nikos92pik Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδες εδω ειναι μια Fun page σελιδα για το κινητο στο FB για γρηγορη ανταλλαγη γνωσεων και αποψεων ας μαζευτουμε ολοι οσοι εχουμε το κινητο και ειμαστε Ελλαδα !!! Οποιος μπορει ας το διαδωσει και στο XDA .. https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ :D:D:D:D Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Θελω να παρω tempered glass και ειδα καποια οικονομικα στο ebay. Καταφερε κανεις να αγορασει απο εκει προσφατα?εδω και 4 μερες που προσπαθω δεν με αφηνει..πριν 1 μηνα παλι με ειχε αφησει να κανω αλλη παραγγελια κανονικα!ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronakos97 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Άραγε με gorilla glass και κάνα κατοστάρικο επάνω στην τιμή θα το αγοράζαμε; Για κανένα λογο...αλλά όπως και για κάνενα λογο δεν θα το ανεβαζανε ενα κατοσταρικο και με γκοριλα...Το redmi note 3 νομιζω έχει γκοριλα και είναι και πιο δυνατό και το δίνουν 210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εχει dragontrail τζαμι η συσκευή.. Σαν να λεμε μουφα gorilla screen xaxa Πρωσοπικα που μου εχει πεσει καμια δεκαρια φορες απο κρεβάτι καναπε τραπεζι δεν μου εχει παθει τιποτα!! Κατι αλλο τωρα γίνεται να βαλουμε μεταλικο καπακι πισω οπως στα Μεταλικα μπλου τσαρμ??? Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ρε παίδες το κυκλάκι στο messenger σταμάτησε και σε σας να μ@λ@κιζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Άραγε με gorilla glass και κάνα κατοστάρικο επάνω στην τιμή θα το αγοράζαμε; Αυτο το gorilla glass ειναι ένας μυθος. Το σπασιμο δεν το προστατευει μονο στις γρατζουνιες. Χιλιες φορες ενα καλο glass σε μια οθονη νορμαλ. περισσοτερη προστασια παρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ρε παίδες το κυκλάκι στο messenger σταμάτησε και σε σας να μ@λ@κιζεται; Με την μπετα εκδοση ναι Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αυτο το gorilla glass ειναι ένας μυθος. Το σπασιμο δεν το προστατευει μονο στις γρατζουνιες. Χιλιες φορες ενα καλο glass σε μια οθονη νορμαλ. περισσοτερη προστασια παρεχει. Αυτο ακριβώς, ότι και να φοράει το τηλ, ένα tempered χρειάζεται οπωσδήποτε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οπότε αγοράζουμε τηλέφωνο την ίδια ημέρα περνουμε και μια σιλικονουχα θήκη και ένα tempered glass των 2 ευρώ να παίζει κι ένα καλύτερο γιατί το πρώτο μπορεί να είναι μουφα. Αλλιώς Θα γράφονται ατελείωτα ποστ με κλάματα και μουρμουρες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το τηλ το έχω από αρχές Σεπτεμβρίου. Για 120 ευρώ είναι φανταστικό. Τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Οπότε αγοράζουμε τηλέφωνο την ίδια ημέρα περνουμε και μια σιλικονουχα θήκη και ένα tempered glass των 2 ευρώ να παίζει κι ένα καλύτερο γιατί το πρώτο μπορεί να είναι μουφα. Αλλιώς Θα γράφονται ατελείωτα ποστ με κλάματα και μουρμουρες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το τηλ το έχω από αρχές Σεπτεμβρίου. Για 120 ευρώ είναι φανταστικό. Τέλος Αυτο ακριβως και τιποτα άλλο! :DΕιναι κορυφη ρε παιδια. Αυτη η εναλλαγη σε 4G ιντερνετ μεταξυ των 2 σιμ ειναι οτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Οπότε αγοράζουμε τηλέφωνο την ίδια ημέρα περνουμε και μια σιλικονουχα θήκη και ένα tempered glass των 2 ευρώ να παίζει κι ένα καλύτερο γιατί το πρώτο μπορεί να είναι μουφα. Αλλιώς Θα γράφονται ατελείωτα ποστ με κλάματα και μουρμουρες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το τηλ το έχω από αρχές Σεπτεμβρίου. Για 120 ευρώ είναι φανταστικό. Τέλος Tempered glass με δυο ευρω μπορεις να μου πεις απο που πηρες να παρω κι εγω?γιατι το ebay δεν αφηνει παραγγελιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Οποίος ενδιαφέρεται για τη θήκη της nilkin που φέρνει το public να σας ενημερωσω (γιατί ρώτησα) ότι υπάρχουν 3 διαθέσιμα κομμάτια στο public του the mall athens και 4 στο public του golden hall... Ή θήκη είναι διαφανή, λεπτή και με έξυπνα καπάκια για το headphone jack και τη θύρα usb. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.... Edited February 4, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Οποίος ενδιαφέρεται για τη θήκη της nilkin που φέρνει το public να σας ενημερωσω (γιατί ρώτησα) ότι υπάρχουν 3 διαθέσιμα κομμάτια στο public του the mall athens και 4 στο public του golden hall... Ή θήκη είναι διαφανή, λεπτή και με έξυπνα καπάκια για το headphone jack και τη θύρα usb. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.... Για tempered glass καποια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Για tempered glass καποια προταση? Nillkin... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Nillkin... Μιλαμε για 10ευρω το κομματι...θα ρωτησα και πριν μηπως καποιος εχει δοκιμασει κατι απ τα οικονομικα?απο καποιο site ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 παιδες αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου το meizu m2 note πρωην κατοχος του meizu m1 note.Θα θελα να ρωτησώ ποιες ειναι οι διαφορες με το m1? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μιλαμε για 10ευρω το κομματι...θα ρωτησα και πριν μηπως καποιος εχει δοκιμασει κατι απ τα οικονομικα?απο καποιο site ας πουμε? Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Ο κολλητός μου έχει το δικό σας κινητό και έχει πάρει 2 φτηνά και 1 nillkin... Η διαφορά χαοτική σαν ποιότητα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Ο κολλητός μου έχει το δικό σας κινητό και έχει πάρει 2 φτηνά και 1 nillkin... Η διαφορά χαοτική σαν ποιότητα. Ξερεις που κολλαω?αμα δεν την περασεις καλα καηκες...αλλα 10ευρω μετα...μονο αυτο με προβληματιζει!με τις φθηνιες παιρνεις 3-4 και τελειωνει η δουλεια!το κακο ειναι πως τιν nillkin δεν την εχουν τα public να τους πεις να την περασουν αυτοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) παιδες αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου το meizu m2 note πρωην κατοχος του meizu m1 note.Θα θελα να ρωτησώ ποιες ειναι οι διαφορες με το m1? πιστευω το Μ1 εχει καλυτερο επεξεργαστη και το Μ2 εχει sd card/καλυτερη μπαταρια/dual 4g και home button. και ενα βιντεακι με το νεο Flyme Edited February 4, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Tempered glass με δυο ευρω μπορεις να μου πεις απο που πηρες να παρω κι εγω?γιατι το ebay δεν αφηνει παραγγελιες.. Από ebay φορτωνοντας με χρήματα το PayPal balance. Υπάρχει σχετικό θέμα, με παρακράτηση 3% και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ξερεις που κολλαω?αμα δεν την περασεις καλα καηκες...αλλα 10ευρω μετα...μονο αυτο με προβληματιζει!με τις φθηνιες παιρνεις 3-4 και τελειωνει η δουλεια!το κακο ειναι πως τιν nillkin δεν την εχουν τα public να τους πεις να την περασουν αυτοι! το tempered glass δεν υπαρχει περιπτωση να μην το περασεις καλα! δεν είναι ζελατινα. καθεται από μονο του και καμια τριχουλα να μεινει από κατω δεν κανει φουσκαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μιλαμε για 10ευρω το κομματι...θα ρωτησα και πριν μηπως καποιος εχει δοκιμασει κατι απ τα οικονομικα?απο καποιο site ας πουμε? άστο το πιο οικονομικό το ειχα εγώ και μόλις επεσε κατω και έφαγε μια καλή έγινε κοματια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 το κινητο μου εχει την international μπορω να βαλω την 5? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 το κινητο μου εχει την international μπορω να βαλω την 5? πιστευω ναι... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 πιστευω ναι... Γιατι αλλαζετε συνεχεια rom ρε παιδια?αν αυτη που εχετε δουλευει καλα ποιος ο λογος να κανετε πειραματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts