Papaioannou Δημοσιεύτηκε June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2015 Μία ερώτηση θέλω να κάνω μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, πήρας μόλις ένα λαπτοπ και μου έχει βγάλει καμιά 180 windows update και είναι περίπου 1.7gb. Σε παλαιότερα λαπτοπ που είχα όποτε έκανα τα update, μετά τα μηχανήματα σερνόντουσαν. Τι να κάνω...; Όχι τπτ άλλο αλλά έχω απενεργοποίσει την αυτόματη ενημέρωση και εγκατάσταση με αποτέλεσμα να μην μου βγάζει και την αναβάθμιση για τα windows 10. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μία ερώτηση θέλω να κάνω μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, πήρας μόλις ένα λαπτοπ και μου έχει βγάλει καμιά 180 windows update και είναι περίπου 1.7gb. Σε παλαιότερα λαπτοπ που είχα όποτε έκανα τα update, μετά τα μηχανήματα σερνόντουσαν. Τι να κάνω...; Όχι τπτ άλλο αλλά έχω απενεργοποίσει την αυτόματη ενημέρωση και εγκατάσταση με αποτέλεσμα να μην μου βγάζει και την αναβάθμιση για τα windows 10. Εγώ όπως και εσύ, σε laptop με 8.1 δεν έχω περάσει updates εδώ και κανένα χρόνο. Αφού Όλα παίζουν τέλεια, δεν τα χρειάζομαι. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εγώ όπως και εσύ, σε laptop με 8.1 δεν έχω περάσει updates εδώ και κανένα χρόνο. Αφού Όλα παίζουν τέλεια, δεν τα χρειάζομαι. Κανονικά πρέπει να τα κάνεις γιατί διορθωνουνε διαφορά bugs και κενά ασφαλείας που εσύ δεν τα βλέπεις. Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Κανονικά πρέπει να τα κάνεις γιατί διορθωνουνε διαφορά bugs και κενά ασφαλείας που εσύ δεν τα βλέπεις. Αυτό χωράει πολύ κουβέντα. Γενικά ποτέ δεν έχω κολλήσει ιούς και παίζουν τα πάντα. Οπότε γιατί να τα περάσω; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ ιούς και τα περνάω όλα τα updates. τη σημαίνει αυτό; ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ ιούς και τα περνάω όλα τα updates. τη σημαίνει αυτό; Τι να σημαίνει; Ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει. Εγώ προτιμώ να μην γεμίζω τον δίσκο μου με τον χώρο που πιάνουν τα updates, ούτε να βλέπω το σύστημα να γίνεται πιο αργό σιγά σιγά από όλα αυτά που προστιθονται. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Τι να σημαίνει; Ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει. Εγώ προτιμώ να μην γεμίζω τον δίσκο μου με τον χώρο που πιάνουν τα updates, ούτε να βλέπω το σύστημα να γίνεται πιο αργό σιγά σιγά από όλα αυτά που προστιθονται. Είσαι βαθιά. Νυχτωμενος και εγώ που έχω όλα τα update της Microsoft γιατί άραγε πάει σφαίρα το pc ενδεικτικά θα σε πω ότι κάνει 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Διάβασε και λίγο δεν είναι κακό. Πάντα καλοπροαιρετα μιλάω άκου και τους άλλους λίγο. μπορεί να είναι ποιο έμπειροι από εσένα. είμαι τεχνικός υπολογιστών και δικτύων με 10ετη εμπειρία και πάνω. Από το ανοικτό πανεπιστήμιο Ξάνθης τώρα κάνω μεταπτυχιακό. Edited June 6, 2015 by panos314 Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αγαπάτε αλλήλους, ειρήνη υμίν. Παιδιά δεν ρώτησα τις απορίες μου για να σας βάλω να παρεξηγηθείτε. Εδώ μοιραζόμαστε ένα κοινό ενδιαφέρον και ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες για το κοινό μας καλό και την ευκολία μας. Λοιπόν και οι 2 απόψεις μου φαίνονται λογικές άσχετα με το backround μας. Ας το δούμε λοιπόν και λίγο πρακτικά. Ναι μεν υπάρχει η λογική του να βγαίνουν αναβαθμίσεις για να βελτιώσουμε το λειτουργικό και την ασφάλειά μας και στο 1Τ σκληρό δεν με ενοχλούν τα 2gb έξτρα δέσμευση στο σκληρό μου, ωστόσο από πολλούς, οι αναφορές λένε, αλλά και από προσωπική εμπειρία ότι όντως μετά τις αναβαθμίσεις το μηχάνημα αρχίζει και ανταποκρίνεται πιο αργά... ας δούμε λοιπόν και άλλες απόψεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αγαπάτε αλλήλους, ειρήνη υμίν. Παιδιά δεν ρώτησα τις απορίες μου για να σας βάλω να παρεξηγηθείτε. Εδώ μοιραζόμαστε ένα κοινό ενδιαφέρον και ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες για το κοινό μας καλό και την ευκολία μας. Λοιπόν και οι 2 απόψεις μου φαίνονται λογικές άσχετα με το backround μας. Ας το δούμε λοιπόν και λίγο πρακτικά. Ναι μεν υπάρχει η λογική του να βγαίνουν αναβαθμίσεις για να βελτιώσουμε το λειτουργικό και την ασφάλειά μας και στο 1Τ σκληρό δεν με ενοχλούν τα 2gb έξτρα δέσμευση στο σκληρό μου, ωστόσο από πολλούς, οι αναφορές λένε, αλλά και από προσωπική εμπειρία ότι όντως μετά τις αναβαθμίσεις το μηχάνημα αρχίζει και ανταποκρίνεται πιο αργά... ας δούμε λοιπόν και άλλες απόψεις! Εγώ πάντως, απ' όταν πήρα laptop που είχαν τα 8αρια, πέρασα γύρω στα 4GB updates, και τώρα μετά από 3 χρόνια, το laptop έχει γίνει πιο γρήγορο. Βέβαια σ'αυτό βοηθάει πολύ στο ότι έχω 8GB RAM, αλλά έχω δει μεγάλη βελτίωση, σε σχέση με την αρχική αγορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Θα πρέπει αυτόν τον "μύθο" περί παράκαμψης ενημερώσεων να τον σταματήσουμε. οι ενημερώσεις βγαίνουν για κάποιον λόγο, μια εταιρεία (βλπ. Μ$) δεν έχει εργαζόμενους που το μόνο που σκέφτονται είναι το πως θα γεμίσουν τον δίσκο μας με "σαβούρα". οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες για να δουλεύει το σύστημα ομαλά. μπορεί κάποιος να μην έχει πρόβλημα τώρα, κάποια στιγμή όμως θα βάλει ένα πρόγραμμα που η Μ$ έβγαλε μια ενημέρωση για να μην έχει πρόβλημα, την οποία αυτός ο κάποιος δεν την πέρασε (αφού δουλεύει μια χαρά το μηχάνημα του) και ξαφνικά να έχει προβλήματα, μετά θα φωνάζει και θα βρίζει τα ρημάδια τα παράθυρα, την εταιρεία που είναι ανίκανη να βγάλει ένα σωστό πρόγραμμα και δεν θα σκεφτεί ούτε μια στιγμή ότι την βλακεία την έκανε αυτός.... εν κατακλείδι, όποιος θέλει έχει το δικαίωμα (και την δυνατότητα) να μην περάσει καμιά ενημέρωση, απαγορεύεται όμως να το προτείνει και μάλιστα δημόσια σε φόρουμ, ως κανόνα και να ισχυρίζεται ότι είναι το σωστό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όποιος έχει μυαλό και καταλαβαίνει σωστά Ελληνικά,ξέρει τι να κάνει. Ούτε προτάθηκε μια μοναδική ιδέα ως σωστό, ούτε φώναξε κανείς για προβλήματα. Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, εγώ μίλησα για τον εαυτό μου και είπα ότι έτσι έχω το σύστημα σου,γιατί είμαι ευχαριστημένος. Σαφώς και αν χρειαστεί θα περάσω μια αναβάθμιση αν είναι να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία ενός νέου εξαρτηματος. Μέχρι τότε όμως, δεν βρίσκω τον λόγο. Panos 314 τις νύχτες να τις αναφέρεις στους φίλους σου. Και να χαίρεσαι το μεταπτυχιακό σου που δεν έχεις καν την λογική ικανότητα να ψάξεις για προηγούμενα σχόλια κάποιου πριν τον κρίνεις. Γιατί θα έβλεπες ότι δεν χρειάζεται να σπουδάζεις 10 χρόνια για να έχεις άποψη επί του θέματος. Κάποιοι ασχολούνται με τα pc ως χόμπυ εδώ και 25 χρόνια και μπορεί να γνωρίζουν κάποια θέματα καλύτερα από μερικούς σπουδαγμενους. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όποιος έχει μυαλό και καταλαβαίνει σωστά Ελληνικά,ξέρει τι να κάνει. Ούτε προτάθηκε μια μοναδική ιδέα ως σωστό, ούτε φώναξε κανείς για προβλήματα. Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, εγώ μίλησα για τον εαυτό μου και είπα ότι έτσι έχω το σύστημα σου,γιατί είμαι ευχαριστημένος. Σαφώς και αν χρειαστεί θα περάσω μια αναβάθμιση αν είναι να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία ενός νέου εξαρτηματος. Μέχρι τότε όμως, δεν βρίσκω τον λόγο. Panos 314 τις νύχτες να τις αναφέρεις στους φίλους σου. Και να χαίρεσαι το μεταπτυχιακό σου που δεν έχεις καν την λογική ικανότητα να ψάξεις για προηγούμενα σχόλια κάποιου πριν τον κρίνεις. Γιατί θα έβλεπες ότι δεν χρειάζεται να σπουδάζεις 10 χρόνια για να έχεις άποψη επί του θέματος. Κάποιοι ασχολούνται με τα pc ως χόμπυ εδώ και 25 χρόνια και μπορεί να γνωρίζουν κάποια θέματα καλύτερα από μερικούς σπουδαγμενους. Αυτά τα έμαθα όταν ήμουν 11 χρόνων και δεν χρειάστηκε να φτάσω 36 για να μάθω. Και τα έμαθα σωστά και ωραία . μην στεναχωριεσαι έχω διαβάσει όλα τα ποστ εδώ και ξέρω τι γίνεται. Και εγώ από χόμπυ ξεκίνησα και στα 15 μου έγραφα προγράμματα και σαν πρόγραμματιστης ξέρω ακριβώς τι ακριβώς κάνουν η ενημερώσεις και ότι δεν επηρεάζουν τον υπολογιστή. Και τι ακριβώς χρησημευουν γιαυτό διάβασε και λίγο δεν κάνει κακό μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Και ναι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts