Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα σου πω εγώ τι λέει το glass της nillkin.... Άψογο σε όλα! Άψογη εφαρμογή , τρομερή αίσθηση αφής, ελάχιστες δαχτυλιες. Γενικά πιστεύω ότι ή nillkin για τα λεφτά της προσφέρει μέγιστη ποιότητα για αυτό έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (θήκη σιλικόνης, σκληρή θήκη, δερμάτινη και φυσικα το γυαλί της).

Αυτην την εντυπωση αποκομισα και εγω απο την θηκη σιλικονης οποτε καταλαβαινω γιατι αγορασες τα υπολοιπα.

Χθες εφυγε απο το vickmall και χαρηκα που θα περιμενω αυτο που περιεγραψες.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια,

Ενος φιλου σημερα του επεσε απο τα χερια και εσπασε δυστυχως..πριν 2 εβδομαδες περιπου συζητουσαμε εδω το ιδιο θεμα..θελω να ρωτησω αν καποιος προσφατα αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Συγκεκριμενα αν καταφερε καποιος να παραγγειλει digitizer και απο που!γιατι το paypal μας μπλοκαρει τα παντα..καποια βοηθεια λοιπον?

καλημέρα, έχω ένα θέμα με τις κλησεις στο κινήτό μου.....παρόλο που δέχομαι κλήσεις, το κινητό κάποιες φορές χτυπάει ενώ τις περισσότερες δεν ακούγεται καθόλου ήχος....έχω κάνει επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, έφτιαξε για λίγο, αλλά πλέον δεν χτυπάει καθόλου μόνο δονείται..Μπορείτε να με βοηθήσετε;:(

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο παρόν θέμα. Προφανώς είναι γνωστό σε αρκετούς

Λύση για τον χαμηλό ήχο ακουστικών.

Engineers menu

Στον dialer γράψτε *#*#3646633#*#*

Ανοίγει το εν λόγω mode.

Με slide πηγαίνουμε στο Hardware testing και επιλέγουμε Audio->Headset mode

Πάω στις δύο τελευταίες τιμές και βάζω τις μέγιστες, δηλ 255 και 160. Πατάω τα πλήκτρα set και στα δύο.

Έπειτα πατάμε επιστροφή για να βγούμε από το μενού.

Σε εμένα δούλεψε.

Προσοχή, σε ένα από handsfree που είχα ο ήχος ανέβηκε αλλά δεν με άκουγαν μάλλον λόγω μη συμβατής καλωδίωσης.

Σε απλά ακουστικά ανέβηκε κατά πολύ η στάθμη του ήχου και σε τηλεφωνία, αλλά και σε μουσική/βίντεο.

Φίλος μου το πρότεινε, αφού το χρησιμοποίησε παλαιότερα για να ανεβάσει ένταση στο μικρόφωνο του jiayu που είχε τότε.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Καλησπερα παιδια,

Ενος φιλου σημερα του επεσε απο τα χερια και εσπασε δυστυχως..πριν 2 εβδομαδες περιπου συζητουσαμε εδω το ιδιο θεμα..θελω να ρωτησω αν καποιος προσφατα αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Συγκεκριμενα αν καταφερε καποιος να παραγγειλει digitizer και απο που!γιατι το paypal μας μπλοκαρει τα παντα..καποια βοηθεια λοιπον?

Μαλλον δεν βοηθαω αλλα δεν χανουμε και τιποτα..

http://vifocal.com/lcd-display-touch-screen-replacement-for-meizu-m2-note-smartphone.html

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση της γυναίκας μου το κινητό είναι το meizu m2 note έχει vodafone CU και ενεργοποίημενο το 4g. Και εγω εχω 4g vodafone CU και έχω το Jiayu S3 advanced 3gb. Σε εμενα πιάνει 4g μέσα στο σπίτι σχεδόν φουλ σήμα. Ενώ της γυναίκας μου πιάνει μόνο 3g στο σπίτι. Όταν πάμε στο κέντρο της πόλης πιάνει κανονικά 4g. τι μπορεί να φταίει?

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Λογικά το Jiayu έχει λίγο πιο ευαίσθητο δέκτη.
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

καλημέρα, έχω ένα θέμα με τις κλησεις στο κινήτό μου.....παρόλο που δέχομαι κλήσεις, το κινητό κάποιες φορές χτυπάει ενώ τις περισσότερες δεν ακούγεται καθόλου ήχος....έχω κάνει επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, έφτιαξε για λίγο, αλλά πλέον δεν χτυπάει καθόλου μόνο δονείται..Μπορείτε να με βοηθήσετε;:(

Δοκίμασες να να απενεργοποιήσεις το "βαθμιαία αύξηση έντασης"?

Παιδια το κινητο δινει ιντερνετ σε αλλες συσκευες μεσω του hotspot που εχει αλλα μονο μεσω του 3g 4g .. Ενω μεσω wifi δεν δινει ξερουμε κατι πανω σε αυτο γτ δεν λειτουργη σωστα?

Παιδια το κινητο δινει ιντερνετ σε αλλες συσκευες μεσω του hotspot που εχει αλλα μονο μεσω του 3g 4g .. Ενω μεσω wifi δεν δινει ξερουμε κατι πανω σε αυτο γτ δεν λειτουργη σωστα?

Κανένα δεν το κάνει αυτό.

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το hotspot του κινητού: Το hotspot, όταν το ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που δείχνει πως είναι σε λειτουργία, δεν εντοπίζεται στον υπολογιστή μου (HP, i5, Windows 10), ούτε σε κάποιο άλλο κινητό. Προσπάθησα και με εφαρμογές από το Google Store, όπως το FoxFi, όπου εντοπίζεται μεν στον υπολογιστή, όμως δεν μεταφέρει τη σύνδεση Internet... Μπορείτε να με βοηθήσετε; Το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο είναι το Flyme OS 4.5.4l. Το κινητό το αγόρασα από τα Public στις αρχές Ιανουαρίου.

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το hotspot του κινητού: Το hotspot, όταν το ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις, παρόλο που δείχνει πως είναι σε λειτουργία, δεν εντοπίζεται στον υπολογιστή μου (HP, i5, Windows 10), ούτε σε κάποιο άλλο κινητό. Προσπάθησα και με εφαρμογές από το Google Store, όπως το FoxFi, όπου εντοπίζεται μεν στον υπολογιστή, όμως δεν μεταφέρει τη σύνδεση Internet... Μπορείτε να με βοηθήσετε; Το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο είναι το Flyme OS 4.5.4l. Το κινητό το αγόρασα από τα Public στις αρχές Ιανουαρίου.

Εδώ δουλεύει κανονικά.

Είναι έτσι ?

http://s18.postimg.org/x883qq8jt/f8e24805dc838a5db8bd642eae6bf3028bbfe3315bc997a8.jpg

Edited by liakjim

Καλημέρα, ακριβώς έτσι, όμως στο δικό μου κινητό δεν δουλεύει... Με το προεγκατεστημένο hotspot δεν το βλέπει καν ο υπολογιστής μου, ενώ με το FoxFi, το βλέπει, όμως δεν μεταφέρεται το ίντερνετ. Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Καλημέρα, ακριβώς έτσι, όμως στο δικό μου κινητό δεν δουλεύει... Με το προεγκατεστημένο hotspot δεν το βλέπει καν ο υπολογιστής μου, ενώ με το FoxFi, το βλέπει, όμως δεν μεταφέρεται το ίντερνετ. Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Έχει βγει νέο firmware. Και εγώ από public κ το έβαλα.

Κατέβασε αυτό http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m2_note/4.5.4.2/intl/20151209183004/00cf68c0/update.zip

Ή από εδώ που κατεβαίνει πιο γρήγορα https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/stable/4.5.4.2/i

Πέρασέ το στο κινητό και πάτα το μέσα από το κινητό. Θα κάνει update στο 4.5.4.2i.

Ίσως φτιάξει.

Edited by liakjim

Κανένα δεν το κάνει αυτό.

εχεις δικιο γιατι οταν ενεργοποιεις το hotspot απενεργοποιείται αυτοματα το wifi

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Κατέβασε αυτό http://www.res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m2_note/4.5.4.2/intl/20151209183004/00cf68c0/update.zip

Ή από εδώ που κατεβαίνει πιο γρήγορα https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/stable/4.5.4.2/i

Πέρασέ το στο κινητό και πάτα το μέσα από το κινητό. Θα κάνει update στο 4.5.4.2i.

Ίσως φτιάξει.

Χρειάζεται root?

Τί διορθώνει?

Προσθέτει κάποιες άλλες λειτουργίες?

Και αν κάνω έτσι το update πρέπει να κάνω επαναφορά κτλ, οπότε τα χάνω όλα?

Google services και store έχει?

χρειαζεται root

Εχει μικροδιορθωσεις δεν θυμαμαι τι ...μαλλον θα λυσει το προβλημα σου .

Θα κανεις το update και δεν θα βαλεις τικ στο clear data ετσι δεν θα χασεις ΤΙΠΟΤΑ .. Εχειμκαι Google service kai olla...

χρειαζεται root

Θα κανεις το update και δεν θα βαλεις τικ στο clear data ετσι δεν θα χασεις ΤΙΠΟΤΑ .. Εχειμκαι Google service kai olla...

Γιατί να χρειάζεται root;;!! Αφού, λέει, το πήρε από public. Κανονικά το update θα πρέπει να κάνει όπως περιγράφεται στο επίσημο site αλλά και σε αυτό το thread μερικές σελίδες πίσω. Λογικά θα του λυθεί το πρόβλημα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

χρειαζεται root

Παιδιά μή λέτε ότι θέλετε. ΔΕΝ χρειάζεται εννοείται root. Είναι επίσημο update από την εταιρία.

Χωρίς το clear data όντως δεν χάνεις τπτ. Η διαδικασία είναι απλούστατη.

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα. Ελληνικό επίσης.

Απλά ρώτησα μήπως έχει κάτι πραγματικά νέο και χρήσιμο.

Άρα καλύτερα να μην το περάσω

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα. Ελληνικό επίσης.

Απλά ρώτησα μήπως έχει κάτι πραγματικά νέο και χρήσιμο.

Άρα καλύτερα να μην το περάσω

Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, πιστεύω ότι, τα επίσημα updates πάντα πρέπει να γίνονται! Και από τη στιγμή που δε θα χάσεις τίποτα δε βλέπω το λόγο να μη το κάνεις...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Συγνωμη παιδια μπερδευτικα με τις μπετα εκδοσεις που ειχα στο μυαλο μου .. οντως δεν χρειαζεται root

Ίσως φτιάξει.

Καλημέρα και πάλι. Με προβληματίζει που μου προτείνεις να εγκαταστήσω το νέο firmware. Όταν ζητώ από τη συσκευή να δει αν υπάρχουν νεότερες εκδόσεις για αναβάθμιση, μου έρχεται μήνυμα πως έχω την τελευταία έκδοση (4.5.4l). Αν προχωρήσω σε εγκατάσταση αυτής που μου προτείνεις (4.5.4.2i), μήπως χάαω την εγγύηση; Και το σημειώνω αυτό, γιατί έχω πληρώσει έξτρα την επέκταση εγγύησης στα Public, που καλύπτει για δύο χρόνια και την αντικατάσταση οθόνης από πτώση κλπ. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση πιο ασφαλής, για να μη χάσω την εγγύηση από τα Public;