dimi375 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Paidia, afto to puppetmaster einai ondos fowero programma. Alla exo ena prowlima. Otan anigo to pupettmaster sto pc, kathe fora prepei sto "Device Selection" na psaxno to com-port. Parolo pou sta options exo kanonisi na me kanei connect sto telefteo device. Kai dio alles erotisi akoma. Afto to itunes ti einai? kai iparxi mia pithanotita na stilo messon pupettmaster da fotos pou exo ston ipologisti sto kinito mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 xerei kaneis pu tha bro mia mavrh prosoch gia to 6630??? :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Σήμερα αγόρασα και εγώ αυτό το εκπληκτικό κινητό...μπορεί κάποιος να μου πεί 1) Σε τι μορφή να σώζω τα αρχεία του word ώστε να τα βλέπω κανονικά στα ελληνικά? 2) το QUICKOFFICE πού έχει default directory ανάγνωσης? Διαβάζει αρχεία word και excel?; 3) Έβαλα μερικά μιντι και όταν πήγα να τα στείλω με bluetooth μού έβγαζε πώς είναι κλειδωμένα...γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 passenger57 3) Έβαλα μερικά μιντι και όταν πήγα να τα στείλω με bluetooth μού έβγαζε πώς είναι κλειδωμένα...γιατί? Profiexplorer ... ;) για να κάνεις τη δουλειά σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Profiexplorer ... ;) για να κάνεις τη δουλειά σου ... Profiexplorer (συμπληρώνω το φίλο INDYJONES, για το παιδί που είναι καινούργιο) που θα το βρεις όχι μεμονωμένο αλλά με το πρόγραμμα ProfiMail (o Profiexplorer εγκαθίσταται αυτόματα με το παραπάνω πρόγραμμα). Have Fun... :) katevasa to repligo pdf mobilizer to opoio kanei apsogh douleia,to 8ema omws einai oti einai trial kai den mporw na vrw pou8ena to kwdiko tou,mipws gnwrizei kapoios pou mporw na to vrw.As mou steilei me pm thn selida,exw th v.1 Στο link που έδωσα κανά δυο σελίδες πιο πίσω για το repligo pdf mobilizer, υπάρχει και d/l link για το κρ@κ (τα links είναι στο τέλος της σελίδας και είναι δύο... το πάνω είναι για το trial πρόγραμμα και το από κάτω του είναι για το κρ@κ) Κατέβασέ το από κει φίλε μου... :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ναι έχω το sp2. Πώς ανοιγώ νέα com port? Από μέσα στο πρόγραμμα puppetmaster??? Επειδή μόνο com 1 έως 4 μου βγάζει.... Δεν υπάρχει .sis αρχείο που να πρέπει να γίνει εγκατάσταση το κινητό? Πρωτα απο ολα πρεπει να εγκαταστησεις το PuppetMaster.SIS ποθ βρισκεται στο C:\Program Files\PuppetMaster\Symbian Series 60 Client . Υστερα πας στο control panel και στο Bluetooth Devices και το ανοιγεις. πας στο tab COM Ports και αφοθ περιμενεις λιγο να τελειοσει το σκαναρισμα που κανει πας add... διαλεγεις incoming και OK. Δες ποια port sou ebale ανοιξε το puppetmaster στα Preferences sto device Tab , add device... server for symbian phone και μετα επιλεγεις την com port που σου εβαλε στο bluetouth στην αρχη Οκ και μετα connect. Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Πρωτα απο ολα πρεπει να εγκαταστησεις το PuppetMaster.SIS ποθ βρισκεται στο C:\Program Files\PuppetMaster\Symbian Series 60 Client . Υστερα πας στο control panel και στο Bluetooth Devices και το ανοιγεις. πας στο tab COM Ports και αφοθ περιμενεις λιγο να τελειοσει το σκαναρισμα που κανει πας add... διαλεγεις incoming και OK. Δες ποια port sou ebale ανοιξε το puppetmaster στα Preferences sto device Tab , add device... server for symbian phone και μετα επιλεγεις την com port που σου εβαλε στο bluetouth στην αρχη Οκ και μετα connect. Απόλυτα κατανοητός! Άψογα! Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap23 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kαλη σας μερα! Εχω το κινητο εναμιση μηνα περιπου τωρα και συνεχιζω να αντιμετωπιζω προβληματα με τις κλησεις ομιλιας! Ενω μπορει το 3G σημα να ειναι αρκετο δε με ακουν και δεν τους ακουω! Και συμβαινει σχεδον καθημερινα! Οταν δε, το 3G σημα ειναι ανυπαρκτο μεχρι να γυρισει σε 2G(αν το λεω σωστα) χρειαζονται πολλες φορες αρκετα λεπτα με συνεπεια το κινητο να φαινεται και να ειναι ουσιαστικα κλειστο και σε στιγμες που επειγομαι να κανω σημαντικες κλησεις! Αναρωτιεμαι φταιει η vodafone(που σημειωτεον αλλαξα απο την πρωτη μερα την καρτα sim μου σε u-sim), το 3g ως νεα τεχνολογια, το κινητο μου η ολα μαζι που ειναι και το χειροτερο? Ειλικρινα εχω πελαγωσει και εκνευριστει με το ολο θεμα! Οποια βοηθεια σας θα ηταν πολυ εκτιμητεα.... Υ.Γ. Εχει κυκλοφορησει καποια αναβαθμιση software στα nokia shops για το 6630? κι αν ναι τι βελτιωνει? Υ.Γ. 2 Με τη διαρκεια που αντεχει η μπαταρια σας τι γινεται? με νορμαλ χρηση κλησεων ομιλιας και sms σε μενα αντεχει 1 μερα το πολυ...... Υ.Γ. 3 Η vodafone το συμπεριελαβε στο live! η προκειται να το κανει συντομα? Παράθεση Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα...... Εγώ δε θα πάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kαλη σας μερα! Εχω το κινητο εναμιση μηνα περιπου τωρα και συνεχιζω να αντιμετωπιζω προβληματα με τις κλησεις ομιλιας! Ενω μπορει το 3G σημα να ειναι αρκετο δε με ακουν και δεν τους ακουω! Και συμβαινει σχεδον καθημερινα! Οταν δε, το 3G σημα ειναι ανυπαρκτο μεχρι να γυρισει σε 2G(αν το λεω σωστα) χρειαζονται πολλες φορες αρκετα λεπτα με συνεπεια το κινητο να φαινεται και να ειναι ουσιαστικα κλειστο και σε στιγμες που επειγομαι να κανω σημαντικες κλησεις! Αναρωτιεμαι φταιει η vodafone(που σημειωτεον αλλαξα απο την πρωτη μερα την καρτα sim μου σε u-sim), το 3g ως νεα τεχνολογια, το κινητο μου η ολα μαζι που ειναι και το χειροτερο? Ειλικρινα εχω πελαγωσει και εκνευριστει με το ολο θεμα! Οποια βοηθεια σας θα ηταν πολυ εκτιμητεα.... Υ.Γ. Εχει κυκλοφορησει καποια αναβαθμιση software στα nokia shops για το 6630? κι αν ναι τι βελτιωνει? Υ.Γ. 2 Με τη διαρκεια που αντεχει η μπαταρια σας τι γινεται? με νορμαλ χρηση κλησεων ομιλιας και sms σε μενα αντεχει 1 μερα το πολυ...... Υ.Γ. 3 Η vodafone το συμπεριελαβε στο live! η προκειται να το κανει συντομα? Το πρόβλημα σου θα λυθεί με την χρήση του προγράμματος Operator Field Test 1.1 Με αυτό το κινητό σου μπορεί να ρυθμιστεί να λειτουργεί σε 2G και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Ακόμα η μπαταρία σου θα αντέχει πολύ περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 vale to operator kai tha sou einai ok.kai voda exo me 3g karta. anavathmisi akougete oti exei kykloforisi mia kai tora len vgeni kai deyteri. h mpataria genika den krataei poli,tora na doume mipos diortjhothoun oi katanalosis me tin anvathmisi. gia to live den ksero,den exo rotisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kαλη σας μερα! Ειλικρινα εχω πελαγωσει και εκνευριστει με το ολο θεμα! Οποια βοηθεια σας θα ηταν πολυ εκτιμητεα.... Υ.Γ. Εχει κυκλοφορησει καποια αναβαθμιση software στα nokia shops για το 6630? κι αν ναι τι βελτιωνει? Υ.Γ. 2 Με τη διαρκεια που αντεχει η μπαταρια σας τι γινεται? με νορμαλ χρηση κλησεων ομιλιας και sms σε μενα αντεχει 1 μερα το πολυ...... Υ.Γ. 3 Η vodafone το συμπεριελαβε στο live! η προκειται να το κανει συντομα? Kαλη μερα και σε σενα Γυρισε το μονιμως σε 2g με τον τροπο που περιγραφεται εδω περα ,χρησιμοποιωντας την εφαρμογη operator . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 1. H μπαταρια θα βελτιωθει αρκετα χρησιμοποιωντας μονιμως 2g. Φαινεται οτι αυτες οι εναλλαγες απο 2g<->3g την γονατιζουν. 2. Η αναβαθμιση αναμενεται φιλε μου. 3. Λογικα συντομα θα υποστηριχτει το 6630 για live! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλημέρα παιδία, Οποίος φίλος μπορεί ας κάνει ένα τεστ σε αυτό που θα πω για να δούμε εάν είναι bug η το κάνει μόνο το δικό μου.. Θα χρειαστεί βέβαια και ένα bluetooth hands free η οποιαδήποτε άλλη σύνδεση bluetooth. Το τεστ είναι το εξής: Βήμα 1ο Mε ενεργή την σύνδεση, προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε το bluetooth. Βήμα 2ο Θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να σβήσετε την ενεργή σύνδεση. Βήμα 3ο Επιλέξτε ναι. Tο δικό μου κάνει σχεδόν πάντα restar. Το δικό σας?? Τι τρέχει?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kαλη σας μερα! Εχω το κινητο εναμιση μηνα περιπου τωρα και συνεχιζω να αντιμετωπιζω προβληματα με τις κλησεις ομιλιας! Ενω μπορει το 3G σημα να ειναι αρκετο δε με ακουν και δεν τους ακουω! Και συμβαινει σχεδον καθημερινα! Οταν δε, το 3G σημα ειναι ανυπαρκτο μεχρι να γυρισει σε 2G(αν το λεω σωστα) χρειαζονται πολλες φορες αρκετα λεπτα με συνεπεια το κινητο να φαινεται και να ειναι ουσιαστικα κλειστο και σε στιγμες που επειγομαι να κανω σημαντικες κλησεις! Αναρωτιεμαι φταιει η vodafone(που σημειωτεον αλλαξα απο την πρωτη μερα την καρτα sim μου σε u-sim), το 3g ως νεα τεχνολογια, το κινητο μου η ολα μαζι που ειναι και το χειροτερο? Ειλικρινα εχω πελαγωσει και εκνευριστει με το ολο θεμα! Οποια βοηθεια σας θα ηταν πολυ εκτιμητεα.... Υ.Γ. Εχει κυκλοφορησει καποια αναβαθμιση software στα nokia shops για το 6630? κι αν ναι τι βελτιωνει? Υ.Γ. 2 Με τη διαρκεια που αντεχει η μπαταρια σας τι γινεται? με νορμαλ χρηση κλησεων ομιλιας και sms σε μενα αντεχει 1 μερα το πολυ...... Υ.Γ. 3 Η vodafone το συμπεριελαβε στο live! η προκειται να το κανει συντομα? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Εγκατέστησε το προγραμματάκι operator στο κινητό και χρησιμοποιησέ το όπως περιγράφεται στις προηγούμενες σελίδες. Θα κρατάει και η μπαταρία σημαντικά περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλημέρα παιδία, Tο δικό μου κάνει σχεδόν πάντα restar. Το δικό σας?? Τι τρέχει?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά Φιλε RouKouNas , και μενα με την 2η φορα που το δοκιμασα, εκανε restart . :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Φιλε RouKouNas , και μενα με την 2η φορα που το δοκιμασα, εκανε restart . :( Dokimase to Operator.sis gia monimo 3g h 2g kai pes apotelesmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Dokimase to Operator.sis gia monimo 3g h 2g kai pes apotelesmata Άσχετο :confused: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Dokimase to Operator.sis gia monimo 3g h 2g kai pes apotelesmata Τι να δοκιμασει;;Αφου ο Nervous το ξετρυπωσε και το ανεφερε στο forum... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Dokimase to Operator.sis gia monimo 3g h 2g kai pes apotelesmata Φιλε μου δεν εχει σχεση αυτο ,το εχω ηδη περασμενο,ξεχασες πως εγω το κυκλοφορησα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Φιλε μου δεν εχει σχεση αυτο ,το εχω ηδη περασμενο,ξεχασες πως εγω το κυκλοφορησα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 lol :rotfl: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Φιλε RouKouNas , και μενα με την 2η φορα που το δοκιμασα, εκανε restart . :( Μάλλον bug είναι η τρώει κόλλημα ο επεξεργαστής του :( !! Who knows?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Dokimase to Operator.sis gia monimo 3g h 2g kai pes apotelesmata Τι σχέση έχει το Operator με το Bluetooth και τα restart που τρώει το κινητό?? Πράγματι... 'Ασχετο..!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" :worry: :worry: :worry: Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 :p ) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Μάλλον bug είναι η τρώει κόλλημα ο επεξεργαστής του :( !! Who knows?? Αν κρινω γενικα παντως σε σχεση με αναβαθμισεις Νοκια ,προβληματα με bluetooth, επιλυονται σε νεοτερες αναβαθμισεις. Αναμενουμε :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 john74, prospatho na mbo sto group su apo to 6630 m kai mu emfanizei "if you are seeing this page your broswer settings prevent you from automatically redirecting to a new URL" pio palia, den eixa kanena provlima, ti allaxe tora?? :( :wacko: piga sta settings kai ekei pu leei proreidop.asfalias, evala apokrich, paroafta otan xanaprospathisa mu ebgale oti your browser is not accepting our cookies. To view this page please set your browser preferences to accept cookies.(exo valei accept cookies) ti ginete?? xerei kaneis pu tha bro mavrh prosoch gia to 6630?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 nickvog Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 ) Εμένα πάντως αλλάζει όνομα , και οι άλλοι που με "βλέπουν" , με "βλέπουν" με την ονομασία που έχω δώσει στο κινητό μου , και όχι με την ονομασία nokia 6630 ... Άρα , οι εκπλήξεις με τα bt συνεχίζονται ... :whistle: JuNiOr xerei kaneis pu tha bro mavrh prosoch gia to 6630?? Εγώ πήρα μια απο τον φίλο John74 :) Για ρώτα τον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts