TLG Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profion85 ( 6 Δεκ. 2004 , 01:46) file den nomizo pos exi sxesi to gegonos oti to pires apo plaisio!pia i diafora?kamia apolitos Προφανως ...εννοώ οτι το πηρα απο Ελλαδα ... :) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 6 Δεκ. 2004 , 10:43) Δηλαδη κανονικη τιμη ποσο εχει? E, υπολόγισε κανα 580αρι...γυρω στα 150 Ε ειναι η επιδότησή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 (edited) Xairomai pou siga siga to kinito erxetai se ola ta katastimata kinitis thlefonias.... Mono sta NOKIA shops den kseroume sigoura pote tha erthei.... Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 NOKIA Shop Δράμας, μόλις ήρθε ένα 6630 και μου το στείλαν στο γραφείο... :D :D :D καλορίζικο μας :D :D Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Καλορίζικο NV_ORTON. Ρε παιδιά, αξίζει η αλλαγή απο ένα motorola v3? Με έχει ξενερώσει τρομερά το μενού του μοτο αλλα με φτιάχνει το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής. Λέτε οτι θα αντισταθμιστούν τα οφέλη του 6630 απο τα μειονεκτήματα του V3? Και στη τελική πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος? Μοιάζει με του 7610 που το είχα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 6 Δεκ. 2004 , 12:44) Καλορίζικο NV_ORTON. Ρε παιδιά, αξίζει η αλλαγή απο ένα motorola v3? Με έχει ξενερώσει τρομερά το μενού του μοτο αλλα με φτιάχνει το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής. Λέτε οτι θα αντισταθμιστούν τα οφέλη του 6630 απο τα μειονεκτήματα του V3? Και στη τελική πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος? Μοιάζει με του 7610 που το είχα? Ευχαριστώ Φιλε σε θεμα φορητοτητας πιστευω οτι για αυτα που προσφερει το 6630 ειναι κανονικο.Δεν ειναι ουτε τεραστιο (π.χ. Ρ900 ) ουτε μικρο (π.χ. Κ700) αλλα ας πουμε ενα 6600 με παχος του 7610 και σχετικα ελαφρυ.Παντως εμενα μου εδωσε πολυ καλη αισθηση στο χερι.Τοσο η ποιοτητα κατασκευης οσο και το μεγεθος.Πιστευω οτι αξιζει η αλλαγη του moto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Εγω θα το παρω απο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυριο μεθαυριο.Να το κανω το "ακριβο" βημα στο 6630 ??? (500 ευρω ειναι αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Εγω θα το παρω απο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυριο μεθαυριο.Να το κανω το "ακριβο" βημα στο 6630 ??? (500 ευρω ειναι αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 6 Δεκ. 2004 , 14:22) Εγω θα το παρω απο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυριο μεθαυριο.Να το κανω το "ακριβο" βημα στο 6630 ??? (500 ευρω ειναι αυτα) 604€ parakalw ston germano sthn stadiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 se liges meres perimeno ki ego ena 6630 apo italia. yparxei kapoia diafora metaxi 3g kai 2g( :blink: yparxei afto?) poia? pos energopoieis to 3g? den to energopoieis? to exei h syskevh? pos paei? oi videokliseis mborun na ginun kai se siskeves pu den einai 3g? ti alla prosferei to 3g?? se tim apo oti eida einai free mexri to martio oi videokliseis?? ti akrivos ginete re pedia? gia valte ena xeraki na xedialinei ligo h eikona.. :rolleyes: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Το έχει δοκιμάσει κανείς με απλή ΤΙΜ sim card? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχεις u-sim? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 emm pos katalaveneis thn diafora metaxi aplhs SIM kai u-SIM?? :o Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 6 Δεκ. 2004 , 03:36) Απέχτησα σήμερα την μαύρη πρόσοψη για το 6630 μου. Είναι άψογη. Πάντα το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το ασημί και δεν πίστευα ούτε όταν μου το έλεγε ο Γιάννης, που μου την έφερε, οτι θα ήταν τόσο εντυπωσιακή. Με το που του την φόρεσα λοιπόν, έμεινα. Τρομερή πρόσοψη. Η ποιότητα κατασκευής παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα με την μαμίσια του. Δέστε την και μόνοι σας. 6630 μπροστινή επιφάνεια με μαύρη πρόσοψη 6630 πίσω επιφάνεια με μαύρη πρόσοψη Παραθέτω και ένα συγκριτικό μεταξύ κάμερας του 6630 με το 7610. Οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια ακριβώς στιγμή, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, απο το ίδιο χέρι (το δικό μου), και απεικονίζουν το ίδιο ακριβώς θέμα (την μηχανή μου). Φωτογραφία απο 6630 Φωτογραφία απο 7610 Τα σχόλια δικά σας. :) Τέλεια η μαύρη πρόσωψη κόπηκα τώρα!!!!! Α ρε Γιάννη μου είπες πως δεν είναι ωραία! ¨Αψογηηηηηηηηηηηηηηηηηη και το theme φανταστικόοοοοο!!! Τώρα όσο αναφορά τις φωτό ανάμεσα στο 7610 και στο 6630, καμία σχέση το ένα με το άλλο! Του 6630 απλά τέλεια!!! :) ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 6 Δεκ. 2004 , 14:27) 604€ parakalw ston germano sthn stadiou Κλασσικος γδαρτης. Ντροπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Παιδιά... ρυθμίσεις Cosmote 3G κανείς??? Για mms, wap και internet? Μόλις πήρα την 3G κάρτα και δουλεύει άψογα... Και εδώ και τρεις μέρες δεν έφυγε από τα χέρια μου και ούτε ένα restart. Αναβαθμήσεις δυστυχώς όχι ακόμα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Επειδή σκοπεύω να το πάρω θα παρακαλούσα να μου απάντήσει κάποιος με σιγουριά στις παρακάτω ερωτήσεις: 1.Αληθεύει αυτό με τα πολλά restart; 2.Υπάρχει πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα και τις αναπάντητες κλήσεις; 3.Παίζει mp3 ως ήχους κλήσεις, και ακούγονται δυνατά από την αρχή; 4.Με usim της voda είναι εντάξει, γιατί μένω Σπάρτη κι εδώ δεν έχουμε κάλυψη 3G.Μήπως μου κολλάει αναζητώντας 3G δίκτυο; 5.Μπορείς να βάλεις ως ταπετσαρία στην οθόνη φωτο που έχεις τραβήξει από το κινητό όπως στο 7610; 6.ΈΧΩ από το 7610 αγοράσει μια RS-MMC 128Mb κάνει η μένουμε με αυτή της συσκευασλιας και πόσα Mb είναι; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 6 Δεκ. 2004 , 03:36) καταπληκτικες :up: :up: .μπραβο ρε νοκια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 6 Δεκ. 2004 , 15:11) Επειδή σκοπεύω να το πάρω θα παρακαλούσα να μου απάντήσει κάποιος με σιγουριά στις παρακάτω ερωτήσεις: 1.Αληθεύει αυτό με τα πολλά restart; 2.Υπάρχει πρόβλημα με τα εισερχόμενα μηνύματα και τις αναπάντητες κλήσεις; 3.Παίζει mp3 ως ήχους κλήσεις, και ακούγονται δυνατά από την αρχή; 4.Με usim της voda είναι εντάξει, γιατί μένω Σπάρτη κι εδώ δεν έχουμε κάλυψη 3G.Μήπως μου κολλάει αναζητώντας 3G δίκτυο; 5.Μπορείς να βάλεις ως ταπετσαρία στην οθόνη φωτο που έχεις τραβήξει από το κινητό όπως στο 7610; 1)απο τι λενε,αυτει που το εχουν κανει αρκετα 2)οχι 3)παιζει τελια 4)δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα 5)και βεβαια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 6 Δεκ. 2004 , 15:11) 5.Μπορείς να βάλεις ως ταπετσαρία στην οθόνη φωτο που έχεις τραβήξει από το κινητό όπως στο 7610; Μπορεις...ρυθμισεις->οθονη->αλλαγη ταπετσαριας->browse... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 6 Δεκ. 2004 , 15:17) 1)απο τι λενε απο αυτους που το εχουν 2)οχι 3)παιζει τελια 4)δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα 5)και βεβαια Δεν κατάλαβα την απάντησή σου στο πρώτο ερώτημα.Τελικά κάνει πολλά restart;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 6 Δεκ. 2004 , 15:21) Δεν κατάλαβα την απάντησή σου στο πρώτο ερώτημα.Τελικά κάνει πολλά restart;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κοίταξε να δεις, πολλοί χρήστες κυρίως από Ιταλία αναφέρουν ότι το κινητό τους κάνει πολλά restart αλλά οι Έλληνες χρήστες που το έχουν πάρει αναφέρουν ότι δεν έχει παρουσιαστεί τετοιο πρόβλημα πάντως εγώ που ρώτησα τον Γιώργο (mirrοsforo..) και τον Γιάννη (John74) μου είπαν πως δεν τους έχει κάνει κανένα restart! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Πάντως, απ' ότι βλέπω, το 6630 είναι: πυρίμαχο, αδιάβροχο, νοστιμότατο, γλυκίτατο και ανάλαφρο! Ξέρω, ξέρω, είναι τρελλός αυτός ο R.I.P.!! :lol: WARNING: Don't try these at home! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 6 Δεκ. 2004 , 15:47) Πάντως, απ' ότι βλέπω, το 6630 είναι: πυρίμαχο, αδιάβροχο, νοστιμότατο, γλυκίτατο και ανάλαφρο! Ξέρω, ξέρω, είναι τρελλός αυτός ο R.I.P.!! :lol: WARNING: Don't try these at home! ξεχασε να το βαλει στο φουρνο μαζι με πατατες :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 6 Δεκ. 2004 , 15:47) Πάντως, απ' ότι βλέπω, το 6630 είναι: πυρίμαχο, αδιάβροχο, νοστιμότατο, γλυκίτατο και ανάλαφρο! Ξέρω, ξέρω, είναι τρελλός αυτός ο R.I.P.!! :lol: WARNING: Don't try these at home! looooool kalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkeye Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Παιδια με την αναβαθμιση σε Ελληνικα τι γινεται???Θα μεινουμε με Αγγλικα τελικα?Το πηγε κανενας σε ΝΟΚΙΑ Shop και το δεχθηκαν το κινητο,ακομα και εαν ηταν αγορασμενο εξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts