eklipsi Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 http://www.gsmarena.com/nougat_update_for_sony_xperia_z5_z4_and_z3_receives_certification-news-22755.php Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 με το καλό να μας έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 http://www.xperiablog.net/2017/01/18/xperia-z3-plus-android-nougat-32-3-a-0-372/ Και επίσημα! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ΟΤΑ ή με καλώδιο λες να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Και με τα 2, απλά με καλώδια λίγο πιο νωρίς! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Οι major αναβαθμίσεις (Lollipop->Marshmallow->Nougat...) γίνονται ως συνήθως μόνο μέσω PC Companion, λόγω μεγάλου όγκου αρχείου. Κάπου διάβασα ότι το μέγεθος της αναβάθμισης είναι περίπου 1,3GB Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 εγώ την lollipop->MM, ΟΤΑ την είχα κάνει και πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 εγώ την lollipop->MM, ΟΤΑ την είχα κάνει και πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα Και εγώ επίσης... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Άρα δεν το θυμάμαι καλά... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 έχει έρθει σε κανέναν η ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Εμένα μου έρχονται πάντα από τους τελευταίους όλα τα updates λόγω έκδοσης! Πριν λίγο βγήκε αυτό: http://www.xperiablog.net/2017/01/20/sony-appears-to-have-pulled-android-nougat-firmware-for-xperia-z5-users/ Edited January 20, 2017 by Antwny Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Κάποιος που να πήρε την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Έχει σταματήσει η διαδικασία του update επειδή κάποιοι χρήστες που το πήραν πρώτοι ανέφεραν πρόβληματα με την αναπαραγωγή βίντεο την μπαταρία και άλλα.... Η Sony είπε θα το διορθώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και θα δώσει πάλι το update. Έχει περάσει μια εβδομάδα οπότε αναμένουμε ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης κάτι άσχετο: Όσοι έχετε Xperia lounge δίνει δωρεάν από 2€ το ολοκαίνουριο Dualshock 4 Theme που κατά την γνώμη μου είναι ωραιότερο από το PlayStation Theme( ξέρω λες και κάνω διαφήμιση στην TV τα λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ωραίο είναι όντως! Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να χρειαστεί service? Για οτιδήποτε Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση σε 7.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε εμένα όχι.. Διάβασα ότι έχουν απενεργοποιησει εντελώς τους 4 δυνατούς πυρήνες αν και λειτουργεί τελικά καλύτερα.. Για την θερμοκρασία το έκαναν. Θα το σκεφτώ για να αναβάθμιση γιατί με την θερμοκρασία δεν έχω θέμα! Βλέπουμε.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 είχα την R6C και όταν το σύνδεσα xperia companion σήμερα μου βρήκε αναβάθμιση (απο ΟΤΑ δεν έβρισκε κάτι) κοιτάζω xpericheck και βλέπω να έχουν δώσει μια καινούρια σήμερα το πρωι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι έδωσαν ακόμα ένα μικρό update αλλά δεν είπαν τι διορθώνουν. Όπως και να έχει καλό είναι να γίνει η μετάβαση από 6 σε 7 με καθαρή εγκατάσταση για να μην υπάρχουν μικρόbugs. Επίσης οι πυρήνες δουλεύουν όλοι κανονικά, σε αντίθεση με αυτό που είπα προηγουμένως, αλλά όταν ζοριστεί πραγματικά το κινητό, για εξοικονόμηση μπαταρίας κ.α.. Αυτά! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μόλις έλαβα email για την αναβάθμιση λογισμικού (v. 32.3.A.0.376) μέσω PC Companion. Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση; Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Εγώ περιμένω ακόμα! Με το καλό να την κάνεις! Απλά καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 την έκανα εγώ χτες μέσω companion, απο πάνω όχι καθαρή εγκατάσταση μου πέρασε την R3D δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα ο νέος dialer και τα contacts είναι σημαντικό βήμα προς τα πίσω. επίσης ούτε τα notification του nougat με βόλεψαν. battery drain ή υπερθέρμανση δεν είδα, αλλά ούτε πριν είχα κάποιο πρόβλημα. security patch december 2016. λένε οτι βγήκε και νέα, .378 ίσως αξίζει να περιμένεις αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Τελικά την έκανα σήμερα, αλλά όχι με PC Companion, με ΟΤΑ. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εντυπώσεις από την 7? Εγώ ακόμα περιμένω! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δεν είδα κάτι το σημαντικό, οι κλήσεις και οι επαφές έχουν αλλάξει κάπως. Ούτε μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία είδα, αλλά ούτε αλλαγές στη θερμοκρασία. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Στη διαχείριση των ανοιχτών εφαρμογών? Τις κλείνει ξέρω γω? Όπως πριν? Να μην την περιμένω πως και πως δηλαδή ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts