Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 6 Δεκ. 2004 , 15:47)

Πάντως, απ' ότι βλέπω, το 6630 είναι:

πυρίμαχο, αδιάβροχο, νοστιμότατο, γλυκίτατο και ανάλαφρο!

Ξέρω, ξέρω, είναι τρελλός αυτός ο R.I.P.!! :lol:

WARNING: Don't try these at home!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλειες φωτογραφίες!!

Ευχαριστούμε πολύ Κώστα για τις περίεργες αυτές πόζες του μοντέλου 6630!

:lol: :lol: :lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 6 Δεκ. 2004 , 15:50)

ξεχασε να το βαλει στο φουρνο μαζι με πατατες :lol: :lol:

Παει κανεις κοντρα??? κοιταξτε το n-gage μου...

http://www.mytempdir.com/06122004/382.jpg

http://www.mytempdir.com/06122004/384.jpg

Ok.Απλα δεν ξερω αν ειναι ξεκαθαρο τελικα τι παιζει με αυτα τα κινητα που αγοραστηκαν απο εξω.Η Αlpha Copy θα μας περασει τα Ελληνικα ή θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε??Δηλαδη καλυπτομαστε τελικα απο την εγγυηση της ΝΟΚΙΑ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hawkeye ( 6 Δεκ. 2004 , 16:19)

Η Αlpha Copy θα μας περασει τα Ελληνικα ή θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε??Δηλαδη καλυπτομαστε τελικα απο την εγγυηση της ΝΟΚΙΑ?

Εχει αναφερθει οτι θα πληρωσουμε για την αλλαγη της γλωσσας 14-15€

αλλα μετα η αναβαθμιση θα ειναι δωρεαν εφοσων η συσκευη ειναι απο

ευρωπαικη χωρα. Στην πραξη θα δουμε τελικα αν ισχυουν ολα αυτα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και άλλες σημαντικές αναβαθμίσεις του symbian 8 που δε πρέπει να έχουν αναφερθεί ως τώρα.

Είναι γνωστό πλέον οτι το media gallery είναι κατα πολύ ανώτερο και εύχρηστο απο το gallery που είχε ενσωματωθεί στα symbian 7.

Μία απο τις επιλογές του νέου μενού της έκθεσης του 6630 είναι το All Files στο οποίο εμφανίζονατι όλες οι φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες, όλα ηχητικά κλίπ, τα Mp3, τα βίντεο και γενικά οτιδήποτε Multimedia περιεχομένου. Όπως καταλαβαίνετε, θα γίνεται χαμός. Με μία παλήπίεση λοιπόν ενός αλφαριμητικού πλήκτρου, κάνουμε ακριβώς την ίδια εύρεση που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και στις επαφές.

screenshot εύρεσης στην έκθεση

Είχα αναφερθεί παλιότερα σε ένα screenshot Που είχε ανέβει σε ξένο site το οποίο απεικόνιζε το πινακάκι με τα στοιχέια της μνήμς της κάρτας μνήμης. Φαινόταν λοίπόν οτι τα μενού επαφές και ημερολόγιο δεν είχαν τιμή μηδέν όπως έχουν σε όλ ατα series 60.

Βρήκα λοιπόν μία επιλογή που μας επιτρέπει να αντιγράψουμε επαφές στις κάρτα μνήμης. Δεν κατάφερα όμως να ανακαλύψω πως λειτουργεί. Αντέγραψα μερικές επαφές στην κάρτα μνήμης αλλά πηγαίνοντας στο πινακάκι στοιχέια μνήμης η τιμή των επαφών εξακολουθούσε να παραμένει μηδέν.

screenshot αντιγραφής επαφών

Όποιος βγάλει άκρη, ας μας ενημερώσει γιατί φαίνεται πολύ χρήσιμο. Κάτι αντίστοιχο έχω εντοπίσει μόνο στα communicator.

Φίλε nmk1988, αντικατέστησε σε παρακαλώ τις φωτογραφίες σου με τα λίνκ τους γιατί επιβαρρύνεται αρκετά η σελίδα. Γενικά, καλό είναι να μην ενσωματώνουμε τις φωτο στα πόστ μας.

η τυχη μου δεν εχει ορια μου φαινεται,λοιπον σημερα πηρε το 6630 ενας φιλος μου ολα καλα ετσι?και θα μου πειτε ε και που το παραξενο,το παραξενο ειναι οτι σωνει και καλα ηθελα να το κανει τραμπα με το δικο 6630 ο λογος?γουσταρε που ηταν απο ιταλια και του αρεσε και πολυ η προσοψη που ειχε το λογοτυπο της tim του λεω εγω ρε τρελαθηκες,το κινητο ουτε ελληνικα δεν εχει αλλα αυτος επεμενε οτι το θελει οτι κι αν του πα ετσι λοιπον κι εγω του το δωσα και τωρα εχω ενα ελληνικοτατο 6630 που με μεγαλη μου χαρα διαπιστωνω οτι δε μου χει κανει ακομα ουτε ενα restart και δουλευει αψογα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 6 Δεκ. 2004 , 15:11)

Αληθεύει αυτό με τα πολλά restart;

Καμία σχέση. Μια ζωή υπερβάλουμε εδώ μέσα. Για να γίνει ένα τέτοιο φαινόμενο ενοχλητικό και να θεωρηθεί πρόβλημα πρέπει να έχει σχέση με την λειτουργεία του τηλεφώνου. Κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή μας.

Και ας σταματήσουν κάποια στιγμή οι ερωτήσεις με τα restart. Έχει καταντήσει κουραστικό. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα;

Έχω από το 7610 αγοράσει μια RS-MMC 128Mb κάνει η μένουμε με αυτή της συσκευασλιας και πόσα Mb είναι;
Κανονικά δεν πρέπει να αναγνωρίζεται απο το 6630 αυτή η κάρτα μιας και δεν είναι dual voltage αλλά απλή rs-mmc. Τώρα, κάποιος είπε οτι μερικές απλές κάνουν και αναγνωρίζονται.

Αυτόπου έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το 6630 και να την δοκιμάσεις. Όσον αφορά το θέμα κάρτας, όλοι, προς το παρόν, ψαχνόμαστε .

Σε 2-3 μέρες θα έχω και εγώ το τηλεφωνάκι στα χέρια μου από TIM Ιταλίας (από φίλη μου που ήταν εκεί), οπότε και θα ποστάρω εντυπώσεις για αυτή την κορυφαία συσκευή. Ανυπομονώ πως και πως!!!

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES ( 6 Δεκ. 2004 , 16:31)

Πόση ώρα κανει να φορτίσει πλήρως το κινητο οταν ειναι εντελως αφορτιστο ;

λιγοτερο απο μια ωριτσα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos ( 5 Δεκ. 2004 , 23:11)

γεια χαρα παιδες

λοιπον μια ερωτηση- ισως χαζη- αλλα προσπαθησα να μεταφερω φωτο απο το 6600 στο 6630 μεσω ΒΤ απ'ευθειας και μεσω SeleQ του 6600 αλλα ΤΙΠΟΤΑ :( δεν μεταφερονται με τιποτα :cry:

Ξερετε γιατι :!:

παιδια

σημερα ξαναπροσπαθησα να κανω μεταφορα τις φωτο απο 6600 στο 6630 και ολα πηγαν ΤΕΛΕΙΑ :( Ειλικρινα δεν ξερω χθες γιατι δεν δουλευε :mad: ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατι δεν θελω να φανη οτι ειπωθηκαν ανακριβειες απο μενα (μπραβο στους mirosf.. και John74 που με διορθωσαν ηδη) :)

η μεταφορα εγινε και απο την Εκθεση και μεσω SeleQ και δουλευψε μια χαρα ;)

και τωρα μια αλλη ερωτηση- ελπιζω οχι παλι χαζη :D

ρε παιδια επειδη και το δικο μου απο Ιταλια ειναι, οποτε οσοι το εχετε απο Ιταλια αλλα και οσοι το πηρατε Ελλαδα, ηδη οτι

1) προγραμματα πλην το Office δεν εχει τιποτα μεσα (πουσαι 6600 :rolleyes:

2) παιχνιδια (ενταξει ειμαι μεγαλος αλλα..) δεν εχει τιιιιιιποτα μεσα ??????

γιατι ρε Νοκιααααααα

(η δεν τα βλεπω εγω ?)

Παιδια καλησπερα σας.Και εγω αυριο παραλαμβανω το 6630 μου απο τον γερμανο Αριδαιας Ν.Πελλας.Κοστος ομως 600 Ε.

Θα ηθελα να μου πειτε αν τελικα παιζει το mobiluck στο 6630 γιατι με ειχε σωσει στο 6600 μου.

Ακομη ρωτησα στην νοκια για την δευτερη καμερα και μου απαντησαν οτι δεν ειναι διαθεσημη ακομη (ενω πουλανε ενα κινητο 3G).

Για να το κανουμε πολυ καλο κινητο απο οτι καταλαβα απο τις προηγουμενες σελιδες θα πρεπει να πληρωσουμε 35Ε headsfree radio + 35-45Ε flash + 15Ε αλλαγη καρτας usim στην cosmote που ειμαι εγω.Περιπου στα 685 EURO.Ακριβο τηλεφωνο.Πιστευω να αξιζει τα λεφτα του.

RE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 6 Δεκ. 2004 , 15:47)

Πάντως, απ' ότι βλέπω, το 6630 είναι:

πυρίμαχο, αδιάβροχο, νοστιμότατο, γλυκίτατο και ανάλαφρο!

Ξέρω, ξέρω, είναι τρελλός αυτός ο R.I.P.!! :lol:

WARNING: Don't try these at home!

:D :D :D :D ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ :D :D :D

Απο αυριο θα εχω και εγω ΛΟΓΟ μολις το παραγγειλα και αυριο παω να το πιασω στα χερια μου!!!!!!!!!!! :p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos ( 6 Δεκ. 2004 , 17:36)

και τωρα μια αλλη ερωτηση- ελπιζω οχι παλι χαζη :D

ρε παιδια επειδη και το δικο μου απο Ιταλια ειναι, οποτε οσοι το εχετε απο Ιταλια αλλα και οσοι το πηρατε Ελλαδα, ηδη οτι

1) προγραμματα πλην το Office δεν εχει τιποτα μεσα (πουσαι 6600 :rolleyes:

2) παιχνιδια (ενταξει ειμαι μεγαλος αλλα..) δεν εχει τιιιιιιποτα μεσα ??????

γιατι ρε Νοκιααααααα

(η δεν τα βλεπω εγω ?)

1 :down: :down: ) Δυστυχως ΤΙΠΟΤΑ :angry: απαραδεκτο!!

2) Το ιδιο ακριβώς ... ΤΙΠΟΤΑ :mad:

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 6 Δεκ. 2004 , 17:38)

Θα ηθελα να μου πειτε αν τελικα παιζει το mobiluck στο 6630 γιατι με ειχε σωσει στο 6600 μου.

Παιζει το mobiluck εκδοση Βeta 2.15 ... :)

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

re paidia simera pira tous dromous k gyrisa polla nokia shops k plaisio.Alla ola eixan polithi!Moy eipan oloi aytoi pos tha erthi mesa sthn bdomada!kseri kanis na mou pi an yparxei kanena komati se kanena plaisio 'h kapou allou!o germanos mou ipe oti tha exi sta 604eyro!ANTE GIA!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Λίγο άσχετο ... αλλά ξερει καποιος πως μπορω να ανεβασω εδω αρχεια που εχω κατεβασει απο ιντερνετ (παιχνιδια , εφαρμογες , θεματα) για το 6630 , επειδη βλεπω οτι υπαρχει ζήτηση για παιχνιδια κλπ ...

Κ για να μην λεει ο καθενας μας καθε φορά " στειλε μου e-mail " κ γίνεται του πανικού...

Ευχαριστώ !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES ( 6 Δεκ. 2004 , 19:21)

Λίγο άσχετο ... αλλά ξερει καποιος πως μπορω να ανεβασω εδω αρχεια που εχω κατεβασει απο ιντερνετ (παιχνιδια , εφαρμογες , θεματα) για το 6630 , επειδη βλεπω οτι υπαρχει ζήτηση για παιχνιδια κλπ ...

Κ για να μην λεει ο καθενας μας καθε φορά " στειλε μου e-mail " κ γίνεται του πανικού...

Ευχαριστώ !

Οι κανόνες του φόρουμ απαγορεύουν την επισύναψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα!

Εάν θέλεις, μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου αλλού και να δώσεις έμμεσα Links.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 6 Δεκ. 2004 , 16:13)

Παει κανεις κοντρα??? κοιταξτε το n-gage μου...

Moderator's note: Τις φωτογραφίες τις είδαμε, δεν υπάρχει λόγος να τις ξαναδούμε.

κοντρα ρε παει(απο αυριο ομως)!!!(πολους ολντ χορμπρον εχεις.φερε και κανα εδω)