Shorin Δημοσιεύτηκε September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2003 Πρόσφατα έβαλα isdn γραμμή κ έχω το εξής πρόβλημα. Η αναγνώριση κλίσης δουλεύει όποτε θέλει! Μίλησα με HELP DESK κ είπαν ότι από ΟΤΕ είναι ενεργοποιημένη. Η συσκεύη παλία δούλευε κανονικά αλλά τώρα μια δουλεύει κ μια όχι. Δοκίμασα να αλλάξω το ClipLevel κ πάλι τα ίδια. Είναι θέμα έντασης σήματος από τον ΟΤΕ ή κάτι άλλο? PLZ μια βοήθεια γιατί μου την έχει δώσει η υπόθεση!!!Θέλω αναγνώριση....! Παράθεση A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 poia suskeuh exeis? Mporei na exei h suskeuh problhma opws h dikh mou (ericsson dect 260) Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. September 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 H syskeyi einai tis crypto k einai to DCT100. To thema einai omws pws molis mou epistrafike kainouria syskeyi apo to service tis crypto giati i palia eixe provlima ...! Παράθεση A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Κι εγω ειχα μετατρεψει μια PSTN συνδεση σε ISDN. Στην αρχη ειχα κανονικα αναγνωριση κλησης με την συσκευη Philips Kala 200 αλλα σε 3-5 μερες εδειχνε οποτε ηθελε και μετα σταματησε. Αργοτερα νεκρωνοταν και η συνδεση δηλαδη δεν ειχα τηλεφωνο. Καλεσα τον ΟΤΕ (4 φορες) :mad: και αλλαξαν κατι με το G και με εβαλαν στο Link (η καπως ετσι) μετα ξανακαλεσα και αλλαξαν και το Netmodem (ειναι το καινουργιο με USB και 6 λαμπακια) αλλα ενω στην αρχη ειχε caller id τωρα παλι δεν εχει. Η ιδια συσκευη ειχε αναγνωριση στην PSTN συνδεση. Αν απλα δεν λειτουργει σε ISDN δε σημαινει πως δεν επρεπε να δειχνει καθολου και οχι οποτε της κατεβει :blink: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 K gw tin idia aporia exw ??? An ti mia doulevei k tin alli oxi pws ginetai na leme oti i siskeyi exei problima enw douleve kanonika??? Mipws tha prepei oi kyrioi pou einai ekei katw .... na doun an pezei tpt me tin entasi toy simatos??? Egw pou toys pira mou eipan oti k kala einai sto terma i entasi...Mou fainetai tzampa tin plirwnw omws ... OTE sucks...! Παράθεση A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον surprise Κι εγω ειχα μετατρεψει μια PSTN συνδεση σε ISDN. Στην αρχη ειχα κανονικα αναγνωριση κλησης με την συσκευη Philips Kala 200 αλλα σε 3-5 μερες εδειχνε οποτε ηθελε και μετα σταματησε. Αργοτερα νεκρωνοταν και η συνδεση δηλαδη δεν ειχα τηλεφωνο. Καλεσα τον ΟΤΕ (4 φορες) :mad: και αλλαξαν κατι με το G και με εβαλαν στο Link (η καπως ετσι) μετα ξανακαλεσα και αλλαξαν και το Netmodem (ειναι το καινουργιο με USB και 6 λαμπακια) αλλα ενω στην αρχη ειχε caller id τωρα παλι δεν εχει. Η ιδια συσκευη ειχε αναγνωριση στην PSTN συνδεση. Αν απλα δεν λειτουργει σε ISDN δε σημαινει πως δεν επρεπε να δειχνει καθολου και οχι οποτε της κατεβει :blink: ? Μετεφερα την ασυρματη συσκευη μου Philips Kala 200 στους δικους μου που εχουν επισης ISDN αλλα παλια συνδεση με το αρχαιο Netmod και δουλευει αψογα αρα ολη αυτη η ταλαιπωρια οφειλεται η σε "ασυμβατοτητα" του νεου Netmod η στο δικτυο η στο κεντρο του ΟΤΕ οποτε παλι αποδυκνειεται οτι δεν ξερουν τι κανουν και ταλαιπωρουν κοσμο :mad: ποτε επιτελους θα παψει το μονοπωλιο αυτου του οργανισμου να περιοριστει και η ταλαιπωρια μας!!! Τι πρεπει να κανει κανεις ενοψει 2004 για να εχει μια τηλεφωνικη γραμμη με αναγνωριση κλησης; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον surprise Τι πρεπει να κανει κανεις ενοψει 2004 για να εχει μια τηλεφωνικη γραμμη με αναγνωριση κλησης; :mad: Μια προσευχη....... :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Καλησπέρα στα παιδιά! Λοιπον ψυχραιμια και εχω "μαλλον" την λύση: Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω, εβριζα, τα εχωνα στο ΟΤΕ, αλλα τιποτα, επαιρνα τις συσκευες μου τις πηγαινα αλλου, λειτουργουσαν κανονικα. Οποτε εχει 2 μηνες που ειμαι στη Γερμανια και εμαθα την αληθεια...Ή αλλαζεις τις συσκευες και παιρνεις συσκευες που να υποστηριζουν ISDN, ή παίρνεις ενα φιλτρο και μετατρεπεις το ψηφιακο σημα του ISDN, σε αναλογικο, προκειμενου να δουλεψουν οι ειδη υπαρχουσες συσκευες. Αυτα! Κι ομως τα προβληματα λυνονται... Καλο σας βραδυ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Shorin H syskeyi einai tis crypto k einai to DCT100. To thema einai omws pws molis mou epistrafike kainouria syskeyi apo to service tis crypto giati i palia eixe provlima ...! Πάντος εγώ που έχω το ιδιο τηλέφωνο μια χαρά λειτουργεί η αναγνώριση... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. October 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 To provlima vrethike...mou esteilan mail apo tin intracom k mou eipan pws mia seira paragwgis netmod vgike provlimatiki k pws tha vgaloun kanourio firmware...Etsi perimenw k eytyxws pou eixa ena palio netmod k to xrisimopoiw twra! Παράθεση A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Emena to problima einai to eksis. Otan den eimai sto internet kai xtypisei to tilefono den bgazei anagnorisi. Ean omos eimai sto internet kai xtypisei to tilef. tote moy tin emfanizei! Telika yparxei problima.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Loipon den ksero an brika tin lisi 'h oxi, mpika stin http://netmod.intracom.gr kai diabasa sto FAQ to eksis: Υπηρεσία CLIP Ερώτηση Έχω συνδέσει σε μια αναλογική θύρα μια τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλίσης, αλλά ο αριθμός του καλούντος δεν εμφανίζεται. Πώς θα ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή; Αιτία Η τηλεφωνική συσκευή δεν αναγνωρίζει την υπηρεσία CLIP. Τί να κάνετε; Βεβαιωθείτε οτι ο παροχέας έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Βεβαιωθείτε ότι η τηλεφωνική σας συσκευή λειτουργεί με σηματοδοσία FSK. Αυξήστε το επίπεδο του εκπεμπομένου σήματος με την εντολή: AT/CLIPLEVEL=10 Fysika h syskeyi moy einai symbati me CLIP, giati prin metatrepso tin PSTN se ISDN leitoyrgoyse kanonika h anagnorisi. Tora to thema einai to eksis. Pos anebazo to sima poy leei pio pano me tin sygkekrimeni entoli? Me pio programma tha kataxoriso tin entoli ayti? Mipos me to Hyper terminal? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον stixima Loipon den ksero an brika tin lisi 'h oxi, mpika stin http://netmod.intracom.gr kai diabasa sto FAQ to eksis: Υπηρεσία CLIP Ερώτηση Έχω συνδέσει σε μια αναλογική θύρα μια τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλίσης, αλλά ο αριθμός του καλούντος δεν εμφανίζεται. Πώς θα ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή; Αιτία Η τηλεφωνική συσκευή δεν αναγνωρίζει την υπηρεσία CLIP. Τί να κάνετε; Βεβαιωθείτε οτι ο παροχέας έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Βεβαιωθείτε ότι η τηλεφωνική σας συσκευή λειτουργεί με σηματοδοσία FSK. Αυξήστε το επίπεδο του εκπεμπομένου σήματος με την εντολή: AT/CLIPLEVEL=10 Fysika h syskeyi moy einai symbati me CLIP, giati prin metatrepso tin PSTN se ISDN leitoyrgoyse kanonika h anagnorisi. Tora to thema einai to eksis. Pos anebazo to sima poy leei pio pano me tin sygkekrimeni entoli? Me pio programma tha kataxoriso tin entoli ayti? Mipos me to Hyper terminal? Με το Hyperterminal ναι. Ή μπορείς εναλλακτικά να κατεβάσεις τον Netmod Configuration Manager από το site της Intracom. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Telika ontos brika tin lysi! Loipon egkatestisa to Netmod Configuration Manager, kai stin kartela "Thlefonia" -> "Analogiki thyra 2" (ekei diladi poy exo sindesei to tilefono moy) grafo ton arithmo toy tilefono moy p.x.: 210XXXXXXX epilego CLIP on CW, kai kato epilego "metaksi 1oy kai 2oy xtypoy". Ayto itan olo. Tora me to poy perno til, eite eimai connect sto internet eite oxi meta ton 2o xtypo emfanizetai o arithmos stin othoni tis tilefonikis moy syskeyhs. Elpizo na exete kai eseis to idio problima kai na min xreiastei na allaksete tis tilefonikes syskeyes sas. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον surprise Μετεφερα την ασυρματη συσκευη μου Philips Kala 200 στους δικους μου που εχουν επισης ISDN αλλα παλια συνδεση με το αρχαιο Netmod και δουλευει αψογα αρα ολη αυτη η ταλαιπωρια οφειλεται η σε "ασυμβατοτητα" του νεου Netmod η στο δικτυο η στο κεντρο του ΟΤΕ οποτε παλι αποδυκνειεται οτι δεν ξερουν τι κανουν και ταλαιπωρουν κοσμο :mad: ποτε επιτελους θα παψει το μονοπωλιο αυτου του οργανισμου να περιοριστει και η ταλαιπωρια μας!!! Τι πρεπει να κανει κανεις ενοψει 2004 για να εχει μια τηλεφωνικη γραμμη με αναγνωριση κλησης; :mad: Αφου δοκιμασα να μεταφερω και το παλιο netmod απο το πατρικο μου στη δικη μου συνδεση και μη δινοντας καθολου σημα :blink: παραιτηθηκα!!! (Μα καλα δεν υποτιθεται οτι τα παλια netmods ειναι συμβατα με τις νεες ISDN συνδεσεις;!;!; :mad: Μετα απο καποιες μερες εκανα αναβαθμιση στο δικο μου netmod με το νεο firmware της intracom που θεωρητικα θα μου ελυνε το προβλημα. Ε, λοιπον τιποτα, τζιφος! Το philips συνεχιζει να μην εχει αναγνωριση στη δικη μου συνδεση ενω εχει κανονικοτατα στην ISDN συνδεση του πατρικου!!!! Μετα απο ολα αυτα παραδεχθηκα συντριπτικη ηττα και πηγα και αγορασα παλι απο τον ΟΤΕ (μ$##@ς που ειμαι) μια ISDN ασυρματη με αναγνωριση που δουλευει κανονικοτατα. Αν σκεφτει κανεις τον κοπο και το κοστος της ιστοριας θα πρεπει να γελαει η να κλαιει για μερες. :( :( :( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Παιδιά ακούστε κ το δικό μου πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης εδώ στην Τρίπολη, διότι στην Αθήνα δουλεύει κανονικότατα. Πριν από κάμποσο καιρό, κάηκε το USB Netmod που είχα, κ ο ΟΤΕΤζής που ήρθε να μου το αλλάξει, μου είπε πως επειδή στο στοκ δεν είχαν USB, θα μου έβαζε ένα από τα παλαιότερα. Δεν με πείραξε αυτό, μια κ έτσι κ αλλιώς το είχα συνδεδεμένο στον υπολογιστή παράληλλα...Αλλά αναγνώριση Yiok! Παίζει να μην είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία; Ποια ήταν η εντολή στο HyperTerminal που το τσεκάραμε αυτό;! Έχω ένα Caller ID Box μάρκας "Hermes" που όταν ακόμα είχα PSTN έκανε κανονικότατα την αναγνώριση. Λέτε να φταίει αυτό; Υ.Γ Έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού, την 3.77 και τον τελευταίο Configuration manager από το http://netmod.intracom.gr, στον οποίο έκανα όλες τις ρυθμίσεις του φίλου παραπάνω, δυναμώνοντας παράληλλα το σήμα (ρύθμιση FSK) από 7 σε 10. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη :);) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien_navar Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 καλημέρα παιδιά ! έχω παρόμοιο πρόβλημα , δεν έχω αναγνώριση κλήσεων όταν η γραμμή περνάει μέσο του τηλεφωνικού κέντρου διάβασα για ρυθμίσεις που μπορούνε να γίνουν στο CLIP του NetMod της Intracom αλλα εγώ στο πρόβλημα έχω ενα ELCON το οποίο δεν υποστηρίζει ρυθμίσεις για την ένταση του CLIP ! καμία ιδέα ;; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts