giannis100 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ευχαριστώ πολύ minovg.Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται η πληρωμή μέσω moneybookers;Και τι απαιτείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ευχαριστώ πολύ minovg.Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται η πληρωμή μέσω moneybookers;Και τι απαιτείται; Πηγαίνεις στο http://www.moneybookers.com κάνεις εγγραφή και στέλνεις χρήματα από την κάρτα σου ή τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Περισσότερα δεν γνωρίζω κι εγώ, δε το χρησιμοποιώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Εγώ Moneybookers χρησιμοποίησα. Εφτιαξα λογαριασμο σε αυτούς, πήρα ένα reference id, και έκανα κατάθεση στον λογαριασμό τους 20 ευρώ (-προμήθεια 1.80) και μετά απο το voipbuster επέλεξα πληρωμή με moneybookers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 EGO TO EKANA ME PISTOTIKI den exei akoystei tipota omos gia to voip buster Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Γίνεται αντί για πιστωτική να χρησιμοποιήσουμε visa electron και να την δεχτεί ώς πιστωτική; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Γίνεται αντί για πιστωτική να χρησιμοποιήσουμε visa electron και να την δεχτεί ώς πιστωτική; Εννοείται! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfoun Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 eixa hol adsl kai moy antikatestisan to netroyte me to frizth to opoio ipostirizei kai sip gia voip buster jerei kaneis tis rytmiseis Ηθελα να μου διευκρινισετε αν εννοειτε το adsl modem-router FRITZ που δινει και η Αλτεκ με το Jetpack ,δηλαδη αν σε αυτο μπορεις να συνδεσεις απευθειας τηλεφωνικη συσκευη (χωρις να χρειαζεσαι αλλον ανταπτορα π.χ linksys pap2)και να μιλας μεσω voipbuster,e-voice, i-call κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εάν θέλει κανείς να συνδέει κατευθείαν πάνω στο router υπάρχει και Alcatel SpeedTouch 716wl ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ηθελα να μου διευκρινισετε αν εννοειτε το adsl modem-router FRITZ που δινει και η Αλτεκ με το Jetpack ,δηλαδη αν σε αυτο μπορεις να συνδεσεις απευθειας τηλεφωνικη συσκευη (χωρις να χρειαζεσαι αλλον ανταπτορα π.χ linksys pap2)και να μιλας μεσω voipbuster,e-voice, i-call κλπ Δώσε μας περισσότερα στοιχεία για το ΦΡΙΤΖ. Δώσε μας λινκ από την εταιρεία να σου πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfoun Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δώσε μας περισσότερα στοιχεία για το ΦΡΙΤΖ. Δώσε μας λινκ από την εταιρεία να σου πούμε. Δεν ξερω κατι παραπανω,απλα εννοω το router που δινει η ΑLTECTELECOMS με το πακετο JETPACK ,δειτε στα sites avm.gr ,avm.de, acn.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porter Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Λοιπόν μόλις χθες εκανα κατάθεση 10 ευρω (δεν ξέρω γιατι δεν υπήχε επιλογή για 5) και εχω χορτασει να μιλαω! αν και εχω 384 σύνδεση της forthnet η καθυστέριση ειναι μόνο 1-2 δευτερόλεπτα! Τέλειο! Και επειδή έχω βαρεθεί το μικροφωνάκι και τα ακουστικά, μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε μια συσκευή που να ειναι συμβατη με το voipbuster για να συνδέσω τηλεφωνική συσκευη και να μιλαω? Αν πάρω καποια που να χρειάζεται να είναι ανοιχτο το pc θα πάρω αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592074 (κανει για το voipbuster, σωστά)? Αν αποφασίσω όμωσ να πάρω μία απο να λειτουργει με κλειστώ pc τι μου προτεινετε? Εχω modem-router u.s.robotics με wireless, γίνεται κάποια να τραβάει με ethernet απο κει? Ευχαριστώ πολυ!!! BMXakia to TRUST pou poulaei to e-shop paizei mono me skype. An 8es enan ATA USB adaptor pou na paizei kai me voipbuster mporeis na pareis ton onevoip http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=16&Secton_id=42517777&Product_Id=296845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklpts Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Me 384 kai 512 exoume kathysterisi gyro sto 1-2 sec. Me 1024 pou skeftomai na paro tha exo tin idia kathystirisi? The veltiothei kai o ixos ή den paizei rolo? Παράθεση αντικες Πινακες ζωγραφικη εργα τεχνης antikes αντικεσ antiques in greece greek antiques Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 OSOI EXOYN TO fritz den xreiazetai na pareis pap2 kanei mono toy tin doyleia kai osoi exoyn to netroyte as zitisoyn antikatastash apo tin hol Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εχω το voipbuster και firewall Mcafee... Μερικες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη,το firewall μου λεει οτι το βοιπμπυστερ αλλαξε απο την τελευταια φορα... Τι σημαινει αυτο?Τι το εχει κανει να αλλαξει? Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι κανει update τις νεες ταριφες απο την ιστοσελιδα του. Καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εχω το voipbuster και firewall Mcafee... Μερικες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη,το firewall μου λεει οτι το βοιπμπυστερ αλλαξε απο την τελευταια φορα... Τι σημαινει αυτο?Τι το εχει κανει να αλλαξει? Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι κανει update τις νεες ταριφες απο την ιστοσελιδα του. Καμια αλλη προταση? Aυτό θα συμβαίνει κάθε φορά που βγαίνει update στο προγραμματάκι του. Όχι για τις ταρίφες. Ρύθμισέ το να το επιτρέπει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Νέες χώρες που προστέθηκαν στις free κλήσεις του voipbuster: Chile Estonia Japan Mexico Panama Peru Puerto rico Russia Slovenia South-Korea Thailand Venezuela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Thanks minovg... Απλως δεν ειχα δει ποτε να με ρωτησει αν θελει να κανει update... Του εχω δωσει grant access οπως το ονομαζει το Mcafee... Τετοια προγραμματα δεν ειναι να μενουν εκτος διαδυκτιου:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Me 384 kai 512 exoume kathysterisi gyro sto 1-2 sec. Me 1024 pou skeftomai na paro tha exo tin idia kathystirisi? The veltiothei kai o ixos ή den paizei rolo? file mou mpainw apo Italia(de kserw poso se bohtha auto)me 640 kai einai ok!kapoies fores mpainw kai me mia 2.2 kai einai teleia!Mallon den tha xeis problhma me thn 1024:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 EGO KAI ME 512 DEN EIXA KANENA PROBLIMA EPIShs kai gia kliseis pros kinhta simferei trela kai exei foberi poiothta dokimase an exeis 512 pigene sto voip buster tools optio kai ekei poy leei conection type bale dialup xrisimopoiei poio aploys codecs exei balei kaneis xrhmata sto voip buster me pistotikh ego ebala prin kana eikosahmero Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklpts Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ego ena exo na po. me 384 to voipbuster den douleuei. Me isdn 64k douleuei mia xara!. H 384 mou katevazei mia xara. Omos fainetai den einai arketi gia na sikosei to voipbuster. H isdn giati douleeui arage?? Paidia o Πote einai terastio mpour***o. Mas koroideyei kanonikotata. Παράθεση αντικες Πινακες ζωγραφικη εργα τεχνης antikes αντικεσ antiques in greece greek antiques Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 FILE MOY EINAI KATHARA THEMA PAKETON TOY OTE TO VOIP XRISIMOPOIEI 6K SE APLAO KAI 10 ME 12 SE KALO CODECK APLA O POTE EXEI PERIOSRISMO PAKETON BALE 512 KAI OLA TELEIA Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Με 512 δηλαδή δουλεύει τελειότατα, ή έτσι κι έτσι...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Με 512 δηλαδή δουλεύει τελειότατα, ή έτσι κι έτσι...;;; Koίτα δε θα υπογράψουμε και συμβόλαιο ότι θα σου λειτουργεί άψογα, αλλά κατά 95% θα είναι σχεδόν τέλεια. Τα 100 πακετάκια θα τα πιάνεις το δευτερόλεπτο (είναι το μίνιμουμ για σχεδόν τέλεια εφαρμογή Voip). Να φανταστείς ότι με την 384 πιάνεις τώρα 30 πακέτα/sec στην καλύτερη... Αλλά το ξαναλέω, το έχω πει πολλές φορές. Η διαφορά είναι 4€ χωρίς τέλος μεταπήδησης και η υποβάθμιση αν δε μείνεις ευχαριστημένος είναι αναστρέψιμη. Δηλαδή δοκιμάζεις. Δε σ'αρέσει; Κανένα πρόβλημα. Επιστρέφεις χωρίς να χάσεις κάτι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Σωστά φίλε μου..θα το κάνω μήπως δω κι εγώ άσπρη μέρα μ'αυτούς που έχουμε μπλέξει..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Σωστά φίλε μου..θα το κάνω μήπως δω κι εγώ άσπρη μέρα μ'αυτούς που έχουμε μπλέξει..................... Ακριβώς. ;) Κατά τα άλλα καυχιόντουσαν στον ΟΤΕ για την μείωση του παγίου πρόσβασης στις προσβάσεις ADSL. Ουσιαστικά το ίδιο έμεινε (19,90) αφού οι 384 είναι άχρηστες για Online gaming και Voip εφαρμογές... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts