matrb Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ρε παιδεια θα τρελαθω! εχω το 6630 μια βδομαδα! τις πρωτες 2-3 μερες η μπαταρια κραταγε 24 ωρες. τις επομενες 2-3 μερες η μπαταρια κραταγε με το ζορι 12-24 ωρες. και απο χθες μεχρι τωρα,εχουν περασει 24 ωρες, και δεν μου εχει πεσει ουτε μια γραμμη!!!! απιστευτο! λετε να "εστρωσε"; με την ιδια χρηση παντα! Το εκανες lock σε 2g δικτυο? Η μπαταριες γενικα θελουν μερικες φορες μεχρι και πεντε πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις για να στρωσουν και να αποδιδουν το 100% ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tchris Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 to push to talk ti einai ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Aν και δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα ,υποθετω πως για τα S60 ειναι θεμα software. Yποτιθεται οτι ορισμενα κινητα που το υποστηριζουν εχουν και dedicated πληκτρο για την εφαρμογη Μια εφαρμογη που ηδη κυκλοφορει ειναι το Visual Communicator http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=726 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το εκανες lock σε 2g δικτυο? Η μπαταριες γενικα θελουν μερικες φορες μεχρι και πεντε πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις για να στρωσουν και να αποδιδουν το 100% ;) ναι το λοκαρα σε 2g δικτυο. αυτη τη στιγμη κοντεουν να περασουν 30 ωρεσ και ακομα δεν εχει πεσει ουτε γραμμη η μπαταρια. και εχω στειλει παρα πολλα μηνυματα,εχω βγαλει 2 φωτος και εχω μιλησει κανα 20λεπτο στο τηλεφωνο Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Υπαρχει η μπαταρια για το n-gage qd ,μονο που δυστυχως δεν κυκλοφορει ακομα ξεχωριστα :( Δεν μπορούμε να κάνουμε από κάπου απέξω μία ομαδική σε τέτοια μπαταρία (BL-6C)??? Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ναι το λοκαρα σε 2g δικτυο. αυτη τη στιγμη κοντεουν να περασουν 30 ωρεσ και ακομα δεν εχει πεσει ουτε γραμμη η μπαταρια. και εχω στειλει παρα πολλα μηνυματα,εχω βγαλει 2 φωτος και εχω μιλησει κανα 20λεπτο στο τηλεφωνο Μην αγχωνεσαι φιλε hamurabi οταν θα πεσει κατευθειαν στις τρεις θα στρωσει , τοτε θα καταλαβεις. Ετσι ελεγα και εγω στην αρχη αλλα το εμαθα το κολπο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Μην αγχωνεσαι φιλε hamurabi οταν θα πεσει κατευθειαν στις τρεις θα στρωσει , τοτε θα καταλαβεις. Ετσι ελεγα και εγω στην αρχη αλλα το εμαθα το κολπο. :) Η αληθεια ειναι αυτη αλλα εμενα οταν πεσει στις τρεις γραμμες μου κραταει αλλη μια μερα τουλαχιστον! ;) 3 μερες συνολο, δεν ειναι και ασχημα για smartphone!!! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 παιδια εχει ηδη κλησει 36 ωρες απο την τελευτται φορα που το φορτισα και εχουν πεσει μονο 2 γραμμες!! μια χαρα! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Η αληθεια ειναι αυτη αλλα εμενα οταν πεσει στις τρεις γραμμες μου κραταει αλλη μια μερα τουλαχιστον! ;) 3 μερες συνολο, δεν ειναι και ασχημα για smartphone!!! :) Πραγματι δεν ειναι και ασχημα , αλλα ελπιζουμε στο καλυτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδια επειδη βαριεμαι να διαβασω τοσες σελιδες,μπορει να μου πει καποιος εν ολιγοις τα σοβαρα μειονεκτηματα του 6630 και ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδια επειδη βαριεμαι να διαβασω τοσες σελιδες,μπορει να μου πει καποιος εν ολιγοις τα σοβαρα μειονεκτηματα του 6630 και ποσο κοστιζει? Ena shmantiko meionekthma toy 6630 einai oti den diathetei deyterh camera gia tis VIDEOKLHSEIS.Ayto shmainei oti mporeis men na pragmatopoihseis VIDEOKLHSEIS,ostoso o synomilhths den exei th dynatothta na exei optikh epafh mazi soy. Epishs den yparxoyn yperihtres,oi opoies omos teinoyn na kseperastoyn.RADIO FM mporei na parei to kinhto,efoson agoraseis to RADIO HANDS FREE ths NOKIA. Den nomizo oti yparxei kapoio allo meionekthma sth syskeyh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 peugeot__106 Παιδια επειδη βαριεμαι να διαβασω τοσες σελιδες,μπορει να μου πει καποιος εν ολιγοις τα σοβαρα μειονεκτηματα του 6630 και ποσο κοστιζει? File mou eksartatai ti zitas apo ena kinito. Ego pros to paron ayto pou tha ithela , einai na itan ligo pio mikro.Tipota allo.Me ayta pou mou prosferei eimai ikanopoihmenos.Tha po kati pou me exei neyriasei poli, isos gia allous den einai provlima... to portaki tis mnimis einai poli diskolo na anoiksei gia kapoion xoris nyxia.Tora gia ola ta alla den exo na po tipota.Oi fotografies pou exo vgalei , toulaxiston proi , me ikanopoioun apolita.(Tha anevaso merikes se ligo...) H aytonomia pali exei veltiothei aisthita, ta mp3 mou ta akouo aneta.Isos an epairne tis aples rsmmc kai oxi tis dv rsmmc , tha itan kalitera , logo kostous.Ayti ti stigmi den mou erxetai kati allo sto myalo.Elpizo na voithisa... :) Gia to poso kanei des gia paradeigma sto http://www.plaisio.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Peugeot__106 εγω θα θεωρουσα μειονεκτημα το μεγεθος και γενικα την εμφανιση του κινητου.Aν εχεις απο τι καταλαβα το 3650 δεν θα σε ενδιαφερει και πολυ αυτο. :) Το οτι δεν υπαρχει ενα προγραμμα τις προκοπης για να βλεπεις divx. Την ποιοτητα κατασκευης (μερικα site και στο ιδιο το forum υπαρχουν καποιες αναφορες για προβληματακια, ενταξει συμβαινουν ομως αυτα). Η καμερα ειναι πολυ καλη, η οθονη του κινητου ομως οχι, αν σε ενδιαφερουν οι foto\video δυνατοτητες παρε κατι αλλο π.χ v800, (εγω θα προτιμουσα smartphone). Δεν μου αρεσε και πολυ η αναπαραγωγη mp3 απο το μεγαφωνο, οχι οτι ειναι κακη αλλα μιας τετοιας κλασης συσκευη επρεπε να παιζει καλυτερα.(Τα ακουστηκα δεν τα δοκιμασα). Μπορει να δεις καποιες ασυμβατοτητες με παλιοτερα προγραμματα, αλλα πιο καινουριες εκδοσεις τους, θα λυνουν αυτα τα προβληματα. Το οτι δεν μπορεις να κανεις (ως ποτε???) firmware update απο το σπιτι με usb καλωδιο. Ενταξει ξερω θα ειναι τσαμπα αμα εχεις αποδειξη αλλα γιατι να μπαινεις στον κοπο και επιπλεον γιατι να σπας τα νευρα σου (με ορισμενα) nokia club? Nokia pc suite (ουδεν σχολιο). Το οτι με 30e (το πολυ) παραπανω περνεις το 6680. Το οτι με 60e παραπανω περνεις Intel Bulverde 416MHz,64mb ram, 2.8" 320*240 οθονη και τις τρελες δυνατοτητες των Pοcket PC (qtek s100). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Να μαι πάλι. Πήρα πάλι το Ναυάγιο 6630 απο την ΜΑΠΑ-Copy.Πέρασε μια εβδομάδα και με αλλαγή για 3η φορά της MMC λένε οτι το πρόβλημα διορθώθηκε. Αυτή τη στιγμή το smartphone μου (θα ήθελε πολύ να είναι...) δείχνει αργό και απο χθές που το πήρα στα χέρια μου,(24 ώρες μετα...) το έχω ήδη φορτίσει 2 φορές. Αυτό ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Και δεν έχω μιλήσει παραπάνω απο 15 λεπτά, είναι locked σε GSM και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου bluetooth.... Πώς θα πάρω τα λεφτά μου πίσω σε μετρητά απο τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? Να τους ζητήσω να μου δώσουν το 6680 ή μήπως θα είναι μεγαλύτερη η φόλα που θα φάω? Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Να μαι πάλι. Πήρα πάλι το Ναυάγιο 6630 απο την ΜΑΠΑ-Copy.Πέρασε μια εβδομάδα και με αλλαγή για 3η φορά της MMC λένε οτι το πρόβλημα διορθώθηκε. Αυτή τη στιγμή το smartphone μου (θα ήθελε πολύ να είναι...) δείχνει αργό και απο χθές που το πήρα στα χέρια μου,(24 ώρες μετα...) το έχω ήδη φορτίσει 2 φορές. Αυτό ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Και δεν έχω μιλήσει παραπάνω απο 15 λεπτά, είναι locked σε GSM και δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου bluetooth.... Πώς θα πάρω τα λεφτά μου πίσω σε μετρητά απο τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? Να τους ζητήσω να μου δώσουν το 6680 ή μήπως θα είναι μεγαλύτερη η φόλα που θα φάω? αν δωσεις μονο τη διαφορα καν'το, ολοι αυτο θα προτειναν και δε νομιζω να σου βγει κι αυτο ετσι. οι πιθανοτητες να'σαι το ιδιο ατυχος και μ'αυτο ειναι αμελητεες. πολλη γκαντεμια ομως. δε συμβαινει ετσι παντως, καποιες παρτιδες αναποφευκτα θα'ναι προβληματικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 αν δωσεις μονο τη διαφορα καν'το, ολοι αυτο θα προτειναν και δε νομιζω να σου βγει κι αυτο ετσι. οι πιθανοτητες να'σαι το ιδιο ατυχος και μ'αυτο ειναι αμελητεες. πολλη γκαντεμια ομως. δε συμβαινει ετσι παντως, καποιες παρτιδες αναποφευκτα θα'ναι προβληματικες. Μακάρι. Θα δείξει Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 To FIRMWARE UPDATE ti akrivos veltionei sth syskeyh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 To FIRMWARE UPDATE ti akrivos veltionei sth syskeyh; :confused: :worry: To FIRMWARE UPDATE ή αλλιως αναβαθμιση λογισμικου διορθωνει τυχον προβληματα ή πιο σπανια προσθετει νεα features :confused: :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 :confused: :worry: To FIRMWARE UPDATE ή αλλιως αναβαθμιση λογισμικου διορθωνει τυχον προβληματα ή πιο σπανια προσθετει νεα features :confused: :worry: Το καινουργιο εχει νεα features? Επειδη για να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω και πολλα :O Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Το καινουργιο εχει νεα features? Επειδη για να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω και πολλα :O Aπο οτι ειδα ,οχι ,κυριως βελτιωσεις εχει. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 re paidia exw spastei me to nokia 6630.To exei kai i aderfi mou kai xwris na vazei polles efarmoges ktl prin apo ligo kairo tis xalase to video kai den borouse na vgalei.sigekrimena elege "mi ipostirizomeni leitourgia".Telika to pige gia allagi kai twra kai to diko mou meta apo ena mina apo tote epathe akrivws to idio pragma. :mad: Ti na kanw?to exei pathei kaneis sas???? Exw valei kai tin 3.45 ekdosi kai meta apo tote pou tin evala emfanise to provlima.......... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 format να κάνεις. αυτό έπρεπε να κάνει και η αδερφή σου. *#7370# σβηνονται τα πάντα απο την μνήμη τηλεφώνου. βασικά αυτό σου συναίβει απο κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες η οποία δεν ήταν συμβατή. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 exw kanei kai soft kai hard format kai den egine tipota.to exei pathei kaneis sas?ti lete eseis? Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 exw kanei kai soft kai hard format kai den egine tipota.to exei pathei kaneis sas?ti lete eseis? Μηπως θυμασαι ποια εφαρμογη εγκατεστησες τελευταια και μετα σου εβγαζε αυτο το μηνυμα? Για να ξερουμε και εμεις! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 re paidia exw spastei me to nokia 6630.To exei kai i aderfi mou kai xwris na vazei polles efarmoges ktl prin apo ligo kairo tis xalase to video kai den borouse na vgalei.sigekrimena elege "mi ipostirizomeni leitourgia".Telika to pige gia allagi kai twra kai to diko mou meta apo ena mina apo tote epathe akrivws to idio pragma. :mad: Ti na kanw?to exei pathei kaneis sas???? Exw valei kai tin 3.45 ekdosi kai meta apo tote pou tin evala emfanise to provlima.......... Λοιπόν εγώ είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε 2 απο τις συσκευές που μου άλλαξε η ΜΑΠΑ-Copy, θα πας και θα πεις στους ξεφτιλισμένους να σου αλλάξουν την MMC αυτό είναι το πρόβλημα απο ότι μου είπανε οι expert της ΜΑΠΑ-copy. Απο ότι φαίνεται έφεραν μια παρτίδα απο κάρτες που τους βγήκαν ελλατωματικές. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts