Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ εγινε με επιτυχεια η εγκατασταση παιδια η νεα εκδοση τωρα λεει οτι ειναι η: 4.5.4.2I

http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1

Γνωριζει κανεις ποτε θα παρουμε την 5.0 εκδοση ποτε βγαινει ;

Θα ανακοινωθει στο παραπανω σιτε σωστα οποτε θα βγει ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ εγινε με επιτυχεια η εγκατασταση παιδια η νεα εκδοση τωρα λεει οτι ειναι η: 4.5.4.2I

Υπαρχει σε beta εκδοση εδω

δεν ειναι η ιντερνασιοναλ ακομη και φυσικα δεν εχει Ελληνικα.

Υπαρχει σε beta εκδοση εδω

δεν ειναι η ιντερνασιοναλ ακομη και φυσικα δεν εχει Ελληνικα.

Μαλιστα αρα αναμενουμε επειδη δεν θελω να μπεξω με root , recovery κλπ καλυτερα θα περιμενω να περασω την ελληνικη εκδοση την φιναλ.

Ακριβώς! Και τώρα δε βρίσκει πώς να το ξανακάνει μόνη της...

Αν δε κανω λάθος ή οθόνη κλειδώματος, ο,τι και να επιλέξεις, δε γυρνάει! Μένει πάντα κάθετη.

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα κομπλε :D

Αν δε κανω λάθος ή οθόνη κλειδώματος, ο,τι και να επιλέξεις, δε γυρνάει! Μένει πάντα κάθετη.

Όχι, δεν μιλάω για την οθόνη κλειδώματος, όταν είναι μέσα στις εφαρμογές κλπ...

Όχι, δεν μιλάω για την οθόνη κλειδώματος, όταν είναι μέσα στις εφαρμογές κλπ...

Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα αλλα τραβας με το δαχτυλο πανω δεξια (στο εικονιδιο της μπαταριας,σηματος κλπ) και βλεπεις καποια εικονιδια (Wifi,GPS,δεδομενα κλπ δεν εχει σημασια ποια θα βλεπει...εκτος και αν βλεπει καποιο με τον τιτλο "Περιστροφη").

Αν δεν το βλεπει,παλι πανω δεξια,εχει ενα τετραγωνο με τελειες,να το πατησει και αναπτυσεται ενα συρταρι οπου θα δει το εικονιδιο "Περιστροφη".Το πατας για ενεργοποιηση/κλειδωμα εναλλαξ.Αν δεν ρωτησες αυτο αλλα εκανες κατι στις Ρυθμισεις πες να το κοιταξουμε.

Κατα τον Απριλη ειναι η προβλεψη για την 5 στο δικο μας.

Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα αλλα τραβας με το δαχτυλο πανω δεξια (στο εικονιδιο της μπαταριας,σηματος κλπ) και βλεπεις καποια εικονιδια (Wifi,GPS,δεδομενα κλπ δεν εχει σημασια ποια θα βλεπει...εκτος και αν βλεπει καποιο με τον τιτλο "Περιστροφη").

Αν δεν το βλεπει,παλι πανω δεξια,εχει ενα τετραγωνο με τελειες,να το πατησει και αναπτυσεται ενα συρταρι οπου θα δει το εικονιδιο "Περιστροφη".Το πατας για ενεργοποιηση/κλειδωμα εναλλαξ.Αν δεν ρωτησες αυτο αλλα εκανες κατι στις Ρυθμισεις πες να το κοιταξουμε.

Α γεια σου, αυτό ήταν και δε θυμόμουν με τίποτα ότι είναι σε εκείνο το σημείο για να της το πω, θα το πάτησε μάλλον κατά λάθος όταν έβαζε airplane mode... Να'σαι καλά!

Κατα τον Απριλη ειναι η προβλεψη για την 5 στο δικο μας.

Εγινε φιλε μου να σαι καλα. Επισης πως ξανα εγκαταστω τις προεπιλεγμενες εφαρμογες που ειχε η παλια εκδοση στην Α σελιδα ;

Εγινε φιλε μου να σαι καλα. Επισης πως ξανα εγκαταστω τις προεπιλεγμενες εφαρμογες που ειχε η παλια εκδοση στην Α σελιδα ;

Δεν θυμαμαι ποιες ειχε,εχω βαλει τον Nova launcher σαν προεπιλογη γιατι τον εχω συνηθισει αλλα δεν θυμαμαι να ειχε απεγκαταστησει κατι η αναβαθμιση....χωρις να ειμαι βεβαιος.

Μετακινεις παντως οποιο εικονιδιο θελεις κρατωντας το πατημενο και σερνοντας το τερμα αριστερα η δεξια,οπου και το αφηνεις στην σελιδα που θελεις ...λογικα απο την Home αριστερα αν θες να γεμισεις την Α.

Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από την αυτονομία.

Είναι η 3η μου φόρτιση. Την ημέρα την βγάζω οριακά. Το έχω στο "ισορροπία", εσείς?

Ενδεικτικά έπεσα για ύπνο στις 00:30, το κινητό ήταν με κλειστό wifi κ data , δλδ μόνο σήμα κινητής, ήταν στο 90% και όταν ξύπνησα στις 07:30 , είχε πάει στο 80%.

Είναι φυσιολογικό?

Καλημερα παιδια εχω μια απορια γνωριζετε πως κατεβαζουμε τον καιρο και την ωρα με την ημερομηνια για να φενονται ; Θα χρειαστω καποιο εξτρα app απο το play store ;

Καλημερα παιδια εχω μια απορια γνωριζετε πως κατεβαζουμε τον καιρο και την ωρα με την ημερομηνια για να φενονται ; Θα χρειαστω καποιο εξτρα app απο το play store ;

Δοκίμασε το Amber Weather. Τα widgets του δουλεύουν κανονικά.

http://s24.postimg.org/jyv3tghr9/Screenshot_2016_02_11_09_16_52.jpg

Thanks! Εγώ έχω το weather & clock widget...ανέβαστε και άλλοι τις αρχικές οθόνες σας!

http://postimg.org/image/r8wh2jvg9/

Δεν μπόρεσα να το ανεβασω όπως πρέπει...

Edited by foler

Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από την αυτονομία.

Είναι η 3η μου φόρτιση. Την ημέρα την βγάζω οριακά. Το έχω στο "ισορροπία", εσείς?

Ενδεικτικά έπεσα για ύπνο στις 00:30, το κινητό ήταν με κλειστό wifi κ data , δλδ μόνο σήμα κινητής, ήταν στο 90% και όταν ξύπνησα στις 07:30 , είχε πάει στο 80%.

Είναι φυσιολογικό?

κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το πιθανοτερο ειναι πως θα στρωσει

κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το πιθανοτερο ειναι πως θα στρωσει

Επαναφορά? Δεν νομίζω. Βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή.

Επαναφορά? Δεν νομίζω. Βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή.

πρωτη φορα ακουω τετοιο παραπονο για αυτο το κινητο. τι ειχες πριν ?

πρωτη φορα ακουω τετοιο παραπονο για αυτο το κινητο. τι ειχες πριν ?

Ποιο παράπονο? Περί μπαταρίας? Πριν είχα μια μπακατέλα για κινητό ( http://www.gsmarena.com/nokia_220-6150.php ) και για τα λοιπά ένα ipod touch.

Απλά περίμενα να κρατάει παραπάνω. Το πρωί που σηκώθηκα ( 0730 ) ήταν στο 80%. Τώρα (1100 ) με ελάχιστη χρήση είναι στο 64% ( φωτεινότητα στο αυτόματο, ισορροπία στην μπαταρία , wifi , data ON, 4G σήμα αν και πιάνει 3G ) .

Ποιο παράπονο? Περί μπαταρίας? Πριν είχα μια μπακατέλα για κινητό ( http://www.gsmarena.com/nokia_220-6150.php ) και για τα λοιπά ένα ipod touch.

Απλά περίμενα να κρατάει παραπάνω. Το πρωί που σηκώθηκα ( 0730 ) ήταν στο 80%. Τώρα (1100 ) με ελάχιστη χρήση είναι στο 64% ( φωτεινότητα στο αυτόματο, ισορροπία στην μπαταρία , wifi , data ON, 4G σήμα αν και πιάνει 3G ) .

τι περιμενες δηλαδη να κραταει μια εβδομαδα ?

οταν μου ηρθε το τηλεφωνο απο το vickmall φορουσε την 4.5.3Ι

την χρησιμοποιησα λοιπον για λιγο καιρο και ειχα αυτο το προβλημα οι εφαρμογες Android os, συστημα Android, το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια ηταν σε ψηλες τιμες συνεχεια

εκανα αναβαθμιση στην 4.5.4Ι χωρις clear data και συνεχιζονταν το προβλημα

αποφασισα λοιπον να κανω clear data και πραγματικα το τηλεφωνο ηρεμησε

οταν εκανα αναβαθμιση στην 4,5,4.2Ι παλι χωρις clear data παλι τα ιδια ειχα

ξαναεκανα λοιπον clear data και ηρεμησε το τηλεφωνο και παλι

αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια δεν ξερω τι συμβαινει σε σενα αλλα μια επαναφορα πιστευω θα βοηθησει :)

τι περιμενες δηλαδη να κραταει μια εβδομαδα ?

Όχι βέβαια. Αλλά διαβάζω για ημέρα στο χαλαρό. θα επανέλθω πάντως.

Έκανα ένα τεστ. Λειτουργία αεροπλάνου, δλδ όλα κλειστά, GPS OFF, ισορροπία, αυτόματη φωτεινότητα και όλα τα apps στο παρασκήνιο κλειστά και έχω το παρακάτω. Είναι το ίδιο κ σε εσάς?

http://s22.postimg.org/qca67f7g1/S60211_111033.jpg