fothek Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εαν δεν χρησιμοποιειτε η flip θηκη ενεργοποιητε και η οθονη με διπλο κτυπημα χωρις το πατημα του μπουτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodcal Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 ....fothek....(η οποιοσηποτε άλλος ξερει).....για βοηθησε σε αυτό που λες.....υπαρχει καποια ρυθμιση ?....το δοκιμασα αλλα δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ρυθμισεις-->gestures και εκει επιλεγεις το διπλο χτυπημα και αλλες χειρονομιες Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παίδες μια χαρά το κινητό για τα λεφτά, το πήρα για τη μάνα μου και το έχει βολευτεί. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πάχος του αλλά είναι το αντίτιμο που πρέπει να "πληρώσεις" για τη τιμή του και τη μπαταρία του. Έχω μόνο ένα θεματάκι. Το λειτουργικό μοιάζει να παγώνει τα widget που βάζω. Π.χ. έχω βάλει ένα widget με ώρα και καιρό, και η ώρα σταματάει να αλλάζει μόλις το αφήσεις σε sleep. Η ώρα του συστήματος επάνω αριστερά αλλάζει κανονικά, δεν έχει θέμα. Το ίδιο κάνει και σε μια εφαρμογή ημερολογίου που έχω βάλει. Όταν φορτώνεις το widget δείχνει τη σωστή μέρα, ενώ την επόμενη μέρα συνεχίζει να δείχνει τη χθεσινή, ενώ η ημερομηνία του συστήματος πάλι είναι σωστή. Υπόψιν δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή που να τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν, ούτε μπόρεσα να βρώ κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού που να το κάνει αυτό. Το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι ο μόνος; Έχετε καμία λύση να δοκιμάσω; Επίσης μου κάνει ένα θεματάκι με την εφαρμογή του facebook. Κάποιες φορές, ενώ ανοίξει κανονικά, δε με αφήνει να ενημερώσω το status, ενώ πατάω επάνω δεν ανοίγει πληκτρολόγιο κτλ για να κάνω ενημέρωση, ενώ αν κάνω και κάποια αναζήτηση π.χ φίλου, ενώ γράφω κανονικά το όνομα και μου τον βρίσκει, όταν πατάω πάνω του να με βάλει στο τοίχο του δεν κάνει τίποτα η εφαρμογή. Εαν κάνω τερματισμό εφαρμογής από το σύστημα και τη ξανατρέξω, λειτουργεί κανονικά για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά το ξανακάνει πάλι. Έχω κάνει ενημέρωση της εφαρμογής, δεν φταίει αυτό μάλλον.. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ποια η γνώμη σας ανάμεσα στο elite 5 - Bluboo Picaso & ulefone Paris? Θέλω να κάνω ένα δώρο και είμαι ανάμεασα σε αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ποια η γνώμη σας ανάμεσα στο elite 5 - Bluboo Picaso & ulefone Paris? Θέλω να κάνω ένα δώρο και είμαι ανάμεασα σε αυτα.. Καλα τωρα δεν το συζητας αυτο,πας στο elite 5 και ειδικα στα 99$ που το ειδα καπου....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλα τωρα δεν το συζητας αυτο,πας στο elite 5 και ειδικα στα 99$ που το ειδα καπου....:) χαχαχα Αστο! ειναι για ενα κοματι την ημερα! Παντως εννοειται απο τα 3, Ελιτ με πιεση! Δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ποια η γνώμη σας ανάμεσα στο elite 5 - Bluboo Picaso & ulefone Paris? Θέλω να κάνω ένα δώρο και είμαι ανάμεασα σε αυτα.. το picasso δεν εχει 4G και η μπαταρια ειναι 2500mah (του elite ειναι 4000). του paris ακομα πιο κατω η μπαταρια (2250). προτεινω elite 5 $105 geekbuying Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shad0w Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τη λογισμικό έχει πάνω αυτό; Κάνει ενημερώσεις; Κάτι πήρε το μάτι μου αλλά ήταν πολλές οι σελίδες που έχετε γράψει για να τα διαβάσω όλα... :O :O Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Huawei p8 lite. Ποιο μου προτέινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τη λογισμικό έχει πάνω αυτό; Κάνει ενημερώσεις; Κάτι πήρε το μάτι μου αλλά ήταν πολλές οι σελίδες που έχετε γράψει για να τα διαβάσω όλα... :O :O Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Huawei p8 lite. Ποιο μου προτέινετε; ολα ????? Το θεμα αυτο εχει μονο 46 σελιδες φιλε μου, αν και ειναι ενος χρονου περιπου, και η συσκευη εχει πουληθει αρκετα, επειδη σε γενικες γραμμες ειναι απροβληματιστο! Και λεω ΜΟΝΟ 46, επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε ριξει πολυυυυ περισσοτερο διαβασμα πριν αγορασουμε και δεν τα περιμεναμε ετοιμα! Ξεκινα λοιπον και θα δεις οτι θα τις ξεπεταξεις σχετικα γρηγορα μιας τα περισσοτερα επαναλαμβανονται.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shad0w Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 ολα ????? Το θεμα αυτο εχει μονο 46 σελιδες φιλε μου, αν και ειναι ενος χρονου περιπου, και η συσκευη εχει πουληθει αρκετα, επειδη σε γενικες γραμμες ειναι απροβληματιστο! Και λεω ΜΟΝΟ 46, επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε ριξει πολυυυυ περισσοτερο διαβασμα πριν αγορασουμε και δεν τα περιμεναμε ετοιμα! Ξεκινα λοιπον και θα δεις οτι θα τις ξεπεταξεις σχετικα γρηγορα μιας τα περισσοτερα επαναλαμβανονται.:) Δεν ξεπετάω αλλά αν διαβάσω R29 ή R32 πώς θα ξέρω τι περιλαμβάνει αν είμαι άσχετΗ; Δεν έχω γνώσεις κινητών φίλε μου. Τα μισά δεν τα καταλαβαίνω που λέτε. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν και την επίθεση από μέρους σου. Μια απλή ερώτηση έκανα, αν δε θες να απαντήσεις εσύ ας απαντήσει κάποιος άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν ξεπετάω αλλά αν διαβάσω R29 ή R32 πώς θα ξέρω τι περιλαμβάνει αν είμαι άσχετΗ; Δεν έχω γνώσεις κινητών φίλε μου. Τα μισά δεν τα καταλαβαίνω που λέτε. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν και την επίθεση από μέρους σου. Μια απλή ερώτηση έκανα, αν δε θες να απαντήσεις εσύ ας απαντήσει κάποιος άλλος. Σου στελνω πμ γιατι παρεξηγησες.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παίδες μια χαρά το κινητό για τα λεφτά, το πήρα για τη μάνα μου και το έχει βολευτεί. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πάχος του αλλά είναι το αντίτιμο που πρέπει να "πληρώσεις" για τη τιμή του και τη μπαταρία του. Έχω μόνο ένα θεματάκι. Το λειτουργικό μοιάζει να παγώνει τα widget που βάζω. Π.χ. έχω βάλει ένα widget με ώρα και καιρό, και η ώρα σταματάει να αλλάζει μόλις το αφήσεις σε sleep. Η ώρα του συστήματος επάνω αριστερά αλλάζει κανονικά, δεν έχει θέμα. Το ίδιο κάνει και σε μια εφαρμογή ημερολογίου που έχω βάλει. Όταν φορτώνεις το widget δείχνει τη σωστή μέρα, ενώ την επόμενη μέρα συνεχίζει να δείχνει τη χθεσινή, ενώ η ημερομηνία του συστήματος πάλι είναι σωστή. Υπόψιν δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή που να τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν, ούτε μπόρεσα να βρώ κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού που να το κάνει αυτό. Το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό ή είμαι ο μόνος; Έχετε καμία λύση να δοκιμάσω; Επίσης μου κάνει ένα θεματάκι με την εφαρμογή του facebook. Κάποιες φορές, ενώ ανοίξει κανονικά, δε με αφήνει να ενημερώσω το status, ενώ πατάω επάνω δεν ανοίγει πληκτρολόγιο κτλ για να κάνω ενημέρωση, ενώ αν κάνω και κάποια αναζήτηση π.χ φίλου, ενώ γράφω κανονικά το όνομα και μου τον βρίσκει, όταν πατάω πάνω του να με βάλει στο τοίχο του δεν κάνει τίποτα η εφαρμογή. Εαν κάνω τερματισμό εφαρμογής από το σύστημα και τη ξανατρέξω, λειτουργεί κανονικά για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά το ξανακάνει πάλι. Έχω κάνει ενημέρωση της εφαρμογής, δεν φταίει αυτό μάλλον.. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα; Κανένας με τα προβλήματα αυτά?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παίδες ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις ...Είμαι κάτοχος elite απλα ήθελα άποψη και για τα άλλα. Προχώρησα σε elite κ πάλι λοιπόν ....Το έχω αγαπήσει αυτο το κινητό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα Το έχω στα χεριά μου από το Σάββατο. Πρέπει να ομολογήσω ότι για μένα είναι λίγο μεγάλο… αλλά ευελπιστώ να το συνηθίσω. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στo widget του καιρού που έχω εγκαταστήσεις δεν δουλεύει το ρολόι. Πιο συγκεκριμένα συγχρονίζει κανονικά ώρα και καιρό, αν όμως ανοίξω μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή η το αφήσω και κλείσει η οθόνη τότε το ρολόι σταματά να δουλεύει, μέχρι να ανοίξω τον καιρό ξανά. Εχω δοκιμάσει τουλάχιστον 3 εφαρμογές καιρού. Χρησιμοποιώ το NOVA αλλά και με τον μαμά launcher έχω τα ιδιά προβλήματα. Επίσης το ίδιο πρόβλημα έχω με το K9 mail, δηλαδή ενώ είναι σεταρισμένο να κάνει ανανέωση ανα μια ώρα, δεν κάνει τίποτα, παρα μόνο αν το κάνω χειροκίνητα. Με την μαμά εφαρμογή για τα email ο συγχρονισμός γίνετε κανονικά όπως το έχω ορίσει ανά μια ώρα και με το Gmail το ίδιο. Όλες οι εφαρμογές που σας αναφέρω δούλευαν και εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά και απροβλημάτιστα στο προηγούμενο τηλέφωνο μου. Καμία ιδέα? EDIT : ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τελικά έφτιαξε από μόνο του, προς το παρόν, δυο μέρες τώρα δεν μου παρουσίασε ξανά αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που έκανα διαφορετικό είναι ότι έβγαλα την μπαταριά του και το άφησα έτσι (γιατί αντέγραφα την SD στον υπολογιστή) για κανένα μισάωρο. Δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο η απλά έτυχε. Κανένας με τα προβλήματα αυτά?!?!? Ειχα το ιδιο προβλημα και εφτιαξε μονο του....δες παραπανω Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ειχα το ιδιο προβλημα και εφτιαξε μονο του....δες παραπανω Έγινε, θα το κοιτάξω.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 είμαι ανάμεσα στο elite 5 και homtom ht pro πιο να διαλέξω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) είμαι ανάμεσα στο elite 5 και homtom ht pro πιο να διαλέξω? ευχαριστώ Σε πιο Ητ ? αναφερεσαι? Προφανως στι 7, οποτε σου απαντω οτι το Ελιτ ειναι ενα κλικ καλυτερο, το ΗΤ7 ομως ειναι νεωτερο και διχνει τασεις βελτιωσης με τις συνεχεις αναβαθμισεις του λειτουργικου του. Ειναι και σχετικα φθηνοτερο. Edited May 11, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν αναφερεις σε πιο Ητ ? αναφαιρεσε. Προφανως στι 7, οποτε σου απαντω οτι το Ελιτ ειναι ενα κλικ καλυτερο, το ΗΤ7 ομως ειναι νεωτερο και διχνει τασεις βελτιωσης με τις συνεχεις αναβαθμισεις του λειτουργικου του. Ειναι και σχετικα φθηνοτερο.[/QUOT το ΗΤ7 ενοούσα και το άλλο που με προβληματίζει είναι το ύψος που έχουν είναι μεγάλο, εγώ το μεγαλύτερο σε μέγεθος κινητό που είχα ήταν το lg g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 το ΗΤ7 ενοούσα και το άλλο που με προβληματίζει είναι το ύψος που έχουν είναι μεγάλο, εγώ το μεγαλύτερο σε μέγεθος κινητό που είχα ήταν το lg g3 Ξεχνα το! Αυτο συνηθιζεται. Προς τα πανω πας, προς τα κατω μετα ειναι δυσκολο.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το τηλέφωνο πήρε ιο που βγάζει στον browser για αρχικη σελίδα το lmuch.com .Σε φόρουμ λένε πως φταίει η σωστή ενημέρωση του συστήματος του τηλεφώνου. Καμιά ιδέα τί κάνουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το τηλέφωνο πήρε ιο που βγάζει στον browser για αρχικη σελίδα το lmuch.com .Σε φόρουμ λένε πως φταίει η σωστή ενημέρωση του συστήματος του τηλεφώνου. Καμιά ιδέα τί κάνουμε??? Τι πηρε λεει?Απο τι ακριβως τραβηξε ιο φιλε μου??Ετρεξες καποιο περιεργο αρχειο???Οτι ναναι λενε........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eatos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το pickup και το gallery μπορει να μου πει καποιος πως το βγαζω απο τις αρχικες οθονες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το pickup και το gallery μπορει να μου πει καποιος πως το βγαζω απο τις αρχικες οθονες? workaround: αλλαγη launcher Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλημερα! Στις ρυθμίσεις το "αρχική σελίδα" έχει εξαφανιστεί; Όταν πατάς σε άλλον launcher βγάζει τις επιλογές, αλλά δε βλέπω να υπάρχει κάπου μόνο του,όπως ήταν παλιά. Μήπως το βλέπει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts