Nikolas_620ti Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 ok paidia sas euxarhstw...eimai pros thn anazhtish mnimhs.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 telika paides de to vriskw kai apo oti fainetai de tha to parw... tha perimenw kati apo ta eperxomena n-series. mono kai mono giati thelw kati pio sygxrono pou tha einai kai sygxrono se 2-3 xronia opws akomi einai to 6630! elpizw na katalavenete ti ennow! eyxaristw pantws gia tin poly kali kai xrisimi voitheia sas!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 telika paides de to vriskw kai apo oti fainetai de tha to parw... tha perimenw kati apo ta eperxomena n-series. mono kai mono giati thelw kati pio sygxrono pou tha einai kai sygxrono se 2-3 xronia opws akomi einai to 6630! elpizw na katalavenete ti ennow! eyxaristw pantws gia tin poly kali kai xrisimi voitheia sas!:) παντως εγω το πηρα για την κοπελα μου την δευτερα απο γερμανο στο κεντρο και ειναι καταευχαριστημενη!!! βαλαμε και ολες τις εφαρμογες κ παιχνιδια που ηθελε και το κιν πεταει. σε ταχυτητα σκιζει, παει πιο γρηγορα απο το δικο μου (6680). εχει και καρτα 256ΜΒ και ειχε κ card reader στο πακετο. ευχομαι παντως να βρεις κ εσυ το κιν που θες συντομα οποιο κ αν ειναι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Γνωρίζει κανένας κάποιο κατάστημα από το οποίο μπορώ να προμηθευτώ το απαραίτητο καλώδιο ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνδέω το 6630 με παντώς είδους ακουστικά και ηχεία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Γνωρίζει κανένας κάποιο κατάστημα από το οποίο μπορώ να προμηθευτώ το απαραίτητο καλώδιο ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνδέω το 6630 με παντώς είδους ακουστικά και ηχεία ; Δοκιμασες σε nokia shop ρωτωντας για το Nokia Audio Adapter AD-15 ? http://img147.imageshack.us/img147/1337/mobilefunimage8ty.gif Ισως χρειαζεται να το παραγγειλεις πρωτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 παιδια η μπαταρια του 6630 μου ταχει παιξει. τοχω μολις 1 χρονο και δυστηχως πλεον δεν αντεχει ουτε 1 μερα. ξερετε ποσο κοστιζει να αγορασω καινουργια; υπαρχει και πιο καλη μπαταρια απο την default? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 παιδια η μπαταρια του 6630 μου ταχει παιξει. τοχω μολις 1 χρονο και δυστηχως πλεον δεν αντεχει ουτε 1 μερα. ξερετε ποσο κοστιζει να αγορασω καινουργια; υπαρχει και πιο καλη μπαταρια απο την default? Εκπλήσσομαι. H διάρκεια της δικής μου μπαταρίας δεν έχει επηρεαστεί καθόλου έπειτα από 16 περίπου μήνες συνεχής χρήσης της. Ευχαριστώ nervous :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Εχω περασει στο 6630 το fscaller 3.03, η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα οταν κλεινω το κινητο μετα θα πρεπει να την ανοιξω χειροκινητα δεν ανοιγει δηλ αυτοματα.Μηπως υπαρχει καποια λυση σ΄αυτο; Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musician072003 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 to irremote douleuei sto 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 to irremote douleuei sto 6630?Το 6630 ΔΕΝ διαθέτει θύρα υπερύθρων, οπότε δυστυχώς όχι.:( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 μπορει καποιος να μου στελει τους ηχους απο την καρτα mmc του 6630? ξεχασα να κανω backup οταν εκανα format την καρτα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Εχω περασει στο 6630 το fscaller 3.03, η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα οταν κλεινω το κινητο μετα θα πρεπει να την ανοιξω χειροκινητα δεν ανοιγει δηλ αυτοματα.Μηπως υπαρχει καποια λυση σ΄αυτο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1130665#post1130665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 μπορει καποιος να μου στελει τους ηχους απο την καρτα mmc του 6630? ξεχασα να κανω backup οταν εκανα format την καρτα. ευχαριστω http://www.ozteks.net/upload/hepsi/nokia6630.zip :secret: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 http://www.ozteks.net/upload/hepsi/nokia6630.zip :secret: ευχαριστω αλλα αυτα δεν ειναι του τηλ? η μηπως επειδη εχω το music box ειχε παραπανω ηχους στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδια εχω μια ερωτηση ακομη.Εκανα αναβαθμ. στο κινητο και εχω την v6.03.08 και ειχε μεσα στα θεματα ενα ενα ρολοι σαν screen saver που το εβγαζε σαν gosymbian και το διεγραψα κατα λαθος. Υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα; ευχαριστω Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδια εχω μια ερωτηση ακομη.Εκανα αναβαθμ. στο κινητο και εχω την v6.03.08 και ειχε μεσα στα θεματα ενα ενα ρολοι σαν screen saver που το εβγαζε σαν gosymbian και το διεγραψα κατα λαθος. Υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα; ευχαριστω ΚΛΙΚ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 παιδια η μπαταρια του 6630 μου ταχει παιξει. τοχω μολις 1 χρονο και δυστηχως πλεον δεν αντεχει ουτε 1 μερα. ξερετε ποσο κοστιζει να αγορασω καινουργια; υπαρχει και πιο καλη μπαταρια απο την default?Αν κι εμένα μου φαίνεται περίεργο, μάλλον δεν το πρόσεξες πολύ στις φορτίσεις. Μπορείς να χρηασιμοποιήσεις την BL-6C αντί της BL-5C που είναι στο πακέτο. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε μέγεθος αλλά δε υπάρχει πρόβλημα. Παιδια εχω μια ερωτηση ακομη.Εκανα αναβαθμ. στο κινητο και εχω την v6.03.08 και ειχε μεσα στα θεματα ενα ενα ρολοι σαν screen saver που το εβγαζε σαν gosymbian και το διεγραψα κατα λαθος. Υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα; ευχαριστωΠια έκδοση είπες έχεις; Πότε βγήκε αυτή; Έχω ένα πρόβλημα με την 5.03.08 που έχω (δε μου περνά την αναγνώριση κλήσης μέσα από ένα Jabra BT800) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Πια έκδοση είπες έχεις; Πότε βγήκε αυτή; Έχω ένα πρόβλημα με την 5.03.08 που έχω (δε μου περνά την αναγνώριση κλήσης μέσα από ένα Jabra BT800) Δες στη σελίδα 278 του θέματος. 23 Μαρτίου φαίνεται πως ανακοινώθηκε η νέα αυτή έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Nkapa, i BL-6C ποσο κοστιζει περιπου;;;; Οταν λες οτι δε θα προσεξα την μπαταρια μου κατα τη φορτιση τι εννοεις; αφου ειναι λιθιου οποτε θελω δεν την φορτιζω; τι μπορει να εκανα λαθος; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Nkapa, i BL-6C ποσο κοστιζει περιπου;;;; Οταν λες οτι δε θα προσεξα την μπαταρια μου κατα τη φορτιση τι εννοεις; αφου ειναι λιθιου οποτε θελω δεν την φορτιζω; τι μπορει να εκανα λαθος; θελει και λιγο προσοχη. μια φορα το μηνα εστω να αποφορτιζεται πληρως. μπαταρια ειναι, ακομα και οι λιθιου θελουν προσοχη. η BL-6C εχει περιπου 33-35 ευρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ την BL-6C την είχα πάρει 20€ από Nokia Club. Τώρα για το θέμα της προσοχής τις δικές μου μπαταρίες τις προσέχω μέχρι αηδίας, δηλαδή τις 5-6 πρώτες φορτίσεις αφήνω και σβήνει το κινητό και τη φορτίζω στο φουλ. Επίσης η 1η φόρτιση κρατάει 18 ώρες. Στη πορεία τώρα πολυ σπάνια τη φορτίζω αν δεν αδειάσει τελείως. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία. Το 6630 το έχω 15 μήνες και η δική του μπαταρία ακόμα μου κρατά 4-5 μέρες περίπου με normal χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ την BL-6C την είχα πάρει 20€ από Nokia Club. Τώρα για το θέμα της προσοχής τις δικές μου μπαταρίες τις προσέχω μέχρι αηδίας, δηλαδή τις 5-6 πρώτες φορτίσεις αφήνω και σβήνει το κινητό και τη φορτίζω στο φουλ. Επίσης η 1η φόρτιση κρατάει 18 ώρες. Στη πορεία τώρα πολυ σπάνια τη φορτίζω αν δεν αδειάσει τελείως. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία. Το 6630 το έχω 15 μήνες και η δική του μπαταρία ακόμα μου κρατά 4-5 μέρες περίπου με normal χρήση. 18 ώρες :confused: ; Για ποιον λόγο ο χρόνος της πρώτης φόρτισης διαφέρει από τον χρόνο των υπόλοιπων φορτίσεων :blink: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εγώ την BL-6C την είχα πάρει 20€ από Nokia Club. Τώρα για το θέμα της προσοχής τις δικές μου μπαταρίες τις προσέχω μέχρι αηδίας, δηλαδή τις 5-6 πρώτες φορτίσεις αφήνω και σβήνει το κινητό και τη φορτίζω στο φουλ. Επίσης η 1η φόρτιση κρατάει 18 ώρες. Στη πορεία τώρα πολυ σπάνια τη φορτίζω αν δεν αδειάσει τελείως. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία. Το 6630 το έχω 15 μήνες και η δική του μπαταρία ακόμα μου κρατά 4-5 μέρες περίπου με normal χρήση. οπου εχω ρωτησει, σε εξουσιοδοτημενα νοκια σοπ ειχαν 33 ευρω περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 18 ώρες :confused: ; Για ποιον λόγο ο χρόνος της πρώτης φόρτισης διαφέρει από τον χρόνο των υπόλοιπων φορτίσεων :blink: ;Η πρώτη φόρτιση πάντα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη από τις υπολοιπες. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται πλήρως και να αποφορτίζεται πλήρως τις πρώτες φορές. Εγώ προσωπικά τη πρώτη φόρτιση τη προσέχω πάντα σε ότι συσκευή και να είναι την αφήνω στο ρεύμα 15-18 ώρες. Μετα τις 5 πρώτες το φορτίζεις κανονικά.οπου εχω ρωτησει, σε εξουσιοδοτημενα νοκια σοπ ειχαν 33 ευρω περιπου. Δεν αποκλείεται να ανέβηκε εγώ την είχα πάρει πριν ένα 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Η πρώτη φόρτιση πάντα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη από τις υπολοιπες. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται πλήρως και να αποφορτίζεται πλήρως τις πρώτες φορές. Εγώ προσωπικά τη πρώτη φόρτιση τη προσέχω πάντα σε ότι συσκευή και να είναι την αφήνω στο ρεύμα 15-18 ώρες. Μετα τις 5 πρώτες το φορτίζεις κανονικά. Δεν αποκλείεται να ανέβηκε εγώ την είχα πάρει πριν ένα 3μηνο. εγω ειχα ρωτησει πριν απο περισσοτερους απο 3 μηνες. το κινητο μου το αφησα στην πρωτη φορτιση 4 ωρες και 1,5 χρονο μετα ειναι το ιδιο, αν οχι καλυτερη η αποδοση της :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts