ccypruss000 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Προσωπικά χρησιμοποιώ το MobileGo. http://www.wondershare.net/mobilego/?id=BrandSitelink&gclid=CjwKEAiA3Ou1BRDso5XyhduuwFASJABP3PED-tTkQAc4IZ6eSAm136njqEkFomXCPKWKEBx3bkZGhxoCh2Tw_wcB Οκ εγινε με επιτυχεια η εγκατασταση παιδια η νεα εκδοση τωρα λεει οτι ειναι η: 4.5.4.2I http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 Γνωριζει κανεις ποτε θα παρουμε την 5.0 εκδοση ποτε βγαινει ; Θα ανακοινωθει στο παραπανω σιτε σωστα οποτε θα βγει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Οκ εγινε με επιτυχεια η εγκατασταση παιδια η νεα εκδοση τωρα λεει οτι ειναι η: 4.5.4.2I http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 Γνωριζει κανεις ποτε θα παρουμε την 5.0 εκδοση ποτε βγαινει ; Θα ανακοινωθει στο παραπανω σιτε σωστα οποτε θα βγει ; Υπαρχει σε beta εκδοση εδω δεν ειναι η ιντερνασιοναλ ακομη και φυσικα δεν εχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Υπαρχει σε beta εκδοση εδω δεν ειναι η ιντερνασιοναλ ακομη και φυσικα δεν εχει Ελληνικα. Μαλιστα αρα αναμενουμε επειδη δεν θελω να μπεξω με root , recovery κλπ καλυτερα θα περιμενω να περασω την ελληνικη εκδοση την φιναλ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Οπότε καλύτερα αναμονή μιας κ διαβάζω για θεματάκια (αναμενόμενο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δε κατάλαβα τι ειχες ενεργοποιησει. Να μη γίνεται rotate η οθόνη;Ακριβώς! Και τώρα δε βρίσκει πώς να το ξανακάνει μόνη της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ακριβώς! Και τώρα δε βρίσκει πώς να το ξανακάνει μόνη της... Αν δε κανω λάθος ή οθόνη κλειδώματος, ο,τι και να επιλέξεις, δε γυρνάει! Μένει πάντα κάθετη. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα κομπλε :D Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν δε κανω λάθος ή οθόνη κλειδώματος, ο,τι και να επιλέξεις, δε γυρνάει! Μένει πάντα κάθετη. Όχι, δεν μιλάω για την οθόνη κλειδώματος, όταν είναι μέσα στις εφαρμογές κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Όχι, δεν μιλάω για την οθόνη κλειδώματος, όταν είναι μέσα στις εφαρμογές κλπ... Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα αλλα τραβας με το δαχτυλο πανω δεξια (στο εικονιδιο της μπαταριας,σηματος κλπ) και βλεπεις καποια εικονιδια (Wifi,GPS,δεδομενα κλπ δεν εχει σημασια ποια θα βλεπει...εκτος και αν βλεπει καποιο με τον τιτλο "Περιστροφη"). Αν δεν το βλεπει,παλι πανω δεξια,εχει ενα τετραγωνο με τελειες,να το πατησει και αναπτυσεται ενα συρταρι οπου θα δει το εικονιδιο "Περιστροφη".Το πατας για ενεργοποιηση/κλειδωμα εναλλαξ.Αν δεν ρωτησες αυτο αλλα εκανες κατι στις Ρυθμισεις πες να το κοιταξουμε. Οκ εγινε με επιτυχεια η εγκατασταση παιδια η νεα εκδοση τωρα λεει οτι ειναι η: 4.5.4.2I http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 Γνωριζει κανεις ποτε θα παρουμε την 5.0 εκδοση ποτε βγαινει ; Θα ανακοινωθει στο παραπανω σιτε σωστα οποτε θα βγει ; Κατα τον Απριλη ειναι η προβλεψη για την 5 στο δικο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα αλλα τραβας με το δαχτυλο πανω δεξια (στο εικονιδιο της μπαταριας,σηματος κλπ) και βλεπεις καποια εικονιδια (Wifi,GPS,δεδομενα κλπ δεν εχει σημασια ποια θα βλεπει...εκτος και αν βλεπει καποιο με τον τιτλο "Περιστροφη"). Αν δεν το βλεπει,παλι πανω δεξια,εχει ενα τετραγωνο με τελειες,να το πατησει και αναπτυσεται ενα συρταρι οπου θα δει το εικονιδιο "Περιστροφη".Το πατας για ενεργοποιηση/κλειδωμα εναλλαξ.Αν δεν ρωτησες αυτο αλλα εκανες κατι στις Ρυθμισεις πες να το κοιταξουμε. Α γεια σου, αυτό ήταν και δε θυμόμουν με τίποτα ότι είναι σε εκείνο το σημείο για να της το πω, θα το πάτησε μάλλον κατά λάθος όταν έβαζε airplane mode... Να'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Κατα τον Απριλη ειναι η προβλεψη για την 5 στο δικο μας. Εγινε φιλε μου να σαι καλα. Επισης πως ξανα εγκαταστω τις προεπιλεγμενες εφαρμογες που ειχε η παλια εκδοση στην Α σελιδα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εγινε φιλε μου να σαι καλα. Επισης πως ξανα εγκαταστω τις προεπιλεγμενες εφαρμογες που ειχε η παλια εκδοση στην Α σελιδα ; Δεν θυμαμαι ποιες ειχε,εχω βαλει τον Nova launcher σαν προεπιλογη γιατι τον εχω συνηθισει αλλα δεν θυμαμαι να ειχε απεγκαταστησει κατι η αναβαθμιση....χωρις να ειμαι βεβαιος. Μετακινεις παντως οποιο εικονιδιο θελεις κρατωντας το πατημενο και σερνοντας το τερμα αριστερα η δεξια,οπου και το αφηνεις στην σελιδα που θελεις ...λογικα απο την Home αριστερα αν θες να γεμισεις την Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από την αυτονομία. Είναι η 3η μου φόρτιση. Την ημέρα την βγάζω οριακά. Το έχω στο "ισορροπία", εσείς? Ενδεικτικά έπεσα για ύπνο στις 00:30, το κινητό ήταν με κλειστό wifi κ data , δλδ μόνο σήμα κινητής, ήταν στο 90% και όταν ξύπνησα στις 07:30 , είχε πάει στο 80%. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημερα παιδια εχω μια απορια γνωριζετε πως κατεβαζουμε τον καιρο και την ωρα με την ημερομηνια για να φενονται ; Θα χρειαστω καποιο εξτρα app απο το play store ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημερα παιδια εχω μια απορια γνωριζετε πως κατεβαζουμε τον καιρο και την ωρα με την ημερομηνια για να φενονται ; Θα χρειαστω καποιο εξτρα app απο το play store ; Δοκίμασε το Amber Weather. Τα widgets του δουλεύουν κανονικά. http://s24.postimg.org/jyv3tghr9/Screenshot_2016_02_11_09_16_52.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είπα να βάλω κ το εγώ screenshot αλλά είναι 850kb και δεν το ανεβάζει...το έχεις μικρύνει εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Από εδώ http://postimage.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Thanks! Εγώ έχω το weather & clock widget...ανέβαστε και άλλοι τις αρχικές οθόνες σας! http://postimg.org/image/r8wh2jvg9/ Δεν μπόρεσα να το ανεβασω όπως πρέπει... Edited February 11, 2016 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από την αυτονομία. Είναι η 3η μου φόρτιση. Την ημέρα την βγάζω οριακά. Το έχω στο "ισορροπία", εσείς? Ενδεικτικά έπεσα για ύπνο στις 00:30, το κινητό ήταν με κλειστό wifi κ data , δλδ μόνο σήμα κινητής, ήταν στο 90% και όταν ξύπνησα στις 07:30 , είχε πάει στο 80%. Είναι φυσιολογικό? κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το πιθανοτερο ειναι πως θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το πιθανοτερο ειναι πως θα στρωσει Επαναφορά? Δεν νομίζω. Βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Επαναφορά? Δεν νομίζω. Βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή. πρωτη φορα ακουω τετοιο παραπονο για αυτο το κινητο. τι ειχες πριν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 πρωτη φορα ακουω τετοιο παραπονο για αυτο το κινητο. τι ειχες πριν ? Ποιο παράπονο? Περί μπαταρίας? Πριν είχα μια μπακατέλα για κινητό ( http://www.gsmarena.com/nokia_220-6150.php ) και για τα λοιπά ένα ipod touch. Απλά περίμενα να κρατάει παραπάνω. Το πρωί που σηκώθηκα ( 0730 ) ήταν στο 80%. Τώρα (1100 ) με ελάχιστη χρήση είναι στο 64% ( φωτεινότητα στο αυτόματο, ισορροπία στην μπαταρία , wifi , data ON, 4G σήμα αν και πιάνει 3G ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ποιο παράπονο? Περί μπαταρίας? Πριν είχα μια μπακατέλα για κινητό ( http://www.gsmarena.com/nokia_220-6150.php ) και για τα λοιπά ένα ipod touch. Απλά περίμενα να κρατάει παραπάνω. Το πρωί που σηκώθηκα ( 0730 ) ήταν στο 80%. Τώρα (1100 ) με ελάχιστη χρήση είναι στο 64% ( φωτεινότητα στο αυτόματο, ισορροπία στην μπαταρία , wifi , data ON, 4G σήμα αν και πιάνει 3G ) . τι περιμενες δηλαδη να κραταει μια εβδομαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ποιο παράπονο? Περί μπαταρίας? Πριν είχα μια μπακατέλα για κινητό ( http://www.gsmarena.com/nokia_220-6150.php ) και για τα λοιπά ένα ipod touch. Απλά περίμενα να κρατάει παραπάνω. Το πρωί που σηκώθηκα ( 0730 ) ήταν στο 80%. Τώρα (1100 ) με ελάχιστη χρήση είναι στο 64% ( φωτεινότητα στο αυτόματο, ισορροπία στην μπαταρία , wifi , data ON, 4G σήμα αν και πιάνει 3G ) . οταν μου ηρθε το τηλεφωνο απο το vickmall φορουσε την 4.5.3Ι την χρησιμοποιησα λοιπον για λιγο καιρο και ειχα αυτο το προβλημα οι εφαρμογες Android os, συστημα Android, το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια ηταν σε ψηλες τιμες συνεχεια εκανα αναβαθμιση στην 4.5.4Ι χωρις clear data και συνεχιζονταν το προβλημα αποφασισα λοιπον να κανω clear data και πραγματικα το τηλεφωνο ηρεμησε οταν εκανα αναβαθμιση στην 4,5,4.2Ι παλι χωρις clear data παλι τα ιδια ειχα ξαναεκανα λοιπον clear data και ηρεμησε το τηλεφωνο και παλι αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια δεν ξερω τι συμβαινει σε σενα αλλα μια επαναφορα πιστευω θα βοηθησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 τι περιμενες δηλαδη να κραταει μια εβδομαδα ? Όχι βέβαια. Αλλά διαβάζω για ημέρα στο χαλαρό. θα επανέλθω πάντως. Έκανα ένα τεστ. Λειτουργία αεροπλάνου, δλδ όλα κλειστά, GPS OFF, ισορροπία, αυτόματη φωτεινότητα και όλα τα apps στο παρασκήνιο κλειστά και έχω το παρακάτω. Είναι το ίδιο κ σε εσάς? http://s22.postimg.org/qca67f7g1/S60211_111033.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts