικο θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερα specs αλλά χειρότερη ποιότητα κατασκευής, συμπεριφορά κτλ..., από την άλλη ένα γνωστό κινητό θα είναι πιο αδύνατο αλλά πιθανότατα θα είναι αρκετά πιο σταθερό. Ποιά είναι η άποψή σας? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κνητό; Thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλο θα ηταν να αναφερεις τι χαρακτηριστικα περιπου θες να εχει το κινητο. Αν θες απο κινα κοιτα καποια αξιοπιστη και γνωστη μαρκα οπως xiaomi, zte, huawei, asus απο καποιο κινεζομαγαζο. Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι value for money και συνδυαζουν αξιοπιστια και specs. Ασχετως τα specs, μην κοιτας αγνωστες κινεζικες μαρκες. Αν θες απο ελλαδα, νομιζω οτι αυτο αξιζει https://www.skroutz.gr/s/5849160/LG-L90-D405-8GB.html Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 ελλαδα LG L90 http://www.skroutz.gr κινα p6000 http://www.to2.com Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλο θα ηταν να αναφερεις τι χαρακτηριστικα περιπου θες να εχει το κινητο. Αν θες απο κινα κοιτα καποια αξιοπιστη και γνωστη μαρκα οπως xiaomi, zte, huawei, asus απο καποιο κινεζομαγαζο. Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι value for money και συνδυαζουν αξιοπιστια και specs. Ασχετως τα specs, μην κοιτας αγνωστες κινεζικες μαρκες. Αν θες απο ελλαδα, νομιζω οτι αυτο αξιζει https://www.skroutz.gr/s/5849160/LG-L90-D405-8GB.html Όπως καταλαβαίνεις με αυτά τα χρήματα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το μόνο από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεπερνά τις 4,7' η οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Όπως καταλαβαίνεις με αυτά τα χρήματα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το μόνο από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεπερνά τις 4,7' η οθόνη! η διαφορα μεταξυ 4.7" και 5" ειναι ελαχιστη. διευρυνε τις επιλογες σου μεχρι τις 5" καθως στις 5" εχει πολυ περισσοτερα μοντελα-επιλογες Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Θα πάρω για την αδερφή μου αυτό.Είναι +12Ε από το όριο που έθεσες αν και υπάρχει στα ~124Ε αλλά με 1-8 Gb......και μιλάμε για Xiaomi ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 η διαφορα μεταξυ 4.7" και 5" ειναι ελαχιστη. διευρυνε τις επιλογες σου μεχρι τις 5" καθως στις 5" εχει πολυ περισσοτερα μοντελα-επιλογες Ναι οκ, αν είναι κάτι που πραγματικά αξίζει και είναι 5'' δε θα πω όχι :). Απλά είπα να βάλω ένα ψυχολογικό όριο < 5'' ;) ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...και μιλάμε για Xiaomi ! Αυτό το λες για καλό ή για κακό? Δεν έχω ιδέα από κινέζικες μάρκες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μετά από 3+ χρονια το αγαπημένο μου SE X8 παρέδωσε το πνέυμα του :( Οπότε είμαι σε αναζήτηση φθηνού android (130 max). Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν με αυτά τα λεφτά αξίζει να πάρει κανείς κινέζικο κινητό ή γνωστή μάρκα. Από τη μια το κινέζικο θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερα specs αλλά χειρότερη ποιότητα κατασκευής, συμπεριφορά κτλ..., από την άλλη ένα γνωστό κινητό θα είναι πιο αδύνατο αλλά πιθανότατα θα είναι αρκετά πιο σταθερό. Ποιά είναι η άποψή σας? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κνητό; Thanx in advance Huawei Honor 3c 4G Zte V5 2/8 Xiaomi Hongmi 4G Zenphone 5 Lenovo A916 4G(αυτό θέλει "καθάρισμα" για να το χαρείς) Μαγαζιά: vickmall, to2c, minideal, gearbest Έχω αγοράσει από αυτους-αξιοπιστοι Όλα αυτά κορυφαία σχέση value/money Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αυτό το λες για καλό ή για κακό? Δεν έχω ιδέα από κινέζικες μάρκες :) Xiaomi-Lenovo-Meizu-Oppo-ZTE-Χαβάη είναι οι κορυφαίες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Θα πάρω για την αδερφή μου αυτό.Είναι +12Ε από το όριο που έθεσες αν και υπάρχει στα ~124Ε αλλά με 1-8 Gb......και μιλάμε για Xiaomi ! Νομιζω ότι θα καταλήξω στην πρότασή σου :). Βλέπω ότι αν το παραγγείλεις από Σαντορινιώτικο warehouse είναι πιο ακριβό όμως. Εγώ πρέπει να το παραγγείλω από εκεί ή μπορώ κατευθειαν από το κανονικό site τους. Γνωρίζεις πόσο καιρό χρειάζεται η αποστολή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο. Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο. Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει. Χα, άστα! Εκεί που είπα οτι καταστάλαξα στο Xiaomi, διάβασα ενα thread παραπάνω με σύγκριση elephone vs xiaomi, και τώρα πλέον κλίνω προς elephone! Απλά φοβάμαι μήπως αυτή η μάρκα παραείναι κινεζιά (και με τέτοια μπαταρία έτσι και γινει καμια στραβή...θα γκρεμίσει την πολικατοικια :D). Στο gearbest δε βλέπω κάποιο κουπόνι αλλά εδώ το δείχνει με δυο διαφορετικές τιμές ακριβως το ίδιο μοντέλο.... Ξέρει κανείς τι παίζει? Τέλος το gearbest είναι αξιόπιστο μαγαζί? -- Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν συγκρινεται σε ποιοτητα η Xiaomi με την Elephone.Απλα η 2η,παρουσιασε κανα 2 ενδιαφεροντες συσκευες και το P6000 εχει βγει μεχρι στιγμης απροβληματιστο και μεγαλο vfm. To Gearbest ειναι αξιοπιστο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Δεν συγκρινεται σε ποιοτητα η Xiaomi με την Elephone.Απλα η 2η,παρουσιασε κανα 2 ενδιαφεροντες συσκευες και το P6000 εχει βγει μεχρι στιγμης απροβληματιστο και μεγαλο vfm. To Gearbest ειναι αξιοπιστο. Στο chat του vickmall μου είπαν οτι μπορεί να αργήσει το elephone p4000 και μου αντιπρότειναν (ως καλύτερο) το doogee y100 valencia2. Έχεις κανείς καμια άποψη γιαυτό σε σύγκριση με το p4000. Εμφανισιακά πάντως δείχνει πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Πάρε το redmi 2 που σου πρότεινε και το παιδί πιο ψηλά. είναι δοκιμασμένο τηλέφωνο και είναι από μια κορυφαία μάρκα. hd οθόνη 2gb ram snapdragon επεξεργαστή και lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Νομιζω ότι θα καταλήξω στην πρότασή σου :). Βλέπω ότι αν το παραγγείλεις από Σαντορινιώτικο warehouse είναι πιο ακριβό όμως. Εγώ πρέπει να το παραγγείλω από εκεί ή μπορώ κατευθειαν από το κανονικό site τους. Γνωρίζεις πόσο καιρό χρειάζεται η αποστολή του? Η αποθήκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παραλαμβάνεις σε 2 μέρες! Από Κίνα αποστολή με SG ή NL post και παραλαβή σε 15-25 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. June 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τελικα μετά από πολλές αλλαγές γνώμης (και εξαιτίας του επικείμενου δημοψηφίσματος) κατέληξα σε σιγουρη και αξιόπιστη επιλογή: Doogee Y100 Valencia PRO :D:D:D... Ελπίζω να αντέξει κανα χρόνο τουλάχιστον :D Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές/ιδέες σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts