taskor74 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Βάζοντας την 6 και μετά, πατώντας σε ένα νούμερο τηλεφώνου π. χ από ένα σαΐτ ,δε με πηγαίνει αυτόματα στην κλήση. Πρέπει να κάνω copy paste. Μήπως ξέρετε τι παίζει? Μήπως είναι καμιά ρύθμιση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τότε μη κάνεις CLean install. Ε πως αλλιώς? Δεν είναι υποχρεωτικό στο downgrade? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ρε παιδιά θα βγει ποτέ η flyme 6 ή παραιτήθηκαν από το m2 note;;!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εδώ και 2 μήνες σχεδόν βγάζουν συνεχώς νέες Beta versions.. Πού είναι η νέα stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Πάντως, γύρισα στη stable 5 και κάπως ηρέμησα! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Πάντως, γύρισα στη stable 5 και κάπως ηρέμησα! + 1000 , το ρήμαξε το κινητό η 6 beta.κολλήματα,μπαταρία χάλια...κ.α Edited May 11, 2017 by taskor74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Πάντως, γύρισα στη stable 5 και κάπως ηρέμησα! Παιδιά η επιστροφή θέλει οπωσδήποτε clear data? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Καλό είναι να γίνεται clear data σε downgrade. Νομίζω το αναφέρει και η ίδια η Meizu στο site της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παιδιά για βοηθήστε λίγο παρακαλώ , επειδή το έβαλα αγγελία και δεν θέλω ο νέος κάτοχος να το πάρει με την τελευταία beta (λόγω μπαταρίας και μόνο) , κατεβάζω από εδώ μία stable στο κινητό και τρέχω το αρχείο με την εξερεύνηση για downgrade ? Και εάν είναι τόσο απλό , ποιο θυμάστε ήταν το τελευταίο firmware όπου δούλευε η επιλογή για προεπιλεγμένες εφαρμογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 5.1.12.1 Τη βάζεις με recovery mode - hard reset. Πουλάω κι εγώ τα δύο δικά μου. Πόσο να τα βάλω? Λέω 100 και τα δύο μαζί, καλά είναι? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 5.1.12.1 Τη βάζεις με recovery mode - hard reset. Τι εννοείς recovery mode ? Η τιμή καθορίζεται από την κατάσταση της συσκευής , προσωπικά το έχω 100 αλλά εάν ο αγοραστής βρει διαφορά από καινούριο του χαρίζω τα μισά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 http://www.hardreset.info/devices/meizu/meizu-m2-note/recovery-mode/ Google is your friend! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Η τελευταία rom(beta) είναι χάλια. Φτιάξανε κάποια πράγματα και χαλάσανε πολλά άλλα. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στην προηγούμενη. Μπορεί κάποιος να μου που θα βρω τα βήματα? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Kοίτα λίγο πιό πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 5 ποστ πιο πάνω στο 3022 έχω ένα λινκ, το ανοίγεις με τον browser του κινητού, κατεβάζεις την επάνω 5.1.12 και μετά με την εφαρμογή έγγραφα του κινητού κάνεις κλικ στο αρχείο, στο μήνυμα που θα βγάλει κλικάρεις και τα δύο κουτάκια, το ένα είναι για το update και το άλλο για clear data. Προσοχή θα γίνει ολική επαναφορά και θα διαγραφούν όλα. Αυτά έκανα στο δικό μου αγορασμένο από Ελλάδα και φυσικά προορισμένο για Ευρώπη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορώ να βάλω αυτήν την κάρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μπορώ να βάλω αυτήν την κάρτα ? Ναι, από τη στιγμή που είναι micro sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 πως γινετε να βγαινει η 6 G για το M2 και για μας οχι ακομα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ναι, από τη στιγμή που είναι micro sd μήπως είναι μεγάλη σε χωρητικότητα αυτό εννοώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 μήπως είναι μεγάλη σε χωρητικότητα αυτό εννοώ ? Αν δεν κάνω λάθος παίρνει μέχρι 256gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Που μπορώ να βρω hardback case cover σε διάφορα σχέδια και χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Που μπορώ να βρω hardback case cover σε διάφορα σχέδια και χρώματα? http://www.stoucky.gr/MEIZU-aksesouar/MEIZU-Θήκες-Κινητών&filter=199 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Μπορώ να κατεβάσω apps και να τα μεταφέρω σε κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Βγήκε, επιτέλους, η Flyme 6.1...! Edited July 6, 2017 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts