ector7 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το εχω ξαναπει,η ανοιξη θα ερθει οταν θα εξαφανιστει το "mobile" διπλα απο το "windows 10" και στα "σπλαχνα" των smartphones αυτων τρεχει soc της Intel! Μεχρι τοτε δυστυχως θα περιοριζεται καπου τριγυρο στο 3-5%,οχι περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ελπίζω και γω κάτι να γίνει με τα 10. Έδωσα το iPhone 6 που είχα και πήρα το Lumia 640 xl και κλασικά το δεύτερο κινητό μου είναι το αξιόπιστο blackberry z10, στο οποίο πέρασα και play store και ειναι άριστο παρά τα χρονάκια του. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Προσωπικά η μόνη υλοποίηση που με βάζει σε σκέψη είναι κάποιο surface phone με exe εφαρμογές μέχρι 4.7'' με pureview κτλ +κάποια feature ακόμα, του στυλ αδιαβροχοποίηση, δυνατή αυτονομία, κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Με αφήνει αδιάφορο η ενοποίηση με τα windows, τα universal aps και λοιπές μηλομιμήσεις. Μια χαρά συνεργάζεται και το τωρινό μου τηλέφωνο με το pc μου, ακόμα και το προηγούμενο (symbian) και μάλιστα όσο θέλω εγώ να συνεργάζεται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Προσωπικά η μόνη υλοποίηση που με βάζει σε σκέψη είναι κάποιο surface phone με exe εφαρμογές μέχρι 4.7'' με pureview κτλ +κάποια feature ακόμα, του στυλ αδιαβροχοποίηση, δυνατή αυτονομία, κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Με αφήνει αδιάφορο η ενοποίηση με τα windows, τα universal aps και λοιπές μηλομιμήσεις. Μια χαρά συνεργάζεται και το τωρινό μου τηλέφωνο με το pc μου, ακόμα και το προηγούμενο (symbian) και μάλιστα όσο θέλω εγώ να συνεργάζεται. Για σένα μπορεί να είναι αρκετή αυτή η συνεργασία για άλλους όμως όχι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εγώ πάντως τα καλοβλέπω και νομίζω οτι το εχουν παρει ζεστά και θα ασχοληθούν σοβαρα.Απλα αργήσανε και ο κοσμος εχει μαθει στο Android & iOS αλλα πιστευω οτι θα αλλάξει αυτό. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts