freddaras Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 παιδια αλλαξα επεξεργαστη,μητρικη και μνημη..... "πεταξα" την παλια καρτα ηχου αφου αυτη που με δωσε η νεα μητρικη ειναι σαφως ανωτερη.... το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ τις ρυθμισεις για μπασα και πριμα με αποτελεσμα να χω προβλημα σε πολλα mp3.... με αλλα λογια δεν μου εμφανιζει την επιλογη "Σύνθετα στοιχεία ελέγχου" με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στα μπασα και πριμα πουθενα παρολο που εκανα update τους drivers μεσα απο τα windows... :mad: :mad: μπορει κανεις να βοηθησει??? η καρτα ηχου μου ειναι η C media AC97 audio device..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Να κατεβασεις τους drivers απο το site της motherboard και να μην κανεις update τους drivers απο το windows update. Δεν εχουν καμια σχεση και σε δυνατοτητες (κυριως συνοδευτικο software) και αποδοσης μεταξυ των drivers που δινουν τα windows με αυτα που δινει ο κατασκευαστης. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 ρε παιδια οτι και αν εκανα τιποτα.....! "Εάν δεν είναι διαθέσιμη η εντολή Σύνθετα στοιχεία ελέγχου στο μενού Επιλογές, το πρόγραμμα οδήγησης ήχου που έχετε δεν υποστηρίζει ξεχωριστές ρυθμίσεις για μπάσα και πρίμα. " στα θεματα βοηθειας παιρνω την παραπανω απαντηση.... ειναι δυνατον να μην μπορω να κοντρολαρω τα μπασα και τα πριμα μου??? θα σαλταρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 τουλαχιστων κανα καλο site με drivers εχει να προτεινει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Κοντρόλαρέ τα μέσα από το equaliser του προγράμματος που ακούς mp3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts