telePS Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 H TelePassport σύντομα θα ανακοινώσει επίσημα την παροχή εμφάνισης του τηλεφωνικού αριθμού στις κλήσεις προς όλα τα κινητά. Οι πελάτες που θα επιλέξουν την συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχουν επιπλέον χρέωση 0,009 ευρώ/λεπτό (cosmote/vodafone/tim) και 0,004 ευρώ/λεπτό για q-telecom. :cool: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Kαλό είναι να δίνεται η επιλογή. Γενικά βλέπω τους εναλλακτικούς σιγά σιγά να ξυπνάνε και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και αυτό είναι καλό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Ρε γαμωτο 1 ευρωλεπτο ειναι και πρεπει να το πληρωνει ο συνδρομητης? Δηλαδη για τα αυτονοητα πρεπει να πληρωνουμε εμεις παλι? Τοσο γυφτια πια? 3.5 δραχμουλες ειναι ρεεεεεεεεεεεεεε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Από τη στιγμη που συνεχίζει να υπάρχει ο απαράδεκτος ρυθμός χρέωσης των 30 δευτ. η συγκεκριμένη κίνηση παύει να έχει νόημα! Αν δεν αλλάξουν ρυθμό χρέωσης δε σώζονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Δεν κατάλαβα. Θα πληρώνεις για να φαίνεται ο αριθμός σου σε αυτόν που καλείς; :wacko: :wacko: :wacko: Άρε νούμερα ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Το ποσό της χρέωσης , δεν είναι και τόσο μεγάλο, αλλά για ψυχολογικούς κυρίως λόγους κανείς δεν θα ζητήσει αυτή την υπηρεσία... Ο ΟΤΕ , παρέχει αυτή την υπηρεσία δωρεάν; Είμαστε σίγουροι γι' αυτό, ή μήπως το έχει προσθέσει στο παγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Ο ΟΤΕ υποχρεωτικά δείχνει τον αριθμό σου. :!: Δε σου επιτρέπει να επιλέξεις αν θες να φαίνεται. Η ΤΡ δίνει αυτήν την επιλογή και αυτό είναι σημαντικό. Όσο για το έξτρα κόστος, είναι μηδαμινό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Υποχρεωτικά, ναί, αλλά μήπως σε χρεώνει και υποχρεωτικά, γι΄αυτή την υπηρεσία; Συμφωνώ πάντος ότι το κόστος είναι μικρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 4 Δεκ. 2004 , 11:56) Δεν κατάλαβα. Θα πληρώνεις για να φαίνεται ο αριθμός σου σε αυτόν που καλείς; :wacko: :wacko: :wacko: Άρε νούμερα ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Δεν σε καταλαβαίνω. Τι καλύτερο έχει ο ΟΤΕ; Καλύτερες τιμές; Αντιθέτως ο ΟΤΕ δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα της επιλογής. :whistle: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 LOL! Πρεπει να τους πληρωσει ο πελατης για να δρομολογησουν τις κλησεις ΟΧΙ μεσω GSMgateway αλλα μεσω καποιου αλλου δικτυου ωστε να φανει ο αριθμος του πελατη. Δεν το κανουν γιατι κανουν χαρη στον πελατη αλλα γιατι μαλλον πολλοι εχουν αγανακτησει να καλουν μεσω telepassport και ο καλουμενος να βλεπει την σπαστικη αποκρυψη. Εγω "γκρινιαζω" συνεχως σε οποιον με παιρνει στο κινητο μου απο το σταθερο του και εχει αποκρυψη. Γιατι αντε να καταλαβεις ποιος ειναι.. Ασε που οι περισσοτεροι πελατες δεν το γνωριζουν και νομιζουν οτι ο αριθμος τους φαινεται... Για εμενα αυτη η χρεωση οσο μικρη και να ειναι η λαθος σαν σκεψη-πολιτικη. Ή το ενσωματωνεις στα τιμολογια σου απο την αρχη ή το "χρεωνεσαι" εσυ σαν εταιρια... Απλα για την ιστορια: Τα τελευταια χρονια ο ΟΤΕ δεν σου χρεωνει την αποκρυψη στο σταθερο. Χρεωνει ομως την μη καταγγραφη στον τηλεφωνικο καταλογο (ηλιθιο κι αυτο βεβαια)... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 4 Δεκ. 2004 , 15:52) Δεν σε καταλαβαίνω. Τι καλύτερο έχει ο ΟΤΕ; Καλύτερες τιμές; Ναι, έχει καλύτερες τιμές, π.χ. για κλήσεις 35'' ή 65'' κλπ., λόγω της χρέωσης ανά 1'' μετά τα 30 πρώτα δευτερόλεπτα.:whistle: Και σίγουρα καλύτερη ακουστική ποιότητα και πιο γρήγορη σύνδεση. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 4 Δεκ. 2004 , 01:57) H TelePassport σύντομα θα ανακοινώσει επίσημα την παροχή εμφάνισης του τηλεφωνικού αριθμού στις κλήσεις προς όλα τα κινητά. Για κλήσεις προς σταθερά που έχουν αναγνώριση ισχύει το ίδιο; Αν ναι γιατί λες ειδικά για κινητά; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Δεκ. 2004 , 13:02) Για κλήσεις προς σταθερά που έχουν αναγνώριση ισχύει το ίδιο; Αν ναι γιατί λες ειδικά για κινητά; Στα αστικά και στα υπεραστικά πάντα υπήρχε εμφάνιση του αριθμού και θα συνεχίσει να υπάρχει με τις ίδιες τιμές. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 ΟΚ thanks. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Δε ξέρω αν μπορώ να πω ότι τώρα θα έχω επιλογή με την Telepassport να φαίνεται ή όχι το νούμερό μου, αφού εως τώρα όταν καλείς σε κινητά πότε εμφανίζει (σπάνια) και πότε δεν εμφανίζει (συχνότερα) το νούμερό μου. Άρα δεν έχω την επιλογή να μη φαίνεται ποτέ το νούμερό μου. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Δεκ. 2004 , 14:07) Ο ΟΤΕ υποχρεωτικά δείχνει τον αριθμό σου. :!: Δε σου επιτρέπει να επιλέξεις αν θες να φαίνεται. Η ΤΡ δίνει αυτήν την επιλογή και αυτό είναι σημαντικό. Όσο για το έξτρα κόστος, είναι μηδαμινό. Άμα όμως είναι απόρρητο το τηλέφωνό σου (δηλαδή δεν υπάρχει στους τηλεφωνικούς καταλόγους και επιπλέον έχεις ζητήσει απόκρυψη αριθμού) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ :!: Εμείς πάντως στην οικογένειά μου σε όλα μας τα κινητά (και φυσικά στο σταθερό) έχουμε απόκρυψη αριθμού και δεν πρόκεται ποτέ να την βγάλουμε. Εγώ π.χ. όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο μπορεί να θέλω να του πω ότι είμαι έξω, για διάφορους λόγους, ενώ στην πραγματικότητα είμαι σπίτι μου. Μόνο 2-3 άτομα παίρνω χωρίς απόκρυψη από το κινητό μου. Αλλά όταν μου λένε "μην με παίρνεις με απόκρυψη" έχω και εγώ την ίδια απαίτηση, δηλαδή να μην με παίρνουν με απόκρυψη. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 εχω την εντύπωση πως σε αυτούς που έχουν sDSL δίνει πάντα αναγνώριση με τις ίδιες τιμές :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Εγώ το θεωρώ πολύ καλή κίνηση και μπράβο τους. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotfixus (11 Δεκ. 2004 , 01:06) Εγώ το θεωρώ πολύ καλή κίνηση και μπράβο τους. Τωρα συγγνωμη αλλα προσωπικα δεν την βρισκω με το να με χρεωνουν για την αναγνωριση :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (11 Δεκ. 2004 , 01:22) Τωρα συγγνωμη αλλα προσωπικα δεν την βρισκω με το να με χρεωνουν για την αναγνωριση :whistle: Το θέμα δέν είναι αν την βρίσκει ο άλλος ή όχι. Επειδή πολλοί όμως είχαν μεγάλο πρόβλημα με την μη-εμφάνιση του αριθμού τους, η TelePassport ξεπέρασε και αυτό το παράπονο (μετά τις αστικές) προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιό απαιτητικούς. Αυτός που το μοναδικό πράγμα που ζητάει είναι να πληρώνει φθηνά τότε πολύ απλά δεν επιλέγει αυτήν την υπηρεσία. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Όλα είναι υπηρεσίες και πρέπει να πληρώνονται. Αυτή είναι η λογική όλων των εταιριών. Αν το θέλεις θα το πληρώσεις, αλλιώς κάθεσαι με τον πΟΤΕ και τα πληρώνεις ούτως ή άλλως. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotfixus (11 Δεκ. 2004 , 18:34) Όλα είναι υπηρεσίες και πρέπει να πληρώνονται. Αυτή είναι η λογική όλων των εταιριών. Αν το θέλεις θα το πληρώσεις, αλλιώς κάθεσαι με τον πΟΤΕ και τα πληρώνεις ούτως ή άλλως. Στις σοβαρες εταιριες υπαρχουν και οι δωρεαν υπηρεσιες (οπως αυτη). Αλλα ειπαμε, στις σοβαρες μονο :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (11 Δεκ. 2004 , 02:09) Αυτός που το μοναδικό πράγμα που ζητάει είναι να πληρώνει φθηνά τότε πολύ απλά δεν επιλέγει αυτήν την υπηρεσία. Να το πω λίγο διαφορετικά: Αυτός που το μοναδικό πράγμα που ζητάει είναι να πληρώνει φθηνά τότε πολύ απλά δεν επιλέγει την Telepassport (χρέωση ανά 30''). :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (13 Δεκ. 2004 , 04:51) Να το πω λίγο διαφορετικά: Αυτός που το μοναδικό πράγμα που ζητάει είναι να πληρώνει φθηνά τότε πολύ απλά δεν επιλέγει την Telepassport (χρέωση ανά 30''). :wacko: Τι να επιλέξει; Tellas, Lannet ή TeleDome με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό :eek: :eek: :wacko: Προσωπικά εμένα με συμφέρει απόλυτα η TelePassport επειδή οι περισσότερες κλήσεις μου σε κινητά είναι μικρότερες απο 30sec. Ετσι πληρώνω ΜΑΚΡΑΝ, με την φθηνότερη χρέωση. Εγω ποτέ δεν είπα οτι ο νέος ρυθμός χρέωσης τους συμφέρει όλους. Συμφέρει όμως τους περισσότερους. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Τους λιγοτερους θελεις να πεις. Δε νομιζω οτι οι περισσοτεροι μιλουν κατω απο 30sec. Σκεψου καποιος να μιλησει 31,61,91 sec,ωραια θα ειναι ε? :wacko: Telepassport: Δωρο ενα χρονομετρο με καθε νεα συνδεση για να μετρατε τις κλησεις για κινητα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts