Jump to content

[S5] Προβλήματα με την κάμερα

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι επίσημα πλέον το πρόβλημα με την κάμερα οφείλεται στο viber. Αυτό δηλαδή που κάποιοι φωνάζουμε τόσο καιρό. Στην έκδοση 5.4 αναμένεται να λυθεί.

το προβλημα το εχουν και αλλα κινητα της samsung. π.χ το ace με λογισμικο 4.1.2

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γι' αυτο ακριβώς λέμε οτι το πρόβλημα οφείλεται στο viber και οχι στο λογισμικό της Σαμμυ.

Ξήλωσε αυτο που εχεις τωρα, σβηνοντας προσωρινα αρχεια κλπ, κατέβασε απο τα 2 links που εχουμε δώσει το viber 5.0.0 , κλείσε την αυτόματη αναβάθμισή του απο το store και θα εισαι κομπλε.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γι' αυτο ακριβώς λέμε οτι το πρόβλημα οφείλεται στο viber και οχι στο λογισμικό της Σαμμυ.

Ξήλωσε αυτο που εχεις τωρα, σβηνοντας προσωρινα αρχεια κλπ, κατέβασε απο τα 2 links που εχουμε δώσει το viber 5.0.0 , κλείσε την αυτόματη αναβάθμισή του απο το store και θα εισαι κομπλε.

στο S5 το προβλημα της καμερας εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση της lilipop, στο core και στο ace εμφανιστηκε ξαφνικα μετα απο 2 χρονια λειτουργιας περιπου του τηλεφωνου. Τοσο καιρο δηλαδη δεν εφταιγε το viper και ξαφνικα εγινε η αιτια? κατι αλλο παιζει και απλα η αντιπροσωπεια ριχνει την ευθυνη στην συγκεκριμενη εφαρμογη ενω θα επρεπε να βγαλει καποιο update η samsung. Να προσθεσω οτι το viper εχει βγαλει και προσφατο update apo ton 4/15

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

στο S5 το προβλημα της καμερας εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση της lilipop, στο core και στο ace εμφανιστηκε ξαφνικα μετα απο 2 χρονια λειτουργιας περιπου του τηλεφωνου. Τοσο καιρο δηλαδη δεν εφταιγε το viper και ξαφνικα εγινε η αιτια? κατι αλλο παιζει και απλα η αντιπροσωπεια ριχνει την ευθυνη στην συγκεκριμενη εφαρμογη ενω θα επρεπε να βγαλει καποιο update η samsung. Να προσθεσω οτι το viper εχει βγαλει και προσφατο update apo ton 4/15

Με αυτα που λες επιβεβαιωνεις οτι φταίει καποια αναβαθμιση του viber ,μηπως είναι απο τότε που μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις;:confused:

τα core και ace εχουν πάρει lolipop ?

Οκ, όπως νομιζεις.

Εμείς σου προτείνουμε μια λύση που δουλεψε στο s5 τουλαχιστον.

Κάνε ομως οτι νομιζεις εσυ καλύτερο. Ρώτησες και σου απαντήσαμε. ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εδώ λέμε ότι και το ίδιο το viber παραδέχτηκε το πρόβλημα και λέτε πάλι τα δικά σας.

Εαν σε ενοχλει βαλε παλια εκδοση viber πχ την 5.0.0την εχουμε δοκιμασμενη.

Ειναι καρατσεκαρισμενο οτι αυτο ευθυνενετε.το προβλημα υπαρχει στις τελευταιες 2-3 εκδοσεις του viber.Για αυτο λεμε την εκδοση 5.0.0 και οχι πχ την 5.2 .εγω μεχρι και συσκευη αλλαξα και δεν γινοταν τιποτα.

Στο viber απο οτι καταλαβα δεν το γνωριζανε το προβλημα.

Οποιος θελει ας στειλει και κανενα μαιλ στο viber μηπως και βγαλουν update ποιο γρηγορα.Μαλλον ημουν ο μονος που ενοχληθηκα και εστειλα εμαιλ. Οσοι ποιο πολλοι στειλουμε τοσο ποιο καλα.Μπορει η απαντηση που μου δωσανε οτι θα λυθει συντομα σε επομενη εκδοση να ειναι τυπικη

Εαν σε ενοχλει βαλε παλια εκδοση viber πχ την 5.0.0την εχουμε δοκιμασμενη.

Ειναι καρατσεκαρισμενο οτι αυτο ευθυνενετε.το προβλημα υπαρχει στις τελευταιες 2-3 εκδοσεις του viber.Για αυτο λεμε την εκδοση 5.0.0 και οχι πχ την 5.2 .εγω μεχρι και συσκευη αλλαξα και δεν γινοταν τιποτα.

Στο viber απο οτι καταλαβα δεν το γνωριζανε το προβλημα.

Οποιος θελει ας στειλει και κανενα μαιλ στο viber μηπως και βγαλουν update ποιο γρηγορα.Μαλλον ημουν ο μονος που ενοχληθηκα και εστειλα εμαιλ. Οσοι ποιο πολλοι στειλουμε τοσο ποιο καλα.Μπορει η απαντηση που μου δωσανε οτι θα λυθει συντομα σε επομενη εκδοση να ειναι τυπικη

Σώθηκες... Έχουμε στείλει εδώ και μήνες ακόμα το φτιάχνουν.... Μην περιμένετε πολλά.

Καλησπέρα... Ξαφνικά άρχισε να μου ενεργοποιείται το bug.

Έγκατέστησα εδώ και δυο βδομάδες την έκδοση 4.3.3 του viber και για την ώρα δεν ξαναενεργοποιήθηκε...

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Oσοι εχετε το "δαιμονιον" κανετε "απλη' χρηση του Viber μυνηματα-κλησεις η στελνετε και φωτο μεσω της εφαρμογης? εγω εχω την τελευταια εκδοση παντως..περιμενω απαντησεις σας..
Jason the Greek

Mετά απο 5 μήνες και σε μενα εμφανιστηκε ο δαιμονας της καμερας σημερα . Εσβησα το viber και ολα οκ. Η καμερα ξαναδουλευει οπως και πριν

Oσοι εχετε το "δαιμονιον" κανετε "απλη' χρηση του Viber μυνηματα-κλησεις η στελνετε και φωτο μεσω της εφαρμογης? εγω εχω την τελευταια εκδοση παντως..περιμενω απαντησεις σας..

Tα παντα κανω,αλλα το προβλημα εμφανιζεται και χωρις να χρησιμοποιήσεις την καμερα.Εβαλα την 5 εκδοση του viber,και απενεργοποίησα την αυτοματη ενημεωσή της.Την εχω 3ις μερες,ολα κομπλέ,και το κινητο σταματησε να ζεσταινεται!

http://www.apkreleases.com/2014/09/12/viber-5004090-apk-for-android-direct-download-link/#

Aντώνης

Καλησπέρα... Ξαφνικά άρχισε να μου ενεργοποιείται το bug.

Έγκατέστησα εδώ και δυο βδομάδες την έκδοση 4.3.3 του viber και για την ώρα δεν ξαναενεργοποιήθηκε...

Εφόσον καλύπτει τις ανάγκες σου εισαι οκ.

Αλλιως μπορείς να χρησιμοποιείσεις την 5.0.0 που εινσι πολυ πιο καινούργια και που επίσης δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν το ίδιο πρόβλημα και δεν είχαν το Viber εγκατεστημένο με άλλη εφαρμογή που μου διαφεύγει τώρα ποιο είναι.... Εκεί τι γίνετε??

Κάποια στιγμή ειχε ειπωθεί ότι κάποια εφαρμογή φακού μπορεί να δημιουργεί και αυτή πρόβλημα.

Εκει ομως δεν νομίζω ότι θα πρόκειται για κατι σοβαρό. Στο κάτω - κάτω υπάρχουν 3000 εφαρμογές φακού στο μαρκετ. Συν του οτι έχει και το ενσωματωμένο widget το τηλέφωνο, το οποίο 1000% δεν δημιουργεί πρόβλημα. Το έχω καρά - τσεκαρισμένο εγώ!

Σώθηκες... Έχουμε στείλει εδώ και μήνες ακόμα το φτιάχνουν.... Μην περιμένετε πολλά.

Έστειλε μια φίλη.

Subject: Other

MAY 23, 2015 | 11:41PM IDT

Karen R. replied:

Hello Evangelia,

Thank you for contacting Viber support.

The issue you are experiencing is due to a bug with the process called mm-qcamera-daemon. This is a process that is controlled and run through your device operating system. This issue seems to happen with a number of applications, including Viber.

While Google are aware of the issue and have taken steps towards correcting it, we will also include a possible fix to this issue in our next major release (Viber 5.4).

Please let us know should the problem persist after this version of Viber is released.

Best regards,

Karen R.

Viber Support Team

Quick question? Tweet to @ViberHelp

Γιατι παρακαλώ να ειναι major release? Minor δεν τους κάνει ώστε να διορθωθεί άμεσα ενα τόσο σοβαρό πρόβλημα? Δεν ειναι λίγοι αυτοί που έχουν αγανακτήσει!

Κραζαμε την Σάμμυ για ανευθυνότητα αλλα δεν βλεπω και την viber καλύτερη!

Εγω ειμαι με τη τελευταια εκδοση Viber,και δεν εχω θεμα,μια μονο φορα μου το εκανε πριν μηνες και η λυση που ειχα δωσει τοτε (δε ξερω αν διαβαστηκε η προσπεραστηκε) διεγραψα απ το τηλεφωνο το clean master και ενα εξτρα πληκτρολογιο που ειχα (swift key) και τις φωτο που ειχα βγαλει απ το viber οι οποιες αποθηκευονται,και επισης εψαξα για μηδενικου μεγεθους αρχεια εικονων μεσα στο φακελο viber (αν ειχε ),εκτοτε δεν ξυπνησε το "δαιμονιον"...αυτα απ την δικη μου εμπειρια..
Jason the Greek

Δεν αμφιβάλω καθόλου για την εμπειρία σου και για τις ενέργειες που έκανες. Άλλωστε δεν εμφανίζεται σε όλους το πρόβλημα. Υπάρχουν φίλοι που δουλεύουν το viber στην τελευταία του έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται.

Απλά είναι πάρα πολλοί όμως αυτοί που το έχουν. Γι' αυτό ψαχτήκαμε κάποια παιδιά εδώ ώστε να βρεθεί μια λύση, έστω και προσωρινή, ώστε να ξεφύγουν από τον βραχνά αυτό τα παιδιά που έχουν πρόβλημα.

Έπεσαν κάποια hint, έγιναν δοκιμές και καταλήξαμε σε κάποιο καλό αποτέλεσμα νομίζω.

Στο πρώτο post του νήματος αυτού, υπάρχουν τα links για κατέβασμα του viber στην έκδοση 5.0.0, που ΔΕΝ δημιουργεί battery drain & camera failure.

Edited by fanatikos

Ειχα και εγώ αυτό το πρόβλημα σε branded t mobile,flashαρα την τελευταία lollipop της Αγγλίας και δεν ξαναεμφανιστηκε..

Ειχα και εγώ αυτό το πρόβλημα σε branded t mobile,flashαρα την τελευταία lollipop της Αγγλίας και δεν ξαναεμφανιστηκε..

Η BOD3 είναι?

Δεν αμφιβάλω καθόλου για την εμπειρία σου και για τις ενέργειες που έκανες. Άλλωστε δεν εμφανίζεται σε όλους το πρόβλημα. Υπάρχουν φίλοι που δουλεύουν το viber στην τελευταία του έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται.

Απλά είναι πάρα πολλοί όμως αυτοί που το έχουν. Γι' αυτό ψαχτήκαμε κάποια παιδιά εδώ ώστε να βρεθεί μια λύση, έστω και προσωρινή, ώστε να ξεφύγουν από τον βραχνά αυτό τα παιδιά που έχουν πρόβλημα.

Έπεσαν κάποια hint, έγιναν δοκιμές και καταλήξαμε σε κάποιο καλό αποτέλεσμα νομίζω.

Στο πρώτο post του νήματος αυτού, υπάρχουν τα links για κατέβασμα του viber στην έκδοση 5.0.0, που ΔΕΝ δημιουργεί battery drain & camera failure.

:)Σας διαβαζα προσεχτικα,και η προσπαθεια μου/σας για βοηθεια ειναι φανερη...ελπιζω να γινει καποιο update συντομα..

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η BOD3 είναι?

Ναι αυτη ειναι...

Jason the Greek

Το πρόβλημα το έλυσα βάζοντας παλιά έκδοση του viber και συγκεκριμένα την 5.2...ότι άλλο είχα δοκιμάσει είχε αποτύχει! Επίσης δεν ισχύει ότι εμφανίστηκε με το lollipop..το κινητό το έχω από τον Ιούνιο του 14 με kitkat..το Δεκέμβριο του 14 εμφανίστηκε το πρόβλημα πρώτη φορά λογικά γιατί έκανα αναβάθμιση το viber.. Edited by xristos8866

Μόλις τώρα στην τελευταία έκδοση bod3 ευρωπαϊκή μου έγινε η ενημέρωση στο viber με την καινούργια 5.4.0! Ελπίζω το bug να μην εμφανιστεί..

Μόλις τώρα στην τελευταία έκδοση bod3 ευρωπαϊκή μου έγινε η ενημέρωση στο viber με την καινούργια 5.4.0! Ελπίζω το bug να μην εμφανιστεί..

Για να δούμε... Πες μας νεότερα

• The title was changed to [S5] Προβλήματα με την κάμερα