intelx86 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μας αλλάξει οθόνη όταν έχουμε μόνο 1 καμμένο pixel? Το λέει κάπου ότι γίνεται αλλαγή στα 3 και πάνω? Γιατί εγώ το έμαθα όταν πήγα να τους δείξω το κινητό... Στο Πλαίσιο είδα τους όρους για αντικατάσταση οθόνης Nokia. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 3 καμένα pixel με απόσταση ενός εκατοστού τουλάχιστον το ένα από το άλλο. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Με 60 ευρώ μπορείς να αλλάξεις την οθόνη στο 6630. Είσαι ο πρώτος πάντως που αναφέρει καμένο pixel στο 6630. Μήπως το κακομεταχειρίστηκες λιγάκι???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ρε petran αν θυμασαι την ονομασια της εικονας βαλε το πρωτο γραμμα για να την βρεις μεσω της αναζοιτησης.η ακομα καλυτερα βαλε της φωτο σε φακελους και να της ξεχωριζεις ανα κατηγοριαΌπως ξαναείπα, ήδη τις έχω σε φακέλους (όπως τους ονομάζει, αν και δεν είναι). Η λίστα των εικόνων κάνει περίπου εικοσιτρία δευτερόλεπτα ν' ανοίξει! Αλλά και η πληκτρολόγηση του ονόματος είναι αντίστοιχα απελπιστικά αργή. Κι αυτά μόλις με 300 φωτογραφίες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Στο Πλαίσιο είδα τους όρους για αντικατάσταση οθόνης Nokia. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 3 καμένα pixel με απόσταση ενός εκατοστού τουλάχιστον το ένα από το άλλο. Δηλαδή τρέχα γύρευε. Με 60 ευρώ μπορείς να αλλάξεις την οθόνη στο 6630. Είσαι ο πρώτος πάντως που αναφέρει καμένο pixel στο 6630. Μήπως το κακομεταχειρίστηκες λιγάκι???;) Εγώ είχα δει και άλλο παιδί να το αναφέρει σε πιο παλιά σελίδα... Δε θυμάμαι πού, είναι πάρα πολλές! :O Τι εννοείς να το κακομεταχειρίστικα? Τι μπορεί να έχω κάνει ώστε να κάψω πίξελ? Νομίζω δεν καίγονται πίξελ λόγω χρήσης... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Όπως ξαναείπα, ήδη τις έχω σε φακέλους (όπως τους ονομάζει, αν και δεν είναι). Η λίστα των εικόνων κάνει περίπου εικοσιτρία δευτερόλεπτα ν' ανοίξει! Αλλά και η πληκτρολόγηση του ονόματος είναι αντίστοιχα απελπιστικά αργή. Κι αυτά μόλις με 300 φωτογραφίες. 300 φωτο???σαν πολες δεν ειναι???τα 23 δευτε. ειναι αισχος.αλλα εγω τουλαχιστον δεν το εχω παθει ποτε καθως εχω γυρο στις 160 φωτο και δεν αντιμετοπιζω κατι τετοιο.αν ειναι 300 φωτο επι τα 350 kb που ειναι καθεμια ειναι παρα πολλα για αυτο κανει τοσο πολυ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ είχα δει και άλλο παιδί να το αναφέρει σε πιο παλιά σελίδα... Δε θυμάμαι πού, είναι πάρα πολλές! :O Τι εννοείς να το κακομεταχειρίστικα? Τι μπορεί να έχω κάνει ώστε να κάψω πίξελ? Νομίζω δεν καίγονται πίξελ λόγω χρήσης... πιξελ μπορει να εχει καμενο και απο την στιγμη που πειρε καποιος το κινητο απο το καταστημα δεν πρεπει να ειναι θεμα κακομεταχειρησης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ είχα δει και άλλο παιδί να το αναφέρει σε πιο παλιά σελίδα... Δε θυμάμαι πού, είναι πάρα πολλές! :O Τι εννοείς να το κακομεταχειρίστικα? Τι μπορεί να έχω κάνει ώστε να κάψω πίξελ? Νομίζω δεν καίγονται πίξελ λόγω χρήσης... Πλάκα έκανα. Φυσικά και δεν καίγονται pixel με κακομεταχείριση! Ή είναι από τον κατασκευαστή της οθόνης καμένα ή καίγονται με τη χρήση. Συνήθως καμένα pixel έχει μια οθόνη μόνο από την παραγωγή της. Σπάνια καίγονται pixel με χρήση. Το θέμα μας όμως είναι η εγγύηση η οποία καλύπτει όπως σου είπα αλλαγή της οθόνης σε παρίπτωση 3 καμένων pixels που το καθένα απέχει τουλάχιστον 1 εκατοστό από κάποιο διπλανό του. Όσο τρελός κι αν το παίξεις στη Nokia δεν πρόκειται να στην αλλάξουν. Κάποιοι είχαν αναφέρει πως υπάρχει τρόπος να κάψεις pixel και έτσι να φτάσεις τα 3. Δε νομίζω πάντως πως γίνεται. Δες καλύτερα στο topic για την οθόνη του 6600 που είχε πολλά πολλά καμένα pixels! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Aμα φτιάξεις πρόγραμμα που να εναλλάσσει τα χρώματα τις οθόνης γρήγορα,pixel που είναι έτοιμα να καούν θα καούν. Συνήθων όταν υπάρχουν ήδη καμένα pixel από εργοστάσιο , υπάρχουν και αλλα γειτονικά έτοιμα για κάψιμο. Τέτοιο πρόγραμμα υπάρχει για οθόνη PC (lcd) τώρα για κινητό δεν έχω di τίποτα παρόμοιο. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Βρε παιδες??? τo ***** για το FS-Caller 3.02 που θα το βρω?? εαν γινεται ας μου το δωσει καποιος!! Ευχαριστώ.... :) Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Παιδια μια ερωτηση!!!! Υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορεις αν φτιαξεις θεματα μονος σου??? στον υπολογιστη και μετα να τα περνας ?? η και κατυθειαν στο κινητο δεν με πειραζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Παιδια μια ερωτηση!!!! Υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορεις αν φτιαξεις θεματα μονος σου??? στον υπολογιστη και μετα να τα περνας ?? η και κατυθειαν στο κινητο δεν με πειραζει!!!Δες αυτο το θεμα εκει εχουν απαντηθει οι ερωτησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 thank you my friend!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 300 φωτο???σαν πολες δεν ειναι???τα 23 δευτε. ειναι αισχος.αλλα εγω τουλαχιστον δεν το εχω παθει ποτε καθως εχω γυρο στις 160 φωτο και δεν αντιμετοπιζω κατι τετοιο.αν ειναι 300 φωτο επι τα 350 kb που ειναι καθεμια ειναι παρα πολλα για αυτο κανει τοσο πολυ εγω εχω 304 φωτο απο τις οποιες δεν ειναι ολες με αναλυση 1,3 αλλα μερικες με 1 και πολλες ειναι vga.kai kanei 8 sec .παταω εκθεση εικονες και μεχρι να φορτωσει την πρωτη μικρογραφια κανει 8 sec εχω ομως και ενα φακελο με 40 χ 1,3 ,οσο παραπανω φακελους εχω τοσο παραπανω αργει. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγώ έλυσα το πρόβλημα μου με το πρόγραμμα REscoWiever. Είχα κάπου 200 φωτογραφίες και τις άνοιγε άνετα με μόλις 1sec καθυστέρηση. Μάλιστα διαβάζει τις φωτογραφίες με τα directions τους (όχι σαν την έκθεση που πρέπει να κανεις άλλη ταξινόμηση) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 εμενα αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι αν δημιουργησω φακελους μεσα στην εκθεση εκτος του οτι δεν δημιουργουνται στην καρτα μνημης καθυστερει να ανοιξει την εκθεση μετα.αν παλι κανω φακελους μεσω αναγνωσης με card reader τοτε παλι δεν τους βλεπει και βαζει ολες τις εικονες χυμα.η επιλογη παλι ολα τα αρχεια ειναι παντελως αχρηστη γιατι οι περιεργοι τα βλεπουν ολα.... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 με την διαχειρηση των εικονων που ειναι στα πολυμεσα δεν βοηθαει καθολου?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 με την διαχειρηση των εικονων που ειναι στα πολυμεσα δεν βοηθαει καθολου?? Εγώ αυτό χρησιμοποιώ... Μ αρέσει πολύ σαν εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγώ έλυσα το πρόβλημα μου με το πρόγραμμα REscoWiever. Είχα κάπου 200 φωτογραφίες και τις άνοιγε άνετα με μόλις 1sec καθυστέρηση. Μάλιστα διαβάζει τις φωτογραφίες με τα directions τους (όχι σαν την έκθεση που πρέπει να κανεις άλλη ταξινόμηση) Οντως ,με το REsco Photo Viewer εχω βρει την υγεια μου που λενε :D ,εχει και πολλες επιλογες :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Οντως ,με το REsco Photo Viewer εχω βρει την υγεια μου που λενε :D ,εχει και πολλες επιλογες :) Μία από τα ίδια.... Μακράν το κορυφαίοοοοοοοοοοοοοο :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ... Μ αρέσει πολύ σαν εφαρμογή!Συμφωνω!!! εχει και πολυ ωραια εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISMANIA Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδια να ρωτησω κατι. Αυτοι που εχουν την εφαρμ. smartcom στο 6630 τους τρεχει κανονικα; γιατι σ΄εμενα τρεχει για λιγο και μετα δεν δουλευει. Εχει κανεις καμια αποψη επ΄αυτου; Παράθεση :cool:B M W Power F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Loipon , ntaksei.... to PuppetMaster einai koryfh etsi...!!!! :w00t: Mipws yparxei kati adistoixo alla na kanei akrivws thn aditheth douleia??? Diladi kapoio program gia PC pou na xeirizesai to 6630 ap'to PC sou mesw BT 'h estw mesw USB. Na kaneis klhseis, stelneis mhn. ,na xeirizesai to menu, kai genika ola osa kanei to thl. Zhtaw polla....??? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Re paidia ego pou exo polles eikones stin ekthesi, otan blepo mia eikona kai patao to piso mou grafei anoigma... kai meta apo 1 lepto mou tis ksanabgazei ? ti ftaiei ? oles einai stin karta mnimis, kai ego tin fw 2.39.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Οντως ,με το REsco Photo Viewer εχω βρει την υγεια μου που λενε :D ,εχει και πολλες επιλογες :) Το κακό για μένα είναι οτι εμφανίζει μόνο τις εικόνες που είναι στο images και όχι σε άλλους φακέλους που έχω δημιουργήσει εγώ,όπως:φίλοι,δουλειά κτλ.Εκτός και αν οι εκδόσεις που χρησιμοποιούσα εγώ δεν είχαν άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 dokimaste kai to "Splash Photo viewer". Poly grigoro stin proboli,kai polla options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 dokimaste kai to "Splash Photo viewer". Poly grigoro stin proboli,kai polla options Μηπως εχεις καποιο lιnk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts