sadiagraxa Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 9 Δεκ. 2004 , 14:33) Ευχαριστουμε ili , :) γνωριζεις ποσο εχει και εαν εχει πιασιμο για την ζωνη? ποιος ειναι ο κωδικος της ? Την ειδα σε NokiaShop εδω στη Ροδο στα 18ευρω... Εχει και κλιπακι ζωνης το οποιο βγαινει αν θελεις. (Ειναι το κλιπ που προσαρμοζεται σε μια πλαστικη προεξοχη που εχει η θηκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap23 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Oμοϊδεάτες τρελαμένοι 3Gακηδες καλησπερα! Θέλω τη βοήθειά σας...! Μένω Μαρούσι και έψαξα σήμερα σε ΓΕΡΜΑΝΟ Αμαρουσίου, Πεύκης και ΟΤΕshop Aμαρουσίου για τη λατρεία το 6630 αλλα μάταια! Το περιμένουν.... Έχει κανείς ιδέα πουθενά τριγύρω αν υπάρχει? Παράθεση Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα...... Εγώ δε θα πάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 μολις ειδα οτι το πλαισιο το εβγαλε απο τι σελιδα του το 6630.ακομα κοιταξτε τι εφερε το πλαισιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=670&Catalog_Id=10&Product_Id=238033&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14# sorry μολις ειδα οτι δεν εχουν ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 9 Δεκ. 2004 , 14:33) Ευχαριστουμε ili , :) γνωριζεις ποσο εχει και εαν εχει πιασιμο για την ζωνη? ποιος ειναι ο κωδικος της ? Poly kalh 8hkoula,thn eixa paliotera gia to 7650 mou. Den exei klip gia th zwnh,exei apla "ypodoxh" gia na thn pernas sth zwnh sou(proswpika den to vazw sth zwnh,opote me volevoun tetoiou eidous 8hkes giati to klip katalamvanei kapoio ogko). Allh mia poiotikh 8hkoula,h opoia exei klip gia th zwnh(yparxei kai idia me ligo diaforetiko klip h opoia kai ayth prwtokykloforhse gia to 7650)kai einai kalh gia to 6630(mexri na vgei kati apokleistika gia ayto) einai ayth: http://www.nokia.com/pics/phones/phone_models/enhancements/popups/enhancements_7650_carrying_4_pop.jpg me kwdiko: CNT-119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpap23 ( 9 Δεκ. 2004 , 15:20) Oμοϊδεάτες τρελαμένοι 3Gακηδες καλησπερα! Θέλω τη βοήθειά σας...! Μένω Μαρούσι και έψαξα σήμερα σε ΓΕΡΜΑΝΟ Αμαρουσίου, Πεύκης και ΟΤΕshop Aμαρουσίου για τη λατρεία το 6630 αλλα μάταια! Το περιμένουν.... Έχει κανείς ιδέα πουθενά τριγύρω αν υπάρχει? Πηγαινε σε NOkia shop ολα το εχουν ετοιμοπαραδοτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Φίλε nervous πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μία λύση για τα java και ειδικότερα τα τρισδιάστατα,καθώς και άλλη μια λύση στο ακανθώδες ζήτημα αποστολής αρχείων,εγω προσωπικά θα ψαξω τόσο πολύ που ίσως χάσω και εμένα,και κατόπιν με βρω μαζί με τα άλλα που έψαχνα.Μήπως ένα ξεχωριστό thread ολοκληρωμένων πλέον λύσεων προτάσεων για apps/games 6630,η απόφαση δική σου,η χαρα όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 9 Δεκ. 2004 , 14:10) Το VF Internet ,για θηκη προς το παρον δες τις προηγουμενες σελιδες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=50848&perpage=20&pagenumber=30 Euxaristw gia th voitheia alla den douleuei me to internet account. Mhpws sto account pou eftiaksa prepei na valw kati sto Asfaleia (Thyres)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rostropol ( 9 Δεκ. 2004 , 15:50) Φίλε nervous πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μία λύση για τα java και ειδικότερα τα τρισδιάστατα,καθώς και άλλη μια λύση στο ακανθώδες ζήτημα αποστολής αρχείων,εγω προσωπικά θα ψαξω τόσο πολύ που ίσως χάσω και εμένα,και κατόπιν με βρω μαζί με τα άλλα που έψαχνα.Μήπως ένα ξεχωριστό thread ολοκληρωμένων πλέον λύσεων προτάσεων για apps/games 6630,η απόφαση δική σου,η χαρα όλων μας. Το προβλημα αποστολης αρχειων εχει λυθει με την εφαρμογη Profilexplorer της εφαρμογης Profilmail. Yπαρχει ξεχωριστο θεμα για εφαρμογες 8 http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?s=&action=newreply&postid=674053 @nkmosch : θα πρεπει να το εχεις ζητησει και απο το δικτυο σου για να ενεργοποιηθουν τα απαραιτητα δεδομενα στο νουμερο σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuckyStriker ( 9 Δεκ. 2004 , 10:16) me tis dv-mmc ti ginete? voleveste me tis 64? ali8ia posi mnimi exi i siskevi? (pou mpori na xrisimopiesi o xristis) kati akoma to ixiaki pou exi ine stereo? Σε μια τέτοια συσκευή η 64άρα του κουτιού δεν φτάνει ούτε για ζέσταμα. Έχουμε τεράστια ανάγκη απο μία μεγαλύτερη μνήμη. Στο 7610 δεν άντεχα με τίποτα με την 64άρα και αγόρασα σχετικά γρήγορα 512ΜΒ. Τι ν απω τώρα με το 6630 που έχει και στερεοφωνικό Mp3player; Η καταραμένη η ΝΟΚΙΑ θα μας καταστρέψει. Πρώτη φορά μας τα βάζει όλα στο κουτί, μας δίνει κορυφαίων δυνατοτήτων συσκευή, αλλά πρέπει να ξοδευτούμε αλλού. :( :( 9,6ΜΒ μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης απο την μνήμη του τηλεφώνου και 61ΜΒ απο την κάρτα μνήμης. Το ηχείο έχει κορυφαία απόδοση, ακόμα και όταν παίζει στο φούλ, δεν τρίζει και βγάζει πεντακάθαρο ήχο. Όμως δεν σημαίνει οτι είναι και στερεοφωνικό. Κανέν κινητό άλλωστε, ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχει στερεοφωνικό ηχείο. Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, για να υπάρχει στέρεο ήχος, χρειάζονται δύο ηχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 re paidia piga se ena nokia shop k mou eipe pos otan eixe feri dio komatia prin mia bdomada ta poulise 530!kalo akougetai!to thema einai oti mou eipe pos mpori na yparksi elipsi tou 6630 apo tin alpha copy!Ayto mpori na ysxuei? Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)) Αρχικό Μήνυμα από profion85 re paidia piga se ena nokia shop k mou eipe pos otan eixe feri dio komatia prin mia bdomada ta poulise 530!kalo akougetai!to thema einai oti mou eipe pos mpori na yparksi elipsi tou 6630 apo tin alpha copy!Ayto mpori na ysxuei? giati na min ginete? to idio ixe gini ke me to 6260. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 k tora ti tha gini?tha anagasto na to paro apo kanena germano pou tha to feri tin bdomada pou tha mas erthi! Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 ΠΑΙΔΙΑ HELP! Δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω email με ούτε με το VF GPRS account ουτε με το VF Internet. Εχει κανείς τις ρυθμίσεις ρε παιδια για να μπαίνω και να βλέπω τα email Μου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap23 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 H Cosmote στο Μαρούσι(Λ. Κηφισιας 95-97) έχει αρκετά κομμάτια! Μου κράτησαν τηλεφωνικά ένα και το απόγευμα σπεύδω να το αγοράσω! Τιμη? 597 ευρώ..... Παράθεση Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα...... Εγώ δε θα πάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 7 Δεκ. 2004 , 20:29) Παιδια, εχω προβλημα στο να συνδεσω το κινητο με το PC μου... Εχω τα win2000 και δεν λεει να συνδεθει με το PCSuite της Νοκια !!! Ενω το Bluetooth Dongle το πιανει κανονικα, το PCSuite αντιθετα αρνειται να συνδεθει και δεν βλεπει το κινητο καθολου... Εχει καμια λυση κανενας; Εχω μεσα και το PCSuite του 3650, λετε να παιζει ρολο; re si den doulevi me tis suites ton 3650-6600 exi ti dikia tou pou einai to pc suite me ena noumero 4.3 an thimamai kala kai miazi me ta kinita ton 6100 7210 kai ala tetia den ksero an apantithike giati eixe kolisi apo oti eida meta itan ales 10 selides kai oxi ayti pou eida ego an apantithike sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Μολις επεστρεψα απο Νοκια με Ελληνικα περασμενα. Αλλο τηλεφωνο. Παμε τωρα για καπακια και εδεσε το γλυκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 9 Δεκ. 2004 , 16:40) ΠΑΙΔΙΑ HELP! Δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω email με ούτε με το VF GPRS account ουτε με το VF Internet. Εχει κανείς τις ρυθμίσεις ρε παιδια για να μπαίνω και να βλέπω τα email Μου? Ευχαριστώ :!: :whistle: :!: Οτι Σου απαντησα πιο πανω .Για e-mail,χρειαζεται internet apn ενεργοποιημενο στην γραμμη σου Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 9 Δεκ. 2004 , 16:02) @nkmosch : θα πρεπει να το εχεις ζητησει και απο το δικτυο σου για να ενεργοποιηθουν τα απαραιτητα δεδομενα στο νουμερο σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 9 Δεκ. 2004 , 16:55) :!: :whistle: :!: Ti ennoeis file nervous? einai energopoihmeno to GPRS ston arithmo mou an auto ennoouses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 9 Δεκ. 2004 , 16:40) ΠΑΙΔΙΑ HELP! Δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω email με ούτε με το VF GPRS account ουτε με το VF Internet. Εχει κανείς τις ρυθμίσεις ρε παιδια για να μπαίνω και να βλέπω τα email Μου? Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=123056#post123056 :) Τώρα, ανάλογα με το account βάζεις τις ρυθμίσεις. Δεν ξέρω πόσο διαφέρουν στο 6630, αλλά δε φαντάζομαι πολύ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 paidia gia na dis live tv k na kanis videocalling me 6630 xreiazesai anagastika to voda live 'h arki na exi voda cu 'h k sindesi? Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 9 Δεκ. 2004 , 17:09) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=123056#post123056 :) Τώρα, ανάλογα με το account βάζεις τις ρυθμίσεις. Δεν ξέρω πόσο διαφέρουν στο 6630, αλλά δε φαντάζομαι πολύ. euxaristw poly, an kati paei strava, tha sas ksanapriksw :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Θεσσαλονικη που ρωτησα,το κινητο παιζεται αν το ειχαν ακουσει σε εναν Γερμανο,αλλα μετα που επιμειναμε λιγο με εναν φιλο μου,ειδαν τους καταλογους,ειπαν για τιμη 604ευρω, και περιμενουμε σε καμια βδομαδα να τους ερθει,αλλα μιλησαν για ενα,το πολυ δυο κομματια... :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 9 Δεκ. 2004 , 02:22) Xeirotero, oxi omos tipota anyshxitiko. Τι εννοεις χειροτερο σημα? Σαν 3g η και στο κανονικο δυκτιο 2g? Σαν ποιοτητα λυψης ειναι καλη σαν συσκευη? Καλυτερη απο το 6600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS ( 9 Δεκ. 2004 , 17:30) Τι εννοεις χειροτερο σημα? Σαν 3g η και στο κανονικο δυκτιο 2g? Σαν ποιοτητα λυψης ειναι καλη σαν συσκευη? Καλυτερη απο το 6600? Επειδη ψαχνει 3G δικτυο οταν το βρει παιζει εκει. Οποτε μιας και το 3Γ ειναι ακομα χαλια, δεν παιζει καλα. Δηλαδη σπιτι μου που εχω 1-2 γραμμες 3Γ αλλα 7 γραμμες στο 2Γ με παει στο 3Γ και μου τη σπαει. Υπαρχει αραγε τροπος να το βαλουμε σε 2Γ μονον; Σε 2Γ ειναι λιγο κατω απο το 6600 λογω του δισυποστατου χαρακτηρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitos ( 9 Δεκ. 2004 , 16:42) re si den doulevi me tis suites ton 3650-6600 exi ti dikia tou pou einai to pc suite me ena noumero 4.3 an thimamai kala kai miazi me ta kinita ton 6100 7210 kai ala tetia den ksero an apantithike giati eixe kolisi apo oti eida meta itan ales 10 selides kai oxi ayti pou eida ego an apantithike sorry Ναι φιλε μου, το γνωριζω οτι εχει το δικο του PCSuite και οτι μονο με αυτο ειναι συμβατο :o Απλα εχω και το PCSuite του 3650 μαζι με το PCSuite του 6630 εγκατεστημενα και ισως δημιουργουν προβλημα στη συνδεση, αυτο εννοω ! Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου και το ενδιαφερον σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts