asymvivastos Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (11 Δεκ. 2004 , 16:14) παιδια θελω το profimail οποιος μπορει ας μου το στειλε στο brokeheart12@yahoo.com,ξερω λιγο off topic Φιλε μου δεν χρειαζεται να το γραφεις σε 3 διαφορετικα threads. :o Αν το εχει καποιος και μπορει θα στο στειλει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 paidia ekana egatastasi tp pc suite allad to pc mou den anagnwrizei to tilefwno kseretai ti mporei na ftaiei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Mia akomi erotisi...Exo WINDOWS media gia na grafo ta CD mou sto COMPUTER...Mporo meso ton WINDOWS MEDIA na metafero ta tragoudia sto MP3 tou 6630?Prepei oposdipote na katevaso ton REAL PLAYER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (10 Δεκ. 2004 , 13:56) steliosk και το Zone Alarm firewall ειναι αλλα οχι ενσωματωμενο με τα windows. Φιλε asymvivaste ολα ειναι απενεργοποιημένα, και μου κάνει εντύπωση ότι μονο τις επαφές δεν συνγχρονιζει όλα τα άλλα είναι οκ, δεν ξέρω τι γίνεται. Ξέρει κανείς πόσο κάνει ο adaptor για τις video κλήσεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 paidia eimai asxetos kai den kserw ti nakanw :eek: den anagnwrizei to pc mou to kinito prepei na kanw kamia rithmisi kai apo to tilefwno?please help Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (11 Δεκ. 2004 , 16:28) Mia akomi erotisi...Exo WINDOWS media gia na grafo ta CD mou sto COMPUTER...Mporo meso ton WINDOWS MEDIA na metafero ta tragoudia sto MP3 tou 6630?Prepei oposdipote na katevaso ton REAL PLAYER? Δεν καταλαβα πολυ καλα ,αλλα δεν χρειαζεται η μεσολαβηση καποιου προγραμματος (περα απο το pc suite) για να μεταφερεις MP3 στο 6630. Την δουλεια αυτη μπορεις να την κανεις και με card reader. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 APADHSEIS SE MERIKA ERWTHMATA Emena exei se olous tous fakelous to ORGANISE kai exw ftiaksei 5-6 fakelous gia tis fwtografies mou gia na tis exw omadopioimenes. Parathrhsa pws exei to kinhto merika XAZA BUGS. 1. Den allazei xrwma to Original theme tis NOKIA 2. Exoun aferesei tin epilogh na dialegeis eikonidia apo diaforetiko theme opws ginotan sto 6600. Etsi p.x anagazesai na trws sthn mapa ta eikonidia tou kathe theme pou merikes fores kathisteroun to kinhto... Eutuxos oxi toso oso to 6600 ERWTHSH Mporei na mou pei kapoios poso kostizei na metatrepsw thn 2G karta mou Vodafone CU se USIM? Me endiaferei na kratisw to idi uparxwn noumero mou . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (11 Δεκ. 2004 , 16:48) ERWTHSH Mporei na mou pei kapoios poso kostizei na metatrepsw thn 2G karta mou Vodafone CU se USIM? Me endiaferei na kratisw to idi uparxwn noumero mou . Δεν ξερω ποσο κοστιζει η U-sim αλλα μην ανυσηχεις για το νουμερο.Το ιδιο θα μεινει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 paidia please as me boithisei kapoios me to pc suite kai na mou pei ti na kanw.to pc den anagnwrizei to 6630 mou.please help Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss (11 Δεκ. 2004 , 16:56) paidia please as me boithisei kapoios me to pc suite kai na mou pei ti na kanw.to pc den anagnwrizei to 6630 mou.please help Αν εχεις Windows XP τοτε χρειαζεσαι το SP1 ενω αν εχεις Windows 2000 τοτε χρειαζεσαι το SP3. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Ok rwthsa sta kentrika kai mou eipan... 1. Prepei na exeis kataxorisei ta stoixeia sou sthn Vodafone... me kwdiko xrhsth i arithmo puk. pou enas theos kserei pou ta exw auta.. 2. Afou kataxoriseis ta stoixeia sou perimeneis na perasoun 2-3 ergasimes meres. 3. Ystera pas se ena katastima tis Vodafone... dineis 14euro + FPA kai sou kanoun antikatastash tin karta se USIM.... Apo oti fenetai einai pio aplo na paw na agorasw mia karta Usim kainourgia na teliwnw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (11 Δεκ. 2004 , 16:14) καλοριζικο καλα τι φωτο ηταν αυτη με τη ferrari?χαλια εγινα,παιδια θελω το profimail οποιος μπορει ας μου το στειλε στο brokeheart12@yahoo.com,ξερω λιγο off topic Σου το έστειλα ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch (11 Δεκ. 2004 , 05:20) Εγώ αντιμετωπίζω αυτό ακριβώς το πρόβλημα...ενώ έχω και USIM.Κανείς άλλος? Λοιπόν φίλε μου, μάλλον βρήκα τι έφταιγε. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το 3G και τις βιντεοκλήσεις στην Βοντα και σε 3 ώρες θα είσαι οκ. Κάνε και ένα restart και εγώ απο τότε που ενεργοποιήθηκε αυτό μέσω Βόντα κανένα πρόβλημα απολύτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 opws eipa eimai asxetos ksexasa na anaferw pws eimai entelws asxetos.ti eonao to sp1? :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Service Pack 1 στα Windows XP σου... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 den mporw na to sindesw me tipota.den kserw ti na kanw :( ama mporei kapoios na mou pei me liges leptomereies tha to ektimousa para poly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (11 Δεκ. 2004 , 17:04) Αν εχεις Windows XP τοτε χρειαζεσαι το SP1 ενω αν εχεις Windows 2000 τοτε χρειαζεσαι το SP3. Oπα! Τη βαψαμε! :cry: ........αντε μπαινοβγαζε τη καρτα στο card reader τωρα :( Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (11 Δεκ. 2004 , 18:25) Oπα! Τη βαψαμε! :cry: ........αντε μπαινοβγαζε τη καρτα στο card reader τωρα :( Δηλαδη τι να πουνε και οσοι εχουν το 7610 το οποιο δεν εχει hot swap;; :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (11 Δεκ. 2004 , 16:03) @manos the greek, @sotirakiss καλοριζικο και στους δυο. Και μια ferrari φωτογραφημενη απο 6630 http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-2-1102768657.jpg ρε σύ nervous αφού σου είπα μην δείχνεις την φεράρι μου στον κόσμο!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (11 Δεκ. 2004 , 18:25) Oπα! Τη βαψαμε! :cry: ........αντε μπαινοβγαζε τη καρτα στο card reader τωρα :( δεν ειναι και τοσο δυσκολο με hot swap ;) @sequent_c : νομιζω οτι επρεπε να το μαθουν και οι υπολοιποι ενα τετοιο μυστικο :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εστειλα δυο ηχους απο το p900 στο τηλ μου audio/mpeg me bt τους ανοιξα τους ακουσα κανονικα αλλα αποθηκευση μονο τον ενα μπορεσα τον αλλο τιποτε προσπαθουσε αλλα ματαια ξερει κανεις γιατι ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (11 Δεκ. 2004 , 18:55) ρε σύ nervous αφού σου είπα μην δείχνεις την φεράρι μου στον κόσμο!! :lol: :lol: καλα και εσυ στο δωματιο την εχεις :) :) :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Mε τα χιλια ζορια περασα sp1 στα μαιμου xp μου.Το καλωδιο ομως επιμενει να μη λειτουργει. :blink: :wacko: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Το κινητό είναι άψογο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν μου έχει κάνει κανένα restart και όλα τρέχουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 (Συγνωμη για την επαληψη...) Μια ερωτηση-βοηθεια. Για ν αλλαξει κανεις την παλια sim,σε usim,πρεπει απαρετητα να μπει και στη διαδικασια να πληρωνει παγιο γυρω στα 10euro ωστε να εχει τα προνομοια του 3G? Πηγα σε καταστημα της ΤΙΜ (Ελλαδας) και ζητησα να μου εκδοσουν δυο νεες καρτες με το ιδιο νουμερο (twin gard) και ταυτοχρονα ζητησα να μου δωσουν τις νεες καρτες και μου ειπαν:ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ USIM ΔΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ 3G ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥ 3G! Ξερετε αν ειναι ετσι? χιλια ευχαριστω φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts