Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

iparxi kapios pou na tou douleyei to acobat reader (oxi to pdf+) sto 6630? :wacko:

Σ'όλους δουλεύει!! Δεν έχει πει κανένας ότι δεν του δουλεύει...Εσυ τι πρόβλημα έχεις;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Σ'όλους δουλεύει!! Δεν έχει πει κανένας ότι δεν του δουλεύει...Εσυ τι πρόβλημα έχεις;

Δειτε και το post μου στις εφαρμογες :)

B L U E in G R E E N :cool:

Αυτο γινεται μεσω pcsuite πηγαινεις στην επιλογη επεξεργασια εικονων και εκει μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος της εικονας για να γινει φοντο στο κινητο και να πιανει ολοι την οθονη :)
Tι εννοείς όλη την οθόνη?Όπως τα themes?Από πάνω μέχρι κάτω?
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Tι εννοείς όλη την οθόνη?Όπως τα themes?Από πάνω μέχρι κάτω?

Ολη την οθονη μεχρι τη διαχωριστηκη γραμμη που εχει τις μπαρες με την μπαταρια και το δυκτιο.

euxarirta ta nea apo tin vodafone!!!molis milisa me to 13830 k epiveveosa oti to free vodafone live ploigisi k videoklisis paratinete mexri 31-5!!!

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

sorry ego dokimaza to palio to acrobat pou vgike prin 1 xrono

:rolleyes:

euxarirta ta nea apo tin vodafone!!!molis milisa me to 13830 k epiveveosa oti to free vodafone live ploigisi k videoklisis paratinete mexri 31-5!!!

Αυτο εχει γινει ειδη γνωστο στην "κοινοτητα" μας απο την υποπεριοχη της Vodafone.

ΠΟΛΥ καλα νεα οπως και να εχει.........

Δοκίμασα να στείλω ένα αρχείο .xls και ένα .doc,τα έλαβα μέσω mail αλλά δεν τα βλέπει ως συμβατά αρχεία.Καμιά ιδέα η κάποιο πρόγραμμα που να κάνει δουλεία?

Δοκίμασα να στείλω ένα αρχείο .xls και ένα .doc,τα έλαβα μέσω mail αλλά δεν τα βλέπει ως συμβατά αρχεία.Καμιά ιδέα η κάποιο πρόγραμμα που να κάνει δουλεία?

Μπορεις να τα ανοιξεις με το quick office που ειχε το κινητο εγκατεστημενο και αν εχεις βαλει το quick office premier τοτε μπορεις να τα κανεις και edit.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Μπορεις να τα ανοιξεις με το quick office που ειχε το κινητο εγκατεστημενο και αν εχεις βαλει το quick office premier τοτε μπορεις να τα κανεις και edit.

Δεν θα έπρεπε να το αναγνωρίζει?

Επίσης που να το βρω για να το ανοίξω?

Οχι πρεπει να το ανοιξεις απο το προγραμμα.Εγω τα εχω βαλει ολα τα εγγραφα που εχω στο E:\Documents\Unfiled.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Guest RouKouNas

Είναι λίγο :offtopic: αυτό που θα γράψω αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στα ερωτήματα μου και μοιράστηκαν της εμπειρίες τους μαζί μου σχετικά με το 6630, το οποίο και αποχωρίστηκα (πούλησα) σήμερα το μεσημέρι.. :( Θα τα ξαναπούμε σε λίγο με πολλούς από εσάς στο forum του 6680.. RouKouNas will be back soon.. :up: :wink:

:up: Special thanks to nervous - martb - Global Moderator :up:

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πώς η αχαριστία του κόσμου, ή πλήρης αγνόηση των υπευθύνων και ακόμη, η απαράδεκτη συμεριφορά και η έλλειψη επαγγελματισμού είναι δυνατόν να φτάσει σε ΤΕΤΟΙΑ επίπεδα.

7/2/2005, αγόρασα από Αποκλειστικό Κατάστημα Cosmote to 6630.

Δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω σε πόλεις με 3G.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ επισκέπτομαι το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Club Nokia Σερρών για αναβάθμιση. Με ενημερώνουν ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ 3 ΦΟΡΕΣ, συνεπώς έχει πρόβλημα το μιας εβδομάδας κινητό μου!

Παραβλέπω, και μια και διαμένω στις Σέρρες, λέω Δε Βαριέσαι, ας Μην είναι αναβαθμισμένο. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ, το κινητό και ενώ είχα μέσα ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ την αυθεντική κάρτα μνήμης 64MB DV RS-MMC. Η κάρτα δεν μπορεί να αναγνωσθεί από Καμία συσκευή: 6630, n-gage, Card-Reader, Nikon Digital Cam.

Οι Σέρρες ΔΕΝ με βοηθάνε, το Club Nokia λέει ότι δεν έχει κάρτες και ότι τις έχει σε παραγγελία (απεδείχθη ΨΕΜΑ μια και δεν είχαν παραγγελία στις κεντρικές αποθήκες Αθηνών), και φυσικά με ενημερώνει ότι η αναβάθμιση προ μιας εβδομάδας απέτυχε λόγω ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ λάθος στους εγκατεστημένους drivers. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, θα χρειαζόταν ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ μέχρι να μπορέσουν να το κάνουν, λόγω προβλήματος στα e-mail τους.

ΠΗΓΑΙΝΩ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ NOKIA PROFESSIONAL CENTRE, κοντά στο Ι.Κ.Ε.Α. κατόπιν τηλεφωνήματος στο οποιό ρώτησα αν μπορούν να μου κάνουν αναβάθμιση, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ. Οι απαντήσεις ήταν "Ναι, και τα δύο θα γίνουν άμεσα, κάρτες Υπάρχουν Διαθέσιμες".

Η αναβάθμιση έγινε, κάρτα όμως άφαντη. Περιμένω στο μαγαζί και κάνω Ολόκληρο Καβγά που σηκώθηκα να πάω ΧΩΡΙΣ να μου αντικαθιστούν τελικά την κάρτα. Η ενημέρωση; "Πουθενά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τέτοια κάρτα". Δεν φεύγω από το μαγαζί μέχρι να μου ΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, όπως με ενημερώσατε. Και περιφερόμενος μέσα, βλέπω τι άλλο, από έναν σωρρό με 5 κάρτες ΑΚΡΙΒΩΣ για το 6630. Ο τόνος μου ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. Η πωλήτρια απαξιωτικά μου λέει κοινώς ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, μια και οι κάρτες αυτές δεν λειτουργούν με 6630. Κι όμως... ήταν DV RS-MMC. Λέω πως δεν θα φύγω από το μαγαζί μέχρι να μου δώσουν κάρτα. Προτείνω να διασταυρώσουν με Αθήνα ή με Εξωτερικό ότι ΑΥΤΗ είναι η Κάρτα, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ και όλα αυτά είναι θέμα λάθος ενημέρωσης. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ, και φεύγω από το κατάστημα ευχαριστώντας τους.

ΑΚΡΙΒΩΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, στην Αθήνα, και καθώς κάνω Ανάγνωση Μηνυμάτων, Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΚΡΗ! ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΕΙ. ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ!

ΠΛΕΟΝ ήμουν πεπεισμένος ότι το κινητό έχει πρόβλημα.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ. :!: :!: :!:

Επικοινωνώ με την Cosmote που μου το πούλησε. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, μια και λέει δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί, παρ'όλο που μου πούλησαν κατεστραμμένη συσκευή.

Επικοινωνώ με Σέρρες, με ενημερώνουν ότι η διαδικασία είναι να ελεγχθεί και να πάει Θεσσαλονίκη μετά.

Επικοινωνώ με Θεσσαλονίκη, στο Nokia Professional Centre, το οποίο μου λέει ότι πρέπει να λάβουν την συσκευή για έλεγχο. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μια και ήδη είδαν το πρόβλημα με την πρώτη κάρτα μνήμης, συν ότι το κινητό έχει προβλήματα στην Δόνηση, το Ακουστικό, και στην Κατάσταση Αναμονής με την οθόνη να ανάβει κάθε λίγο και ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Τους λέω ότι ως ηλεκτρονικός κι εγώ, κρίνω ότι είναι πρόβλημα στην τροφοδοσία του κινητού, αν και δεν έχω εξειδικευμένη γνώση στα κινητά. Μετά από "διαπραγματεύσεις" με τον Υπεύθυνο Τεχνικών του Nokia Prof. Θεσσαλονίκης, ο οποίος ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όλα αυτά μετά από φωνές μια και οι άνθρωποι επέμεναν να με βγάλουν τρελό, και αφήνω το κινητό στις Σέρρες, για να σταλεί, ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ όπως αναφέρουν.

Από την Θεσσαλονίκη ευτυχώς η απάντηση είναι άμεση, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Ενώ μου είπαν πως θα μελετήσουν το πρόβλημα, τελικά κάνουν απλώς επανάληψη της αναβάθμισης που είχαν κάνει, ΟΥΤΕ έλεγχο για να δούν αν καίει τις κάρτες (φυσικά επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ NOKIA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και το δεύτερο κεντρικότερο στην Ελλάδα, που η Nokia πουλάει κινητά 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ), και παρ'όλη την επιστολή μου με τα προβλήματα που αναφέρεται η Κάρτα, η Δόνηση και η Ομιλία, ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΛΑ ΟΚ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ (όλα οκ, και όμως δεν μπορείτε να το διορθώσετε?) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ενημέρωση που είχα από το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης το Club Nokia Careline, που υπόκειται στο Ευρωπαϊκό Τμήμα της Nokia, ήταν ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει από ΕΝΑΝ εώς ΔΥΟ μήνες.

Για το λόγο αυτό αρνούμαι να στείλουν το κινητό στο εξωτερικό, και ζητάω να επιστραφεί και αυτό και η κάρτα μνήμης, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ (είτε γιατί δεν έχουν, λέμε τώρα, είτε γιατί δεν γουστάρουν) παρά τους όρους του συμβολαίου.

Τηλεφωνώ στα κεντρικά στην Βουλιαγμένη, μιλώντας με έναν άλλο Υπεύθυνο, και ο οποίος μου λέει ότι η αποστολή στο εξωτερικό διαρκεί λιγότερο, κατσαδιάζοντας εμένα γιατί οι δικοί τους άνθρωποι με πληροφόρησαν αλλιώς. Ακόμη του αναφέρω τη δέσμευση του Υπευθύνου Τεχνικών στη Θεσσαλονίκη να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τη συσκευή μετά τη διαπίστωση του προβλήματος. Παρ'όλο που ελέγχει αυτή τη δέσμευση από τον ίδιο, μου λέει ότι το κινητό θα το πάω Θεσσαλονίκη για να αποσταλλεί στο Εξωτερικό μετά από έλεγχό του εδώ ΠΑΛΙ (υποσχόμενος ότι έχουν γίνει κινήσεις ώστε να δούν πιο "ζεστά" το θέμα στη Θεσσαλονίκη).

ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ και τουλάχιστον ελπίζω η συσκευή να αντικατασταθεί στην Θεσσαλονίκη ή στο Εξωτερικό μια και είναι αποδεδειγμένη η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΩΝ 620ΕΥΡΩ! Τηλεφωνώ στις Σέρρες ενημερώνοντας ότι θα πάω τη συσκευή για αποστολή, ζητώντας την παροχή εφεδρικής συσκευής μια και δεν διαθέτω άλλη. Η απάντηση είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ CLUB NOKIA ΣΕΡΡΩΝ για να μου παρέχουν.

Τηλεφωνό στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας αν είναι δυνατόν να μου παρέχει το Σερρών μια συσκευή να έχω για αυτές τις 2-3 βδομάδες.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, λαμβάνω τηλεφώνημα από τον Υπεύθυνο του Club Nokia Σερρών, ο οποίος με υβρίζει και μου φωνάζει επανειλημμένα ότι τον εξέθεσα στην Nokia Θεσσαλονίκης. Τον ενημερώνω πως δεν έχω διάθεση να κακολογήσω τον οιονδήποτε, και ότι απλώς έχω ταλαιπωρηθεί με τις διαδικασίες αυτές, και έχω καταχρεωθεί με τα τηλεφωνήματα και πως απλώς ζήτησα να εξυπηρετηθώ. Ο Κύριος, μου απαντάει, αν Γουστάρετε εν πάσει περιπτώσει, φέρτε την συσκευή για service να την στείλω, δεν θα σας παρέχω άλλη συσκευή, αν δε γουστάρετε μην την φέρετε ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

ΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ τον οξύθυμο αυτό κύριο για μήνυση για εξύβριση, καλώ και πάλι την Cosmote που απαξιεί (υπόσχεται να με καλέσει πίσω και δεν καλεί) στο αίτημα τις ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της συσκευής που αγόρας ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, καλώ και πάλι την Αθήνα όπου μου λένε ακριβώς τα ίδια, να παραδώσω το τηλέφωνο, χωρίς πολλά πολλά και καλώ την Θεσσαλονίκη ενημερώνοντας για το περιστατικό με τον Υπεύθυνο (δεν θα πω Πάλι κύριο) του Club Nokia Σερρών) και ζητώντας να γίνει κάτι και φυσικά ότι δεν ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά από κανέναν, πόσο μάλιστα από άτομα που δεν με ξέρουν. Η κυρία που πάντα, να είναι καλά, μου μιλάει ήρεμα και προσεκτικά, υποσχεται να μιλήσει αυτόν. Η απάντηση που λαμβάνω χωρίς κανέναν απολογητικό τόνο από τις Σέρρες, είναι "θα κάνω αποστολή, θα το φέρετε;" και φυσικά είπα όχι. Ζήτησα να λάβω μια κάρτα, για να δοκιμάσω μήπως και λειτουργήσει κανονικά, και η απάντηση άπο όλους ήταν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να μου δώσουν 2η αντικατεστημένη κάρτα.

Από εδώ και πέρα η κίνηση θα είναι να ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ στην Θεσσαλονίκη, και να τους παραδώσω ένα 6630 που παρουσίασε χιλιάδες προβλήματα, και που ενάμιση μήνα τώρα μου έχει φάει εκτός από 620ευρώ, και άλλα 250ευρώ σε τηλεφωνήματα, πάρα πολύ άγχος και ταλαιπωρία. Αυτό είναι εξυπηρέτηση; Νομίζουν πως θα ξαναπάρω Nokia; Νομίζουν πως όσοι διαβάσουν την επιστολή αυτή θα έχουν την ίδια καλή άποψη που είχα κι εγώ αρχικά για την Nokia; Κι ας αγόρασα ως σήμερα 14 κινητά τους. Η κεντρική Nokia Φινλανδίας που είναι; Γιατί κανείς δεν δέχτηκε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί τους; Γιατί το Ευρωπαϊκό τμήμα που ΒΡΙΖΕΙ την Άλφα Κόπυ δεν κάνει έστω αυτό κάτι;

Ποιός νομικός, ή οιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα, με την κάθε καλή η κακή διάθεση μπορεί να μου πει τι να κάνω εγώ τώρα που βρίσκομαι 900ευρώ χρεωμένος για το κινητό μου που ΑΚΟΜΗ δε δουλεύει σωστά;

Ευχαριστώ για το χρόνο...

Pragmatika aisxos!!!

Aparadektoi k stin cosmote k sta club nokia...(ASXETOI anthropoi se lathos theseis!!)

Paromia katastasei ezisa k go prin kanena trimino otan piga to ngage mou sto club nokia to kentriko sti thessaloniki k gia mia anavathmisi mou to kratisan 3 evdomades!!!

Gia mia akomi fora epivevaionetai mesa mou oti stin nokia exoun to sunthima "paragoume,diafimizoume,poulame,telos."

meta sta arx***a tous..tin k an lene gia eggiiseis..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

@Gimme6630: Ένας γνωστός μου που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα το πήγε στη Nokia και μετα απο μία παρόμοια διαδικασία απαίτησε αλλαγή της πλακέτας. Το στείλαν στην Φιλανδία και του το έφεραν πίσω ενα μήνα μετα με αλλαγμένη την πλακέτα και φυσικά καινούριο ΙΜΕΙ νούμερο.

Εγώ σου προτείνω να κάνεις το ίδιο μιας και πολλά τηλέφωνα 6630 έχουν παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα. Δώσε τόπο στην οργή και ζήτησε τους να το στείλουν για αλλαγή πλακέτας.

Πάντως αυτό που είπες οτι "620 ευρώ κινητο να έχει τέτοια προβλήματα" συμβαίνει παντού με καινούρια προϊόντα. Ακόμα και σε Mercedes S Class.

Αλλαγή πλακέτας είναι η μόνη λύση. Καταλαβαίνω οτι ταλαιπωρήθηκες πολύ αλλά δυστυχώς όπως είπε και ο Lefterian Λάθος ανθρωποι σε λάθος θέσεις.

Ελπίζω να επιλυθεί το πρόβλημά σου σύντομα

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

Αυτό υποτίθεται θα κάνουν. Αλλά για ΝΕΑ συσκευή, 1 μήνα, ή και παραπάνω; ΝΕΑ συσκευή, δύο εβδομάδων; Τόσο ακριβή. Γιατί δεν μου την Α-Ν-Τ-Ι-Κ-Α-Θ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ν. Ζητάω κάτι τόσο παράλογο για μια μεγάλη εταιρία; Δηλαδή αν βγω στις εφημερίδες τι θα γίνει; Στους εταιρικούς πελάτες τι κάνουν;

Όσο για το άλλο σχετικά με το ότι παρουσιάστηκαν και άλλη φορά τα προβλήματα, ξέρεις για ΙΔΙΟ πρόβλημα όσον αφορά καμμένη κάρτα σε 6630;...

@Gimme6630

Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα μνήμης του 6630 όπου κάηκε όταν έβαλα να αποθηκεύει τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης και όταν πήγα να κάνω ανάγνωση ενα καινούργιο μήνυμα το κινητό ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει την κάρτα μνήμης. Ο χρόνος που πήρε στο Club NOKIA Κηφισσιάς όπου έδωσα την κάρτα μνήμης για αντικατάσταση ήταν 2,5 μήνες. :mad: :wacko:

Ελπίζω να τελειώνει γρήγορα η περιπέτεια σου με την Νόκια :)

Proud owner of HTC P4350! :happy:

Είναι λίγο :offtopic: αυτό που θα γράψω αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στα ερωτήματα μου και μοιράστηκαν της εμπειρίες τους μαζί μου σχετικά με το 6630, το οποίο και αποχωρίστηκα (πούλησα) σήμερα το μεσημέρι.. :( Θα τα ξαναπούμε σε λίγο με πολλούς από εσάς στο forum του 6680.. RouKouNas will be back soon.. :up: :wink:

:up: Special thanks to nervous - martb - Global Moderator :up:

Φιλε Γ. καλη συνεχεια και σε σενα και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Δυστυχως το θεμα του 6630 χανει εναν πολυ καλο φιλο και γνωστη του αντικειμενου!!!! Θα παρω και γω 6680 :lol:

Ποιός νομικός, ή οιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα, με την κάθε καλή η κακή διάθεση μπορεί να μου πει τι να κάνω εγώ τώρα που βρίσκομαι 900ευρώ χρεωμένος για το κινητό μου που ΑΚΟΜΗ δε δουλεύει σωστά;

Ευχαριστώ για το χρόνο...,

Γεώργιος Μ.

file mou i gnwmi mou einai na pareis ena tilefwno stin enwsi katanalwtwn(kapws etsi legete)exw akousei periptwseis kai kserw kai mia prosopika apo ena filo mou,oi opioi stin arxi itan arnitikoi stn antikatastasi tou proiontos alla meta to tilefwnima se autin tin ipiresia eginan eksipiretikotatoi,to tilefwno moy diafeugei alla mporeis na to vreis apo ton ote fantazomai. i gnwmi mou einai na kaneis mia prospatheia kai ekei!

[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Εγώ το μόνο προβλημα που έχω ειναι οτι με το bluetooth hanhs free δεν δουλεβει σώστα πολλες φορές συνδέετε χόρισ να δουλεβει και θέλει restart το τηλεφώνό για να το αναγνώρίσει . εχει τυχει σε κανέναν αυτό ?
Γιώργος...:ninja:

Emena re paidia to kinito de mou exei parousiasei kanena provlima(xtypaw ksylo) idiaitera meta thn anavathmish einai akoma pio grhgoro!Na pw epishs pws to kinhto to peira apo ellada.

Emena re paidia to kinito de mou exei parousiasei kanena provlima(xtypaw ksylo) idiaitera meta thn anavathmish einai akoma pio grhgoro!Na pw epishs pws to kinhto to peira apo ellada.

Και μενα κανενα προβλημα! Και το πηρα απο ιταλια. Του περασα ελληνικος και ολα τελεια!!! :) Αλλα τι να κανουμε σιγουρα καποια κομματια τυχαινει να ειναι ελλατωματικα, :mad: Σημασια εχει να μην ειναι πολλα αυτα τα κομματια και αν τελικα μας τυχει κατι τετοιο να εχουμε την αντιμετωπιση και την εξυπηρετηση που χρειαζεται! ;)

Paides thn kalhspera mou se olous.

8a h8ela na mou dwsete ta fwta sas se ena problhma pou dimiourgh8hke prosfata.

Arxizw loipon: Prin ligo diasthma ekana foritotita 'h metafora(opws legetai) logariasmou apo cosmote se vodafone.Mou steilane thn sim ths voda kai mou eipan pws 8a energopoih8ei se 15 ergasimes hmeres.Parepiptontws h sim einai 3g.Oi 15 hmeres perasan kai h cosmote mou akirwse thn sim cosmote.Bazw loipon thn sim ths voda sto N6630 alla apo diktyo tipota.Pernw thl sthn voda kai mou lene pws h sim exei energopoih8ei.Tn dokimazw se N3330 kai ontws douleyei kanonika,thn ksanabazw sto N6630 kanw epanafora ergostasikwn ru8misewn alla pali tipota.Ksanapernw thl thn voda kai tous to lew.Mou lene apo ekei oti h vodafone ekane oti eprepe na kanei kai ola einai 8ema suskeyhs.

Morei kapoios na mou pei ti mporei na symbainei ? Me update suskeyhs 8a bre8ei kamia lysh 'h na arxisw na klaiw apo twra ta 600 euro pou edwsa gia thn katapliktikh ayth syskeyh(mexri na mou bgei auto to problima)?

P.S. Exw egkatesthmeno kai to app OPERATOR kai allazw apo 3g se 2g mipws ftaiei to oti h perioxh mou den exei 3g diktyo,alla pali tipota.