Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη, (εχω φορτισει balance):D

μερικες ερωτησεις αν μπορει καποιος που εχει παραλαβει να απαντησει θα ημουν υποχρεος...

1. Εχει notification led?

2. Double tap για ξυπνημα-σβησιμο οθονης;

3. Παρατηρουνται αυξημενες θερμοκρασιες;

4. Ωρες οθονης που βγαζει η μπαταρια;

Και τελος ενα λινκ απο vickmall, minideal, to2c με το σωστο κντ που δδεν θα εχω προβλημα Ελλαδα (δεν εννοω να εχει ελληνικα) γιατι ειμαι τερμα ασχετος με τις συχνοτητες κ μπορει να παρω κανενα που ειναι για Kινα!

Aν υπαρχει και κουπονακι θα ηταν τελεια...

Σας ευχαριστω πολυ και θα χαρω να γινω ενεργο μελος του παροντος τοπικ!

Edit

Βλεπω οτι την καλυτερη τιμη την εχει το minideal με 141$ στο γκρι κ με εξτρα χρεωση για playstore το οποιο ομως νομιζω οτι μπαινει πολυ ευκολα; Το vickmall ομως με 159$ +3 σου δινει internasional rom, παιζει αυτο ή εννοουν multilanguage rom?

Τι να προτιμησω, καμια βοηθεια;

Οριστε τα λινκ

http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html

http://www.minideal.net/meizu-m2-note-4g-lte-android-5-0-smartphone-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen.html

Edited by foler

Παιδια ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη, (εχω φορτισει balance):D

μερικες ερωτησεις αν μπορει καποιος που εχει παραλαβει να απαντησει θα ημουν υποχρεος...

1. Εχει notification led?

2. Double tap για ξυπνημα-σβησιμο οθονης;

3. Παρατηρουνται αυξημενες θερμοκρασιες;

4. Ωρες οθονης που βγαζει η μπαταρια;

Και τελος ενα λινκ απο vickmall, minideal, to2c με το σωστο κντ που δδεν θα εχω προβλημα Ελλαδα (δεν εννοω να εχει ελληνικα) γιατι ειμαι τερμα ασχετος με τις συχνοτητες κ μπορει να παρω κανενα που ειναι για Kινα!

Aν υπαρχει και κουπονακι θα ηταν τελεια...

Σας ευχαριστω πολυ και θα χαρω να γινω ενεργο μελος του παροντος τοπικ!

Edit

Βλεπω οτι την καλυτερη τιμη την εχει το minideal με 141$ στο γκρι κ με εξτρα χρεωση για playstore το οποιο ομως νομιζω οτι μπαινει πολυ ευκολα; Το vickmall ομως με 159$ +3 σου δινει internasional rom, παιζει αυτο ή εννοουν multilanguage rom?

Τι να προτιμησω, καμια βοηθεια;

Οριστε τα λινκ

http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html

http://www.minideal.net/meizu-m2-note-4g-lte-android-5-0-smartphone-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen.html

1,2 OK. Υψηλές θερμοκρασίες όχι, νορμάλ. Ώρες οθόνης δεν έχω μετρήσει, έτσι και αλλιώς 4 φορτίσεις έχω κάνει, ακόμα στρώνει η μπαταρία. Με τα πάντα όλα ανοικτά 5 ώρες εύκολα. Οποια εκδοχή και να πάρεις το ίδιο hardware έχει. 4g cosmote μια χαρά. Κεραίες, σήμα, GPS, wifi ποιοτικό τα τα. Αναφορικά με ρομ. Περάσεις την κινεζική, πιο φθηνά. Ελληνικά υπάρχουν σαν επιλογή, στις αναβαθμίσεις όμως όχι. Και μπόλικες κινεζιες που τρώνε μπαταρία και μνήμη. Λοιπόν, βάζεις playstore εύκολα από το δικό του μάρκετ, δες σχετικό ποστ. Διαβάζεις τον οδηγό για international Rom, τελειωνεις σε 15 λεπτά, σβηνεις τις κινεζιες. Τέλος

Υπάρχει η international version αν την έχει κάποιος ας μου στείλει από που την πήρε !

Λοιπον απο σημερα και εγω κατοχος της συσκευης¨με αγορα απο vickmall (φθηνα με δωρο και περασμενη την ιντερνασιοναλ ρομ), σχετικα με το flyme os μπορεις να κατεβασεις τη ρομ απο εδω http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html και οι οδηγιες εδω στα αγγλικα

Warning:
1) Please do not upgrade the phone with non-official firmware
2) Upgrading international version phone with the mainland China Simple Chinese version firmware may lead to compatibility issues
3) Before upgrading, check that the battery has at least 20% capacity
4) Selecting "Clear data" will delete all personal data ( such as Notes, Email, and Contacts); whereas the internal storage for Music and Camera photos ...etc. will remain intact.
5) Already opened system permission (ROOT), the user must select "Clear Data" to clear phone data for firmware upgrade, Otherwise, it may cause abnormal system or application error ;
6) After upgrading the firmware, if system reboot or application force close, please try to reset your phone or re-upgrading (Settings-> phone->Storage->Factory reset to reset the phone)

Upgrade procedure:
1) Copy firmware "update.zip" onto the phone, open the "Documents" and click the firmware "update.zip" to upgrade firmware
2) System upgrading, please do not shut down the phone
3) The system will automatically reboot after upgraded
4) After boot up, please check “Settings->About” to verify the correct firmware version is installed

Παιδια κ γω το παρελαβα σμρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!εχω μ ερωτηση,για να περασω τις επαφες χρειαζεται να κανω flyme account;

Παιδια κ γω το παρελαβα σμρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!εχω μ ερωτηση,για να περασω τις επαφες χρειαζεται να κανω flyme account;

Αν τις εχεις στο google λογαριασμό νομίζω δεν χρειάζεται...απλα σε εμενα δεν εβλεπε τις επαφες γιατι ήθελε donwload την νεα ενημέρωση του google play και των services απο την εφαρμογή την δική του που εχει για τις εφαρμογές....Τωρα τα βλεπει ολα κανονικα....και ημερολόγιο google και επαφες...google

Ξερει κανεις τι παιζεται με τις ειδοποιησεις απο instagram και γτι στον καιρο δεν μ βρισκει ελληνικες πολεις?

Ξερει κανεις τι παιζεται με τις ειδοποιησεις απο instagram και γτι στον καιρο δεν μ βρισκει ελληνικες πολεις?

Για instagram δε ξερω αλλα για τον καιρο η ενσωματωμενη εφαρμογη ειναι μονο για κινα.

εχεις International η Chinese rom?

εχεις International η Chinese rom?

Εγώ έχω αγοράσει international συσκευή και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ειδικά το accuweather δεν βρίσκει ποτέ τοποθεσία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Παιδιά,το dealsmachine το έχει στα 129 ευρώ. Η τιμή δεν είναι πάρα πολύ χαμηλή? είναι επίφοβη?

Απο οτι βλεπω εχει paypal οποτε δεν νομιζεις να χανεις τα λεφτα σου

Εγώ έχω αγοράσει international συσκευή και έχω το ίδιο πρόβλημα. Ειδικά το accuweather δεν βρίσκει ποτέ τοποθεσία.

Έχω περάσει Int Ron, έβαλα weather & clock widget και όλα καλά. Και τοποθεσία βρίσκει και τον καιρό λέει...

Παιδιά,το dealsmachine το έχει στα 129 ευρώ. Η τιμή δεν είναι πάρα πολύ χαμηλή? είναι επίφοβη?

Έπαιζε στα 140$ πριν κάτι μέρες στο aliexpress + free shipping.

Στο dealsmachine υπολόγιζε και ένα δεκάρικο μεταφορικά.

Οπότε η τιμή δεν είναι πάρα πολύ χαμηλή. Ούτε καν χαμηλή είναι.:rolleyes:

*Πάρτο από vickmall, έχει και δωράκια.

Έπαιζε στα 140$ πριν κάτι μέρες στο aliexpress + free shipping.

Στο dealsmachine υπολόγιζε και ένα δεκάρικο μεταφορικά.

Οπότε η τιμή δεν είναι πάρα πολύ χαμηλή. Ούτε καν χαμηλή είναι.:rolleyes:

*Πάρτο από vickmall, έχει και δωράκια.

129 με τα μεταφορικά.

Γνωρίζει κάποιος ; έχω την 4.5.1 Α και μου βρήκε αναβάθμιση για την 4.5.3 Α . Τα ελληνικά από γλώσσα συστήματος και πληκτρολογίου θα χαθούν; επίσης μπορώ να περάσω τελικά σε international version και αν ναι με συμφέρει αυτή η αλλαγή;

Μόνο και μόνο που αναβαθμιζεις κρατώντας τα Ελληνικά και παράλληλα μπορείς να ξεφορτωθεις όλες τις κινεζιες, ναι συμφέρει

Μόνο και μόνο που αναβαθμιζεις κρατώντας τα Ελληνικά και παράλληλα μπορείς να ξεφορτωθεις όλες τις κινεζιες, ναι συμφέρει

Έχεις κάνει την μετατροπή από Α σε Ι ; υπαρχουν οδηγοί στο meizufans αν και μου φαίνονται λίγο βουνό. Είναι όντως δύσκολη ή όχι η μετατροπή;

Έχεις κάνει την μετατροπή από Α σε Ι ; υπαρχουν οδηγοί στο meizufans αν και μου φαίνονται λίγο βουνό. Είναι όντως δύσκολη ή όχι η μετατροπή;

Καλημέρα το m571 me to m571u τι διαφορες έχουν?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

οτα ξεκιναω την δευτερη μεθοδο και γραφω su μου γραφει στο Terminal Emulator permission denied.ξερει κανεισ γιατι το κανει?

παιδια εσεις που εχεται το τηλεφωνο εχεται το m571u? το γραφει στο κουτι.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια εσεις που εχεται το τηλεφωνο εχεται το m571u? το γραφει στο κουτι.

Εμένα το κουτί γράφει m571 . Νομίζω το m571u είναι branded έκδοση από Κίνα.

εμενα δεν γινετε root.τα κανω ολα σωστα,κανει επανεκκινηση βαζω το su και μου λεει πωσ δεν ειναι root.ξερει κανεισ?