Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α όχι...το άφησα στην άκρη μαζί με τον φορτιστή ....Αυτό φταίει?

Μίλα ανθρωπέ μου!

Ναι παίζει ρόλο το καλώδιο usb στην υπερθέρμανση:)

Δεν κατάλαβα.

Τι πρέπει τελικα? να το φορτίζω με το δικό του ή όχι?

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα?

Φίλος είχε τι ίδιο πρόβλημα με εσένα,τρομερή υπερθέρμανση σε σημείο να μην μπορείς να αγγίξεις το φορτιστή!

Το φόρτιζε με το δικό του φορτιστή,αλλά με καλώδιο usb άλλο.

Εντελώς τυχαία το ανακάλυψα εγώ και τώρα δεν έχει κανένα θέμα:)

Συμπέρασμα,φόρτιση μόνο με το δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο usb!

Συμπέρασμα,φόρτιση μόνο με το δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο usb!

Τι δεν καταλαβαίνω? Αφού λέμε υπερθερμένεται?

Με τα δικά του καλώδιο+usb είναι φωτιά.

Κ φορτίζω με δικό μου φορτιστή αλλα κάνει ώρες αμέτρητες.

Edited by Lnk

Τι δεν καταλαβαίνω? Αφού λέμε υπερθερμένεται?

Με τα δικά του καλώδιο+usb είναι φωτιά.

Κ φορτίζω με δικό μου φορτιστή αλλα κάνει ώρες αμέτρητες.

Μπορεί μεν να υπερθερμαίνεται ο φορτιστής αλλά προφανώς υποστηρίζει το πρότυπο γρήγορης φόρτισης της mediatek κάτι που δεν κάνει ο άλλος φορτιστής και γιαυτό αργεί παραπάνω.

Edited by impreza_sti

Ιδιο προβλημα υπερθερμανσης ειχα και εγω.τυχαια ανακαλυψα οτι φορτιζει κανονικα με καοοιον επωνυμο φορτιστη και καλωδιο.ο δικος του φορτιστης φορτιζει κανονικα αλλες συσκευες βεβαια.δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι ομως .μετα απο 15 μερες χρηση ανακαλυψα οτι η μπαταρια ανεβασε αποδοση.εχει φτασει 3 μερες με χρηση ιντερνετ κλπ.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει μελλοντικη αναβαθμιση απο leagoo;καποιος launcher εκτος απο της google;δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αυτος,

Ιδιο προβλημα υπερθερμανσης ειχα και εγω.τυχαια ανακαλυψα οτι φορτιζει κανονικα με καοοιον επωνυμο φορτιστη και καλωδιο.ο δικος του φορτιστης φορτιζει κανονικα αλλες συσκευες βεβαια.δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι ομως .μετα απο 15 μερες χρηση ανακαλυψα οτι η μπαταρια ανεβασε αποδοση.εχει φτασει 3 μερες με χρηση ιντερνετ κλπ.υπαρχει περιπτωση να υπαρξει μελλοντικη αναβαθμιση απο leagoo;καποιος launcher εκτος απο της google;δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αυτος,

Φίλε μου συνεχίζεις να το φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή? ή με τον άλλον που λες?

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω... Και από προτείνεται να το παράγγειλω?

Ώς ώρας αξιόπιστα ακούγεται πως είναι Vickmall και banngood που είναι κ το φθηνότερο νομίζω

Τν φορτιζω με φορτιστη tablet που το tablet εχει κι αυτο μεγαλη μπαταρια ισως αυτα εχουν περισσοτερα wattτον δικο του δεν τον ξαναεβαλα μυρισε σαν να πηρε φωτια.με αυτον καμια φορα φορτιζω αλλα κινητα αλλα πολυ σπανια.

O δικός του φορτιστής είναι 5v/2a;

edit

Το παρήγγειλα απο banggood σε κίτρινο χρώμα.Αναμονή τώρα για παραλαβή και ελπίζω η μπαταρία να με βγάζει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ με μια φόρτιση γιατι με το doogee x5 pro θέλω 2 τουλάχιστον φορτίσεις για να βγει η μέρα..

Edited by bbbb

O δικός του φορτιστής είναι 5v/2a;

edit

Το παρήγγειλα απο banggood σε κίτρινο χρώμα.Αναμονή τώρα για παραλαβή και ελπίζω η μπαταρία να με βγάζει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ με μια φόρτιση γιατι με το doogee x5 pro θέλω 2 τουλάχιστον φορτίσεις για να βγει η μέρα..

Για πλάκα θα σε βγάζει μια μέρα ακόμα και να το λιώσεις :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά όσοι πήρατε απ εξω το κινητο, με το τελωνείο τι παίζει?

Απο banggood? υπάρχει φόβος?

Απλό ταχυδρομείο,θα σου στείλουν με NL και θα είσαι εντάξει

Αυτό πιστεύω και εγώ.Αλλά και ένα 30% παραπάνω αυτονομία να έχει απο το x5 pro θα ειμαι ικανοποιημένος.Στο banggood αν κατεβάσουμε την εφαρμογή απο το playstore και κάνουμε login δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση οπότε το κινητό,μου κόστισε 102,59$.

Απλό ταχυδρομείο,θα σου στείλουν με NL και θα είσαι εντάξει

Στανταρ αυτο? Γιατί διαβάζω αρκετά τρελά με το τελωνείο κι έχω αγχωθεί.

Edited by Lnk

Αυτό πιστεύω και εγώ.Αλλά και ένα 30% παραπάνω αυτονομία να έχει απο το x5 pro θα ειμαι ικανοποιημένος.Στο banggood αν κατεβάσουμε την εφαρμογή απο το playstore και κάνουμε login δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση οπότε το κινητό,μου κόστισε 102,59$.

Αυτή η τιμή για το κινητό είναι τσαμπα .Δύο μήνες το χω,παρήγγειλα 2ο για δώρο και είμαι υπερικανοποιημενος

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στανταρ αυτο? Γιατί διαβάζω αρκετά τρελά με το τελωνείο κι έχω αγχωθεί.

Μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά. Και το Banggood είναι αξιοπιστο

Το banggood έχω διαβάσει για την αξιοποιστία του..αυτό που με άγχωσε πολύ είναι τα όσα διάβασα περι τελωνείου.

Οτι σταματάνε ακόμη κ με απλό ταχυδρομείο.

Με απλό ταχυδρομείο με tracking number μέσω sg ή nl δεν σταματάνε.Tώρα στα του banggood μου έστειλαν σήμερα mail ότι το κινητό ειναι out of stock και αν μπορώ να περιμένω 6-9 μέρες.Αρχικά θα περιμένω και βλέπουμε..

εγώ έβαλα τον nova launcher και πάει μια χαρά! Τό έχω ψάξει για αναβάθμηση και δεν έχω βρει να λένε κάπου αν θα γίνει οπότε περιμένουμε..

Με απλό ταχυδρομείο με tracking number μέσω sg ή nl δεν σταματάνε.Tώρα στα του banggood μου έστειλαν σήμερα mail ότι το κινητό ειναι out of stock και αν μπορώ να περιμένω 6-9 μέρες.Αρχικά θα περιμένω και βλέπουμε..

Να περιμένεις λίγο φίλε μου.. θα γίνει διαθέσιμο και θα σου αποσταλεί .

Θα σε ενημερώσουν και απο banggood.

Κι εγώ κάποια μικτοπράγματα που παρήγγειλα..έγιναν σύντομα διαθέσιμα.

Και εγω νομιζω οτι ο nova launcher ειναι καλυτερος αλλα λειπουν αρκετες απο τις λειτουργιες της free εκδοσης.με ποιο τροπο μπορουμε να παρουμε την full εκδοση;

Την αγοράζεις που είναι και το σωστό ή ... :ninja::shifty::p αν και προσωπικά κάνω άνετα την δουλειά μου με την free έκδοση

Να περιμένεις λίγο φίλε μου.. θα γίνει διαθέσιμο και θα σου αποσταλεί .

Θα σε ενημερώσουν και απο banggood.

Κι εγώ κάποια μικτοπράγματα που παρήγγειλα..έγιναν σύντομα διαθέσιμα.

Εννοείται.Και εγώ έχω πάρει αρκετά μικροπράγματα απο εκεί και μου τα απέστειλαν άμεσα την επόμενη ή με μικρή καθυστερηση επιπλέον 2-3 ημερών και γιαυτό τους επέλεξα πάλι.

Edited by bbbb

Παιδιά, πόσα mAh θα ήταν καλό να πάρω ένα power bank?

Επειδη έχει μεγάλη μπαταρία το κινητο ...

Πάρε ένα xiaomi 10000mAh με 12$ και θα βγάζεις δεκαπενθημερο ανετα:lol::lol: