Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να κανω λιγο τον κακο. αν δε θελετε να κανετε μπακ απ ή συγχρονισμο, τι το θελετε το pc suite, μονο για μεταφορα αρχειων; αν εχετε bt που δουλευει οκ στο πισι, γιατι δε στελνετε τα αρχεια με δεξι κλικ και αποστολη προς(το κλασσικο);

Απ τη στιγμή που δεν έχουμε όμως μπλε δόντι το PC suite είναι απαραίτητο.

Μη γίνεσαι κακός χωρίς αιτία :P

@SuperRip

U RULE!!! Μόλις το έκανα και το πρόβλημα λύθηκε!!!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

γι'αυτο ειπα αν υπαρχει μπλουτουθ, αλλιως δυστυχως ειναι απαραιτητο το pc suite. δεν ειμαι κακος:p και χαιρομαι που βρεθηκε μια λυση με το ποστ του SubeRip:)

LOipon akouste....

Tora molis to brika :):):) (kai eimai xatroumenos)

Grapse sto start-->run to

"Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll"

To ida edo ( den mporo na min to anafero):

http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=42467&page=2

OLE!!!!

Thanx φιλε

αλλα στην περιπτωση μου δεν δουλεψε. Ολα οκ με την εντολη αλλα δεν υπηρξε καμια διαφορα.

Στο link που εβαλες καποιος αναφερει νομιζω οτι η Nokia μεσα στις 3 επομενες εβδομαδες θα βγαλει νεα εκδοση του PC Suite. Οποτε ισως τοτε φτιαξει για ολους.

Ειναι αληθεια οτι εμεις που εχουμε Bluetooth εχουμε και εναλλακτικες λυσεις.

Παρολα αυτα οταν εχεις δωσει τοσα λεφτα για κινητο κλπ, εχεις την απαιτηση ολα να δουλευουν αψογα.

Προσωπικα καλωδιο δεν χρησιμοποιω ποτε. Και μονο η διαδικασια να το βαλω/βγαλω ειναι βαρετη και χρονοβορα.

Συνηθιζα να τα κανω ολα με BT μεσω File browsing. Να σβηνω, να προσθετω files κλπ. Αυτα :)

:!: Exw mia erwthsh!!! :!:

Allaksa thn palia mou mmc me mia nea 512! :)

Alla twra pou thelw na epileksw ws hxo klhshs/mhnymatos kapoio Mp3 pou evala sthn karta, otan pataw "Epilogh" den vriskei ta mp3 (diladi den ta emfanizei wste na ta epileksw) para mono kati midi kai alla pou eixe mesa to thl.

ANY IDEA? (Mipws prepei na ta valw se kapoio fakelo px. Music)

Edit: Akyro! To vrika! Eprepe na onomasw ena fakelo "Sounds" kai na ta valw mesa. (Prin ta eixa valei se ena fakelo "Mp3")

Καλησπέρα.

Έχει πάρει κανείς το 6630 Music Edition?

Νομίζω hardware-ικά δεν έχει διαφορά από το απλό.

Δίνουν άλλη εφαρμογή audio player, νομίζω, και κάτι card readers.

Γενικά αξίζει?

Μπορεί να αναβαθμιστεί με το firmware του απλού 6630?

(το τελευταίο θα το κάνω post και στο θέμα του firmware)

Ευχαριστώ,

Γιώργος.

Don't think you are, know you are...

Καλησπέρα.

Γενικά αξίζει?

Ευχαριστώ,

Γιώργος.

η εφαρμογη του audio player εχει βγει και για τα κανονικα 6630 και δεν εχει καμια διαφορα απο τον απλο player του κινητου.η μονη αλλαγη ειναι οτι σου δινουν μαζι με το κινητο 2-3 αξεσουαρ παραπανω.κατα τα αλλα ειναι το ιδιο πραγμα

Καλησπέρα.

Γενικά αξίζει?

Ευχαριστώ,

Γιώργος.

Opos eipe kai o argi_7, den yparxei kamia ousiastiki allagi. Psaxse proigoumena post (arketa pio piso), ypirxan merika post pou anaferthikan sto thema ayto. Apo oti thimamai, oi diafores einai:

1)To music edition exei megaliteri MMC.

2)Exei eidiko adaptora pou sindeetei stin port tou 6630 kai bgazei eisodo gia kanonika akoustika (karfi - mini jack). Poulietai xsexorista (timi giro sta 15-20, diorthoste me an kano lathos)

3)exei diaforetiki efargmogi gia anaparagogi mousikis, i opoia den diaferei kai paaara para poli apo tin kanoniki. Nomizo einai kai i efarmogi pou yparxei sto n90 (den eimai sigouros). Yparxei kai se link se proigoumena post na tin katebaseis. :)

Opos eipe kai o argi_7, den yparxei kamia ousiastiki allagi. Psaxse proigoumena post (arketa pio piso), ypirxan merika post pou anaferthikan sto thema ayto. Apo oti thimamai, oi diafores einai:

1)To music edition exei megaliteri MMC.

2)Exei eidiko adaptora pou sindeetei stin port tou 6630 kai bgazei eisodo gia kanonika akoustika (karfi - mini jack). Poulietai xsexorista (timi giro sta 15-20, diorthoste me an kano lathos)

3)exei diaforetiki efargmogi gia anaparagogi mousikis, i opoia den diaferei kai paaara para poli apo tin kanoniki. Nomizo einai kai i efarmogi pou yparxei sto n90 (den eimai sigouros). Yparxei kai se link se proigoumena post na tin katebaseis. :)

15 euro εχει το εχω παρει και εγω.οχι νομιζω δεν ειναι του ν90

Γεια χαρά... αυτο ειναι το πρώτο ποστ μου προσπαθώντας να βρώ στο σιτε προγράμματα για το 6630..Διαβαζα διαβαζα διαβαζα και τελειωμο δεν ειχε το θεμα οποτε καποια στιγμη παταω last (σελιδα) και τι να δω!!!!! 370 ξερω γω και counting!!!! :X :X Δεν παιζει να τις διαβασω ολες αυτες με μιας οποτε σας ζηταω την βοήθειά σας... Θα ήθελα να με παραπέμψετε σε σελιδες εντος η εκτός του φορυμ με προγραμματα για το κινητο που μιλάμε..Στην πρώτη σελιδα βρικα καποια λινκς στο yahoo που δυστυχως δεν παιζουν...Σας ΠΑρακαλώ help...βασικά ψάχνω :

Α) ΣΟΣ!!! καποιον σμσ έδιτορ για να περνάω σμσ στο πισι..(του pc suite (v.6.6.18) αν και τα μεταφερει δεν δουλευει σωστα στις ημερομηνίες)

Β) Ενα προγραμμα που βγαζει σε full screen αυτον που σε καλει..

Γ) Ό,τι Ό,τι Ό,τι αλλο μπορειτε να μου δείξετε...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :alien:

Αν πιστεύαμε στην απλή κοινή λογική...Ο κόσμος θα εξακολουθούσε να ήταν επίπεδος

Γεια χαρά... αυτο ειναι το πρώτο ποστ μου προσπαθώντας να βρώ στο σιτε προγράμματα για το 6630..Διαβαζα διαβαζα διαβαζα και τελειωμο δεν ειχε το θεμα οποτε καποια στιγμη παταω last (σελιδα) και τι να δω!!!!! 370 ξερω γω και counting!!!! :X :X Δεν παιζει να τις διαβασω ολες αυτες με μιας οποτε σας ζηταω την βοήθειά σας... Θα ήθελα να με παραπέμψετε σε σελιδες εντος η εκτός του φορυμ με προγραμματα για το κινητο που μιλάμε..Στην πρώτη σελιδα βρικα καποια λινκς στο yahoo που δυστυχως δεν παιζουν...Σας ΠΑρακαλώ help...βασικά ψάχνω :

Α) ΣΟΣ!!! καποιον σμσ έδιτορ για να περνάω σμσ στο πισι..(του pc suite (v.6.6.18) αν και τα μεταφερει δεν δουλευει σωστα στις ημερομηνίες)

Β) Ενα προγραμμα που βγαζει σε full screen αυτον που σε καλει..

Γ) Ό,τι Ό,τι Ό,τι αλλο μπορειτε να μου δείξετε...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :alien:

Γενικα για προγραμματα ψαξε εδω.

Συγκεκριμενα για Full screen caller ψαξε εκει που σου ειπα και προτιμησε ενα που βγαζει η Symbianware

http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=46399

Επισης οσοι εχουν προβληματα με το PC Suite 6.6 μπορουν να δοκιμασουν και το 6.7 που θα βρουν εδω

http://nokia-asia.com/nokia/0,,81557,00.html

Επισης οσοι εχουν προβληματα με το PC Suite 6.6 μπορουν να δοκιμασουν και το 6.7 που θα βρουν εδω

http://nokia-asia.com/nokia/0,,81557,00.html

Egw padws eixa provlima (me to usb) sthn 6.7, kai protimisa thn 6.6 :p

Καλημέρα!

Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω κάποια themes από την κάρτα και να τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο, ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ χωρίς κάρτα, ή με άλλη κάρτα;

Δεν έμφανίζονται ούτε στη διαχείριση σαν εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στην διαχείριση αρχείων σαν απλά files.

Any ideas?

Ευχαριστώ,

Γιώργος.

eye θα πρεπει να τα ξαναεγκαταστησεις στην μνημη τηλεφωνου.Απο την στιγμη που εχει γινει η εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν μπορεις να τα μεταφερεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλημέρα!

Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω κάποια themes από την κάρτα και να τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο, ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ χωρίς κάρτα, ή με άλλη κάρτα;

Δεν έμφανίζονται ούτε στη διαχείριση σαν εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στην διαχείριση αρχείων σαν απλά files.

Any ideas?

Ευχαριστώ,

Γιώργος.

Πήγαινε: Εργαλεία/Θέματα, επέλεξε το θέμα που θές/Επιλογές/Αντιγρ. στο τηλέφ.

Σημείωση: Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε όλα τα θέματα

Μια απλή ερώτηση. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να γράφω SMS στο 6630 μόνο με κεφαλαία; δεν βρίσκω τέτοια επιλογή όσες φορές και αν πατήσω την #. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να βάλω το τηλέφωνο να κλειδώνει μετά από 1 λεπτό χωρίς να ζητάει όμως μετά κωδικό εισόδου αλλα απλώς να πατάω το βελάκι και το *, κανονικά δηλαδη.

Επίσης έχω version 2.39.15 11/11/04 χρειάζεται αναβάθμιση; έχει κάποια προβλήματα;

Μια απλή ερώτηση. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να γράφω SMS στο 6630 μόνο με κεφαλαία; δεν βρίσκω τέτοια επιλογή όσες φορές και αν πατήσω την #. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να βάλω το τηλέφωνο να κλειδώνει μετά από 1 λεπτό χωρίς να ζητάει όμως μετά κωδικό εισόδου αλλα απλώς να πατάω το βελάκι και το *, κανονικά δηλαδη.

Επίσης έχω version 2.39.15 11/11/04 χρειάζεται αναβάθμιση; έχει κάποια προβλήματα;

Αν γραψεις το πρωτο γραμμα με κεφαλαιο,δεν συνεχιζει ετσι ?

Απο οτι θυμαμαι ,λυνεται με αναβαθμιση .

AutoLock για αυτοματο κλειδωμα,δωρεαν.

http://fuse.stc.cx/autolock/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

eye θα πρεπει να τα ξαναεγκαταστησεις στην μνημη τηλεφωνου.Απο την στιγμη που εχει γινει η εγκατασταση στην καρτα μνημης δεν μπορεις να τα μεταφερεις.

asymvivaste και manmakr σας ευχαριστώ!

Δυστυχώς τα θέματα είναι προφανώς εγκατεστημένα στην κάρτα (είναι η κάρτα που συνόδευε το τηλέφωνο από το εργοστάσιο), οπότε μάλλον δεν γίνονται και πολλά.

Καλή συνέχεια!

Αν γραψεις το πρωτο γραμμα με κεφαλαιο,δεν συνεχιζει ετσι ?

Απο οτι θυμαμαι ,λυνεται με αναβαθμιση .

AutoLock για αυτοματο κλειδωμα,δωρεαν.

http://fuse.stc.cx/autolock/

Δυστυχώς αν γράψω το πρώτο γράμμα με κεφαλαίο δεν συνεχίζει αλλά θεωρεί ότι η λέξη γράφεται με μικρά γράμματα και απλώς δίνει το πρώτο σαν κεφαλαίο. Αν γράφω με μικρά υπάρχει πρόβλημα στο να στείλω ένα SMS με 160 χαρακτήρες; Επίσης αν θέλω να κάνω αναβάθμιση πρέπει να πάω αποκλειστικά σε Nokia shop η μπορώ και μόνος; αν ναι διατίθεται από κάπου στο Internet δωρεάν νεότερα firmware; Τέλος ευχαριστώ για το προγραμματάκι και για την άμεση ανταπόκριση.

Δυστυχώς αν γράψω το πρώτο γράμμα με κεφαλαίο δεν συνεχίζει αλλά θεωρεί ότι η λέξη γράφεται με μικρά γράμματα και απλώς δίνει το πρώτο σαν κεφαλαίο. Αν γράφω με μικρά υπάρχει πρόβλημα στο να στείλω ένα SMS με 160 χαρακτήρες; Επίσης αν θέλω να κάνω αναβάθμιση πρέπει να πάω αποκλειστικά σε Nokia shop η μπορώ και μόνος; αν ναι διατίθεται από κάπου στο Internet δωρεάν νεότερα firmware; Τέλος ευχαριστώ για το προγραμματάκι και για την άμεση ανταπόκριση.

Mono apo kapoio Nokia Shop mporei na pragmatopoihthei anavathmish se kapoio kinhto thlefono ths Filandikhs etaireias.

Oxi,den yparxei kanena apolytos provlhma.Exo steilei arketes fores SMS 160 mikron xarakthron.

στα sms τι να τοα κανεις τα κεφαλαια αφου ετσι και αλιος ο παραληπτης τα λαμβανει κεφαλαια.με την αναβαθμιση θα πατας το πρωτο γραμμα κεφαλαιο και μετα πατοντας την διεση ειναι ολα μεγαλα ;)

asymvivaste και manmakr σας ευχαριστώ!

Δυστυχώς τα θέματα είναι προφανώς εγκατεστημένα στην κάρτα (είναι η κάρτα που συνόδευε το τηλέφωνο από το εργοστάσιο), οπότε μάλλον δεν γίνονται και πολλά.

Καλή συνέχεια!

εκτος αν αντιγραψεις ολο το φακελο του θεματος που θα βρεις εδω E:\system\skins\ στον αντιστοιχο φακελο στη μνημη τηλεφωνου;)