Alexakisd Δημοσιεύτηκε June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2015 Καλησπέρα καταρχήν στο φόρουμ. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο ή τελικά δεν έχει λύση ή τα "σαίνια" της Hol δεν ξέρουν/μπορούν να το λύσουν και το αναπτύσσω..... Γραμμή 24 Mbps σε πολύ κοντινή απόσταση από ΚΑΦΑΟ με κλειδωμένες ταχύτητες 15 Mbps download 2 download Συνδρομητής της Hol και επίσης με πακέτο Hol TV - Hol video club. Λόγω του ότι το ρούτερ ειναι πολύ μακρυά από την τηλεόραση, ζήτησα και μου έστειλαν και ένα ζευγάρι Plc ώστε να πάρει σήμα το Hol TV. Το πρόβλημά μου ειναι το εξής: Όταν έχω συνδεδεμένα τα Plc στο ρούτερ, το wifi δίκτυο ουσιαστικά δεν λειτουργεί. Ειναι συνδεδεμένες οι συσκευές, δεν υπάρχει σφάλμα δικτύου ή συνδεσιμότητας αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει κίνηση δεδομένων (ακόμα και σε δοκιμές ping πήραμε μέχρι και ένδειξη time out).... Έχει έρθει τεχνικός ο οποίος δοκίμασε και μέτρησε τη γραμμή, όλα σωστά. Μου έχουν στείλει τα εξής ρούτερ: Netfaster το μικρό (το τελευταίο) Ένα technicolor Ένα zte, όπως επίσης και δύο ζευγάρια Plc Όλα τα ρούτερ αν δεν έχω συνδεδεμένα τα Plc απλά "πυροβολούν", μόλις συνδέσω τα Plc αρχίζουν οι αποσυνδέσεις από τους σέρβερ (σε περίπτωση παιχνιδιών) και δεν δουλεύει τίποτα. Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη προβλήματος ούτε στα ρούτερ ούτε στις ασύρματες συσκευές. Δοκίμασα ακόμα ακόμα να δουλέψω με bridge δύο ρούτερ, το ένα να εξυπηρετεί μόνο το Plc και το δεύτερο τις ασύρματες συσκευές, δουλέψει για περίπου 15 λεπτά και μετά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κανένας που αντιμετώπισε τέτοιο θέμα και βρήκε κάποια λύση; Ταπεινά ζητώ τα φώτα σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα καταρχήν στο φόρουμ. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο ή τελικά δεν έχει λύση ή τα "σαίνια" της Hol δεν ξέρουν/μπορούν να το λύσουν και το αναπτύσσω..... Γραμμή 24 Mbps σε πολύ κοντινή απόσταση από ΚΑΦΑΟ με κλειδωμένες ταχύτητες 15 Mbps download 2 download Συνδρομητής της Hol και επίσης με πακέτο Hol TV - Hol video club. Λόγω του ότι το ρούτερ ειναι πολύ μακρυά από την τηλεόραση, ζήτησα και μου έστειλαν και ένα ζευγάρι Plc ώστε να πάρει σήμα το Hol TV. Το πρόβλημά μου ειναι το εξής: Όταν έχω συνδεδεμένα τα Plc στο ρούτερ, το wifi δίκτυο ουσιαστικά δεν λειτουργεί. Ειναι συνδεδεμένες οι συσκευές, δεν υπάρχει σφάλμα δικτύου ή συνδεσιμότητας αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει κίνηση δεδομένων (ακόμα και σε δοκιμές ping πήραμε μέχρι και ένδειξη time out).... Έχει έρθει τεχνικός ο οποίος δοκίμασε και μέτρησε τη γραμμή, όλα σωστά. Μου έχουν στείλει τα εξής ρούτερ: Netfaster το μικρό (το τελευταίο) Ένα technicolor Ένα zte, όπως επίσης και δύο ζευγάρια Plc Όλα τα ρούτερ αν δεν έχω συνδεδεμένα τα Plc απλά "πυροβολούν", μόλις συνδέσω τα Plc αρχίζουν οι αποσυνδέσεις από τους σέρβερ (σε περίπτωση παιχνιδιών) και δεν δουλεύει τίποτα. Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη προβλήματος ούτε στα ρούτερ ούτε στις ασύρματες συσκευές. Δοκίμασα ακόμα ακόμα να δουλέψω με bridge δύο ρούτερ, το ένα να εξυπηρετεί μόνο το Plc και το δεύτερο τις ασύρματες συσκευές, δουλέψει για περίπου 15 λεπτά και μετά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κανένας που αντιμετώπισε τέτοιο θέμα και βρήκε κάποια λύση; Ταπεινά ζητώ τα φώτα σας Ευχαριστώ Μήπως πρέπει να αλλάξεις πρίζα στο plc που στέλνει και είναι μαζί με το modem/router ίσως από εκεί να δημιουργείτε το πρόβλημά. Απομάκρυνε το σε άλλη πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmar13 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Πρεπει να εχουμε παρόμοιο προβλημα. Είχα συνδεδεμένα στο netfaster wlan 3 ενα λαπτοπ, ενα tablet και ενα smartphone (και τα τρία ασύρματα). Πήρα τώρα εναν αποκωδικοποιητή τον οποίο συνέδεσα ενσυρματα μεσω δύο powerlines. Από όταν τον ενεργοποίησα μου κανει πρόβλημα το ιντερνετ ειτε στο tablet ειτε στο smartphone. (Δλδ το λαπτοπ δουλευει κομπλε ενω απο τα αλλα δυο δουλευει μονο το ενα, συνηθως το tablet ενω το κινητο συνδεεται στο router αλλα βγαζει ενα θαυμαστικό "!" δίπλα από το δίκτυο). Τι πρόβλημα να παίζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 ομοίως και εγώ, αφού παιδεύτηκα περίπου 1,5 μήνα με τα ρημαδο plc και μετά από 2-3 αλλαγές στα φίλτρα (που μάλλον βραχυκύκλωσαν) στο τέλος τα κατήργησα και ησύχασα, κι ας έχω ένα καλώδιο 15 μέτρα να διασχίζει διακριτικά το σαλόνι. Σε μένα μάλλον οφειλόταν στην λίγο παλιά η καλωδίωση (οικοδομή του 85), φαινόταν από την αρχή το θέμα αφού άμα άναβε θερμοσίφωνο ή ηλεκτρική κουζίνα έπεφτε η σύνδεση. Βέβαια δεν είχα θέμα με τις συνδέσεις wifi, δοκίμασε να έχεις ξεχωριστή μπρίζα για τα PLC (όχι την ίδια που είναι το μοντεμ ή πολύμπριζο), αν μπορείς δοκίμασε με άλλα plc μήπως είνια βλαμένα αυτά που έχεις, δες λίγο μήπως είναι το dect κοντά στο ρούτερ και δημιουργείται κάποια περιέργη παρεμβολή στα 2,4, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ... πάντως αφού χωρίς plc δουλεύεις κανονικά το wifi σου, τότε τι να σου πουν και οι τεχνικοί της χολ για τα plc και την καλωδίωση του σπιτιού σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmar13 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 ομοίως και εγώ, αφού παιδεύτηκα περίπου 1,5 μήνα με τα ρημαδο plc και μετά από 2-3 αλλαγές στα φίλτρα (που μάλλον βραχυκύκλωσαν) στο τέλος τα κατήργησα και ησύχασα, κι ας έχω ένα καλώδιο 15 μέτρα να διασχίζει διακριτικά το σαλόνι. Σε μένα μάλλον οφειλόταν στην λίγο παλιά η καλωδίωση (οικοδομή του 85), φαινόταν από την αρχή το θέμα αφού άμα άναβε θερμοσίφωνο ή ηλεκτρική κουζίνα έπεφτε η σύνδεση. Βέβαια δεν είχα θέμα με τις συνδέσεις wifi, δοκίμασε να έχεις ξεχωριστή μπρίζα για τα PLC (όχι την ίδια που είναι το μοντεμ ή πολύμπριζο), αν μπορείς δοκίμασε με άλλα plc μήπως είνια βλαμένα αυτά που έχεις, δες λίγο μήπως είναι το dect κοντά στο ρούτερ και δημιουργείται κάποια περιέργη παρεμβολή στα 2,4, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ... πάντως αφού χωρίς plc δουλεύεις κανονικά το wifi σου, τότε τι να σου πουν και οι τεχνικοί της χολ για τα plc και την καλωδίωση του σπιτιού σου... Το θέμα είναι ότι δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα το ιντερνετ μέσω των plc, αλλά μέσω wi fi. Υπα΄ρχει περίπτωση να έχει θέμα το ρουτερ και να μην μπορει να υποστηριξει τόσες συσκευές ταυτόχρονα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το θέμα είναι ότι δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα το ιντερνετ μέσω των plc, αλλά μέσω wi fi. Υπα΄ρχει περίπτωση να έχει θέμα το ρουτερ και να μην μπορει να υποστηριξει τόσες συσκευές ταυτόχρονα? όχι δεν νομίζω, αφού αν δεν έχεις βάλει τα plc όλες οι συσκευές συνδέονται κανονικά, κάποια τάση "ταξιδεύει" από τα plc στο μόντεμ και πιθανόν δημιουργεί πρόβλημα στις εκπομπές 2,4 (που είναι wifi και dect). Αν έχεις dect και ακούς κάποιον θόρυβο (παράσιτο) μέσα, τότε μάλλον κάτι δεν είναι σωστά στα plc, προσπάθησε να βρεις άλλο ζευγάρι να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts