nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Καλημέρα σας, Ήρθε και η χυλοπίτα από την Ιταλία…!!! Να είστε καλά.. :) Φιλε RouKouNas Καλη μερα και Χρονια Πολλα http://www.myphone.gr/forum/images/misc3/birthday_small.gif Υποθετω οτι μπορει να ειναι διαφορετικα σεταρισμενο ,ή ακομα να παιζει ρολο και το hardware. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Iσως να το ειχε παθει ηδη απο νωριτερα ,πριν περασεις το Operator. Καλυτερα να δοκιμασεις σε καποιο αλλο τηλεφωνο. Ολα αυτα βεβαια που λεω ειναι υποθεσεις που κανω και απο προσωπικη εμπειρια . Κανεις δεν ξερει στα σιγουρα τι συμβαινει . :o Ισως η επομενη αναβαθμιση να εχει και καλυτερη διαχειριση ενεργειας της μπαταριας. Επίσης μπορεί και έχει και διαφορετικά ρυθμισμένο το κοντραστ της οθόνης Χρόνια καλά και για τα γενέθλιά σου :) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ένας φιλος αγορασε προχθες απο ΤΙΜ Ιταλίας το 6630.Εγώ το έχω πάρει απο μεσα Δεκεμβρη.Λοιπον εγώ ειχα κανει καποιες ρυθμισεις στην οθονη κ τα χρωματα φαινονται καλυτερα απ το δικο του.Οποτε ίσως να παιζει ρόλο αυτο.Τώρα κατι αλλο.Εχθες μου ειπε ο φιλος μου οτι σε καποια στιγμη του έγραψε στην οθονη το εξής μηνυμα: "Database κατεστραμμένη" ! Τί ειναι αυτο πάλι , κ τί κανουμε ;Μετα κολλαει κ μονο αν το ανοιξει κ το κλεισει δουλευει αλλα κ παλι μετα απο ενα 8 ωρο του εγραψε παλι το ιδιο μηνυμα. Να πώ κ κατι αλλο ... Εγώ έχω την έκδοση V 2.39.129 , 27-10-04 , RM-1 και δεν έχω παρατηρησει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα.Του φιλου μου εχει εκδοση 2.39.15 , 11-11-04 , RΜ-1. Τελικα υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε αυτες τις εκδοσεις ;;; Κ για να συμπληρωσω το δικο μου εχει μπλε i και του φιλου μου κοκκινο i . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Σας ευχαριστώ και τους δυο για της ευχές!!! :D :D Θα ήθελα να σας πω ότι στο θέμα της φωτογραφίας (σε σχέση πάντα με το κινητό) είμαι αρκετά ψαγμένος και αυτό φαίνεται και από προηγούμενα post μου. Ξέρω καλά τις αδυναμίες του software και τα τρικ που μπορείς να κανείς για να το κοροϊδέψεις… Οι ρυθμίσεις και στα δυο κινητά ήταν ακριβώς οι ίδιες όπως επίσης και το contrast της οθόνης. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κανένα λάθος Το μεσημέρι θα πάω στο σπίτι του φίλου να πειραματιστούμε μιας και ακόμα δεν έχει βάλει το ελληνικό fw. Θα τραβήξω συγκριτικές φωτογραφίες και θα ποστάρω αύριο. Να είστε καλά… :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ένας φιλος αγορασε προχθες απο ΤΙΜ Ιταλίας το 6630.Εγώ το έχω πάρει απο μεσα Δεκεμβρη.Λοιπον εγώ ειχα κανει καποιες ρυθμισεις στην οθονη κ τα χρωματα φαινονται καλυτερα απ το δικο του.Οποτε ίσως να παιζει ρόλο αυτο.Τώρα κατι αλλο.Εχθες μου ειπε ο φιλος μου οτι σε καποια στιγμη του έγραψε στην οθονη το εξής μηνυμα: "Database κατεστραμμένη" ! Τί ειναι αυτο πάλι , κ τί κανουμε ;Μετα κολλαει κ μονο αν το ανοιξει κ το κλεισει δουλευει αλλα κ παλι μετα απο ενα 8 ωρο του εγραψε παλι το ιδιο μηνυμα. Να πώ κ κατι αλλο ... Εγώ έχω την έκδοση V 2.39.129 , 27-10-04 , RM-1 και δεν έχω παρατηρησει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα.Του φιλου μου εχει εκδοση 2.39.15 , 11-11-04 , RΜ-1. Τελικα υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε αυτες τις εκδοσεις ;;; Κ για να συμπληρωσω το δικο μου εχει μπλε i και του φιλου μου κοκκινο i . Μια από τα ίδια με την δική μου περίπτωση.. αλλά η διαφορά μας είναι ότι το δικό μου τραβάει χειρότερα και όχικαλύτερα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotiko Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 mipos kserei kanenas pos doulevei to FSCaller to exo egatasteisei kai tin ora pou pao na balo tin foto me petaei etsi apo to programma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 mipos kserei kanenas pos doulevei to FSCaller to exo egatasteisei kai tin ora pou pao na balo tin foto me petaei etsi apo to programma Προφανως δεν εχεις βαλει συμβατη εκδοση με το 6630.Οι παλιοτερες versions δεν τρεχουν στο συγκεκριμενο τηλεφωνο και η εφαρμογη κλεινει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Εχθες μου ειπε ο φιλος μου οτι σε καποια στιγμη του έγραψε στην οθονη το εξής μηνυμα: "Database κατεστραμμένη" ! Τί ειναι αυτο πάλι , κ τί κανουμε ;Μετα κολλαει κ μονο αν το ανοιξει κ το κλεισει δουλευει αλλα κ παλι μετα απο ενα 8 ωρο του εγραψε παλι το ιδιο μηνυμα. Ισως-υποθετω,δεν εχει τοποθετηθει καλα η dv-rs-mmc . Να δοκιμασει να την ξαναβαλει,μηπως δει καποια βελτιωση . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Και γωδεν εχω ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες του ιταλικού κινητού , ειδικά σε νυχτερινές λήψεις που βγαίνουν πολύ χάλια, με έντονους κόκους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Telika mapa ta Italezika 6630 e ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Telika mapa ta Italezika 6630 e ? Οχι φιλε μου ,δεν καταληγουμε σε αυτο το συμπερασμα :music: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Δεν νομιζω να φταίει οτι είναι ιταλικά..Λες η ΝΟΚΙΑ να λέει "Α αυτά πάνε ιταλία, ας μην τα προσέξουμε" ; Δύσκολα..softwrae είναι το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Οχι φιλε μου ,δεν καταληγουμε σε αυτο το συμπερασμα :music: Εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το κινητο το οποιο πηρα απο Ιταλια.Μια εβδομαδα το εχω και δεν ειχα restart και αλλα προβληματα.Μονο στις νυχτερινες φωτο εχω κι εγω πολλους κοκους. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 min akoute auta pou lene gia ta Italika,to an mas pianoun to kolo stin Ellada den simainei oti mas dinoun kai kalitera.To idio 8a mporouse na symbei pernontas se ellhniko kinito allh glwssa an ontws yparxei tetoio provlima me tin allagh glwssas Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Το ίδιο κάνει και σε μένα και πολύ θα ήθελα ο john74 να μας δώσει τα φώτα του μιας και αυτός το ξέρει καλά αυτό το πρόγραμμα.. :) paidia tha valete to fs caller version 3.1*ayto eho sto diko moy 6630) kai ohi to 3.2 gia na sas doulepsei horis provlimata,to eho to group moy mazi me odygies ktl ktl Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Δηλαδή βρε παιδιά για να καταλάβω, αξίζει η αγορά 6630 από Ιταλία ή καλύτερα να δώσω 200 ευρώ παραπάνω :(,να το πάρω από Ελλάδα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Τιμή σε Ιταλίαπόσο παίζει χωρίς σύνδεση κι από πού? Με την προσθήκη ελληνικής γλώσσαςσε Nokia Club έχεις και το firmware των ελληνικών 6630 ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Φιλε nervus το παιδί έχει δίκιο.Το είχα ανεβάσει και τώρ δεν υάρχει, πιθανόν να μην το ήθελε ο john.Ξέρεις κάπου αλλού να το ανεβάσουμε γιατί όπως βλέπεις το ζητάνε πολύ. to xana anevasa to operator paidia sto group moy,o typos poy ehei to site mazi moy mallon to evgale...gia pigenete edo http://ca.groups.yahoo.com/group/newnokia6630/files/Applications/ kato tha to vreite!! @bergyr den yparhei logos na to evgaza etsi?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Δηλαδή βρε παιδιά για να καταλάβω, αξίζει η αγορά 6630 από Ιταλία ή καλύτερα να δώσω 200 ευρώ παραπάνω :(,να το πάρω από Ελλάδα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Τιμή σε Ιταλίαπόσο παίζει χωρίς σύνδεση κι από πού? Με την προσθήκη ελληνικής γλώσσαςσε Nokia Club έχεις και το firmware των ελληνικών 6630 ή όχι? Φυσικα και αξιζει απο ιταλια φιλε μου . Nαι ,σου περνανε τα ελληνικα με 15€. τα ελληνικα εχουν την 2.39.15. Εμενα μου περασαν ελληνικα με V 2.39.129 Δες το 6630 sth Rwmh Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 to xana anevasa to operator paidia sto group moy,o typos poy ehei to site mazi moy mallon to evgale...gia pigenete edo http://ca.groups.yahoo.com/group/newnokia6630/files/Applications/ kato tha to vreite!! @bergyr den yparhei logos na to evgaza etsi?? Φυσικά και όχι φίλε μου.Απλά διάβασα τα παράπονα που έκανε κάποιος που το κατέβασε στο group σου και υπέθεσα πως το έκανες για λόγους ασφαλείας. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotiko Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 pou tha tin bro tin 3.1? pos tha pao sto group sou? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Καλημέρα σας, ....βρήκα την πρώτη διάφορα η οποία ήταν το i στο πλήκτρο 0 που στο δικό μου είναι μπλε και στο δικό του κόκκινο (σημειώστε ότι και τα δυο κινητά είναι της ΤΙΜ Ιταλίας) τα fw ήταν τα ίδια (2.39.15 11-11-04 RM -1) Από ΤΙΜ Ιταλίας η πρώτη φουρνιά των 6630 (Νοέμβρης) έχουν το i μπλε ενώ η δεύτερη φουρνιά (από Δεκέμβρη και μετά) το έχουν κόκκινο. Φυσιολογικά πρέπει να έχουν και διαφορετικό fw το μπλε του Οκτώμβρη και το κόκκινο του Νοέμβρη, εκτός αν το μπλε το δικό σου το αναβάθμισες Ελλάδα... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ένας φιλος αγορασε προχθες απο ΤΙΜ Ιταλίας το 6630.Εγώ το έχω πάρει απο μεσα Δεκεμβρη.Λοιπον εγώ ειχα κανει καποιες ρυθμισεις στην οθονη κ τα χρωματα φαινονται καλυτερα απ το δικο του.Οποτε ίσως να παιζει ρόλο αυτο.Τώρα κατι αλλο.Εχθες μου ειπε ο φιλος μου οτι σε καποια στιγμη του έγραψε στην οθονη το εξής μηνυμα: "Database κατεστραμμένη" ! Τί ειναι αυτο πάλι , κ τί κανουμε ;Μετα κολλαει κ μονο αν το ανοιξει κ το κλεισει δουλευει αλλα κ παλι μετα απο ενα 8 ωρο του εγραψε παλι το ιδιο μηνυμα. Να πώ κ κατι αλλο ... Εγώ έχω την έκδοση V 2.39.129 , 27-10-04 , RM-1 και δεν έχω παρατηρησει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα.Του φιλου μου εχει εκδοση 2.39.15 , 11-11-04 , RΜ-1. Τελικα υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε αυτες τις εκδοσεις ;;; Κ για να συμπληρωσω το δικο μου εχει μπλε i και του φιλου μου κοκκινο i . Όπως στο προηγούμενο post μου η πρώτη φουρνιά της ΤΙΜ Ιταλίας είχε το ί μπλε και η δεύτερη το έχει κόκκινο (κάτι που φαίνεται και από τις διαφορετικές fw). Οσο αναφορά για το πρόβλημα της MMC και η ένδειξη database κατεστραμμένο είναι γνωστό σε εμάς (έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε αυτό το thread) αλλά και στη Νόκια. Το παρουσιάζει και σε μένα και γι' αυτό πληροφορήθηκα στη Νόκια. Κάτω από ορισμένες συνθήκες και με συγκεκριμένες εφαρμογές (όλες αυτές που χρησιμοποιούν το gallery) ενώ βλέπεις φώτο ή ακούς mp3 κτλ. αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης μετά από λίγο το κινητό παθαίνει blackout και δεν αναγνωρίζει πια την κάρτα οπότε ή την βγάζεις από την θέση της και την ξαναβάζεις ή κάνεις restart στο κινητό. Μέσα από την Νόκια μου είπανε ότι το πρόβλημα αυτό θα λυθεί με το καινούργιο fw (το αναμένουν τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου) ;) Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 pou tha tin bro tin 3.1? pos tha pao sto group sou? euxaristo eggrafei tha prepei na kaneis file moy,kai meta happy downloading!!!! ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 paidia epeidh einai polles selides mipos mporei ma moy pei kapoios tis ri8miseis gia mms me cosmote? :( sas eyxaristo :rolleyes: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 paidia epeidh einai polles selides mipos mporei ma moy pei kapoios tis ri8miseis gia mms me cosmote? :( sas eyxaristo :rolleyes: Δοκιμασε να στειλεις τις ρυθμισεις στο κινητο σου απο εδω https://nokiags.wdsglobal.com/standard?phoneId=454&bearerId=5&contractId=191&siteLanguageId=118&captchaEnabled=true&contractId=191&step=country.vm&countryId=14 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts