captnemo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ναι, το δικό του ζεσταίνεται αμέσως και πολύ. Και το δικό του καλώδιο usb,το τονίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Α όχι...το άφησα στην άκρη μαζί με τον φορτιστή ....Αυτό φταίει? Μίλα ανθρωπέ μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Α όχι...το άφησα στην άκρη μαζί με τον φορτιστή ....Αυτό φταίει? Μίλα ανθρωπέ μου! Ναι παίζει ρόλο το καλώδιο usb στην υπερθέρμανση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δεν κατάλαβα. Τι πρέπει τελικα? να το φορτίζω με το δικό του ή όχι? Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δεν κατάλαβα. Τι πρέπει τελικα? να το φορτίζω με το δικό του ή όχι? Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Φίλος είχε τι ίδιο πρόβλημα με εσένα,τρομερή υπερθέρμανση σε σημείο να μην μπορείς να αγγίξεις το φορτιστή! Το φόρτιζε με το δικό του φορτιστή,αλλά με καλώδιο usb άλλο. Εντελώς τυχαία το ανακάλυψα εγώ και τώρα δεν έχει κανένα θέμα:) Συμπέρασμα,φόρτιση μόνο με το δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο usb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Συμπέρασμα,φόρτιση μόνο με το δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο usb! Τι δεν καταλαβαίνω? Αφού λέμε υπερθερμένεται? Με τα δικά του καλώδιο+usb είναι φωτιά. Κ φορτίζω με δικό μου φορτιστή αλλα κάνει ώρες αμέτρητες. Edited November 22, 2015 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Τι δεν καταλαβαίνω? Αφού λέμε υπερθερμένεται? Με τα δικά του καλώδιο+usb είναι φωτιά. Κ φορτίζω με δικό μου φορτιστή αλλα κάνει ώρες αμέτρητες. Μπορεί μεν να υπερθερμαίνεται ο φορτιστής αλλά προφανώς υποστηρίζει το πρότυπο γρήγορης φόρτισης της mediatek κάτι που δεν κάνει ο άλλος φορτιστής και γιαυτό αργεί παραπάνω. Edited November 23, 2015 by impreza_sti Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ιδιο προβλημα υπερθερμανσης ειχα και εγω.τυχαια ανακαλυψα οτι φορτιζει κανονικα με καοοιον επωνυμο φορτιστη και καλωδιο.ο δικος του φορτιστης φορτιζει κανονικα αλλες συσκευες βεβαια.δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι ομως .μετα απο 15 μερες χρηση ανακαλυψα οτι η μπαταρια ανεβασε αποδοση.εχει φτασει 3 μερες με χρηση ιντερνετ κλπ.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει μελλοντικη αναβαθμιση απο leagoo;καποιος launcher εκτος απο της google;δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αυτος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxoylhs Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ευχαριστω... Και από προτείνεται να το παράγγειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ιδιο προβλημα υπερθερμανσης ειχα και εγω.τυχαια ανακαλυψα οτι φορτιζει κανονικα με καοοιον επωνυμο φορτιστη και καλωδιο.ο δικος του φορτιστης φορτιζει κανονικα αλλες συσκευες βεβαια.δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι ομως .μετα απο 15 μερες χρηση ανακαλυψα οτι η μπαταρια ανεβασε αποδοση.εχει φτασει 3 μερες με χρηση ιντερνετ κλπ.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει μελλοντικη αναβαθμιση απο leagoo;καποιος launcher εκτος απο της google;δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αυτος, Φίλε μου συνεχίζεις να το φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή? ή με τον άλλον που λες? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω... Και από προτείνεται να το παράγγειλω? Ώς ώρας αξιόπιστα ακούγεται πως είναι Vickmall και banngood που είναι κ το φθηνότερο νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τν φορτιζω με φορτιστη tablet που το tablet εχει κι αυτο μεγαλη μπαταρια ισως αυτα εχουν περισσοτερα wattτον δικο του δεν τον ξαναεβαλα μυρισε σαν να πηρε φωτια.με αυτον καμια φορα φορτιζω αλλα κινητα αλλα πολυ σπανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) O δικός του φορτιστής είναι 5v/2a; edit Το παρήγγειλα απο banggood σε κίτρινο χρώμα.Αναμονή τώρα για παραλαβή και ελπίζω η μπαταρία να με βγάζει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ με μια φόρτιση γιατι με το doogee x5 pro θέλω 2 τουλάχιστον φορτίσεις για να βγει η μέρα.. Edited November 23, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά όσοι πήρατε απ εξω το κινητο, με το τελωνείο τι παίζει? Απο banggood? υπάρχει φόβος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 O δικός του φορτιστής είναι 5v/2a; edit Το παρήγγειλα απο banggood σε κίτρινο χρώμα.Αναμονή τώρα για παραλαβή και ελπίζω η μπαταρία να με βγάζει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ με μια φόρτιση γιατι με το doogee x5 pro θέλω 2 τουλάχιστον φορτίσεις για να βγει η μέρα.. Για πλάκα θα σε βγάζει μια μέρα ακόμα και να το λιώσεις :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά όσοι πήρατε απ εξω το κινητο, με το τελωνείο τι παίζει? Απο banggood? υπάρχει φόβος? Απλό ταχυδρομείο,θα σου στείλουν με NL και θα είσαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αυτό πιστεύω και εγώ.Αλλά και ένα 30% παραπάνω αυτονομία να έχει απο το x5 pro θα ειμαι ικανοποιημένος.Στο banggood αν κατεβάσουμε την εφαρμογή απο το playstore και κάνουμε login δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση οπότε το κινητό,μου κόστισε 102,59$. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Απλό ταχυδρομείο,θα σου στείλουν με NL και θα είσαι εντάξει Στανταρ αυτο? Γιατί διαβάζω αρκετά τρελά με το τελωνείο κι έχω αγχωθεί. Edited November 23, 2015 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αυτό πιστεύω και εγώ.Αλλά και ένα 30% παραπάνω αυτονομία να έχει απο το x5 pro θα ειμαι ικανοποιημένος.Στο banggood αν κατεβάσουμε την εφαρμογή απο το playstore και κάνουμε login δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση οπότε το κινητό,μου κόστισε 102,59$. Αυτή η τιμή για το κινητό είναι τσαμπα .Δύο μήνες το χω,παρήγγειλα 2ο για δώρο και είμαι υπερικανοποιημενος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στανταρ αυτο? Γιατί διαβάζω αρκετά τρελά με το τελωνείο κι έχω αγχωθεί. Μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά. Και το Banggood είναι αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το banggood έχω διαβάσει για την αξιοποιστία του..αυτό που με άγχωσε πολύ είναι τα όσα διάβασα περι τελωνείου. Οτι σταματάνε ακόμη κ με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Με απλό ταχυδρομείο με tracking number μέσω sg ή nl δεν σταματάνε.Tώρα στα του banggood μου έστειλαν σήμερα mail ότι το κινητό ειναι out of stock και αν μπορώ να περιμένω 6-9 μέρες.Αρχικά θα περιμένω και βλέπουμε.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragon133 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 εγώ έβαλα τον nova launcher και πάει μια χαρά! Τό έχω ψάξει για αναβάθμηση και δεν έχω βρει να λένε κάπου αν θα γίνει οπότε περιμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Με απλό ταχυδρομείο με tracking number μέσω sg ή nl δεν σταματάνε.Tώρα στα του banggood μου έστειλαν σήμερα mail ότι το κινητό ειναι out of stock και αν μπορώ να περιμένω 6-9 μέρες.Αρχικά θα περιμένω και βλέπουμε.. Να περιμένεις λίγο φίλε μου.. θα γίνει διαθέσιμο και θα σου αποσταλεί . Θα σε ενημερώσουν και απο banggood. Κι εγώ κάποια μικτοπράγματα που παρήγγειλα..έγιναν σύντομα διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Και εγω νομιζω οτι ο nova launcher ειναι καλυτερος αλλα λειπουν αρκετες απο τις λειτουργιες της free εκδοσης.με ποιο τροπο μπορουμε να παρουμε την full εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Την αγοράζεις που είναι και το σωστό ή ... :ninja::shifty::p αν και προσωπικά κάνω άνετα την δουλειά μου με την free έκδοση Να περιμένεις λίγο φίλε μου.. θα γίνει διαθέσιμο και θα σου αποσταλεί . Θα σε ενημερώσουν και απο banggood. Κι εγώ κάποια μικτοπράγματα που παρήγγειλα..έγιναν σύντομα διαθέσιμα. Εννοείται.Και εγώ έχω πάρει αρκετά μικροπράγματα απο εκεί και μου τα απέστειλαν άμεσα την επόμενη ή με μικρή καθυστερηση επιπλέον 2-3 ημερών και γιαυτό τους επέλεξα πάλι. Edited November 24, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Παιδιά, πόσα mAh θα ήταν καλό να πάρω ένα power bank? Επειδη έχει μεγάλη μπαταρία το κινητο ... Edited November 24, 2015 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά, πόσα mAh θα ήταν καλό να πάρω ένα power bank? Επειδη έχει μεγάλη μπαταρία το κινητο ... Πάρε ένα xiaomi 10000mAh με 12$ και θα βγάζεις δεκαπενθημερο ανετα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts