panozR Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Σε ότι αφορά το θέμα του thread ρίξτε μια ματιά εδώ . Γενικά στο συγκεκριμένο site υπάρχουν αρκετά τεκμηριωμένες απόψεις για όλα τα MP3 players.... Η αφρόκρεμα σύμφωνα πάντα με το mp3.com . Το iRiver H320 δεν το έχουν αξιολογήσει ακόμα γι'αυτό και δε βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Μια First Look όμως υπάρχει εδώ . panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Εγώ είμαι στο τσάκ να πάρω το Zen Touch. Το Ipod παραείναι ακριβό (εδώ το ipod mini έχει 240 ευρώ...και το Zen touch 200 στο Πλαίσιο). Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι το PC δεν βλέπει το Zen Touch ως mass storage media...οπότε δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο πανεπιστήμιο σαν harddrive...αλλά η Creative έχει υποσχεθεί firmware update... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetakias Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (11 Δεκ. 2004 , 13:57) Πάλι πολύ καλό και αυτό περί dvix αν και το mp3 δεν το αγοράζω για αυτό το λόγο,χαρακτηριστικά και δυνατότητες επίσης να παραθέσω έχει και το sony vaio και με direct downloading τον φωτό,anyway απλά αυτό που λέω είναι καλό το iriver αλλά όχι για εμένα προτιμώ οτι προσφέρει το ipod ,όσον αφορά την τιμή ξέρω δεν είναι δίκαιο αλλά φέρνω το ipod photo 40gb με 380 ευρώ απο Usa,το iriver που λές με 399 ειναι τον 20gb . Τέλος να πώ ναι οτι λέω σε θέμα ράδιο ή direct downloading φωτό σε ipod ειναι εξτρα. Προτιμώ δυνατότητες ΜΕ στύλ αυτό εννοούσα και οτι όσοι πάνε να πάρουν κάτι άλλο εκτός Iriver π.χ δεν είναι τίποτα χαζοί που ακούν ipod και τρέχουν να το πάρουν χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς και δυνατοτήτων(πάντα βέβαια με το τι ζητάνε). Αυτά πάντα με φιλική διάθεση :) Φίλε ahill2, o heyhop με κάλυψε σχεδόν απόλυτα... Όσο για το design αυτό είναι θέμα γούστου, συμφωνώ ότι το ipod είναι πολύ όμορφο αλλά και το Η-320 για μένα είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο σχεδιαστικά. Άλλωστε δεν το έχω για να το δείχνω όταν πάω για καφε... στην τσέπη μένει. Αυτό δεν πάει προσωπικά σε σένα αλλά σε πολλούς (και το ξέρεις ότι είναι πααααρα πολλοί) που όχι μόνο δεν κάνουν έρευνα αγοράς όπως λες, αλλά απλά σκάνε τα λεφτά για να είναι στη μόδα και να έχουν ότι καινούριο και in κυκλοφορεί, ενώ δεν έχουν ιδέα για το πόσο ΔΕΝ διαρκεί η μπαταρία. Κάνω λάθος? Όσο για την τιμή, δεν ξέρω τις τιμές στην Ελλάδα καθώς τώρα είμαι Αμερική και το αγόρασα καινούριο από Ebay με $250. Έχει και τα τυχερά της η ξενιτιά :D Για το μέγεθος τα 20gb είναι πολλά για μένα, τα 10gb είναι λίγα. Άρα βρήκα αυτό που έψαχνα, με τις δυνατότητες που ήθελα σε πολύ καλή τιμή. Αυτά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gadgetakias (14 Δεκ. 2004 , 22:35) Φίλε ahill2, o heyhop με κάλυψε σχεδόν απόλυτα... Όσο για το design αυτό είναι θέμα γούστου, συμφωνώ ότι το ipod είναι πολύ όμορφο αλλά και το Η-320 για μένα είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο σχεδιαστικά. Άλλωστε δεν το έχω για να το δείχνω όταν πάω για καφε... στην τσέπη μένει. Αυτό δεν πάει προσωπικά σε σένα αλλά σε πολλούς (και το ξέρεις ότι είναι πααααρα πολλοί) που όχι μόνο δεν κάνουν έρευνα αγοράς όπως λες, αλλά απλά σκάνε τα λεφτά για να είναι στη μόδα και να έχουν ότι καινούριο και in κυκλοφορεί, ενώ δεν έχουν ιδέα για το πόσο ΔΕΝ διαρκεί η μπαταρία. Κάνω λάθος? Όσο για την τιμή, δεν ξέρω τις τιμές στην Ελλάδα καθώς τώρα είμαι Αμερική και το αγόρασα καινούριο από Ebay με $250. Έχει και τα τυχερά της η ξενιτιά :D Για το μέγεθος τα 20gb είναι πολλά για μένα, τα 10gb είναι λίγα. Άρα βρήκα αυτό που έψαχνα, με τις δυνατότητες που ήθελα σε πολύ καλή τιμή. Αυτά :) Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου ναι το μηχάνημα τσεπη θα μείνει δεν θα το έχω ούτε εγώ για να το δείχνω και ναί μάλλον κάποιοι το κάνουν αυτό,όπως πάνε και παίρνουν ότι τελευταίο κυκλοφορεί,εγώ για να πώ την αλήθεια για το ipod 20 gb πήγαινα κανονικά αλλά η 12 ώρες playback με σταμάταγαν εως ότου βγήκε το photo με τις τεσταρισμενες 17 ώρες οπότε και αποφάσισα να το πάρω,btw να πώ οτι το ipod το γνώρισα απο μια φίλη που το έχει και τι να πώ με κέρδισε,το iriver σίγουρα έχει πολύ καλό desing επίσης και να σου πώ το προτιμώ απο το sony vaio,(να παραθέσω οτι έχω και ένα mac laptop) οπότε καταλαβαίνεις αυτά πάνε μαζί. Το ipod για μένα για να γίνει όντως ΤΟ μηχάνημα σε δυνατότητες τότε πρέπει να αποκτήσει ράδιο και direct download και divx και για μένα τουλάχιστον η μπαταρία να κρατάει κανά 30 ώρες :whistle: και προπάντων εδώ τουλάχιστον στην Ελλάδα να κατέβει απο τα 588 ευρώ (to ipod photo 40gb)που το δείνει η rainbow :mad: τέλος πάντων αυτά :lol: καλορίζικο το μηχάνημα σου εύχομαι . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Εγώ πήρα το sony vaio pocket 40gb και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ποιότητα κατασκευής, ήχου, σύνδεση κλπ όλα πολύ καλά. Το μοναδικό μείον του (η μη native υποστήριξη του mp3) θα λύθεί εντός των ημερών με firmware update από τη sony. To 20gb μόντελο είναι πάντως κοντά στα λεφτά του ipod. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Πέρασα πάντως προχτές από το applestore στην Στουρνάρη. Καλά παιδιά, οι άνθρωποι είναι κλέφτες...να φανταστείτε το Πλαίσιο έχει το Ipod Mini 280 ευρώ, και το applestore το έχει 290 και κάτι ψιλά... Πάντως το έπιασα στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται άκρως ποιοτικό και κομψό (αν και ίσως λίγο λακωνικό σε design). http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts