Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από ababapanos

file killing_you2 , sou estila pm.... giati den mou apantises?

File ababapanos ti thes na sou pw; pws to ekana; zitas na sou steiloun ruthmiseis apo to site tis vodafone (egw evala autes pou einai gia to 7610) ekei pou leei vodafone live prepay. Meta kaneis oti lew sto tutorial. :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

anamenw ton epomeno pou 8a pei oti den xrewnetai me CU.Kai efyga!! Kati allo,pira tis automates ri8miseis alla apo8ikeutikan duo fores Vf MMS kai VF live prepay mono pou ta misa eixan se paren8esh (01) sto telos.
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

den xrewnetai me CU...

OK?

Ayto to (1) einai epeidi exeis perasei dyo fores tis rithmiseis kai gia na min exoun to idio onoma bazei to kinito (1).

Diladi then xreiazontai mporeis na tis sbiseis.

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

den perasa 2 fores tis ri8miseis,ekana apla save sto mynhma to opoio leei gia to vodafone live.

Select 'Save' from 'Options' to configure all settings.

Access points:

VF Live! Prepay

Web settings:

VF Live! Prepay

http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

Ναι και σε μενα ετσι 2 φορες τα εχει περασει.Τωρα να σκασω αλλη μια 20αρα για cu ρε γμτ παει πολυ αλλα και η δωρεαν πλοηγηση σε αυτες τις ταχυτητες ειναι δελεαστικη.Λοιπον απο εδω μεσα συνολικα ποσοι μπαινουν τσαμπα?Μονο ο killing_you και o suberip?Κανας αλλος για επιβεβαιωση?

egw gia 15 meres tha ime kerkyra, ante na parw CU, kai na ta kanw ola auta, rithmiseis klp, tha ehei omos diktio 3G eki gia na to dokimasw?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Enas filos mou pou menei giannena kai rotise ekei gia 3g tou eipane mono thessaloniki ,athina kai 2-3 olimpiakes poleis akoma.

Den nomizo na exei i rodos.

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (17 Δεκ. 2004 , 10:39)

Μετά την ανακάληψη της φωτιάς και του τροχού, η ανακάληψη μου είναι η επόμενη σε σειρά :p

με τις ρυθμίσεις αυτές μπορείτε να εκμεταλευτείτε την απίστευτη ταχύτητα του 3g στον υπολογιστή σας με ταχυτητες μεχρι και 50kb/s.Να επισημάνω πως αυτές οι ρυθμήσεις ίσως να έχουν επιδραση μόνο σε VODAFONE CU. δοκιμάστε και με a la cart και πεστε μου... :)

τα βήματα που ακολούθησα...

εγκατέστησα το service pack 2 για windows xp pro ελληνικά .

εγκατέστησα τους drivers για το καλώδιο που είναι στη συσκευασία του 6630.

(αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τους...)

Πάμε στο μενου Εναρξη>συνδεση με>εμφάνιση όλων των συνδέσεων.

κλικάρουμε την επιλογή στα αριστερά του παραθήρου "δημιουργία νέας συνδεσης".

ανοίγει ο οδηγός, πατάμε επόμενο και επιλέγουμε την πρώτη επιλογή "σύνδεση στο Ιντερνετ", πατάμε επόμενο...

επιλέγουμε "μη αυτόματη εγγατασταση της συνδεσης"

επιλέγουμε "συνδεση μέσω δικτύου τηλεφώνου ", πατάμε επόμενο...

checkαρουμε σαν modem την επιλογή NOKIA 6630 usb (com**) (*),(**)

(*) στον πινακα ελέγχου επιλέγουμε nokia modem options,

κάνουμε ανανέωση και βρίσκουμε το "nokia 6630 usb"

επιλέγουμε ταχύτητα 57,6kbits/sec.

στο σημείο προσβασης gprs γράφουμε ακριβώς αυτό...

wapkarta.vodafone.gr

(**) στον πίνακα ελεγχου πάλι, πάμε "επιλογές τηλεφώνου και

modem" στην καρτέλα modem επιλέγουμε το modem "NOKIA

6630 USB" το επιλέγουμε με διπλό click και πηγαίνουμε στην

καρτέλα "για προχωρήμένους" εκεί επιλέγουμε στην κατω γωνία

"ρυθμήσεις θυρών για προχωριμένους" και στν νέα καρτέλα

επιλέγουμε την θύρα του 6630 modem μας.(εγω εχω την

com 16.)

συνεχίζουμε στον οδηγό δημιουργίας συνδεσης με το ονομα παροχέα, βάλτε "Vodafone 3G ". Πατήστε επόμενο.

αριθμό τηλεφώνου, βάλτε το *99# επόμενη σελίδα

αφήστε τα όλλα κενά, και το username και το password . πατήστε επόμενο.

έπειτα τέλος και ετσι δημιουργείτε το εικονίδιο συνδεσης.

Στη συνέχεια πάμε στο κινητο, πάμε ρυθμίσεις>Connection>access points>VF Live! prepay> φτάνουμε στην επιλογή username και σβήνουμε το όνομα user και το αφήνουμε κενό και πατάμε οκ.

στον υπολογιστή πάλι.

Πάμε πίνακα ελέγχου και επιλέγουμε "επιλογές Ιντερνετ" επιλέγουμε καρτέλα "Συνδέσεις" και επιλέγουμε τη σύνδεση 3g vodafone, κλικάρουμε το ορθογώνιο που λεει "ορισμός προεπιλογής" και πατάμε εφαρμογή. στην ίδια καρτέλα πατάμε ρυθμίσεις. στην επόμενη καρτέλα γράφουμε στο κουτάκι -διευθυνση- "wapkarta.vodafonε.gr" και checkαρουμε μόνο το πρώτο κουτάκι "αυτόματος εντοπισμός των ρυθμήσεων"

στη μέση της καρτέλας επιλέγουμε μόνο το κουτάκι "χρήση διακομιστή μεσολάβησης....." και γράφουμε αντοίστιχα την διευθυνση: (213.249.019.049) και στην θύρα: (5080).

επιλέγουμε "για προχωρημένους" και στην αλλη καρτέλα checkαρουμε την αλλη επιλογη "ο ίδιος διακομιστής μεσολάβησης για όλα τα πρωτόκολλα"

στην ίδια καρτέλα δίπλα απο το HTTP: συμπληρώνουμε διευθυνση: (213.249.019.049) και θύρα: (5080).

πατάμε οκ.

Τελος στην προηγουμενη καρτέλα ελέγχουμε να είναι κενά τα πεδία ονομα χρήστη και κωδικου προσβασης.

πατάμε οκ.

πατάμε οκ και στην πρώτη που είχαμε ανοιξει.

συνδεουμε το κινητό με το usb (Και εννοείτε με τον φορτιστή... :p )

clickαρουμε διπλή φορά το "3G vodafone" και πατάμε Κλήση.

and ..... Welcome to the world of The real 3G .

enjoy by killing

killing4you

Φιλε αν καταφερει να δουλεψει αυτο εγω προσωπικα θα σε προτεινω για honored member.

Λοιπον δοκιμασα να το κανω με μια alacarte που εχω αλλα παρολο που συνδεθηκα στα 468 kbps αν θυμαμαι καλα (10 πανω 10 κατω τι σημασια εχει?) δεν καταφερα να κατεβασω ουτε 1 κβ. Δηλαδη παρολο που συνδεθηκα ανοιγω τον Mozilla και συμπεριφερεται ακριβως οπως οταν τον ανοιξω χωρις να συνδεθω.

Τονιζω οτι στo εξης σημειο του τιουτοριαλ:

Στη συνέχεια πάμε στο κινητο, πάμε ρυθμίσεις>Connection>access points>VF Live! prepay> φτάνουμε στην επιλογή username και σβήνουμε το όνομα user και το αφήνουμε κενό και πατάμε οκ.

εμενα το κινητο μου δεν εχει την επιλογη "VF Live! prepay" αλλα μονο τις εξης 3:

Vodafone Internet

Vodafone MMS

Vodafone GPRS

Ποια διαλεγω?

Μηπως το alacarte φταιει? Μηπως θελει μονο CU?

Ειμαι ενα βημα πριν το καταφερω

Εχω παει στην πηγη αλλα ακομα δεν εχω πιει νερο.

Εαν οντως δουλεωει εχεις λυσει περισσοτερα προβλιματα απο τον Προθυπουργο σε αρκετους απο εδω μεσα. Lol

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS (17 Δεκ. 2004 , 18:19)

Φιλε αν καταφερει να δουλεψει αυτο εγω προσωπικα θα σε προτεινω για honored member.

Λοιπον δοκιμασα να το κανω με μια alacarte που εχω αλλα παρολο που συνδεθηκα στα 468 kbps αν θυμαμαι καλα (10 πανω 10 κατω τι σημασια εχει?) δεν καταφερα να κατεβασω ουτε 1 κβ. Δηλαδη παρολο που συνδεθηκα ανοιγω τον Mozilla και συμπεριφερεται ακριβως οπως οταν τον ανοιξω χωρις να συνδεθω.

Τονιζω οτι στo εξης σημειο του τιουτοριαλ:

εμενα το κινητο μου δεν εχει την επιλογη "VF Live! prepay" αλλα μονο τις εξης 3:

Vodafone Internet

Vodafone MMS

Vodafone GPRS

Ποια διαλεγω?

Μηπως το alacarte φταιει? Μηπως θελει μονο CU?

Ειμαι ενα βημα πριν το καταφερω

Εχω παει στην πηγη αλλα ακομα δεν εχω πιει νερο.

Εαν οντως δουλεωει εχεις λυσει περισσοτερα προβλιματα απο τον Προθυπουργο σε αρκετους απο εδω μεσα. Lol

Ευχαριστω προκαταβολικα

Φιλε και μενα με αλακαρτ μου εκανε ακριβως το ιδιο.Με συνεδεσε και μετα δεν ανοιγε καμια σελιδα.Μπηκα μετα με τον browser του κινητου χαζεψα για 3 λεπτακια και βρεθηκα με -4.70 ευρω :worry: :worry:

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Geia sas paidia!!! Tora kai ego serfaro free apo to kinito giati den ixera oti mporousa! Thanks killing! Se euxaristo!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το καταλαβα. Μπηκα στο σιτε της Vodafone και παρειγκειλα τα σεττινγκς για 6630 gia Vodafone Live. Ηρθανε 2 μυνηματα τα εσωσα και ειδα την επιλογη VF Live Prepay. Παλι ομως τα ιδια. Ενω συνδεεται δεν κατεβαζει τιποτα. Σαν να μην εχω συνδεθει.

Αρα με αλακαρτ δεν γινεται? Ρε παιδια μηπως εκανα καμμια μλκια και δεν τα καταφερα? Δεν μπορει με αλακαρτ να μην μπαινει και με CU μπαινει τσαμπα.

Ειναι σιγουρο? Να αγορασω CU? Μην το παρω και μετα δεν ξερω που να το βαλω (μην το πεις) .

paidia gia doste mou ta fonta sas ligo!otan pao ayrio me to kalo na paro tin voda cu 3g usim,meta ti akrivos na kano sextika me rithmisis?ektos apo tin ypiresia videocalling,meta ti allo xreiazetai sxetika me tis rithmisis gia na serfaro k ego apo 6630 ?(ektos apo tis rithmisis tou kiiling_you2)

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profion85 (17 Δεκ. 2004 , 20:03)

paidia gia doste mou ta fonta sas ligo!otan pao ayrio me to kalo na paro tin voda cu 3g usim,meta ti akrivos na kano sextika me rithmisis?ektos apo tin ypiresia videocalling,meta ti allo xreiazetai sxetika me tis rithmisis gia na serfaro k ego apo 6630 ?(ektos apo tis rithmisis tou kiiling_you2)

cu απλο χρειαζεται η cu3g?

Killing you where are you? You are killing us!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS (17 Δεκ. 2004 , 20:12)

cu απλο χρειαζεται η cu3g?

Killing you where are you? You are killing us!!!

λογικα cu 3g χρειαζεται αφου μπαινουμε over 3g...killing στο kazza στο menu του firewall βαζεις τις ρυθμισεις του port κτλ..?

Καταρχάς να δηλώσω ότι γράφω χωρίς να απασχολώ πλέον τη γραμμή του τηλεφώνου :D :D

Και πρώτα απ' όλα πολλά ΤΗΑΝΧ στο φίλο killing για το ψάξιμο και την εφαρμογή !!!

Παρατηρήσεις...

Είτε Α La Carte είτε CU τελικά συνδέεται, αρκεί (υποθέτω) να έχεις καλό σήμα 3G.

Τώρα για χρέωση θα σας πώ μόλις κλείσω τη γραμμή :p

Α, και κάτι άλλο, Download γίνεται αλλά δεν πιάνει πάντα (πετάει error συχνά) και χωρίς ΙΕ δεν ανοίγει (δυστυχώς :( ) σελίδες....

Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα δείχνει ότι συνδέεται με 460,8 Kbps ( :blink: :blink: ) αλλά η πραγματική δεν διαφέρει και πολύ από την απλή καλή dial-up σύνδεση (κάνει κάποιο χρόνο να ανοίξει τις σελίδες και προφανώς για αυτό φταίει και η μεσολάβηση του VODA proxy) Πάντως ένα download που κατάφερα να κάνω το κατέβασε με την αξιοπρεπέστατη ταχύτητα των 7,5 ΚΒ/sec :D

Eτσι και είναι και τζάμπα.... ΟΥΑΟΥ GUYS !!!!!!

------------------------------------

[EDIT] Πριν συνδεθώ είχα 3,78 € στην κάρτα και μετά από μισάωρη σύνδεση ..... ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ 3,78 € ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ===== >>> ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ GUYS !!!!!

Υ.Γ. Για να ξαναλειτουργήσει ο υπολογιστής μου, μετά το τέλος της ΝΟΚΙΑ ΜΟΝΤΕΜ σύνδεσης, με την dial-up που ήδη έχω (δεν έμπαινε σε καμμία σελίδα), χρειάστηκε ένα απλό REBOOT και όλα πάλι νορμαλ ;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (17 Δεκ. 2004 , 20:18)

Α, και κάτι άλλο, Download γίνεται αλλά δεν πιάνει πάντα (πετάει error συχνά) και χωρίς ΙΕ δεν ανοίγει (δυστυχώς :( ) σελίδες....

Γιαυτο ρε γμτ δεν μου τις ανοιγε.Χρησιμοποιω mozilla.Οσο για τη χρεωση ασε να περασουν δεκα λεπτακια.Στην αρχη εδειχνε σε μενα το ιδιο υπολοιπο και μετα -4.70€ :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (17 Δεκ. 2004 , 21:35)

Γιαυτο ρε γμτ δεν μου τις ανοιγε.Χρησιμοποιω mozilla.Οσο για τη χρεωση ασε να περασουν δεκα λεπτακια.Στην αρχη εδειχνε σε μενα το ιδιο υπολοιπο και μετα -4.70€ :cry:

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ GUYS !!!!!

Παιδια γινεται να εχουμε μια ξεκαθαρη απαντηση για το αν χρεωνεται η CU καθως και αν χρησιμοποιειται 3G καρτα ή απλη; :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Λοιπον με alacarte δεν καταφερα να συνδεθω (προσπαθουσα με Μοζιλλα) και απο 2 ευρω χρονο ομιλιας τωρα εχω -8.30. Αρα με χρεωσε κανονικα για τις κλησεις οση ωρα προσπαθουσα να μπω με Μοζιλλα. (Δοκιμασα καμια 10ρια φορες)

Ρε παιδια τι παιζει? Ειναι πολυ σοβαρο θεμα να εχουμε τσαμπα ιντερνετ με ταχυτητες ADSL. Γιατι αλλοι τα καταφερνουνε και αλλοι οχι? Αλλοι χρεονωνται και αλλοι οχι. Ας το ψαξουμε λιγο το θεμα.

Τελικα τα παιδια που το καταφερανε το κανανε με απλη καρτα CU η με CU3G? Με alacarte τα καταφερε κανεις?