Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, πριν λίγο καιρό είχα ακολουθήσει ένα λινκ που έδωσε κάποιος σ'αυτό το thread και κατέβασα το SjPhone για PPC. Επειδή όμως λόγω εξεταστικής ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος δεν μπόρεσα να πειραματιστώ και πολύ και δεν το κατάφερα να δουλέψει. Έχει κανείς ιδέα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο εν λόγω πρόγραμμα για να δουλέψει με το voipbuster;

Χρησιμοποιώ Dell Axim X50v με WM 2003 SE και βγαίνω στο νετ μέσω wifi.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Who cares?... It won't work anyway!!!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, πριν λίγο καιρό είχα ακολουθήσει ένα λινκ που έδωσε κάποιος σ'αυτό το thread και κατέβασα το SjPhone για PPC. Επειδή όμως λόγω εξεταστικής ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος δεν μπόρεσα να πειραματιστώ και πολύ και δεν το κατάφερα να δουλέψει. Έχει κανείς ιδέα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο εν λόγω πρόγραμμα για να δουλέψει με το voipbuster;

Χρησιμοποιώ Dell Axim X50v με WM 2003 SE και βγαίνω στο νετ μέσω wifi.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Xwris na gnorizw tis ruthmhseis sou exw na sou wp to ekshs............Sto uni opou paw na serfarw mesw wi fi to Voip buster den sundeetai KAN!Mhpws uparxei problhma h periorismos apo to diaxeirhsth diktuou?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Σας πάει καλά σήμερα το Voipbuster? Γιατί εμένα σέρνεται... :cry: Τρομερές καθυστερήσεις και συνεννόηση-μπουζούκι. :(

Σας πάει καλά σήμερα το Voipbuster? Γιατί εμένα σέρνεται... :cry: Τρομερές καθυστερήσεις και συνεννόηση-μπουζούκι. :(

Mia xara Mou paei emena. Kanena pROVLIMA. Me 512 eimai

Xtes to bradaki arxise na mas kanei kati trela sto spiti tou filou mou.Shmera akoma den phra thlefwno!Pantws xtes bradu den ebgaza akrh!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Kanena Provlima tous teleytaious 2 mines me 2ora kai 3ora tin imera.

Yparxei theos telika........

Nέα εταιρεία με δωρεάν κλήσεις προς Ελλάδα και άλλους 34 προορισμούς. :w00t: :yahoo:

http://www.sparvoip.de/de/index.html

Μάλλον είναι της ίδιας εταιρείας και έχει ακριβώς το ίδιο στυλάκι. Είναι γερμανική όπως καταλαβαίνετε.

Έτσι λοιπόν μετά από την Voipbuster και την Sipdiscount έρχεται και η γερμανική. Οπότε πλέον υπάρχουν 3 επιλογές. :D

Nέα εταιρεία με δωρεάν κλήσεις προς Ελλάδα και άλλους 34 προορισμούς. :w00t: :yahoo:

Μάλλον είναι της ίδιας εταιρείας και έχει ακριβώς το ίδιο στυλάκι. Είναι γερμανική όπως καταλαβαίνετε.

Έτσι λοιπόν μετά από την Voipbuster και την Sipdiscount έρχεται και η γερμανική. Οπότε πλέον υπάρχουν 3 επιλογές. :D

Πολύ καλή είδηση minovg!!

Πιστεύω πως καλύτερα είναι να έχουμε και μια εναλακτική γιατί ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Πολύ καλή είδηση minovg!!

Πιστεύω πως καλύτερα είναι να έχουμε και μια εναλακτική γιατί ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Toν Nrg να ευχαριστούμε που οργώνει το νετ για το παραμικρό νέο σε ό,τι αφορά τις Voip κλήσεις. :D

Είναι η ίδια εταιρεια από πίσω.

Για τώρα δε δοκίμασα. Για το μεσημεράκι αναφερόμουν. :)

Από το μεσημέρι και μετά είχα και εγώ.

Δεν έβγαζα γραμμή.

Υπ' όψιν έχει σημασία, πόσο συχνά χρησιμοποιεί κανείς το τηλέφωνο.

Κάποιος που δεν το χρησιμοποιεί συχνά μπορεί να μην παρατηρήσει κάτι.

Μόνο κάποιος που το χρησιμοποιεί συνέχεια, είναι σε θέση να καταλάβει τι γίνεται.

Minovg, εκείνο το ΑΤΑ ήρθε;

Emena pantos paidia mia xara douleuei. Pantos ayto pou exo paratirisei einai to eksis. I kopela mou, pou me pairnei me voipbuster apo kypro me 512, akougetai pentakathara. Emena me 512 pote den exei akoustei teleia san to diko tis.

Upopsin ta pc mas einai peripou sta idia kyvika.

Minovg, εκείνο το ΑΤΑ ήρθε;

Ακόμα το περιμένω Boge. :( Του έστειλα μέιλ μου είπε το έστειλε στις 13.01. με το ταχυδρομείο. Τι κάνουν οι δικοί μας εδώ Ελλάδα δεν ξέρω. :mad:

Βασικά, έχω μερικές ερωτησούλες γιατί πριν από λίγο αποφάσισα να ασχοληθώ.

1) Η αρχική κατάθεση πλέον έχει γίνει 10€? Δε βλέπω κάποια άλλη επιλογή...

2) Στις ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω Port και να κάνω αντίστοιχα port forwarding στο router μου?

3) Από ποιότητα τι λέει? Έχω διαβάσει τα καλύτερα εδώ, αλλά δοκιμάζοντας να κάνω μια κλήση, το αποτέλεσμα ήταν να έχω μεγάλη καθυστέρηση.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Emena pantos paidia mia xara douleuei. Pantos ayto pou exo paratirisei einai to eksis. I kopela mou, pou me pairnei me voipbuster apo kypro me 512, akougetai pentakathara. Emena me 512 pote den exei akoustei teleia san to diko tis.

Upopsin ta pc mas einai peripou sta idia kyvika.

Η dsl μας όμως δεν είναι στα ίδια κυβικά με αυτή της Κύπρου (αν και 512 και οι δύο) μιας και ο ΟΤΕ μας δίνει τσεκουρεμένα τα πακέτα/δευτερόλεπτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η dsl μας όμως δεν είναι στα ίδια κυβικά με αυτή της Κύπρου (αν και 512 και οι δύο) μιας και ο ΟΤΕ μας δίνει τσεκουρεμένα τα πακέτα/δευτερόλεπτο.

Fantazomai omos oti ta ligotera packets tou ote dimiourgoun delay. Pisteyeis oti epireazoun kai tin katharotita tou ixou?

2) Στις ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω Port και να κάνω αντίστοιχα port forwarding στο router μου?

3) Από ποιότητα τι λέει? Έχω διαβάσει τα καλύτερα εδώ, αλλά δοκιμάζοντας να κάνω μια κλήση, το αποτέλεσμα ήταν να έχω μεγάλη καθυστέρηση.

1) Μπορεί να γράφει 10€, αλλά παιδιά που το έχουν δοκιμάσει λένε ότι στο τελικό στάδιο της πληρωμής έχει και επιλογή για 5€. Εγώ όταν είχα καταθέσει το ποσό ήταν μόλις στο 1€ (στις αρχές, κάπου στο Μάιο). :shifty: :cool:

2) Όχι δε χρειάζεται καμιά πόρτα. Λειτουργεί με κλειστές πόρτες. :p

3) Η ποιότητα είναι άριστη, απλά απαιτείται να έχεις 512 γραμμή χονδρικά. Στην 384 κατά κανόνα πάει χάλια λόγω ΟΤΕ και περιορισμού των πακέτων όπως τονίζει και ο hostolis παραπάνω.

Η μετάβαση από 384 σε 512 γραμμή (πρόσεξε: γραμμή, όχι και συνδρομή!) κοστίζει 4€ το μήνα χωρίς καμιά έξτρα επιβάρυνση (από 15,90 δηλαδή το πάγιο του ΑΡΥΣ πάει στα 19,90). Γίνεται σε 1-2 εργάσιμες (αν είσαι τυχερός :p) και όποτε θέλεις επιστρέφεις στην 384. Δεν είναι θέλω να πω σαν τη μετάβαση από PSTN->ISDN και το αντίστροφο που για κάθε μεταβολή θέλουν 30€+την αλλαγή παγίου. :blink:

Η μετάβαση από 384 σε 512 γραμμή (πρόσεξε: γραμμή, όχι και συνδρομή!) κοστίζει 4€ το μήνα χωρίς καμιά έξτρα επιβάρυνση (από 15,90 δηλαδή το πάγιο του ΑΡΥΣ πάει στα 19,90). Γίνεται σε 1-2 εργάσιμες (αν είσαι τυχερός ) και όποτε θέλεις επιστρέφεις στην 384. Δεν είναι θέλω να πω σαν τη μετάβαση από PSTN->ISDN και το αντίστροφο που για κάθε μεταβολή θέλουν 30€+την αλλαγή παγίου.
Όσα λέει ο minovg εδώ ισχύουν, αρκεί η γραμμή να είναι στο όνομά σου. Δηλαδή να μην έχεις πάρει πακέτο σύνδεσης τύπου adsl in a box,broadbandpack κλπ γιατί η γραμμή dsl είναι στο όνομα του παρόχου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν η γραμμή έγινε 512. Με σύνδεση HOL (ακόμα έχω την δωρεάν) 384 , το τέστ της Forthnet μου βγάζει :

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 76.95Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 430.18kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Δοκίμασα με voipbuster και τον δωρεάν χρόνο που έχει αρχικά να τηλεφωνήσω σε σταθερό Ελλάδος και οι παρατηρήσεις ήταν ότι είχα κάποια καθυστέρηση μικρή και η ποιότητα δεν ήταν τόσο καλή, ο συνομιλητής μου είπε ότι με ακούει σαν να μιλάω από κινητό περίπου..Αυτό δεν με προβλημάτισε βέβαια γιατί η συζήτηση γινόταν κανονικά. Με προβλημάτισε ωστόσο η μικρή καθυστέρηση..

Λέτε αν είχα 512 σύνδεση να είχα καλύτερα αποτελέσματα;

Τώρα η επόμενη μου κίνηση είναι να πάρω ένα demo 384 της Forthnet αλλά πως μπορώ να πάρω και ένα 512 demo..δε νομίζω να μου δώσουν 2 στη σειρά:O

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αφου εχεις μεγαλη καθυστερηση οταν χρησιμοποιεις τη γραμμη μονο για το voipbuster μη βαλεις τζαμπα 10 ευρω...