Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωρε συγχωρεμενος εισαι

Οταν τον ρωτησα να μου εξηγησει τι ειναι αυτο κ ολα τα σχετικα σωστη απαντηση δεν πηρα

Οποτε θεωρησα σωστο να ρωτησω εδω για να εχω μια σφαιρικη εικονα

Μιλαμε για πειρατικη εφαρμογη που υπηρχε κ τωρα εχει αφαιρεθει και η οποια για να λειτουργισει εχει καποιες υποχωρησεις σε θεματα ασφαλειας

Καταλαβα καλα?

Φιλε μου ναι,ειναι παρανομη η ολη σκεψη,και φυσικα εαν ξερεις θα το βρεις και παλι,και ναι με σπασμενα προγραμματα ειναι,και φυσικα εαν δεν ξερεις τσιμπας και τα αναλογα καλουδια απο εκει,και μετα τρεχεις να τα βγαλεις.

Αλλα εδω ειμαστε για την ενλογο συσκευη.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

....παρατηρησα ότι η μπαταρια παρα τα κυβικα της ενώ φορτιζει γρηγορα (3ωρες από το 25% στο 100%) με ελαχιστη χρηση (σχεδόν καθολου ιντερνετ και καμια 7-8 τηλεφωνα του λεπτου) από 100% πηγε στο 60% σε μια μερα........είναι φυσιολογικο? τι επιβαρυνει την καταναλωση ? ........το κινητο είναι εντυπωσιακο για τα λεφτα του....

Φιλε μου ναι,ειναι παρανομη η ολη σκεψη,και φυσικα εαν ξερεις θα το βρεις και παλι,και ναι με σπασμενα προγραμματα ειναι,και φυσικα εαν δεν ξερεις τσιμπας και τα αναλογα καλουδια απο εκει,και μετα τρεχεις να τα βγαλεις.

Αλλα εδω ειμαστε για την ενλογο συσκευη.:)

Καλημερα

Εχεις απολυτο δικιο , δεν ηξερα που να ρωτησω για μια σωστη απαντηση κ ρωτησα εδω μιας κ εαν ηταν νομιμο θα περνουσε σε αυτη τη συσκευη

Συγνωμη εαν ημουν λιγο αποτομος αλλα με το γραπτω λογο δεν το εχω κ πολυ

Εαν καποιος μοντ θελει ας διαγραψει τη συγκεκριμενη συζητηση προκειμενου να μην υπαρξει καποιο θεμα

Ευχαριστω ολους

Μόλις το παρήγγειλα το μαύρο στο Vickmall στα 109$, για τη γυναίκα κολλητού μου. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα:

1. Να τους ζητήσω root; Θα μου χρειαστεί καθόλου στο στήσιμό του;

2. Επειδή η original leather case (αυτή με το στρογγυλό ρολόι μπροστά) ήταν εξαντλημένη, έχετε να μου προτείνεται κάτι ανάλογο έστω και σε άλλο κατάστημα;

Μόλις το παρήγγειλα το μαύρο στο Vickmall στα 109$, για τη γυναίκα κολλητού μου. Δύο ερωτήσεις στα γρήγορα:

2. Επειδή η original leather case (αυτή με το στρογγυλό ρολόι μπροστά) ήταν εξαντλημένη, έχετε να μου προτείνεται κάτι ανάλογο έστω και σε άλλο κατάστημα;

Για το 1ο,μην κανεις τιποτα μια χαρα ειναι η συσκευη.

νομιζω καποιοι ειχαν μικροθεματακια οταν

χρησιμοποιουσαν θηκη φλιπ.

σου προτεινω θηκη σιλικονης πλατης.

εχω λινκ σε καποιο προηγουμενο σχολιο μου.

....παιδια τι είναι το LEAGOO XENDER...?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.....KAI για οσους εχουν πρόβλημα με την φορτιση ...παρατηρησα ότι με ανοιχτο το wifi και σε μενα η φορτιση εγινε παρα πολύ αργα....μολις το απενεργοποιησα η φορτιση εγινε αμεσως....μπορει να είναι τυχαιο αλλα συνεβει σε εμενα...

....παιδια τι είναι το LEAGOO XENDER...?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.....KAI για οσους εχουν πρόβλημα με την φορτιση ...παρατηρησα ότι με ανοιχτο το wifi και σε μενα η φορτιση εγινε παρα πολύ αργα....μολις το απενεργοποιησα η φορτιση εγινε αμεσως....μπορει να είναι τυχαιο αλλα συνεβει σε εμενα...

σκεψου το xender σαν γρηγοροτερο bluetooth

σκεψου το xender σαν γρηγοροτερο bluetooth

..θα με βοηθούσες αφανταστα αν γινουσουν λιγο πιο αναλυτικος....και φυσικα χωρις να σε κουραζω:D

..θα με βοηθούσες αφανταστα αν γινουσουν λιγο πιο αναλυτικος....και φυσικα χωρις να σε κουραζω:D

LEAGOO Xender is a data transfer platform that developed by LEAGOO and AnMobi. No need to connect WIFI, 3G networks or SIM card, the data could be transferred at great speed which is 50 times than Bluetooth: Slide to transfer a picture in 2M/s and 50s to share a film, it will not consume you any network flow. You could also connect with IPHONE.

There is no limit with the files or formats; you could share with many people at the same time even in a comparatively far distance. It has more....:)

παιδια εχει θηκη μεσα η συσκευασία ? πηρα τωρα ενα στα 83 ευρω απο το http://www.1949deal.com/leagoo-elite-5-mtk6735-quad-core-1-0ghz-android-5-1-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-4g-lte-color-random.html

παιδια εχει θηκη μεσα η συσκευασία ? πηρα τωρα ενα στα 83 ευρω απο το http://www.1949deal.com/leagoo-elite-5-mtk6735-quad-core-1-0ghz-android-5-1-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-4g-lte-color-random.html

Oχι δεν εχει.

Εγώ πάντως το παρήγγειλα σήμερα από vickmall σε ασπρο, με θήκη σιλικόνης και tempered glass στα 116,99$ (108,99$ η συσκευη + 8$ τα παρελκομενα). Σίγουρα πράγματα, πειράματα δεν κάνω ..... :D Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παρήγγειλα το Elite πριν μία εβδομάδα ακριβώς από Vickmall και μου στείλανε την επόμενη ημέρα tracking#.

Μέχρι σήμερα όμως στα site παρακολούθησης το συγκεκριμένο νούμερο εμφανίζεται ως ανύπαρκτο:

"Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later."

Είναι κάτι συνηθισμένο ή να αρχίσω να ανησυχώ;

Παρήγγειλα το Elite πριν μία εβδομάδα ακριβώς από Vickmall και μου στείλανε την επόμενη ημέρα tracking#.

Μέχρι σήμερα όμως στα site παρακολούθησης το συγκεκριμένο νούμερο εμφανίζεται ως ανύπαρκτο:

"Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later."

Είναι κάτι συνηθισμένο ή να αρχίσω να ανησυχώ;

Εισαι στα ορια για να αρχισεις! :)

Κανε υπομονη λιγο. Το καταστημα ειναι αξιοπιστο, οποτε δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. Βεβαια λαθη κανουν ολοι και παντου υπαρχουν κινδυνοι.

Με το καλο να παραλαβεις. Πολυ καλη επιλογη!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

καλησπερα .το εχω καμια δεκαρια μερες.το κινητο δεν κανει reconnect στο wifi.πεφτει σε sleep mode to wifi και ξυπναει μονο αν πατησεις το power.Aν μπεις στο σπιτι ερχομενος απο εξω δε συνδεεται αυτοματα παρα μονο αν πατησεις το power.δηλαδη viber και σχετικα βγαινουν ολα off.Δοκιμασα και οτι ρομ παιζει αλλα τιποτα.Καμια ιδεα?

Ξερει κανενας κανενα μαγαζι που να κοβει μεμβρανες κινητων??την τοποθετηση ποιο μαγαζι μπορει να την κανει????
Φιλε μου μην προσπαθήσεις να κόψεις. Καλύτερα να πάρεις μια έτοιμη και μαλιστα tempered glass. Τα μαγαζια που πουλάνε τη συσκευή στην Κινα έχουν και θήκη και tempered glass. Όταν με το καλο σου έρθει, δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια κανενός, θα το βάλεις μονος σου. Το μονο που θα κανεις είναι να ευθυγραμμίσεις το γιαλακι στην οθόνη σου, το ακουμπας και κολλάει μονο του ..... Ούτε φούσκες αέρα ούτε τίποτα !!!! Και φυσικά καλύτερη και πιο δυνατή προστασία από την απλή μεμβράνη. Μην ταλαιπωρείσαι ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Λοιπον, ήρθε σήμερα το κινητό μετα απο πολύ καιρό απο 1949. Και έχω απίστευτο πρόβλημα. Δε φορτίζει καν. Ουτε ανοίγει. Όταν του συνδεω οποιοδήποτε φορτιστη είναι σαν να μην το συνδεσα καν. Καμια αντίδραση. Ξέρει κανείς τι παιζει?

EDIT: Απλά δεν είχα βγάλει το αυτοκολλητάκι της μπαταρίας, είμαι και επίσημα τέρμα ηλίθιος...

Edited by Eatos

Λοιπον, ήρθε σήμερα το κινητό μετα απο πολύ καιρό απο 1949. Και έχω απίστευτο πρόβλημα. Δε φορτίζει καν. Ουτε ανοίγει. Όταν του συνδεω οποιοδήποτε φορτιστη είναι σαν να μην το συνδεσα καν. Καμια αντίδραση. Ξέρει κανείς τι παιζει?

EDIT: Απλά δεν είχα βγάλει το αυτοκολλητάκι της μπαταρίας, είμαι και επίσημα τέρμα ηλίθιος...

Μην κατηγορεις τον εαυτο σου. Την εχουν πατησει πολλοι! :)

Καλοριζικο ναναι! Πολυ καλη επιλογη.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.