vasilispas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 οκ ευχαριστώ πολύ!!! και μια τελευταία ερώτηση οταν ειναι απενεργοποιημένη η οθόνη στα εισερχόμενα sms δεν μου ανάβει το led είναι φυσιολογικό? το ξέρω σας ζάλισα ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που σε ενοχλώ Εχει ρυθμιση...δεν θυμαμαι που ομως...για κοιτα στη προβολη οθονης ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησωκαι εγω κατι? όταν η μπαταρια πεφτει χαμηλα 10-15% δεν αναβει το led για ειδοποιηση? Απο τη μανα του ειναι στο 8%. Ρυθμισε το στο 20 εσυ ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησωκαι εγω κατι? όταν η μπαταρια πεφτει χαμηλα 10-15% δεν αναβει το led για ειδοποιηση? Κοιτα να ενεργοποιησεις τη ρυθμιση led. Πας προβολη,φωτεινη ενδειξη ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ ευχαριστώ πολύ!!! και μια τελευταία ερώτηση οταν ειναι απενεργοποιημένη η οθόνη στα εισερχόμενα sms δεν μου ανάβει το led είναι φυσιολογικό? το ξέρω σας ζάλισα ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που σε ενοχλώ Προβολη-φωτεινη ενδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πας στην εφαρμογη διαχειριση μπαταριας κ νατη φαντη μπαστουνι Εχει ρυθμιση...δεν θυμαμαι που ομως...για κοιτα στη προβολη οθονης ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο τη μανα του ειναι στο 8%. Ρυθμισε το στο 20 εσυ ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτα να ενεργοποιησεις τη ρυθμιση led. Πας προβολη,φωτεινη ενδειξη ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προβολη-φωτεινη ενδειξη ειναι ενεργοποιημένη η φωτεινή ενδειξη αυτο συμβαίνει στα sms στις αναπάντητες κλήσεις δουλεύει κανονικά το led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ειναι ενεργοποιημένη η φωτεινή ενδειξη αυτο συμβαίνει στα sms στις αναπάντητες κλήσεις δουλεύει κανονικά το led Δεν το ξερω....ισως βοηθησει καποιος αλλος εδω μεσα που του ετυχε το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μηπως ξέρει καποιος τι ειναι αυτη η ταινία; μου αλλαξανε μπαταρία και τωρα δεν την εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Αδέρφια ερώτηση για αγορά. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο και για το alcatel idol 3 στις 5.5" για γυναικεία χρήση. Το μπατζετ είναι κοντά στα 200 € με 10 πάνω 10 κάτω κλπ. Μεταξύ των δύο ποιο θα προτείνατε ? Η αγορά θα γίνει άμεσα τις επόμενες μέρες για αποφυγή μουρμουρας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ποια εφαρμογη που σβηνει οθονη; τι εννοεις; αν λες για το κουμπι διαχειρισης κλεισιματος οθονης εγω το εχω κανονικα ναι ρε φίλε το κουμπί που κλείνει την οθόνη (εικονίδιο μια κλειδαριά) μερική που βάλαμε την 6 η εφαρμογή δεν υπάρχει δεν ξέρω για ποιο λόγω... Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 ναι ρε φίλε το κουμπί που κλείνει την οθόνη (εικονίδιο μια κλειδαριά) μερική που βάλαμε την 6 η εφαρμογή δεν υπάρχει δεν ξέρω για ποιο λόγω... Υπαρχει κανονικα σε ολους..ψαξε τις ρυθμισεις..δν θυμαμαι να σου πω που το βρηκα...αλλα υπαρχει... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδέρφια ερώτηση για αγορά. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο και για το alcatel idol 3 στις 5.5" για γυναικεία χρήση. Το μπατζετ είναι κοντά στα 200 € με 10 πάνω 10 κάτω κλπ. Μεταξύ των δύο ποιο θα προτείνατε ? Η αγορά θα γίνει άμεσα τις επόμενες μέρες για αποφυγή μουρμουρας ;) Μακρια απο alcatel....της γυναικας μου την πηρα το lg zero σε gold...εξαιρετικο τηλ με οθονη s7...κ μπαταρια με wifi παντα ανοιχτο τη βγαζει 3 ημερες (νυχτα-ημερα). Απλα σαν επεξεργαστη ειναι τετραπυρηνο κ με 1,5 gb . Το p8 lite ειναι 8πυρηνο στα 2 gb. Καμια σχεση βεβαια αλλα κ με μια μερα μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Βγηκε Β560 marshmallow?Την 550 ηξερα για τελευταια. http://dfiles.eu/files/rn8hpj60n Ξερει κανεις τιποτα? Το λινκ ειναι απο εδω: http://huaweifirmware.com/huawei-p8-lite Edited May 14, 2016 by Ammon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Βγηκε Β560 marshmallow?Την 550 ηξερα για τελευταια. http://dfiles.eu/files/rn8hpj60n Ξερει κανεις τιποτα? Το λινκ ειναι απο εδω: http://huaweifirmware.com/huawei-p8-lite Οντως το deposite files εχουν B560....δεν ακουσα κατι για αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Η B560 ειναι απο πολωνια...εχει καποιες αλλαγες...δουλευει πλεον το led στο sms κ το led σε μπλε-μωβ χρωμα Κατεβαζω να τη περασω.... Edited May 14, 2016 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfot77 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδια καλημερα,κατοχος p8 lite αγορασμενο πριν ενα μηνα απο public,γνωριζει καποιος να με βοηθησει στα εξης,κατ αρχην εχει antivirus κ αν ναι πως μπορω να το απενεργοποιησω,ευχαριστω . Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_receives_android_60_marshmallow_in_europe-news-18216.php Έρχεται και η 6 σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_receives_android_60_marshmallow_in_europe-news-18216.php Έρχεται και η 6 σιγά σιγά. Δεν έχει έρθει ΗΔΗ;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ελλάδα όχι. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εβαλα τη B560....μου αφησε εντυπωση οτι η B550 σε μπαταρια ειναι καλυτερη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου γίνεται;;; Έχει τέτοια επιλογή;;; Υποτίθεται αυτή είναι η υπέροχη του Αντροιντ Μ σε σχέση με άλλα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εβαλα τη B560....μου αφησε εντυπωση οτι η B550 σε μπαταρια ειναι καλυτερη.... Σε ενα σχολιο στο gsmarena επιβεβαιωνει καποιος για χειροτερη διαρκεια μπαταριας οποτε μαλλον δε θα την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Σε ενα σχολιο στο gsmarena επιβεβαιωνει καποιος για χειροτερη διαρκεια μπαταριας οποτε μαλλον δε θα την περασω. Θα τη δοκιμασω καμια εβδομαδα...εχει σιγουρα το led ενεργοποιημενο στα sms...στη μνημη αφηνει 100 mb λιγοτερα απο τη B550....ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου δεν ειδα σε κανενα android 6 μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ωραίος φίλε. Αναμένουμε νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 ρε παιδια για επισημη 6 ποτε λενε μεσω OTA ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ωραίος φίλε. Αναμένουμε νέα. Παντως το σχολιο στο gsmarena δεν ειναι για τη B560. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια για επισημη 6 ποτε λενε μεσω OTA ; Επισημη ειναι κ B550 k η B560.....αν περιμενεις απο ελλαδα θα τη παρεις μαζι με τη ζιμπαμπουε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παντως το σχολιο στο gsmarena δεν ειναι για τη B560. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισημη ειναι κ B550 k η B560.....αν περιμενεις απο ελλαδα θα τη παρεις μαζι με τη ζιμπαμπουε. H B560 ειναι σαφως καλυτερη και πιο ωριμη της Β550, αλλα κανει clean install να ξερετε.... Πολυ πιο γρηγορο το κινητο, σφαιρατο ΣΟΥΠΕΡ Η ΚΑΜΕΡΑ κι η οθονη, επαθα πλακα ποιοτητα ηχου θειικη οπως και ηχειων μπαταρια μην περιμενετε και πολλα...με 2400 δεν πας πολύ μακρυα, αλλα για μετρια χρηση θα βγαζει τη μερα γενικα μοιαζει πολυ καλή ΜΟΝΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣη ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ, ουστ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παντως το σχολιο στο gsmarena δεν ειναι για τη B560. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισημη ειναι κ B550 k η B560.....αν περιμενεις απο ελλαδα θα τη παρεις μαζι με τη ζιμπαμπουε. Δηλαδη αργει ακομα ετσι ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 H B560 ειναι σαφως καλυτερη και πιο ωριμη της Β550, αλλα κανει clean install να ξερετε.... Πολυ πιο γρηγορο το κινητο, σφαιρατο ΣΟΥΠΕΡ Η ΚΑΜΕΡΑ κι η οθονη, επαθα πλακα ποιοτητα ηχου θειικη οπως και ηχειων μπαταρια μην περιμενετε και πολλα...με 2400 δεν πας πολύ μακρυα, αλλα για μετρια χρηση θα βγαζει τη μερα γενικα μοιαζει πολυ καλή ΜΟΝΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣη ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ, ουστ... ελεγαν για μπλε led αλλα πρασινο ειναι σε μενα. Παντως στα sms αναβοσβηνει τωρα πια...απο μπαταρια μεχρι τωρα στα ιδια επιπεδα...κ δεν υπαρχει το bug με τη κυψελη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Clean install. Χάνουμε και τα περιεχόμενα της sd? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts