jiakomo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από ελληνικό μαγαζί το αγόρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ναι, σαφώς. Αν είναι κατάστημα από το skroutz, υπάρχει πιθανότητα να το έχει φέρει παραεισαγωγή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Το δικό μου για παράδειγμα είναι από Ισπανία. Αυτό το βλέπεις αν πας ρυθμίσεις, τέρμα κάτω εκεί που λέει σχετικά με το τηλέφωνο και μέσα εκεί σου λέει έκδοση συστήματος. Εμένα εκεί λέει retes στο τέλος. Το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 reteu μου γράφει. Φαντάζομαι το update θα έρθει σταδιακά σε όλους τους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι. Υποθέτω πως το reteu αποτελείται από πολύ μεγαλύτερο αριθμό συσκευών και θα βγαίνει η αναβάθμιση σε διάφορες φάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Παιδια καλησπερα.Μια ερωτηση.Οταν παω να αποθηκευσω μια επαφη δεν μου ζηταει επιλογη αποθηκευσης στο κινητο ή στην sim.Αποθηκευει τις επαφες στον λογαριασμο που εχω κανει στο google/gmail.Σε παλιοτερες συσκευες που ειχα θυμαμαι πως υπηρχε αυτη η επιλογη.δηλ να αποθηκευεις τηλεφωνα ειτε στην συσκευη ειτε στην σιμ.Γνωριζετε πως γινετε αυτο στο moto e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δυστυχώς, δεν πρέπει να γίνεται. Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Mα ειναι δυνατον?;) Πρεπει να χεις λογαριασμο για να αποθηκευσεις αριθμους σ αυτη την συσκευη?Σε σιμ ή συσκευη δεν γινεται?εντυπωση μου κανει! Επισης να πω πως ηρθε αναβαθμιση λογισμικου περιπου 580 ή 600 MB.Να προχωρησω?εκανε κανεις απο σας αναβαθμιση...υπαρχουν προβληματα? Edited April 10, 2016 by giannis074 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν έχεις τις επαφές στο λογαριασμό Google είναι πολύ απλούστερα όλα, από τη στιγμή που έχεις να κάνεις με android smartphone. Από το λίγο που το χρησιμοποιώ, γιατί είναι του πατέρα μου, δε βλέπω κάποιο θέμα με το 6. Στάλθηκε από το XT1562 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μόλις ήρθε η marshmallow για το γαλλικό. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σήμερα ήρθε η αναβάθμιση και σε εμένα. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το δικό μου (reteu) αναβαθμίστηκε χτες! Δεν έχω ούτε ένα 24ωρο που το χρησιμοποιώ, λίγο πολύ ίδιο με πριν φαίνεται, σαν ένα πιο λεπτομερές lollipop, ίσως και πιο ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dres Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Τα ίδια και εδώ, όλα λειτουργούν μια χαρά μεχρι στιγμής μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μια απο τα ιδια και δω :P . Πιο ελαφρυ για αρχη, πιανει αρκετα λιγοτερο χωρο, αν οχι λογω ΛΣ τοτε λογω διαχειρισης εφαρμογων και σαν να εχει μικροτερα εικονιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μια απο τα ιδια και δω :P . Πιο ελαφρυ για αρχη, πιανει αρκετα λιγοτερο χωρο, αν οχι λογω ΛΣ τοτε λογω διαχειρισης εφαρμογων και σαν να εχει μικροτερα εικονιδια. Εγώ νομίζω πως πιάνει λίγο παραπάνω χώρο. Με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές έχω περίπου 200 ΜΒ λιγότερα διαθέσιμα. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα, μόλις το τσίμπησα στην δελεαστική τιμή των 80 μεταπτωχευτικών ευρώ και το φορτίζω με το exclusive :p λευκό καλωδιάκι του. Περιμένοντας να φορτιστεί πλήρως πριν το ανοίξω έχω κάνα δυό απορίες σχετικά με τη μνήμη. Η μοναδική ''ογκώδης'' εφαρμογή που θα χρειαστώ είναι κάποια πλοήγηση ( και ευχαρίστως ακούω όποια πρόταση σε αυτό ) Παιχνίδια δεν παίζω, και απ'όσο καταλαβαίνω, ότι άλλο χρησιμοποιώ ( running apps, readers, players, messengers κλπ ) δεν πρέπει να πιάνουν χώρο -εκτός από τις ρυθμίσεις τους-. Ως τώρα με το mls 4.4.2 δεν είχα πρόβλημα ( χώρου ) και την sd την χρησιμοποιώ για τραγούδια κλπ α) Ολοκληρώνοντας τις αναβαθμίσεις το moto θα μου αφήσει χώρο για τις εφαρμογές που γράφω ή θα πρέπει να βάλω άμεσα κάποια sd? β) Αν χρειάζομαι άμεσα sd για επέκταση της εσωτερικής μνήμης ποιά προτείνετε; γ) θήκη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Καλησπέρα, μόλις το τσίμπησα στην δελεαστική τιμή των 80 μεταπτωχευτικών ευρώ και το φορτίζω με το exclusive :p λευκό καλωδιάκι του. Περιμένοντας να φορτιστεί πλήρως πριν το ανοίξω έχω κάνα δυό απορίες σχετικά με τη μνήμη. Η μοναδική ''ογκώδης'' εφαρμογή που θα χρειαστώ είναι κάποια πλοήγηση ( και ευχαρίστως ακούω όποια πρόταση σε αυτό ) Παιχνίδια δεν παίζω, και απ'όσο καταλαβαίνω, ότι άλλο χρησιμοποιώ ( running apps, readers, players, messengers κλπ ) δεν πρέπει να πιάνουν χώρο -εκτός από τις ρυθμίσεις τους-. Ως τώρα με το mls 4.4.2 δεν είχα πρόβλημα ( χώρου ) και την sd την χρησιμοποιώ για τραγούδια κλπ α) Ολοκληρώνοντας τις αναβαθμίσεις το moto θα μου αφήσει χώρο για τις εφαρμογές που γράφω ή θα πρέπει να βάλω άμεσα κάποια sd? β) Αν χρειάζομαι άμεσα sd για επέκταση της εσωτερικής μνήμης ποιά προτείνετε; γ) θήκη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Προτείνω Here maps. Ολόκληρος ο χάρτης της Ελλάδας πιάνει περίπου 400 mb. Μετά την αναβάθμιση σε marshmallow μπορείς να κάνεις την Micro sd σαν εσωτερική μνήμη οπότε ο χώρος για εφαρμογές είναι ουσιαστικά απεριόριστος. Εγώ είχα πάρει αυτήν την θήκη αλλά τώρα δεν την χρησιμοποιώ. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00VEH77AY/ref=mp_s_a_1_2?qid=1461184497&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=moto+e+2nd+gen+case&dpPl=1&dpID=51PO0HOcbCL&ref=plSrch Edited April 20, 2016 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Και'γώ έτσι έλεγα για το ντέφι αλλά τελικά κατάλαβε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το here έχει επιλογή για να αποθηκεύσει τον χάρτη στην SD, οπότε και εσωτερική να μην την έχεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 thnx,μόλις μπει το 6 θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δεν ξέρω αν αυτά που ρωτάω παρακάτω αφορούν το moto e η είναι γενικότερου ενδιαφέροντος, αν πρέπει να μετακινηθούν κάπου μου το λέτε. Προσπαθώ να ορίσω κάποιο mp3 σαν ήχο κλήσης. Ως τώρα έβαζα το mp3 να παίξει, και μέσα από τον player το επέλεγα για ήχο κλήσης. Όχι πολύ πρακτικό, αλλά καλύτερα από τώρα που κατέβασα file manager ( ES ) για να κάνω την ίδια δουλειά... Δεν γίνεται ευκολότερα; Προσπαθώ να μεταφέρω τον ήχο από το ξυπνητήρι του αποσυρθέντος τηλ ( MLS με kitkat 4.4.2 ) Δεν βρίσκω το φάκελο με τους ήχους... Πρέπει να γίνω root για να αντιγράψω έναν ήχο;;; Και πες πως τον αντέγραψα. Root το καινούργιο κινητό για να τον περάσω; Ελπίζω πως είναι κάτι πολύ απλούστερο που μου διαφεύγει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δοκίμασες να αντιγράψεις κάποιο mp3 στο φάκελο ringtones που υπάρχει στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Δεν μου πέρασε καν απ'το μυαλό γιατί στο mls δεν γινόταν ( δεν τα έβλεπε γι 'αυτό τα έβαζα μέσω player) και το πήρα ως δεδομένο και για το moto. Ευχαριστώ, τώρα το είδε με την πρώτη! Edited April 23, 2016 by motormount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 παιδια μια βοηθεια,,,,,ειχα custom rom και εσβησα τα παντα με wipe recover ακομα και internal storage,,,μεγαλη βλακεια! και τωρα δεν το βλεπει καθολου το τηλεφωνο με usb καλωδιο! δεν μπορω να βαλω καμαι ρομ και δεν εχει λειτουργικο το τηλεφωνο! τι κανω?!! το πεταω στον τοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μεγάλο πρόβλημα. Αν το έχεις σβηστό και κρατήσεις πατημένο το vol. Down και το power, κάνει τίποτα; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μεγάλο πρόβλημα. Αν το έχεις σβηστό και κρατήσεις πατημένο το vol. Down και το power, κάνει τίποτα; Sent from my XT1562 μπαινει σε fastboot....αλλα οταν παω να τρεξω εντολες για εγκατασταση λογισμικου ουτε καν το βλεπει και λεει waiting device driversεχω βαλει,,,,,για πεταμα ειναι μου φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts