iceman Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Για καλοοοοοοοοοό βέβαια. Αν έχουμε τέτοιες ανταποκρίσεις στον Πειραιά, είναι πολύ καλό. ΟΜΩΣ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΓΩ (Αυτό τώρα το λέω επιτακτικά) :p :lol: μαζί σου και εγώ ! Δεν αντέχω άλλο με την ISDN!!!!!! :'( Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ το συνεργείο θα βρίσκεται στη ΝΙΚΑΙΑ. Έχω κλείσει ήδη ραντεβού, για να περάσουν!!! Ο παγωτατζηηηηηηηής!!! (Άσχετο). ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ TO JETSPEED 500i ΘΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Συνεργείου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΜ (το άκουσα με τα ίδια μου τ'αυτιά!!!). Τον λόγο δεν τον γνωρίζω. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Ναι ομως τωρα εγω θα παρω τηλεφωνο να τα σπασω ολα διοτι εχω κανει αιτηση 15/09... :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mj23 Ναι ομως τωρα εγω θα παρω τηλεφωνο να τα σπασω ολα διοτι εχω κανει αιτηση 15/09... :mad: :mad: :mad: :mad: Σε ποια πόλη είσαι? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? :D Περιοχή? Αυτο που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι τα συνεργεία ομαδοποιούν τις περιοχές. Αν στην περιοχή σου, δεν έχει κανει κανεις άλλος αιτηση (λιγο απιθανο) δεν προκειται να ερθουν τόσο γρήγορα. Αυτο μου ειπαν απο ΟΤΕ αυτο σου λεω. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Πρώτη μέρα με ADSL και γω. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ , παω στο τρελοκομειο τωρα. Μιλαω , τωρα , με 134 και μολις μου ειπαν οτι η γραμμη μου adsl, εχει μπει απο τις 24/09..... -Μα μου τη βγαζει κατασκευασμενη κυριε.... -Λετε να σας παιρνω για πλακα;;;;;; Εχω παρει 10 φορες απο τις 24/09... χαχαχαχαχαχαχαχα δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.. Περιμενω τωρα να δουμε.... Τους ακουω να μιλανε και δεν ξερουν τι τους γινεται...ο προισταμενος λεει οτι , δεν θελω adsl και εχει γινει λαθος και η πωλητρια του λεει οτι δε του την εχουν βαλει του ανθρωπου... Μολις το κλεισαμε και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυριο το πρωι.... Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miou Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet 1) Ημερομηνία Αίτησης για ADSL? 2) Περιοχή Κατοικίας? 3) Διαθέτετε PSTN or ISDN γραμμή? 4.1) (ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ) Πόσος καιρός έχει περάσει που περιμένετε? 4.2) (ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ) Μετά από πόσο καιρό έγινε αυτό; 5) Έχετε/Είχατε ΜΗΠΩΣ :whistle: δηλώσει στον ΟΤΕ, ότι θέλετε ως provider την OTEnet? 6) Με ποιον τρόπο "παραγγείλατε" την ADSL μετατροπή (134, http://www.oteshop.gr, OteShops, Τοπικό γραφείο ΟΤΕ)? 7) Τους έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε το MODEM που προτείνει/επιβάλει ο ΟΤΕ? (Αν ΝΑΙ, το δεχτήκανε?) Άντε και καλά συμπεράσματα!!! ;) 1) 3/10/2003 2) Παπάγου 3)ISDN 4.1)--- 4.2)10 ημέρες ακριβώς!!! 5) Όχι. Άλλλωστε ουδέποτε με ρώτησαν 6) http://www.ote-shop.gr 7) ΟΧΙ. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ζήτημα. Jetspeed προτείνουν-->Αυτό πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Τι γίνετε εδώ ρε παιδιά;Βλέπω 10 μέρες ο ένας,11 ο άλλος! Εγώ συμπληρώνω 20 μέρες από την επιβεβαίωση της αίτησης και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον ΟΤΕ :( Υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν τόσο πολύ ή είμαι ο μόνος; :o (μένω και στο κέντρο της Αθήνας-Αμπελόκηποι) Μήπως να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους ή να κάνω και άλλη υπομονή; :o (ο ένας μήνας βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα αλλά είμαι ανυπόμονος :rolleyes: ) Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Τι γίνετε εδώ ρε παιδιά;Βλέπω 10 μέρες ο ένας,11 ο άλλος! Εγώ συμπληρώνω 20 μέρες από την επιβεβαίωση της αίτησης και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον ΟΤΕ :( Υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν τόσο πολύ ή είμαι ο μόνος; :o (μένω και στο κέντρο της Αθήνας-Αμπελόκηποι) Μήπως να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους ή να κάνω και άλλη υπομονή; :o (ο ένας μήνας βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα αλλά είμαι ανυπόμονος :rolleyes: ) Φυσικά και να επικοινωνήσεις. Τι περιμένεις? Να συμπληρώσεις 30 ημερολογιακές ημέρες? Εξαρτάται και από την περιοχή που είσαι. Οι ΟΤΕτζήδες συγκεντρώνουν τις αιτήσεις ανά περιοχή και οργανόνουν επισκέψεις ανά περιοχή. Γι αυτό και μερικοί, έχουν δεχτεί επίσκεψη του συνεργείου μέσα σε 10 μέρες. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αίτηση: Δευτέρα 6/10 Περιοχή: Θεσσαλονίκη, κέντρο Γραμμή ISDN Δέν είμαι πλέον στην αναμονή. Ήρθαν σήμερα οι τεχνικοί (Παρασκευή 17/10) Δέν δήλωσα προτίμηση για OTENET στον OTE. Αίτηση στο τοπικό κατάστημα ΟΤΕ Πήρα το Modem που μου πρότειναν αδιαμαρτύρητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 1.) Αίτηση 1.10.03 2.) Αθήνα-κέντρο(ομόνοια) 3.)ISDN γραμμή 4.-1) ΟΧΙ 4.2) μετά από 15 μέρες 5.) ΟΧΙ 6.) αίτηση στο υποκατάστημα 7) ΟΧΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 1) Ημερομηνία Αίτησης για ADSL----30-09-2003 2) Περιοχή Κατοικίας-----Κέντρο Αθήνας (Πανεπιστημίου) 3) Διαθέτετε PSTN or ISDN γραμμή---------PSTN 4) (ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ) Μετά από πόσο καιρό έγινε αυτό----------23 ημέρες :mad: 5) Έχετε/Είχατε ΜΗΠΩΣ :whistle: δηλώσει στον ΟΤΕ, ότι θέλετε ως provider την OTEnet--------ΟΧΙ! 6) Με ποιον τρόπο "παραγγείλατε" την ADSL μετατροπή (134, http://www.oteshop.gr, OteShops, Τοπικό γραφείο ΟΤΕ)-------από το site 7) Τους έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε το MODEM που προτείνει/επιβάλει ο ΟΤΕ? (Αν ΝΑΙ, το δεχτήκανε?)-------Πήρα αυτό που πρότειναν.... Άντε και καλά συμπεράσματα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas 1)28/9(Σήμερα!) :D 2)Αθήνα-Αμπελόκηποι 3)ISDN 4.1) -- 5)Όχι,και εγώ για Tellas το σκέφτομαι αλλά μέχρι να εγκατασταθεί η γραμμή ίσως και να έχουν αλλάξει τα δεδομένα :o 6)Oteshop 7)Όχι Συμπληρώνω και το 4.2 :D 4.2) 1 μήνας ακριβώς :wacko: Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Άλλοι 10 μέρες (ειδικά η επαρχία ε;!) και άλλοι 1 μήνα. Εμείς στην εταιρεία περιμένουμε πάνω από μήνα :( Αναρωτιέμαι αν παίζει κανα ρόλο που η γραμμή είναι pstn... 1) Ημερομηνία Αίτησης για ADSL? τέλη Σεπτεμβρίου 2) Περιοχή Κατοικίας? Χαλάνδρι 3) Διαθέτετε PSTN or ISDN γραμμή? PSTN 4.1) (ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ) Πόσος καιρός έχει περάσει που περιμένετε? 1 μήνας 4.2) (ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ) Μετά από πόσο καιρό έγινε αυτό; 5) Έχετε/Είχατε ΜΗΠΩΣ δηλώσει στον ΟΤΕ, ότι θέλετε ως provider την OTEnet? Όχι, δεν ρώτησαν και ούτε θα την επιλέξω. 6) Με ποιον τρόπο "παραγγείλατε" την ADSL μετατροπή (134, http://www.oteshop.gr, OteShops, Τοπικό γραφείο ΟΤΕ)? (επανειλημένα) τηλέφωνα στο 134. 7) Τους έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε το MODEM που προτείνει/επιβάλει ο ΟΤΕ? (Αν ΝΑΙ, το δεχτήκανε?) Όχι δέχτηκα όποιο είχανε που να είχε ethernet και να κάνει για pstn. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 1) Ημερομηνία Αίτησης για ADSL? =03/10 2) Περιοχή Κατοικίας? = Καλλιθέα 3) Διαθέτετε PSTN or ISDN γραμμή? = ISDN 4.2) (ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ) Μετά από πόσο καιρό έγινε αυτό; = 23/10 αφού όμως με είχαν πάρει τηλέφωνο στις 10/10 και δεν με βρήκαν 5) Έχετε/Είχατε ΜΗΠΩΣ :whistle: δηλώσει στον ΟΤΕ, ότι θέλετε ως provider την OTEnet? = ΟΧΙ 6) Με ποιον τρόπο "παραγγείλατε" την ADSL μετατροπή (134, http://www.oteshop.gr, OteShops, Τοπικό γραφείο ΟΤΕ)? =134 7) Τους έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε το MODEM που προτείνει/επιβάλει ο ΟΤΕ? (Αν ΝΑΙ, το δεχτήκανε?) = ΟΧΙ γιατί ήθελα να πάρω μόντεμ από τον ΟΤΕ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts