Lnk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Επειδή αναφέρεστε πολύ στην αλλαγή launcher κ είμαι και λίγο ασχετη... Αν δοκιμάσω να περάρω κάποιον launcher για δοκιμή, πως μπορώ να ξαναβάλω τον προεγκατεστημένο αν θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Όταν πατας νέο launcher θα σε παει σε "αρχική σελίδα" όπου θα σου βγάλει πχ τον μαμά,τον google,τον nova και εσύ κλικαρεις ποιον θες. Αυτό το είχε στο μενού ρυθμίσεων πιο παλιά,τώρα δεν το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παίδες μια χαρά το κινητό για τα λεφτά, το πήρα για τη μάνα μου και το έχει βολευτεί. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πάχος του αλλά είναι το αντίτιμο που πρέπει να "πληρώσεις" για τη τιμή του και τη μπαταρία του. Έχω μόνο ένα θεματάκι. Το λειτουργικό μοιάζει να παγώνει τα widget που βάζω. Π.χ. έχω βάλει ένα widget με ώρα και καιρό, και η ώρα σταματάει να αλλάζει μόλις το αφήσεις σε sleep. Η ώρα του συστήματος επάνω αριστερά αλλάζει κανονικά, δεν έχει θέμα. Το ίδιο κάνει και σε μια εφαρμογή ημερολογίου που έχω βάλει. Όταν φορτώνεις το widget δείχνει τη σωστή μέρα, ενώ την επόμενη μέρα συνεχίζει να δείχνει τη χθεσινή, ενώ η ημερομηνία του συστήματος πάλι είναι σωστή. Υπόψιν δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή που να τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν, ούτε μπόρεσα να βρώ κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού που να το κάνει αυτό. Το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι ο μόνος; Έχετε καμία λύση να δοκιμάσω; Επίσης μου κάνει ένα θεματάκι με την εφαρμογή του facebook. Κάποιες φορές, ενώ ανοίξει κανονικά, δε με αφήνει να ενημερώσω το status, ενώ πατάω επάνω δεν ανοίγει πληκτρολόγιο κτλ για να κάνω ενημέρωση, ενώ αν κάνω και κάποια αναζήτηση π.χ φίλου, ενώ γράφω κανονικά το όνομα και μου τον βρίσκει, όταν πατάω πάνω του να με βάλει στο τοίχο του δεν κάνει τίποτα η εφαρμογή. Εαν κάνω τερματισμό εφαρμογής από το σύστημα και τη ξανατρέξω, λειτουργεί κανονικά για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά το ξανακάνει πάλι. Έχω κάνει ενημέρωση της εφαρμογής, δεν φταίει αυτό μάλλον.. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα; Εμένα πάντως δε δούλεψε το κλείσιμο του κινητού και η αφαίρεση της μπαταρίας για λίγη ώρα.. Μήπως είναι θέμα launcher; θα δοκιμάσω κάνα nova και θα ενημερώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Όταν πατας νέο launcher θα σε παει σε "αρχική σελίδα" όπου θα σου βγάλει πχ τον μαμά,τον google,τον nova και εσύ κλικαρεις ποιον θες. Αυτό το είχε στο μενού ρυθμίσεων πιο παλιά,τώρα δεν το βλεπω Όντως δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις. Αν κατεβάσω κάποιο κ εγκαταστήσω... μετά πως ξαναπερνάω τον μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Όντως δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις. Αν κατεβάσω κάποιο κ εγκαταστήσω... μετά πως ξαναπερνάω τον μαμα? Λοιπον τωρα το βρήκα,ειμαι στον google launcher ,στις εφαρμογές όμως υπάρχει ο Leagoo Launcher τον πατάς και αλλάζεις στον μαμίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παιδια η τελευταια rom ειναι η LEAGOO_OS_5.1_Elite5_R32_0407 – full_hct6735m_35gu_l-user 5.1 LMY47D ? Ρωταω σε περιπτωση που υπαρχει καποια νεοτερη και απλα δεν την εχουν ανεβασει στο needrom Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα Με αφορμη το παραπανω σχολιο θα ηθελα να ρωτησω αφου υπαρχει τοσο καιρο η r32 γιατι δεν εμφανιζεται στις ενημερωσεις συστηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Λοιπον τωρα το βρήκα,ειμαι στον google launcher ,στις εφαρμογές όμως υπάρχει ο Leagoo Launcher τον πατάς και αλλάζεις στον μαμίσιο Εμένα δεν το εμφανίζει στις εφαρμογές. Ισως επειδή έχω τον leagoo? Να εμφανιστεί αν εγκαταστήσω άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλημέρα... ΒΟΗΘΕΙΑ... Ξύπνησα σήμερα το πρωί πάω να δώ την ώρα στο κινητό ...τίποτα... Ανοίγοντας την flip θήκη η ώρα εμφανίζεται μόνο όταν είναι κλειδωμένο. Όταν ξεκλειδώνω εξαφανίζεται. Τί έπαθε? Μπροστά στην επιφάνεια έχει εξαφανιστεί η μεγάλη ώρα κι απο κεί έβαζα κ ξυπνητήρι. Πως διορθώνετε? Edited May 16, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες,έφυγε το widget του ρολογιού και έμεινε κενός χώρος.Κράτα πατημένο στον κενό χώρο μέχρι να ανοίξει το νέο μενού που περνάς τις συντομεύσεις/widgets και βρες αυτό με το ρολόι και με drag n drop το τραβάς στην επιφάνεια εργασίας.Η αν δεν γίνεται με κρατημένο στον κενό χώρο,πατά μενού-->ρυθμίσεις launcher και κάνε το ίδιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Είσαι ΘΕΟΣ!! Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Το 'εφτιαξα...να'σαι καλά!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Θελω ενα κινητο για φιλη και ζαχαρωνω το leagoo Elite 5 http://m.geekbuying.com/item/LEAGOO-Elite-5-5-5inch-64bit-4G-FDD-LTE-Android-5-1-Smartphone-MTK6735-Quad-Core-2GB-16GB-13-0MP-OTG---White-349075.html Το κινητο ειναι καλο κι απροβληματιστο ? Το geekbuying ειναι αξιοπιστο ? Η τιμη του καλη? Θηκη η φλιπ leather ειναι λειτουργικη ? Απο ποιο μαγΑζι να προτιμησω aćcesories ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Θελω ενα κινητο για φιλη και ζαχαρωνω το leagoo Elite 5 http://m.geekbuying.com/item/LEAGOO-Elite-5-5-5inch-64bit-4G-FDD-LTE-Android-5-1-Smartphone-MTK6735-Quad-Core-2GB-16GB-13-0MP-OTG---White-349075.html Το κινητο ειναι καλο κι απροβληματιστο ? Το geekbuying ειναι αξιοπιστο ? Η τιμη του καλη? Θηκη η φλιπ leather ειναι λειτουργικη ? Απο ποιο μαγΑζι να προτιμησω aćcesories ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Τηλεφωνο και μαγαζι απο τα καλυτερα. Αξεσουαρ οπου βρεις φθηνοτερα αυτο που σου αρεσει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παίδες θα παρει Αντροιντ 6?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Θελω ενα κινητο για φιλη και ζαχαρωνω το leagoo Elite 5 http://m.geekbuying.com/item/LEAGOO-Elite-5-5-5inch-64bit-4G-FDD-LTE-Android-5-1-Smartphone-MTK6735-Quad-Core-2GB-16GB-13-0MP-OTG---White-349075.html Το κινητο ειναι καλο κι απροβληματιστο ? Το geekbuying ειναι αξιοπιστο ? Η τιμη του καλη? Θηκη η φλιπ leather ειναι λειτουργικη ? Απο ποιο μαγαζι να προτιμησω aćcesories ? Ευχαριστω εκ των προτερων.Στο καλύτερο μαγαζί όλων .... μακράν http://www.vickmall.com/leagoo-elite-5-smart-phone-mtk6735-5-5-inch-ips-1280x720-quad-core-android-5-1-4g-lte-2gb-ram-16gb-rom-4000mah-battery.html, στα 109,99$ Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εμένα δεν το εμφανίζει στις εφαρμογές. Ισως επειδή έχω τον leagoo? Να εμφανιστεί αν εγκαταστήσω άλλον? Ναι γι αυτό δεν στον βγάζει. Βρήκα ενα πρόβλημα όμως στον Google και δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλους. Ενώ έχω τον μαμισιο,αν ανοίξω εφαρμογή Google πχ gmail με πάει αυτόματα στον Google launcher μόνο του.Το διόρθωσα κατεβάζοντας άλλον και ξανακλικαρόντας τον leagoo.Οπότε παραμένω σε αυτόν, άλλωστε τον έχω συνηθισει ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες θα παρει Αντροιντ 6?? Ε δε νομίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ε δε νομίζω :) Παίζει καποια custom ROM Murshmellow??? Το κινητακι θα το επερνα αν επερνε αναβαθμιση σε Μ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimnys Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καποια νεα πληρορορια για το οτι ο browser ανοιγει στην σελιδα " lmuch " ? Ειναι καποιος ιος ? Εχω τρεξει 3 διαφορετικα antivirus, και δεν βρηκαν τιποτα !! Επισης απο το πουθενα εμφανιστηκε ενας luncher apus στο homescreen μου.. Εγινε και σε καποιον αλλο ? Τρεχω την r32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon133 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παίδες θα παρει Αντροιντ 6?? Τους έστειλα μνμ στην σελίδα τους στο fb και μου απάντησαν μάλλον όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πρόσεξα τώρα οτι με την R29 λείπει πλέον και η αλλαγή χρώματος στο notification led.Πρέπει κι αυτο να ήταν στο μενού "αρχικη σελίδα" των ρυθμίσεων που εξαφανίστηκε. Διαβασα οτι η Leagoo λέει θα το επαναφερει σε επομενη ενημερωση.Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μια ερώτηση για ένα ενοχλητικό φαινόμενο: Σε ένα Elite 5 που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου, όταν μένει για μερικά λεπτά (10-15) σε αδράνεια απενεργοποιείται το wifi και στη συνέχεια πρέπει να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις για να το χρησιμοποιήσεις. Καμιά γνώμη γιατί συμβαίνει αυτό και πώς το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και δεύτερο ανησυχητικό σύμπτωμα για το συγκεκριμένο κομμάτι που παρέλαβα εχτές από Vickmall: battery drain. Από την πρώτη στιγμή μου έδωσε την εντύπωση ότι έριχνε την μπαταρία πολύ γρηγορότερα από τα υπόλοιπα Elite5 που είχα δει μέχρι τώρα. Το άφησα εχτές αργά το βράδυ με 30% και σήμερα το πρωί ήταν άδειο. Δεν του εγκατέστησα τίποτα ιδιαίτερο, γιατί δεν προλάβαινα. Απλά τα cpuz, geekbench και gps test για να το τεστάρω. Το έβαλα για φόρτιση, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών και βλέπουμε. Καμία άλλη πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και δεύτερο ανησυχητικό σύμπτωμα για το συγκεκριμένο κομμάτι που παρέλαβα εχτές από Vickmall: battery drain. Από την πρώτη στιγμή μου έδωσε την εντύπωση ότι έριχνε την μπαταρία πολύ γρηγορότερα από τα υπόλοιπα Elite5 που είχα δει μέχρι τώρα. Το άφησα εχτές αργά το βράδυ με 30% και σήμερα το πρωί ήταν άδειο. Δεν του εγκατέστησα τίποτα ιδιαίτερο, γιατί δεν προλάβαινα. Απλά τα cpuz, geekbench και gps test για να το τεστάρω. Το έβαλα για φόρτιση, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών και βλέπουμε. Καμία άλλη πρόταση; Το αυτο για αρχη,software ειναι κατα 99% προφανως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δυστυχώς τα πράγματα είναι μάλλον σοβαρά. Το κινητό φορτίστηκε κανονικά, πήρε περίπου 3,5 ώρες από το 0 έως το 100%. Δυστυχώς όταν πάω να το ανοίξω φτάνει μονο μέχρι το σημείο που εμφανίζεται το λογότυπο Leagoo, μένει μερικά δευτερόλεπτα και επανεκκινεί, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τη διαδικασία. Χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να σβήσει. Το δοκίμασα και με δεύτερη μπαταρία και κάνει ακριβώς τα ίδια. Καμιά ιδέα παλικάρια για το τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δυστυχώς τα πράγματα είναι μάλλον σοβαρά. Το κινητό φορτίστηκε κανονικά, πήρε περίπου 3,5 ώρες από το 0 έως το 100%. Δυστυχώς όταν πάω να το ανοίξω φτάνει μονο μέχρι το σημείο που εμφανίζεται το λογότυπο Leagoo, μένει μερικά δευτερόλεπτα και επανεκκινεί, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τη διαδικασία. Χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να σβήσει. Το δοκίμασα και με δεύτερη μπαταρία και κάνει ακριβώς τα ίδια. Καμιά ιδέα παλικάρια για το τι φταίει; Επικοινωνησε με το vickmall.Μαλλον πακετακι κ πισω,κ ευτυχως που ειναι αυτο το καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts