nmk1988 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Μερικές εφαρμογές εγκατεστημένες εμποδίζουν άλλες να δουλέψουν (όπως και τα ngage παιχνίδια εγκατεστημένα επιρεάζουν πάρα πολύ). Ta paixnidia tou n-gage epireazoun epeidi o fakelos "Libs" kai o "Programs" ton paixnidion periexoun programma pou epireazoun to leitourgiko, gi'auto an mporeite sbeite ta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 1)με την χρήση που ανέφερες ζήτημα είναι να κρατήσει 10-15 ώρες αν είναι σε dual mode (umts-gsm) [καλά...στέλνεις -δέχεσαι 40 sms την ημερα??? :blink: ] αν το έχεις σε gsm μπορεί να σου βγάλει και μέρα!! -ισος . 2)μπορείς να ενημερωθείς από το site της nokia που βρίσκονται όλα τα καταστήματα 3)οχι 4) ναι αναβαθμίζονται και η διαδικασία κοστίζει 15 ευρώ φιλε μου μην εισαι τοσο σιγουρος για την αναβαθμιση γιατι και εγω τα ιδια ελεγα με εσενα και τωρα εχω την εντελως αντιθετη αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ρε παιδιά , κάποιος με έκδοση 2.39.15 έχει περάσει ελληνικά; Ιταλικο 6630 απο αυτά με το κόκκινο i :) Τι χαζά είναι αυτά που διαβάζω, πως δε γινόταν αναβάθμιση στο κινητό του L3f? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 exei perasei kaneis kamia anavathmisi giati akousa oti exoun vgei dio mesa ston mina.diorthonoun tipota giati mou vgazei polla provlimata kai einai kaneis eyxaristimenos apo tin kamera giati emena einai xalia,exei thorivo,to 7610 kolliton mou vgazoun klaseis anoteres apo to diko mou pou einai kai 1,3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 exei perasei kaneis kamia anavathmisi giati akousa oti exoun vgei dio mesa ston mina.diorthonoun tipota giati mou vgazei polla provlimata kai einai kaneis eyxaristimenos apo tin kamera giati emena einai xalia,exei thorivo,to 7610 kolliton mou vgazoun klaseis anoteres apo to diko mou pou einai kai 1,3. Ε όχι και καλύτερες οι Φώτο του 7610!! :wacko: Εάν θέλεις να συγκρίνεις τα δύο κινήτα θα τα βάλεις δίπλα δίπλα και τότε μόνο θα κάνεις συγκρίσεις!!! ;) Το τελευτέο fw που κυκλοφορεί ειναι το: V 2.39.15 11-11-04 RM-1 Το βρίσκεις πατώντας *#0000# Να είσαι καλά!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 re paideia thelo na agoraso to 6630 epidi to theoro to kalitero kinito tis agoras alla me ayta pou akouo mou exoun pesei ta malia.sinipsizo tis erotiseis mou.poso krataei i bataria me 1 ora tin imera omilias,40 sms,2 ores mp3 ,kai merikes fotografies????ta kedrika tou nokia club pou briskode???iparxoun diaforetikes othones sto 6630???telika ti paizei me ta 6630 apo italia???anabathmizetai to menou tous se elliniko???? μην παρεις απο Ιταλια ,πολλα εχουν προβληματα ,μαλλον ηταν προβληματικη παρτιδα γιατι ηταν απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν παγκοσμιως. παρτο απο μαγαζι της ΤΙΜ ,εγω απο εκει το πηρα και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και 20 μερες που το εχω . Επισης γνωστος μου παλι πηρε 6630 απο την ΤΙΜ και δεν ειχε κανενα προβλημα. Αρα μαλλον δεν ειναι τυχαιο ,η παρτιδα των κινητων που εχει η ελληνικη ΤΙΜ δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. επισης αν θελεις να αυξησεις την διαρκεια της μπαταριας απο 2-3 μερες που κραταει κανονικα σε 5-6 (ισως και παραπανω,εξαρταται απο τη χρηση) μπορεις να βαλεις ενα προγραμματακι που κλεινει το 3G οποτε κραταει σχεδον 2 φορες σε σχεση με το 3G ενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αν παρεις 6630 απο ιταλια θα σου ερθει αρκετα φτηνοτερα, με 15Ε του βαζεις ελληνικο μενου και δεν εχει καμια διαφορα απ' τα 'ελληνικα' ουτε φυσικα εχουν προβληματα. Απο ποτε φερνουν στην Ελλαδα τα ΄καλα΄κομματια και στην Ιταλια τα προβληματικα; :confused: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αν παρεις 6630 απο ιταλια θα σου ερθει αρκετα φτηνοτερα, με 15Ε του βαζεις ελληνικο μενου και δεν εχει καμια διαφορα απ' τα 'ελληνικα' ουτε φυσικα εχουν προβληματα. Απο ποτε φερνουν στην Ελλαδα τα ΄καλα΄κομματια και στην Ιταλια τα προβληματικα; :confused: καθαρα στατιστικα αν το παρεις 9 στους 10 που λενε οτι εχουν σοβαρο προβλημα hardware με 6630 το εχουν παρει απο ιταλια ,αρα προφανως υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να πεσεις σε προβληματικο. Αντιθετα δεν ξερω ουτε καν ενα ατομο για δειγμα που να το εχει παρει απο την ελληνικη ΤΙΜ και να ειχε το παραμικρο προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 καθαρα στατιστικα αν το παρεις 9 στους 10 που λενε οτι εχουν σοβαρο προβλημα hardware με 6630 το εχουν παρει απο ιταλια ,αρα προφανως υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να πεσεις σε προβληματικο. Αντιθετα δεν ξερω ουτε καν ενα ατομο για δειγμα που να το εχει παρει απο την ελληνικη ΤΙΜ και να ειχε το παραμικρο προβλημα hardware. Δεν νομίζω φίλε μου ότι πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τα κινητά της εγχώριας αγοράς σε σχέση με αυτά πχ. της Ιταλίας. Εγώ έχω συγκρίνει τέσσερα 6630 με το δικό μου και ενός φίλου (και οι δυό μας από Ιταλία με την ομαδική παραγγελία) με ελληνικά περασμένα και τα "εγχώρια" 6630 (εκτός από ένα) σχεδόν συνέχεια με το παραμικρό τρώνε κολλήματα (βλ. restart) (εγώ συνολικά μόνο δύο κι αυτά λόγω PSILOC..) ενώ από πλευράς κάμερας και οθόνης έχουν ΟΛΑ την ίδια ακριβώς απόκριση. Γι' αυτό ας μην αφορίζουμε συλλήβδην χωρίς να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι. Εξάλλου, ΟΛΑ τα κινητά, είτε Ελλάδος είτε Ιταλίας, είναι από μαμά ΝΟΚΙΑ μεριά και όταν αγόραζα από Ιταλία το 6630 η εδώ ΝΟΚΙΑ (Αlpha Copy) είχε ήδη στη διάθεσή της κανονική παρτίδα (για τους φίλους της), απλά δεν την κυκλοφορούσε για λόγους οικονομικής πολιτικής (όπως ακριβώς κάνει τώρα με το NGAGE QD...) Πάντα φιλικά.... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Παιδια ακουσα κατι σημαντικο για μερικους... Λενε οτι βρισκεται υπο κατασκευη της εταιριας Vampent ενας νεος emulator που θα εξομοιωνει παιχνιδια του 16-bit συστηματος SNES (Super Nintendo Entertainment System). Ολα αυτα σε πλατφορμα Symbian, κινητα μονο S60... Ακουγονται πολλα ακομα και στο φορουμ μας, και υπαρχουν εικονες μαλλον αληθινες, και θα ηθελα σας παρακαλω να βρειτε καποιες πληροφοριες σχετικα με αυτο... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δεν νομίζω φίλε μου ότι πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τα κινητά της εγχώριας αγοράς σε σχέση με αυτά πχ. της Ιταλίας. Εγώ έχω συγκρίνει τέσσερα 6630 με το δικό μου και ενός φίλου (και οι δυό μας από Ιταλία με την ομαδική παραγγελία) με ελληνικά περασμένα και τα "εγχώρια" 6630 (εκτός από ένα) σχεδόν συνέχεια με το παραμικρό τρώνε κολλήματα (βλ. restart) (εγώ συνολικά μόνο δύο κι αυτά λόγω PSILOC..) ενώ από πλευράς κάμερας και οθόνης έχουν ΟΛΑ την ίδια ακριβώς απόκριση. Γι' αυτό ας μην αφορίζουμε συλλήβδην χωρίς να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι. Εξάλλου, ΟΛΑ τα κινητά, είτε Ελλάδος είτε Ιταλίας, είναι από μαμά ΝΟΚΙΑ μεριά και όταν αγόραζα από Ιταλία το 6630 η εδώ ΝΟΚΙΑ (Αlpha Copy) είχε ήδη στη διάθεσή της κανονική παρτίδα (για τους φίλους της), απλά δεν την κυκλοφορούσε για λόγους οικονομικής πολιτικής (όπως ακριβώς κάνει τώρα με το NGAGE QD...) Πάντα φιλικά.... ε ναι ,δεν ειπα οτι ολα απο ιταλια ειναι προβληματικα ,απλα οτι οι πιθανοτητες για προβληματικο ειναι μεγαλυτερες απο ιταλια. οπως και να εχει ενα ειναι σιγουρο : η παρτιδα που πηρε η ελληνικη ΤΙΜ ειναι πολυ καλη ,δεν εχω ακουσει απο κανεναν που αγορασε απο μαγαζι ΤΙΜ να εχει το παραμικρο προβλημα . Ενω αντιθετα κινητα αγορασμενα απο αλλου (πχ.vodafone) εχουν παρουσιασει προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 δεν εχω ακουσει απο κανεναν που αγορασε απο μαγαζι ΤΙΜ να εχει το παραμικρο προβλημα . Ε πως να ακούσεις αφού 9 στα 10 είναι από Ιταλία.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 mentorxxx μην παρεις απο Ιταλια ,πολλα εχουν προβληματα ,μαλλον ηταν προβληματικη παρτιδα γιατι ηταν απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν παγκοσμιως. παρτο απο μαγαζι της ΤΙΜ ,εγω απο εκει το πηρα και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και 20 μερες που το εχω . Επισης γνωστος μου παλι πηρε 6630 απο την ΤΙΜ και δεν ειχε κανενα προβλημα. Αρα μαλλον δεν ειναι τυχαιο ,η παρτιδα των κινητων που εχει η ελληνικη ΤΙΜ δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. επισης αν θελεις να αυξησεις την διαρκεια της μπαταριας απο 2-3 μερες που κραταει κανονικα σε 5-6 (ισως και παραπανω,εξαρταται απο τη χρηση) μπορεις να βαλεις ενα προγραμματακι που κλεινει το 3G οποτε κραταει σχεδον 2 φορες σε σχεση με το 3G ενεργοποιημενο. Δύο φίλοι μου Ιταλοί που το πήρανε , δεν έχουν κανένα προβλημα κ ένας αλλος φιλος που το πήρε μερικες μερες πριν κανενα προβλημα ! (Αν εξαιρέσουμε το οτι δεν ειχε βαλει καλα την μνημη :whistle: κ του εβγαζε που κ που ενα μηνυμα "Database κατεστραμμένη" ... ) Κάτι άλλο ... Όντως είναι απο τα πρωτα που κυκλοφόρησαν (ίσως κ παγκοσμίως, δεν το ξερω αυτο ) αφού στην Ιταλια ειχε κ εχει την καλύτερη τιμή για την προώθηση του 3g ;) και όχι λόγω σκάρτης παρτίδας ! Εγώ το πήρα απο Ιταλία μέσα Δεκέμβρη κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ( :X Μήν μου το ματιάσετε... γιατί... :cry: ) Ούτε πιστεύω οτι υπήρξε παρτίδα ελλατωματική προς Ιταλία... Απλά όσοι είχαν προβλήματα , οφείλονταν σε εφαρμογές που εγαθιστούσαν , μή συμβατές με το 6630 , και το βγαλανε καί αυτό σκαρτο όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά κ με το κάθε νέο μοντέλο της nokia . Προσωπική μου άποψη... Όποιος μπορεί να το βρει απο Ιταλία πιο φθηνά , να το κάνει ... :cool: mentorxxx ε ναι ,δεν ειπα οτι ολα απο ιταλια ειναι προβληματικα ,απλα οτι οι πιθανοτητες για προβληματικο ειναι μεγαλυτερες απο ιταλια. οπως και να εχει ενα ειναι σιγουρο : η παρτιδα που πηρε η ελληνικη ΤΙΜ ειναι πολυ καλη ,δεν εχω ακουσει απο κανεναν που αγορασε απο μαγαζι ΤΙΜ να εχει το παραμικρο προβλημα . Ενω αντιθετα κινητα αγορασμενα απο αλλου (πχ.vodafone) εχουν παρουσιασει προβληματα. Τί θα πεί , " η παρτίδα που πήρε η Ελληνική ΤΙΜ είναι πολύ καλή; " Τί δηλαδή , μας αγαπήσανε οι Φινλανδοί , πιο πολύ απο τους Ιταλούς ; Η πιθανότητα να πάρεις σκάρτο πράγμα είναι η ίδια για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ε πως να ακούσεις αφού 9 στα 10 είναι από Ιταλία.. σωστο και αυτο :D εγω ειμαι Ιταλια (Ρωμη) αλλα ουτως ή αλλως δεν με συμφερε να το παρω απο εδω γιατι η ελληνικη ΤΙΜ με αναβαθμιση συσκευης και κατι κουπονια απο το TIM advantage μου το εδωσε με 20 ευρω :D TIM Rulez !!! :cool: γενικα αν δεν επαιζε η φαση με την αναβαθμιση με την ελληνικη ΤΙΜ μαλλον και εγω απο ιταλια θα το επαιρνα γιατι η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 δεν νομιζω να ισχύει αυτο που λέτε ότι τα Ιταλικά είναι κατώτερης ποιότητας από τα ελλήνικα.Που το στηρίζετε αυτο?Το Restart κινητό είναι αποκλειστικά θέμα softaware και εφαρμογών.Ο φακός είναι ο ίδιος πιστεύω και μπορώ να συγκρίνω τις δικιές μου φωτογραφίες.Το δικό μου είναι από την πρώτη φουρνιά της Ιταλίας και αγορασμένο από το GIOTTO 300E,αναβάθμιση ακόμα δεν του έχω κάνει.Me την λογική κάποιων εδω θα έπρεπε αυτή τη στιγμή το κινητό μου να το έχω πετάξει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 δεν νομιζω να ισχύει αυτο που λέτε ότι τα Ιταλικά είναι κατώτερης ποιότητας από τα ελλήνικα.Που το στηρίζετε αυτο?Το Restart κινητό είναι αποκλειστικά θέμα softaware και εφαρμογών.Ο φακός είναι ο ίδιος πιστεύω και μπορώ να συγκρίνω τις δικιές μου φωτογραφίες.Το δικό μου είναι από την πρώτη φουρνιά της Ιταλίας και αγορασμένο από το GIOTTO 300E,αναβάθμιση ακόμα δεν του έχω κάνει.Me την λογική κάποιων εδω θα έπρεπε αυτή τη στιγμή το κινητό μου να το έχω πετάξει. οχι ρε παιδια μην υπερβαλετε :D δεν ειπαμε οτι τα ιταλικα ειναι για πεταμα απλα εχουν ακουστει πολλα προβληματα απο ατομα που το εχουν παρει απο ιταλια ,αλλα ειναι σημαντικο αυτο που ειπε ο global moderator ,οτι δηλαδη λογικο ειναι να ακουγονται πολλα προβληματα απο ατομα που το πηραν απο ιταλια αφου σχεδον ολοι απο ιταλια τα εχουν παρει ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ρε παιδια έβαλα ένα έγραφο του word στο κινητό αλλά δεν το ανοίγει,μήπως πρέπει να κάνω κάτι?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ρε παιδια έβαλα ένα έγραφο του word στο κινητό αλλά δεν το ανοίγει,μήπως πρέπει να κάνω κάτι?? υπαρχει προγραμματακι που τα μετατρεπει για να ανοιγουν σε quickword ,αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα το βρεις ,δεν μου ερχεται τωρα .... ισως καποιος αλλος θυμαται να σου πει πως λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 υπαρχει προγραμματακι που τα μετατρεπει για να ανοιγουν σε quickword ,αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα το βρεις ,δεν μου ερχεται τωρα .... ισως καποιος αλλος θυμαται να σου πει πως λεγεται. Το RepliGo μαλλον λες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=735387#post735387 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Το RepliGo μαλλον λες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=735387#post735387 ναι ναι ,αυτο ακριβως ελεγα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 to exei kaneis se kapoio group i na tou dwsw to email mou na mou to steilei??? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 to brika to repligo kai to anevasa sto group tou John74 alla oute me auto oute me to quickoffice 2 den mporesa na dw to keimeno opws i8ela.Tis foto pou exei mesa sto doc den tis emfanizei.Bebaia den katalava ti akrivws kanei to repligo Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Bebaia den katalava ti akrivws kanei to repligo Convert PDF, Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Web pages and more. RepliGo Menu and Toolbar: This allows you to use the RepliGo menu and toolbar buttons within Microsoft Office applications to quickly convert Office files. A toolbar button for converting Web pages with Microsoft Internet Explorer 5.5 or above is also included. http://www.cerience.com/products/s60/index.htm http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=479&faq=18 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ok katalava oti kanei auto alla to pws ta metatrepei den mporw na vrw.katevasa Setup_RepliGo2.1_Viewer_S60_#aivanet.zip(mono sis arxeio exei) alla den mporei na mou anoiksei ena arxeio doc.Mipws prepei na to metatrepsw prin to steilw sto kinito?to Quickoffice to anoige kanonika alla den emfanize tis fotos Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ok katalava oti kanei auto alla to pws ta metatrepei den mporw na vrw.katevasa Setup_RepliGo2.1_Viewer_S60_#aivanet.zip(mono sis arxeio exei) alla den mporei na mou anoiksei ena arxeio doc.Mipws prepei na to metatrepsw prin to steilw sto kinito?to Quickoffice to anoige kanonika alla den emfanize tis fotos Χρειάζεσαι το converter που θα κάνεις τις μετατροπές πρώτα στο PC και μετά θα τα μεταφέρεις στο κινητό σου. Αν θές δώσε μου το e-mail σου να στο στείλω. (Υπόψιν ότι είναι γύρω στα 5mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts