Jump to content

Δίκαρτο κοντά στα 200 από Ελλάδα

Dartmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Τα τελευταία 2 χρόνια πέρασαν από τα χέρια μου 2 κινέζικα κινητά , ένα Cubot και το Coolpad F1 . Και τα 2 αρκετά καλά αλλά με θεματάκια. Το Coolpad ειδικά εδώ και 2 εβδομάδες κολλάει , κάνει restart μόνο του και γενικά κάνει διάφορα κουλά (παρά τις προσπάθειες για αλλαγή rom, root , unroot κτλ). Λόγω δουλειάς χρειάζομαι ένα κινητό άμεσα . Οι απαιτήσεις είναι

Οθόνη 5 inch

Ανάλυση 1280 (μου αρκεί)

2 GB Ram για να μην κολλάει

Δίκαρτο απαραίτητα (δεν με νοιάζει να έχει 3g και στις 2 γραμμές αρκεί να έχει η μία)

Καλό θα είναι να έχει SDcard αλλά όχι ότι είναι και απαραίτητο

Η ποιότητα της φωτογραφικής δεν είναι κάτι που βάζω ψηλά στη λίστα

Καλό σήμα , καλό GPS, Και όσο γίνεται καλύτερη μπαταρία .

Και όλα αυτά κοντά στα 200e

Δεν κοιτάω από Κίνα για 2 λόγους . 1) Το χρειάζομαι άμεσα 2) Το θέμα με τα Κινέζικα είναι ότι είναι καλά αλλά όλο και κάποια αλλαγή Rom χρειάζονται και όλο και κάποια ρύθμιση. Εγώ θέλω ένα κινητό που να μην χρειάζεται τίποτα εκτός από το εάν έχει εργοστασιακή αναβάθμιση που γίνεται αυτόματα. Γενικά το θέλω σαν εργαλείο και όχι σαν πειραματόζωο . Επίσης θέλω σε περίπτωση που έχω πρόβλημα να μπορώ να απευθυνθώ κάπου κοντά και όχι στην άλλη άκρη του κόσμου.

Από ότι έχω διαβάσει καλό είναι το MOTO G (2nd Gen) https://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

Έψαχνα όμως για κάτι καλύτερο και βρήκα το P8 Lite της Huawei https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html

To P8 Lite φαίνεται να είναι ακριβώς όπως το θέλω απλά είναι καινούργιο και δεν βρίσκω ένα Review ή μια αξιολόγηση .

Εάν έχει κάποιος άποψη θα με βοηθούσε πολύ , επίσης εάν υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

εδω σε vs με sony xperia m4 aqua

Το είχα δει το M4 αλλά εκτός του ότι είναι ακριβότερο δεν είναι και Dual Sim .

Αν θέλεις μια ματιά κ στο wp lumia 640.παίζουν άψογα out of the box.έτσι για αλλαγή μιας κ ειπες ότι το θες για εργαλείο

Να πω την αλήθεια windows phone δεν σκεφτόμουνα καθώς είχα δεδομένο ότι θα πάρω Android , αλλά θα το κοιτάξω thx

Αν θέλεις μια ματιά κ στο wp lumia 640.παίζουν άψογα out of the box.έτσι για αλλαγή μιας κ ειπες ότι το θες για εργαλείο

Να πω την αλήθεια windows phone δεν σκεφτόμουνα καθώς είχα δεδομένο ότι θα πάρω Android , αλλά θα το κοιτάξω thx

Να το σκεφτείς αν δεν σου λείπει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Θα γλυτώσεις από καθημερινές δυσλειτουργίες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να το σκεφτείς αν δεν σου λείπει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Θα γλυτώσεις από καθημερινές δυσλειτουργίες.

'Έκανα μια σχετική έρευνα και τελικά το σκέφτομαι σοβαρά για WP καθώς όπως είπα (και από ότι φαίνεται συμφωνεί αρκετός κόσμος) το χρειάζομαι για "εργαλείο". Μιά τελευταία ερώτηση αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του lumia 640 , ή να πάρω το Lumia 535 και απλά θα χάσω λίγο σε ανάλυση οθόνης ?

'Έκανα μια σχετική έρευνα και τελικά το σκέφτομαι σοβαρά για WP καθώς όπως είπα (και από ότι φαίνεται συμφωνεί αρκετός κόσμος) το χρειάζομαι για "εργαλείο". Μιά τελευταία ερώτηση αξίζουν τα παραπάνω χρήματα του lumia 640 , ή να πάρω το Lumia 535 και απλά θα χάσω λίγο σε ανάλυση οθόνης ?

Καλή σκέψη η μετάβαση σε WP (τη σκέφτομαι και για τον εαυτό μου σοβαρότατα) και πιστεύω δε θα το μετανιώσεις, αν τελικά την κάνεις... Όσον αφορά τα 2 που αναφέρεις, για μένα σίγουρα αξίζει τα παραπάνω χρήματα το 640... Δεν ξέρω αν τα αξίζει σα specs, αλλά κυρίως λόγω του ότι μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον είχαν αναφερθεί αρκετά θεματάκια για το 535 (τα οποία δεν έχω ιδέα αν έχουν λυθεί)... Επίσης το 640 είναι πιο φρέσκο και γενικά η τιμή του εξαιρετική για αυτά που προσφέρει...

Καλή σκέψη η μετάβαση σε WP (τη σκέφτομαι και για τον εαυτό μου σοβαρότατα) και πιστεύω δε θα το μετανιώσεις, αν τελικά την κάνεις... Όσον αφορά τα 2 που αναφέρεις, για μένα σίγουρα αξίζει τα παραπάνω χρήματα το 640... Δεν ξέρω αν τα αξίζει σα specs, αλλά κυρίως λόγω του ότι μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον είχαν αναφερθεί αρκετά θεματάκια για το 535 (τα οποία δεν έχω ιδέα αν έχουν λυθεί)... Επίσης το 640 είναι πιο φρέσκο και γενικά η τιμή του εξαιρετική για αυτά που προσφέρει...

Έχεις δίκιο είδα ότι το 535 έχει θέμα με το touch. Πάμε για 640 λοιπόν , άντε λοιπόν να δούμε και την Microsoft τι ψάρια πιάνει .

Φιλε μου leagoo elite 2 δυναμιτης αλλα 5,5 ιντσες φοβερο gps κ ταχυτητα σφαιρας επισης ενημερωτικα πολυ καλο gps εχουν και οι συσκευες της λενοβο
i cant get no sleep

Είναι διαθέσιμο Ελλάδα το συγκεκριμένο;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Φιλε μου leagoo elite 2 δυναμιτης αλλα 5,5 ιντσες φοβερο gps κ ταχυτητα σφαιρας επισης ενημερωτικα πολυ καλο gps εχουν και οι συσκευες της λενοβο

Όντως φαίνεται καλό αλλά την Leagoo δεν την ξέρω και ήθελα να αποφύγω no name για τους λόγους που αναφέρω στο πρώτο post . Τελικά παρήγγειλα το P80 Lite στα 217 ευρώ και περιμένω να παραλάβω. Ελπίζω να βγει καλό , αναμένω.