karatzes Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δηλαδή θα τους γράψω απλά το τι έγινε και θα μου δώσουν οδηγίες τι να κάνω παρακάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πρώτη φορά ακούγεται κάτι τέτοιο για το κινητάκι μας ε? Φίλε εγω θα σου πρότεινα να επικοινωνίσεις κ με το safesales Θεσ/νίκη. Να τους πεις τι ακριβως συμβαίνει κ το κόστος τυχόν επισκευής. Ανηψιά μου άλλαξε πλακέτα κ της στοίχισε 25€. Μπορεί να σου στοιχήσει κάτι αν επισκευάζεται αλλα σίγουρα θα γλιτώσεις αρκετό χρόνο. Βέβαια θα μου πείς γιατί αφου είναι καινούργιο το κινητο..... Τι να πείς...καλώς η κακώς παίρνουμε το ρίσκο της αγοράς. Εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ευχαριστώ για την πληροφορία, απλά δεν είναι για μένα, οπότε καλύτερα λίγος χρόνος παραπάνω και να είναι ολοκαίνουργιο το κινητό που θα σώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αποκλεισαμε την περιπτωση μηπως απλα ειναι προβληματικη η μπαταρια? Αν καποιος γνωστο σου με ιδιο κινητο ειναι κοντα, να δοκιμαζες για λιγο την μπαταρια του. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αποκλεισαμε την περιπτωση μηπως απλα ειναι προβληματικη η μπαταρια? Αν καποιος γνωστο σου με ιδιο κινητο ειναι κοντα, να δοκιμαζες για λιγο την μπαταρια του. Είπε αν ξαναδιαβάσεις πιο πάνω, πως το δοκίμασε και με άλλη μπαταρία. Ενημέρωσέ μας για τη θέση που θα πάρει το vicmall όταν τους ενημερώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ναι το δοκίμασα και με άλλες μπαταρίες. Έχω τρία συνολικά Elite5 αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Τους γράφω τώρα, αλλά λογικά απάντηση θα έχω τη Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Φιλε μου μερικες φορες δεν σωζει την κατασταση ουτε η επαναφορα εργοστασιακων. Ξαναπερασε τη rom με το flashtools μηπως και φτιαξει. Περιμενουμε νεα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimnys Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εχουμε κατι νεοτερο στο θεμα με τον chrome που ανοιγει σε μια homepage "lmuch" ? Ειναι καποιος ιος-trojan ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τρίτη μέρα και καμία ανταπόκριση-απάντηση από το Vickmall. Τους άφησα το μήνυμα στην ειδική εφαρμογή επικοινωνίας που εμφανίζεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας αλλά φαίνεται να είναι πάντα offline. Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσω μέσω του chat με τη Σελίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τρίτη μέρα και καμία ανταπόκριση-απάντηση από το Vickmall. Τους άφησα το μήνυμα στην ειδική εφαρμογή επικοινωνίας που εμφανίζεται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας αλλά φαίνεται να είναι πάντα offline. Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσω μέσω του chat με τη Σελίνα;Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση για σενα. Δοκιμασε και θα σου απαντησει, θα προσπαθησει να σε βοηθησει .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπερα. Παρελαβα την πεμπτη το κινητο, ολα ενταξει βαζω την καρτα μου την ειδε αμεσως και ξαφνικα σημερα μου γραφει οτι καρτα δεν υπαρχει.....δοκιμασα αλλες αλλα τιποτα, εκανα επαναφορα τζιφος....τι γινετε τωρα ρε παιδια; μπορω να κανω κατι η υπαρχει καποιος, που με το αζημιωτο φυσικα, μπορει να το φτιαξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν το έχεις ούτε βδομάδα και έσκασε πρόβλημα? Α..τι γίνεται τωρα τελευταία? Απο πού το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Φιλε μου μερικες φορες δεν σωζει την κατασταση ουτε η επαναφορα εργοστασιακων. Ξαναπερασε τη rom με το flashtools μηπως και φτιαξει. Περιμενουμε νεα σου :) Αυτό μου πρότεινε και το VickMall να κάνω πριν το στείλω πίσω. Δηλώνω και επίσημα άσχετος με το αντικείμενο, οπότε κάθε πρόταση και βοήθεια, για το πώς θα το κάνω, είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Αυτό μου πρότεινε και το VickMall να κάνω πριν το στείλω πίσω. Δηλώνω και επίσημα άσχετος με το αντικείμενο, οπότε κάθε πρόταση και βοήθεια, για το πώς θα το κάνω, είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κατεβασε τη rom ROM 3 - LEAGOO Elite 5 - Update R32 και το Flash SPMDT απο το λινκ και το στο site που εχω στο απο κατω ποστ , Παιδια η τελευταια rom ειναι η LEAGOO_OS_5.1_Elite5_R32_0407 – full_hct6735m_35gu_l-user 5.1 LMY47D ? Ρωταω σε περιπτωση που υπαρχει καποια νεοτερη και απλα δεν την εχουν ανεβασει στο needrom Ευχαριστω Αποσυμπιεσε το αρχειο της rom και το αρχειο του flash spmdt στον υπολογιστη σου Κατεβασε και το αρχειο Flashmode Drivers, δες κατω απο εκει που γραφει ''Πάμε στο ψητό:'' για να το κατεβασεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 αποσυμπιεσε το και αυτο και ''Εγκαθιστούμε τους drivers από το πρώτο αρχείο απλά πατώντας το κατάλληλο installer (install_driver.exe για 32bit windows, installdrv64.exe για 64bit windows). Πριν απ αυτό, καλό είναι να απενεργοποιήσουμε τυχόν antivirus που (κακώς) έχουμε, για να μην εμποδίσουν την εγκατάσταση του driver'' Συνδέσε το τηλέφωνό με ένα καλώδιο usb στον υπολογιστή μεχρι ο υπολογιστης σου να ''δει'' το τηλεφωνο Μετα διαβασε προσεκτικα τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 και ακολουθησε τον , εικονες στον οδηγο δες τις ''Οδηγίες για τις νέες εκδόσεις του Flash tool'' rom και Flashtool spmdt θα τα κατεβασεις απο το needrom και driver απο τον οδηγο εδω στο myphone. Αυτα τα τρια αρχεια θες. Edited May 26, 2016 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Νά'σαι καλά. Επειδή βλέπω ότι θα χρειαστεί λίγο διάβασμα και καθαρό μυαλό θα το αφήσω για αύριο. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη και το κινητό δεν αναγνωρίζεται από το PC, αν και έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για το αν καταλαβαίνω σωστά αυτά που διαβάζω στις οδηγίες: 1. ''Εγκαθιστούμε τους drivers από το πρώτο αρχείο απλά πατώντας το κατάλληλο installer (install_driver.exe για 32bit windows, installdrv64.exe για 64bit windows)...'' Σε δύο συστήματα, ένα win7 και ένα win8.1, 64μπιτα και τα δύο, το installdrv64.exe απλά άνοιγε ένα παραθυράκι που έκλεινε αμέσως, ενώ το install_driver.exe έλεγε ότι εγκατέστησε με επιτυχία τον Usb driver for Microsoft (64bit)!!! Είναι φυσιολογικό αυτό; 2. Το Pack-SPMDT γιατί το κατεβάζουμε; Πότε και πού το χρησιμοποιούμε; 3. Στο Flash-tool, το κουμπί download, που έχει σε κόκκινο πλαίσιο, το χρησιμοποιούμε και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Οταν εκανες εγκατασταση τους drivers μπορει να θελει να κανεις επανεκκινηση στο pc σου 1) Φορτώνουμε στο scatter-loading δεξιά το scatter 2) Τικάρουμε στον πίνακα τι θέλουμε να φλασάρουμε, αν επιθυμούμε κάτι συγκεκριμένο. Αλλιώς τ αφήνουμε ως έχει. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πάντα ξετικάρουμε το preloader Εγω ξετικαρω παντα και το MBR. 3) Κλείνουμε τη συσκευη μας , παταμε το κουμπί download, που έχει σε κόκκινο πλαίσιο και συνδέουμε τη συσκευή μας ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο USB, χρησιμοποιώντας θύρα USB της μητρικής πλακέτας, κι όχι κάποιου εξωτερικού HUB. Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. Όταν βγει το παραθυράκι με τον πράσινο κύκλο, αποσυνδέουμε κι ανοίγουμε τη συσκευή για να δούμε τι κάναμε. Αν για καποιο λογο βλεπεις οτι δεν προχωραει η διαδικασια πατας το ''stop'' στο flashtool (αυτο που ειναι διπλα απο το download) , αποσυνδεεις το usb και μετα πατας παλι το κουμπί download, που έχει σε κόκκινο πλαίσιο και συνδέουμε τη συσκευή μας ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο USB, χρησιμοποιώντας θύρα USB της μητρικής πλακέτας, κι όχι κάποιου εξωτερικού HUB. Αν δεν ξεκινήσει το φλασάρισμα (χρωματιστές γραμμούλες κάτω και το ποσοστό να ανεβαίνει προς το 100%), τοποθετούμε τη μπαταρία στη συσκευή. Περιμενουμε νεα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 H επανεκκίνηση έγινε, το 1., το 2. και το 3. έγιναν, αλλά η συσκευή δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται από το PC. Το Pack-SPMDT πού το χρησιμοποιούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων Δες πως θα το κανεις http://www.olafree.net/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/ http://www.doctorandroid.gr/2014/04/quick-tip-how-to-enable-usb-debugging.html και συνδεδε παλι το τηλεφωνο σου στο pc σου για να δεις αν θα το ''δει'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Karthan7, δεν έχω καμία πρόσβαση στη συσκευή. Δεν μπουτάρει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 φλασαρες τη rom και δεν μπουταρει ? Πες μας τι εχεις κανει ? Μετα απο φλασαρισμα μπορει να κανει λιγη ωρα για το πρωτο boot Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μα δεν μπόρεσα να φλασάρω την ΡΟΜ. Δεν μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες και περάσω με επιτυχία τους drivers και δεν αναγνωρίζει το PC το κινητό, ώστε να συνεχίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 τα αλλα δυο που εχεις τα ''βλεπει'' το pc σου ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 όχι κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 κατι γινετε με το pc σου Πιστευω οτι αν εχεις ''κουτι'' pc δοκιμαζεις στις πισω usb (οχι σε καποια μπροστα) και δεν το συνδεεις πανω σε καποιο HUB. Αν κανεις σωστα ολα αυτα και δεν προχωραει δοκιμασε σε καποιο αλλο pc Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts