Jump to content

Android 100-130E

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, μετά από 3+ χρονια το αγαπημένο μου SE X8 παρέδωσε το πνέυμα του :(

Οπότε είμαι σε αναζήτηση φθηνού android (130 max). Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν με αυτά τα λεφτά αξίζει να πάρει κανείς κινέζικο κινητό ή γνωστή μάρκα.

Από τη μια το κινέζικο θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερα specs αλλά χειρότερη ποιότητα κατασκευής, συμπεριφορά κτλ..., από την άλλη ένα γνωστό κινητό θα είναι πιο αδύνατο αλλά πιθανότατα θα είναι αρκετά πιο σταθερό.

Ποιά είναι η άποψή σας? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κνητό;

Thanx in advance

Καλο θα ηταν να αναφερεις τι χαρακτηριστικα περιπου θες να εχει το κινητο. Αν θες απο κινα κοιτα καποια αξιοπιστη και γνωστη μαρκα οπως xiaomi, zte, huawei, asus απο καποιο κινεζομαγαζο. Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι value for money και συνδυαζουν αξιοπιστια και specs. Ασχετως τα specs, μην κοιτας αγνωστες κινεζικες μαρκες. Αν θες απο ελλαδα, νομιζω οτι αυτο αξιζει https://www.skroutz.gr/s/5849160/LG-L90-D405-8GB.html
The day is my enemy, the night my friend

Καλο θα ηταν να αναφερεις τι χαρακτηριστικα περιπου θες να εχει το κινητο. Αν θες απο κινα κοιτα καποια αξιοπιστη και γνωστη μαρκα οπως xiaomi, zte, huawei, asus απο καποιο κινεζομαγαζο. Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι value for money και συνδυαζουν αξιοπιστια και specs. Ασχετως τα specs, μην κοιτας αγνωστες κινεζικες μαρκες. Αν θες απο ελλαδα, νομιζω οτι αυτο αξιζει https://www.skroutz.gr/s/5849160/LG-L90-D405-8GB.html

Όπως καταλαβαίνεις με αυτά τα χρήματα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το μόνο από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεπερνά τις 4,7' η οθόνη!

Όπως καταλαβαίνεις με αυτά τα χρήματα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το μόνο από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρει είναι να μην ξεπερνά τις 4,7' η οθόνη!

η διαφορα μεταξυ 4.7" και 5" ειναι ελαχιστη.

διευρυνε τις επιλογες σου μεχρι τις 5"

καθως στις 5" εχει πολυ περισσοτερα μοντελα-επιλογες

Θα πάρω για την αδερφή μου αυτό.Είναι +12Ε από το όριο που έθεσες αν και υπάρχει στα ~124Ε αλλά με 1-8 Gb......και μιλάμε για Xiaomi !

η διαφορα μεταξυ 4.7" και 5" ειναι ελαχιστη.

διευρυνε τις επιλογες σου μεχρι τις 5"

καθως στις 5" εχει πολυ περισσοτερα μοντελα-επιλογες

Ναι οκ, αν είναι κάτι που πραγματικά αξίζει και είναι 5'' δε θα πω όχι :). Απλά είπα να βάλω ένα ψυχολογικό όριο < 5'' ;)

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...και μιλάμε για Xiaomi !

Αυτό το λες για καλό ή για κακό? Δεν έχω ιδέα από κινέζικες μάρκες :)

Καλησπέρα παιδιά, μετά από 3+ χρονια το αγαπημένο μου SE X8 παρέδωσε το πνέυμα του :(

Οπότε είμαι σε αναζήτηση φθηνού android (130 max). Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν με αυτά τα λεφτά αξίζει να πάρει κανείς κινέζικο κινητό ή γνωστή μάρκα.

Από τη μια το κινέζικο θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερα specs αλλά χειρότερη ποιότητα κατασκευής, συμπεριφορά κτλ..., από την άλλη ένα γνωστό κινητό θα είναι πιο αδύνατο αλλά πιθανότατα θα είναι αρκετά πιο σταθερό.

Ποιά είναι η άποψή σας? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κνητό;

Thanx in advance

Huawei Honor 3c 4G

Zte V5 2/8

Xiaomi Hongmi 4G

Zenphone 5

Lenovo A916 4G(αυτό θέλει "καθάρισμα" για να το χαρείς)

Μαγαζιά: vickmall, to2c, minideal, gearbest

Έχω αγοράσει από αυτους-αξιοπιστοι

Όλα αυτά κορυφαία σχέση value/money

In the down down of the writing we became robes...

Αυτό το λες για καλό ή για κακό? Δεν έχω ιδέα από κινέζικες μάρκες :)

Xiaomi-Lenovo-Meizu-Oppo-ZTE-Χαβάη είναι οι κορυφαίες.....

Θα πάρω για την αδερφή μου αυτό.Είναι +12Ε από το όριο που έθεσες αν και υπάρχει στα ~124Ε αλλά με 1-8 Gb......και μιλάμε για Xiaomi !

Νομιζω ότι θα καταλήξω στην πρότασή σου :). Βλέπω ότι αν το παραγγείλεις από Σαντορινιώτικο warehouse είναι πιο ακριβό όμως. Εγώ πρέπει να το παραγγείλω από εκεί ή μπορώ κατευθειαν από το κανονικό site τους. Γνωρίζεις πόσο καιρό χρειάζεται η αποστολή του?

Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο.

Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο.

Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει.

Χα, άστα! Εκεί που είπα οτι καταστάλαξα στο Xiaomi, διάβασα ενα thread παραπάνω με σύγκριση elephone vs xiaomi, και τώρα πλέον κλίνω προς elephone! Απλά φοβάμαι μήπως αυτή η μάρκα παραείναι κινεζιά (και με τέτοια μπαταρία έτσι και γινει καμια στραβή...θα γκρεμίσει την πολικατοικια :D).

Στο gearbest δε βλέπω κάποιο κουπόνι αλλά εδώ το δείχνει με δυο διαφορετικές τιμές ακριβως το ίδιο μοντέλο.... Ξέρει κανείς τι παίζει?

Τέλος το gearbest είναι αξιόπιστο μαγαζί?

--

Thanks

Δεν συγκρινεται σε ποιοτητα η Xiaomi με την Elephone.Απλα η 2η,παρουσιασε κανα 2 ενδιαφεροντες συσκευες και το P6000 εχει βγει μεχρι στιγμης απροβληματιστο και μεγαλο vfm.

To Gearbest ειναι αξιοπιστο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δεν συγκρινεται σε ποιοτητα η Xiaomi με την Elephone.Απλα η 2η,παρουσιασε κανα 2 ενδιαφεροντες συσκευες και το P6000 εχει βγει μεχρι στιγμης απροβληματιστο και μεγαλο vfm.

To Gearbest ειναι αξιοπιστο.

Στο chat του vickmall μου είπαν οτι μπορεί να αργήσει το elephone p4000 και μου αντιπρότειναν (ως καλύτερο) το doogee y100 valencia2. Έχεις κανείς καμια άποψη γιαυτό σε σύγκριση με το p4000. Εμφανισιακά πάντως δείχνει πιο όμορφο.

Πάρε το redmi 2 που σου πρότεινε και το παιδί πιο ψηλά. είναι δοκιμασμένο τηλέφωνο και είναι από μια κορυφαία μάρκα.

hd οθόνη

2gb ram

snapdragon επεξεργαστή

και lte

Νομιζω ότι θα καταλήξω στην πρότασή σου :). Βλέπω ότι αν το παραγγείλεις από Σαντορινιώτικο warehouse είναι πιο ακριβό όμως. Εγώ πρέπει να το παραγγείλω από εκεί ή μπορώ κατευθειαν από το κανονικό site τους. Γνωρίζεις πόσο καιρό χρειάζεται η αποστολή του?

Η αποθήκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παραλαμβάνεις σε 2 μέρες!

Από Κίνα αποστολή με SG ή NL post και παραλαβή σε 15-25 μέρες.

Τελικα μετά από πολλές αλλαγές γνώμης (και εξαιτίας του επικείμενου δημοψηφίσματος) κατέληξα σε σιγουρη και αξιόπιστη επιλογή: Doogee Y100 Valencia PRO :D:D:D... Ελπίζω να αντέξει κανα χρόνο τουλάχιστον :D

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές/ιδέες σας!